vistantric Reputație: -3413 Postat August 10, 2016 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat August 10, 2016 Azi ma simt pregătită sa fiu linsă in MIJ HARD DE 4 bărbați grăsani de la ANAF . si ma deplasez eu pentru prima data merg la locația lor yuuuuhuuuuu sa înceapă distracțiaCe pofte iti faci asa de dimineata... Ai visat frumos in noaptea ce a trecut?
user corect Reputație: 54 Postat August 10, 2016 Oras:IN CURSÄ‚ Oras:IN CURSÄ‚ Postat August 10, 2016 Ce pofte iti faci asa de dimineata... Ai visat frumos in noaptea ce a trecut? nuuu surioara nu e o pofta e chiar un fel de obligație .
justlove Reputație: 8972 Postat August 10, 2016 Oras:fara Oras:fara Postat August 10, 2016 https://scontent.fomr1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/13892351_307002776335579_4501121254201835371_n.jpg?oh=d94a5ef7f5948df136f587a3add7b79e&oe=5852E709 3 16
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat August 10, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 10, 2016 Obosita. Pentru perdele, cauta meserias cu bormasina profesionala pentru beton, strage un car de praf dupa de peste tot, spala perdele, agata-le...Cada curata de silicon vechi inegrit, lasa la uscat, stai nespalata pe caldurile astea, da-i cu silicon de 2 ori ca tubul era inceput si nu a ajuns, mai stai nespalata pana se intareste... Abia in dimineata asta mi-am facut o baie. Desfa patul vechi, fa-l bucati, strange mizeria de sub el, cauta sofer sa-l ia din fata blocului, cara scandurile la masina..........................As mai avea treaba azi, dar m-am cam saturat, mai ales ca toate cele trebuia sa fac stresata cu prostii in continuu...Nu azi.Iau o bere rece din frigider si frec menta pana ma bag la somn, e si maine o zi. 4 2
Vizitator stau de sase Reputație: 0 Postat August 10, 2016 Postat August 10, 2016 Obosita. Pentru perdele, cauta meserias cu bormasina profesionala pentru beton, strage un car de praf dupa de peste tot, spala perdele, agata-le...Cada curata de silicon vechi inegrit, lasa la uscat, stai nespalata pe caldurile astea, da-i cu silicon de 2 ori ca tubul era inceput si nu a ajuns, mai stai nespalata pana se intareste... Abia in dimineata asta mi-am facut o baie. Desfa patul vechi, fa-l bucati, strange mizeria de sub el, cauta sofer sa-l ia din fata blocului, cara scandurile la masina..........................As mai avea treaba azi, dar m-am cam saturat, mai ales ca toate cele trebuia sa fac stresata cu prostii in continuu...Nu azi.Iau o bere rece din frigider si frec menta pana ma bag la somn, e si maine o zi.
Administrator pisicuts Reputație: 114472 Postat August 10, 2016 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat August 10, 2016 Obosita. Pentru perdele, cauta meserias cu bormasina profesionala pentru beton, strage un car de praf dupa de peste tot, spala perdele, agata-le...Cada curata de silicon vechi inegrit, lasa la uscat, stai nespalata pe caldurile astea, da-i cu silicon de 2 ori ca tubul era inceput si nu a ajuns, mai stai nespalata pana se intareste... Abia in dimineata asta mi-am facut o baie. Desfa patul vechi, fa-l bucati, strange mizeria de sub el, cauta sofer sa-l ia din fata blocului, cara scandurile la masina..........................As mai avea treaba azi, dar m-am cam saturat, mai ales ca toate cele trebuia sa fac stresata cu prostii in continuu...Nu azi.Iau o bere rece din frigider si frec menta pana ma bag la somn, e si maine o zi. 1
klm112 Reputație: 5026 Postat August 10, 2016 Oras:sud Oras:sud Postat August 10, 2016 să n-o credeti.s-a terminat menta la plafar.
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat August 10, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 10, 2016 Mai baga niste branza veche si rosii ca se termina vara si nu mai gasesti romanesti, baga tare sa faci provizii in matze! Legat de explozii, ce aberai pe alt topic... MI SE RUPE!
klm112 Reputație: 5026 Postat August 10, 2016 Oras:sud Oras:sud Postat August 10, 2016 mâncat,băut umpic,cu apendicita-n sus
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat August 10, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 10, 2016 E bine ca macar ceva sta in sus...Culca-te, esti batut in cap si treaz, te manca in cur azi sa te bagi in seama.Sa nu uiti sa faci nudism, ar fi pacat sa nu-ti admiri corpul de bosorog cu putza fleasca... Singura persoana cunoascuta de mine care ma poate scoate din sarite si fara sa vorbeasca, cand deschide gura/tastatura il tratez direct ca pe un pacient, dar nu strica sa fac misto putin.
klm112 Reputație: 5026 Postat August 10, 2016 Oras:sud Oras:sud Postat August 10, 2016 e cam răcoare. dar mi se încing creeeeeri și poate ma-ncalzesc
Vizitator Reputație: 0 Postat August 10, 2016 Postat August 10, 2016 e cam răcoare. dar mi se încing creeeeeri și poate ma-ncalzesc e de la vibratia electronilor pe ultimul strat de valenta , e de bine ) 1
klm112 Reputație: 5026 Postat August 10, 2016 Oras:sud Oras:sud Postat August 10, 2016 e de la vibratia electronilor pe ultimul strat de valenta , e de bine )caut o bază pentru acid să-l neutralizeze și iese sare și apă
Vizitator Reputație: 0 Postat August 10, 2016 Postat August 10, 2016 caut o bază pentru acid să-l neutralizeze și iese sare și apăia niste zeama de varza
klm112 Reputație: 5026 Postat August 10, 2016 Oras:sud Oras:sud Postat August 10, 2016 ia niste zeama de varza n.a mai rămas d'asta toamnă.
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat August 10, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 10, 2016 2 retardati! Unu' zice ca vrea sa faca sare cu apa (baliverne), celalat propune zeama acra de varza, apoi se discuta ce nu mai e din toamna asta care inca nu a venit... Trist si amuzant e ca ambii cred ca dau replici geniale!
klm112 Reputație: 5026 Postat August 10, 2016 Oras:sud Oras:sud Postat August 10, 2016 eu nu sunt trist
Vizitator Reputație: 0 Postat August 10, 2016 Postat August 10, 2016 2 retardati! Unu' zice ca vrea sa faca sare cu apa (baliverne), celalat propune zeama acra de varza, apoi se discuta ce nu mai e din toamna asta care inca nu a venit... Trist si amuzant e ca ambii cred ca dau replici geniale! esti deshidratata 1
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat August 10, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 10, 2016 esti deshidratata Mda, nu m-am umezit de ceva timp... Nu ma ia somnul de la agitatia recenta, gata, inchid si ma bag la somn.Hidratare placuta!
klm112 Reputație: 5026 Postat August 11, 2016 Oras:sud Oras:sud Postat August 11, 2016 un dus,2-3 dumicati și o să ies pe ușă
Vizitator Reputație: 0 Postat August 11, 2016 Postat August 11, 2016 Obosita. Pentru perdele, cauta meserias cu bormasina profesionala pentru beton, strage un car de praf dupa de peste tot, spala perdele, agata-le...Cada curata de silicon vechi inegrit, lasa la uscat, stai nespalata pe caldurile astea, da-i cu silicon de 2 ori ca tubul era inceput si nu a ajuns, mai stai nespalata pana se intareste... Abia in dimineata asta mi-am facut o baie. Desfa patul vechi, fa-l bucati, strange mizeria de sub el, cauta sofer sa-l ia din fata blocului, cara scandurile la masina..........................As mai avea treaba azi, dar m-am cam saturat, mai ales ca toate cele trebuia sa fac stresata cu prostii in continuu...Nu azi.Iau o bere rece din frigider si frec menta pana ma bag la somn, e si maine o zi. Stai,stai...doua tuburi de silicon la o cada????În douaj de ani n-am băgat mai mult de juma de tub....iar timpul de uscare e doar doua ore.Cat despre gauri,dacă sunt pe perete,folosești aspiratorul-ții sub spiral "mustiucu " și nu mai lasă atâta praf.Dacă e pe plafon...merge și acolo,praful cade pe bormasina,și este împrăștiat de "vântul" creat de rotatiile motorului.Adevărul este ca mulți "meseriași" n-au simțul curățeniei...
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat August 11, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 11, 2016 Stai,stai...doua tuburi de silicon la o cada????În douaj de ani n-am băgat mai mult de juma de tub....iar timpul de uscare e doar doua ore.Cat despre gauri,dacă sunt pe perete,folosești aspiratorul-ții sub spiral "mustiucu " și nu mai lasă atâta praf.Dacă e pe plafon...merge și acolo,praful cade pe bormasina,și este împrăștiat de "vântul" creat de rotatiile motorului.Adevărul este ca mulți "meseriași" n-au simțul curățeniei... Silicon - primul tub era inceput si avea prea putin luand in calcul ca trebuia sa umplu si golul, nu doar sa izolez cu silicon... In 2 ore se intareste doar cat sa nu-l poti modela, dar nu e uscat complet, iar daca vrei sa te tina, as zice ca e mai bine sa ai rabdare pana se usuca complet. Gauri - special pentru asta nu am cumparat aspirator, altfel nu am mocheta sau covoare...Parerea mea.
pamfil_007 Reputație: 2087 Postat August 11, 2016 Oras:belgravistan Oras:belgravistan Postat August 11, 2016 E bine ca macar ceva sta in sus...Culca-te, esti batut in cap si treaz, te manca in cur azi sa te bagi in seama.Sa nu uiti sa faci nudism, ar fi pacat sa nu-ti admiri corpul de bosorog cu putza fleasca... Singura persoana cunoascuta de mine care ma poate scoate din sarite si fara sa vorbeasca, cand deschide gura/tastatura il tratez direct ca pe un pacient, dar nu strica sa fac misto putin. Flască, flască dar i-ai morfolit-o o perioadă. Ce mor eu p-ăştia/astea care aruncă cu căcat după.....
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat August 11, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 11, 2016 Flască, flască dar i-ai morfolit-o o perioadă. Ce mor eu p-ăştia/astea care aruncă cu căcat după..... Ai fost cu mine in casa sa stii despre ce vorbesti? Vezi ca replica mea a venit dupa interventia lui, altfel ne ignoram pe aici ca si pana aseara...Mori linistit in continuare.
Vizitator Reputație: 0 Postat August 11, 2016 Postat August 11, 2016 Silicon - primul tub era inceput si avea prea putin luand in calcul ca trebuia sa umplu si golul, nu doar sa izolez cu silicon... In 2 ore se intareste doar cat sa nu-l poti modela, dar nu e uscat complet, iar daca vrei sa te tina, as zice ca e mai bine sa ai rabdare pana se usuca complet. Gauri - special pentru asta nu am cumparat aspirator, altfel nu am mocheta sau covoare...Parerea mea. E adevărat ce spui.Dacă e golul prea mare,puneam profile de plastic speciale pentru cada.Dacă mai era puțin în tub,da,explica .Doua ore pentru un strat de 0,5-1 cm,mai mult de atât,da,necesita mai mult timp.Cat de aspirator,n-am ce sa zic În principiu, bine ca te-ai descurcat PS-ai pus scoci de hârtie pe cada și faianță? 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum