Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Cel mai trist e ca baietii "destepti" mi-au sters si versiunea anterioara de W. E trist cati retardati se plimba in postura de expert...

plm , dc n-ai zis  , iti puneam w95 , am cd original :)))

Vizitator
Postat

Dischete n-ai?

am de bootstrap , n-am aruncat nimik :))

• Minus 1
Vizitator
Postat

Daca la pat esti la fel ca la glume... Nu, merci! :)

n-ai stare , iar vrei sa te doara spatele =))

• Oras:Bucuresti
Postat

Sa te car si pe tine? Fa rezervare. Peseu: La sex nu ma doare spatele, daca e *- masaj... Sunt Stapana, vrei sa-ti placa? Vrei sa dtii unde dai ca un bou cu femeile? Nuu, tu esti boul suprem! Sa nu vii taras cand plangi. .

• Oras:nimfomane
  • Oras:nimfomane
Postat

M-am dus sa cumpar bere din megaimage, cam pe la unspe noaptea, si bodigardul s-a ridicat in picioare cand m-a vazut, casiera bea apa cerandu-si scuze, ca si ea e om. Intrebarea este, arat a inspector, a om serios sau ce pula mea am?

Vizitator sarlatanu
Postat

...

Voiam sa intreb ce-o face Amada, dar m-am razgandit  :laugh2

PLM, fara gluma acum, am avut W7 cativa ani. Acum am W8 de anul trecut...la mine de ce plm nu se "strica"? I-o fi frica ?? :laugh2  :laugh2 

:hug1 

Postat

Oly, W8 este potrivit pentru tel sau tableta, pe laptop e o gluma proasta. Nu e nimic stricat, e alt laptop acum pe care inainte sa-mi salvez vreau un W ok.

Vizitator
Postat

Sa te car si pe tine? Fa rezervare. Peseu: La sex nu ma doare spatele, daca e *- masaj... Sunt Stapana, vrei sa-ti placa? Vrei sa dtii unde dai ca un bou cu femeile? Nuu, tu esti boul suprem! Sa nu vii taras cand plangi. .

stapana nefututa, lua-m-ai in gura ca pe carnat de la jumatate   :laugh2

Postat

Am draci. :( Trebuie sa cumpar si un dvd r extern, laptopul e slim si nu are incorporat, iar W8 cu licenta e pe cd. Sa vad daca face figuri la instalare, apoi upgrade la W8.1. Incep sa-i urasc pe programatorii de la microsoft. :( M-am trezit cu fundul in sus azi. :(

• Oras:Ucea
  • Oras:Ucea
Postat

M-am dus sa cumpar bere din megaimage, cam pe la unspe noaptea, si bodigardul s-a ridicat in picioare cand m-a vazut, casiera bea apa cerandu-si scuze, ca si ea e om. Intrebarea este, arat a inspector, a om serios sau ce pula mea am?

Bagă-te la LK!

• Minus 2
  • Oras:Acolo unde se da ora exacta
  • Oras:Acolo unde se da ora exacta
Postat

Am draci. :( Trebuie sa cumpar si un dvd r extern, laptopul e slim si nu are incorporat, iar W8 cu licenta e pe cd. Sa vad daca face figuri la instalare, apoi upgrade la W8.1. Incep sa-i urasc pe programatorii de la microsoft. :( M-am trezit cu fundul in sus azi. :(

De ce nu folosesti tot W7,mie mi se pare cel mai bun Win si la mine merge de zbarnaie de vreo cativa ani buni :) ........W8 mi se pare cam de cacat,cel putin interfata e infecta :)

• Like 7
  • Minus 6
Vizitator
Postat

Justitiarule, fie si nervoasa, nu cobor eu la nivelul tau.

zi sa mori tu :))

fetita , la mine ai de urcat fatza de pivnita unde stai tu , da la 100 kile te cred ca ti-e greu :)

Vizitator
Postat

Vă certaț? :)

ie cam obraznica  in plm:))

se vede ca iar n-a babardit-o klemeul

• Minus 1
  • Oras:drgyytnmdsegxf
  • Oras:drgyytnmdsegxf
Postat

justitiaru, on 05 Aug 2016 - 7:29 PM, said:snapback.png

fute-m-as pa coliva lui de cacat bolnav.

bai uite care-i treaba , ma fut in ele de puncte ca nu-mi trebuie , eu tot transant voi fi cu prostia , ingamfarea , ignoranta , cretinismul....samd , dar cand dai cu minus fara nici o logica e clar ca ai o problema si te oftici la maxim ca esti prost si te-au ginit toti.

in plus e lipsa de sanje`n pula sa te ascunzi dupa un nick platit si sa n-ai curaj sa iti exprimi durerea  =)))

PS fute-m-as pa coliva lui daca la asta te-ai gandit

Te simți cum ești!

• Oras:buciuresti
  • Oras:buciuresti
Postat

Hai cu mine pe uliță, ca să ți cumpăr lubeniță...

• Like 1
Vizitator
Postat

Scumpete,apelează și tu la un amic sa pună pe un stick Windows.E mai rapid.Și sa știe sa-l facă și bootabil.

A doua chestie,la instalare sa știe el sau tu,sa dai setare în Bios,ca Primary Boot sa fie stick-ul. Te scutește de cumpărarea unui dvd extern.Împuști doi iepuri as zice-te alegi cu Windows sho puvunula.:)

• Like 1

Vizitator
Postat

Ceo face troleibuz ?  :(

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...