Vizitator Reputație: 0 Postat August 7, 2016 Postat August 7, 2016 Am incercat 2 versiuni de W7, la sfarsitul instalarii se dezinstaleaza spunand ceva de incompatibilitate...Si cei de la service s-au scarpinat in ceafa. Ieri nu am avut rabdare, azi am rezolvat cu stick-ul de net si i-am dat update, W8.1 e ceva mai suportabil, cel putin e cu licenta, decat un W7 piratat. Am apelat la dvd r extern, mai am niste chestii pe cd/dvd, mai vechi, dar nu de neglijat... O sa iau si un hd extern sa-mi pun toate cele in caz ca mai are apucaturi laptopul, desi am 2 partitii deseori nu-mi ajunge memoria.In bios oricum a trebuit sa intru sa booteze de pe cd. OT: Ma simt odihnita, dupa o zi de rahat ce a fost ieri, azi pare cu potential placut... Foarte bine.Sa-l pui pe un pad ceva,se incinge,si e bine sa ai un spatiu de 2-5 cm sub el,sa se dispieze caldura.Am observat greseala asta la multi,apoi se intreaba de ce se arde.... 1
Vizitator Reputație: 0 Postat August 7, 2016 Postat August 7, 2016 se cam invarte casa cu mine ))cred ca am exagerat cu apa mineralaBagă repede o bere .... Si închide un ochi...
Vizitator Reputație: 0 Postat August 7, 2016 Postat August 7, 2016 Bagă repede o bere .... Si închide un ochi... mi-am facut un castron de tatziki )) 1 1
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat August 7, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 7, 2016 Foarte bine.Sa-l pui pe un pad ceva,se incinge,si e bine sa ai un spatiu de 2-5 cm sub el,sa se dispieze caldura.Am observat greseala asta la multi,apoi se intreaba de ce se arde.... Sa ajung si la pad, sa ma uit si in setari sa se inchida cand se incinge prea tare... momentan sta cu cracii in sus. Merg greu download-urile, nu-mi dau seama de ce, net-ul e ok, am 8 giga ram si intel core i5...Mai am de puricat la el. Pana la W8.1 trebuie sa-si traga un car de balarii...Azi cel putin e liniste si pace, sa nu fie de deochi! 2
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat August 7, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 7, 2016 Teapa! Rad eu, dar nu e rasul meu...W8 e de 32 bit, o balarie, nu merge ugrade la 64 decat daca vreau sa cumpar unul de 64.W7 ultimate de 64 bit nu se instaleaza pana la capat.In final verific compatibilitatea laptopului cu sis operare, merge numai cu w8.1 Pro 64 bit sau w7 Professional de 64 bit, restul de w7 respinge. Trag un w8.1 pro acum (asta am gasit), il pun pe usb bootabil si ma rog sa nu mai faca figuri ca am pierdut o zi intreaga cu prostiile astea. Pana mea, am obosit deja.
klm112 Reputație: 5026 Postat August 7, 2016 Oras:sud Oras:sud Postat August 7, 2016 crezi că au inteles multi? adu-ti aminte de topicu' tău de asta iarnă:windows și yahoo
Vizitator Reputație: 0 Postat August 7, 2016 Postat August 7, 2016 Teapa! Rad eu, dar nu e rasul meu...W8 e de 32 bit, o balarie, nu merge ugrade la 64 decat daca vreau sa cumpar unul de 64.W7 ultimate de 64 bit nu se instaleaza pana la capat.In final verific compatibilitatea laptopului cu sis operare, merge numai cu w8.1 Pro 64 bit sau w7 Professional de 64 bit, restul de w7 respinge. Trag un w8.1 pro acum (asta am gasit), il pun pe usb bootabil si ma rog sa nu mai faca figuri ca am pierdut o zi intreaga cu prostiile astea. Pana mea, am obosit deja. W pe 64, ala pe 32 îți limitează ramul.În Bios găsești la Hardware monitor opțiunea de shutdown.E setata pe 95 de grade,tu da-i la 80.Instalează speedfan,e un monitor foarte bun.Ca sa faci usb bootabil găsești tutoriale video-e din cmd,trebuie sa dai câteva comenzi și apoi tot de acolo copiezi dvd-ul pe stick.A trebuit sa le învăț și eu long time ago... 1
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat August 7, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 7, 2016 W pe 64, ala pe 32 îți limitează ramul.În Bios găsești la Hardware monitor opțiunea de shutdown.E setata pe 95 de grade,tu da-i la 80.Instalează speedfan,e un monitor foarte bun.Ca sa faci usb bootabil găsești tutoriale video-e din cmd,trebuie sa dai câteva comenzi și apoi tot de acolo copiezi dvd-ul pe stick.A trebuit sa le învăț și eu long time ago... Din cmd e la formatare acum, apoi fingers crossed sa mearga noul W.
Vizitator Reputație: 0 Postat August 7, 2016 Postat August 7, 2016 Din cmd e la formatare acum, apoi fingers crossed sa mearga noul W. E tot pt stick bootabil-diskpart-list disk-select disc x-make Primary-active-format-exit-apoi e mai lunga comanda pt copierea Windows, începe cu xcopy/locație...Nu mai știu exact toate cmd...Ideea este ca trebuie sa urmezi toți pașii ca sa fie bootabil.iar cu cmd xcopy îți copiază absolut tot,și fișierele ascunse-asta e o cauza pt care nu se instaleaza cum trebuie.Copierea simpla nu merge.
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat August 7, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 7, 2016 E tot pt stick bootabil-diskpart-list disk-select disc x-make Primary-active-format-exit-apoi e mai lunga comanda pt copierea Windows, începe cu xcopy/locație...Nu mai știu exact toate cmd...Ideea este ca trebuie sa urmezi toți pașii ca sa fie bootabil.iar cu cmd xcopy îți copiază absolut tot,și fișierele ascunse-asta e o cauza pt care nu se instaleaza cum trebuie.Copierea simpla nu merge. Windows e in format rar, daca ii dau unrar direct pe stick crezi ca nu merge?
anonna Reputație: 1930 Postat August 7, 2016 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat August 7, 2016 fara tigari o iau pe coclauri !!! am 7 zileeeeeee Simt nevoia sa-mi aprind o tigara ( ... NU VREAU !!!! 2 1
man@work Reputație: -2094 Postat August 7, 2016 Oras:. Oras:. Postat August 7, 2016 fara tigari o iau pe coclauri !!! https://www.youtube.com/watch?v=oKJFn6FGr88
anonna Reputație: 1930 Postat August 7, 2016 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat August 7, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=oKJFn6FGr88 raule!!!!!!!!!!!!!!!!1
anonna Reputație: 1930 Postat August 7, 2016 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat August 7, 2016 .. numai fack ! Rau, tinere, rau ... cred ca de oftica si m-as .... fuck
Vizitator Reputație: 0 Postat August 7, 2016 Postat August 7, 2016 Harta autostrazilor din Romania in urmatorii ani ! http://www.kmkz.ro/wp-content/uploads/2014/06/harta-autostrazilor.jpg 5
Vizitator Reputație: 0 Postat August 7, 2016 Postat August 7, 2016 Windows e in format rar, daca ii dau unrar direct pe stick crezi ca nu merge?Acel format rar...asa apare de obicei.Când îl "montezi" pe dvd virtual apare ca dvd normal.Ca sa-l copiezi pe stick bootabil trebuie sa-l montezi virtual,apoi,după ce ai făcut stick-ul bootabil din cmd,dai acea comanda xcopy( e ceva de genul xcopy/sursa /w /e /s *.* /locație) și copiază absolut tot.Și nu,nu merge asa,nu copiază chiar tot,sunt fișiere ascunse care nu le ia.De aceea și eroarea.O sa-ți trimit un link cu tot,cum sa faci.
man@work Reputație: -2094 Postat August 7, 2016 Oras:. Oras:. Postat August 7, 2016 Acel format rar...asa apare de obicei.Când îl "montezi" pe dvd virtual apare ca dvd normal.Ca sa-l copiezi pe stick bootabil trebuie sa-l montezi virtual,apoi,după ce ai făcut stick-ul bootabil din cmd,dai acea comanda xcopy( e ceva de genul xcopy/sursa /w /e /s *.* /locație) și copiază absolut tot.Și nu,nu merge asa,nu copiază chiar tot,sunt fișiere ascunse care nu le ia.De aceea și eroarea.O sa-ți trimit un link cu tot,cum sa faci.va simteti bine ?
Vizitator Reputație: 0 Postat August 7, 2016 Postat August 7, 2016 va simteti bine ?Eu da.Ajut o fata la nevoie,ce-i asa...neobișnuit? 3
Vizitator Reputație: 0 Postat August 7, 2016 Postat August 7, 2016 Windows e in format rar, daca ii dau unrar direct pe stick crezi ca nu merge? urmeaza pas cu pas si fa exact ce face gagiul 2
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat August 7, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 7, 2016 Acel format rar...asa apare de obicei.Când îl "montezi" pe dvd virtual apare ca dvd normal.Ca sa-l copiezi pe stick bootabil trebuie sa-l montezi virtual,apoi,după ce ai făcut stick-ul bootabil din cmd,dai acea comanda xcopy( e ceva de genul xcopy/sursa /w /e /s *.* /locație) și copiază absolut tot.Și nu,nu merge asa,nu copiază chiar tot,sunt fișiere ascunse care nu le ia.De aceea și eroarea.O sa-ți trimit un link cu tot,cum sa faci. Merci frumos! Unul din motivele reticentei mele sa descarc W de pe net s-a demonstrat azi.Momentan pot folosi pentru strictul necesar w8 cu 32 bit pana gasesc o versiune testata de w7 pro...Te pupic! 1 2
Vizitator Reputație: 0 Postat August 7, 2016 Postat August 7, 2016 Merci frumos! Unul din motivele reticentei mele sa descarc W de pe net s-a demonstrat azi.Momentan pot folosi pentru strictul necesar w8 cu 32 bit pana gasesc o versiune testata de w7 pro...Te pupic! Cu plăcere.Ai destulă informație,sunt sigur ca o sa te descurci tu. PS-poate îți dă cineva invitație pe Filelist,pun băieții acolo multe chestii tari,printre care și Windows. Eu de acolo îl am,am mai instalat la câțiva,nimeni nu s-a plâns pana acum,deși a trecut vreo doi ani... 1
Vizitator Reputație: 0 Postat August 7, 2016 Postat August 7, 2016 Ceo face Giancarlogirri?O fi pa barosaneala Voi cum statz cu barosaneala? 1
Vizitator Reputație: 0 Postat August 7, 2016 Postat August 7, 2016 O fi pa barosaneala Voi cum statz cu barosaneala?Ca dăobicei 2 15
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum