Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

• Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
Postat

Azi ma simt pregătită sa fiu linsă in MIJ HARD DE 4 bărbați grăsani de la ANAF . si ma deplasez eu pentru prima data merg la locația lor yuuuuhuuuuu sa înceapă distracția

Ce pofte iti faci asa de dimineata... Ai visat frumos in noaptea ce a trecut?

• Oras:IN CURSÄ‚
  • Oras:IN CURSÄ‚
Postat

Ce pofte iti faci asa de dimineata... Ai visat frumos in noaptea ce a trecut?

nuuu surioara nu e o pofta e chiar un fel de obligație .
  • Oras:fara
  • Oras:fara
Postat

https://scontent.fomr1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/13892351_307002776335579_4501121254201835371_n.jpg?oh=d94a5ef7f5948df136f587a3add7b79e&oe=5852E709 :hug1

• Like 3
  • Minus 16
  • Oras:Bucuresti
Postat

Obosita. 

Pentru perdele, cauta meserias cu bormasina profesionala pentru beton, strage un car de praf dupa de peste tot, spala perdele, agata-le...

Cada curata de silicon vechi inegrit, lasa la uscat, stai nespalata pe caldurile astea, da-i cu silicon de 2 ori ca tubul era inceput si nu a ajuns, mai stai nespalata pana se intareste...  :slap2  :laugh2  Abia in dimineata asta mi-am facut o baie.  :blushing2

Desfa patul vechi, fa-l bucati, strange mizeria de sub el, cauta sofer sa-l ia din fata blocului, cara scandurile la masina..........................

As mai avea treaba azi, dar m-am cam saturat, mai ales ca toate cele trebuia sa fac stresata cu prostii in continuu...

Nu azi.

Iau o bere rece din frigider si frec menta pana ma bag la somn, e si maine o zi. :)

• Like 4
  • Minus 2
Vizitator stau de sase
Reputație: 0
Postat

Obosita. 

Pentru perdele, cauta meserias cu bormasina profesionala pentru beton, strage un car de praf dupa de peste tot, spala perdele, agata-le...

Cada curata de silicon vechi inegrit, lasa la uscat, stai nespalata pe caldurile astea, da-i cu silicon de 2 ori ca tubul era inceput si nu a ajuns, mai stai nespalata pana se intareste...  :slap2  :laugh2  Abia in dimineata asta mi-am facut o baie.  :blushing2

Desfa patul vechi, fa-l bucati, strange mizeria de sub el, cauta sofer sa-l ia din fata blocului, cara scandurile la masina..........................

As mai avea treaba azi, dar m-am cam saturat, mai ales ca toate cele trebuia sa fac stresata cu prostii in continuu...

Nu azi.

Iau o bere rece din frigider si frec menta pana ma bag la somn, e si maine o zi. :)

post-131728-0-95236900-1470832948_thumb.jpeg

• Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat

Obosita. 

Nu azi.

• Like 1

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Postat

Mai baga niste branza veche si rosii ca se termina vara si nu mai gasesti romanesti, baga tare sa faci provizii in matze!  :laugh2

Legat de explozii, ce aberai pe alt topic... MI SE RUPE! :)

Postat

E bine ca macar ceva sta in sus...

Culca-te, esti batut in cap si treaz, te manca in cur azi sa te bagi in seama.

Sa nu uiti sa faci nudism, ar fi pacat sa nu-ti admiri corpul de bosorog cu putza fleasca...  :laugh2

Singura persoana cunoascuta de mine care ma poate scoate din sarite si fara sa vorbeasca, cand deschide gura/tastatura il tratez direct ca pe un pacient, dar nu strica sa fac misto putin. :)

Vizitator
Postat

e cam răcoare. dar mi se încing creeeeeri și poate ma-ncalzesc

e de la vibratia electronilor pe ultimul strat de valenta , e de bine :))

• Minus 1
  • Oras:sud
  • Oras:sud
Postat

e de la vibratia electronilor pe ultimul strat de valenta , e de bine :))

caut o bază pentru acid să-l neutralizeze și iese sare și apă
Vizitator
Postat

caut o bază pentru acid să-l neutralizeze și iese sare și apă

ia niste zeama de varza =))

Postat

:laugh2  :laugh2  :laugh2

2 retardati!  :laugh2

Unu' zice ca vrea sa faca sare cu apa (baliverne), celalat propune zeama acra de varza, apoi se discuta ce nu mai e din toamna asta care inca nu a venit...  :laugh2  :laugh2  :laugh2   :slap2

Trist si amuzant e ca ambii cred ca dau replici geniale!  :laugh2  :slap2

Vizitator
Postat

:laugh2  :laugh2  :laugh2

2 retardati!  :laugh2

Unu' zice ca vrea sa faca sare cu apa (baliverne), celalat propune zeama acra de varza, apoi se discuta ce nu mai e din toamna asta care inca nu a venit...  :laugh2  :laugh2  :laugh2   :slap2

Trist si amuzant e ca ambii cred ca dau replici geniale!  :laugh2  :slap2

esti deshidratata

• Minus 1
Postat

esti deshidratata

:) Mda, nu m-am umezit de ceva timp... :)

Nu ma ia somnul de la agitatia recenta, gata, inchid si ma bag la somn.

Hidratare placuta! :)

Vizitator
Postat

Obosita.

Cada curata de silicon vechi inegrit, lasa la uscat, stai nespalata pe caldurile astea, da-i cu silicon de 2 ori ca tubul era inceput si nu a ajuns, mai stai nespalata pana se intareste... :slap2 :laugh2 Abia in dimineata asta mi-am facut o baie. :blushing2

Nu azi.

Stai,stai...doua tuburi de silicon la o cada????În douaj de ani n-am băgat mai mult de juma de tub....iar timpul de uscare e doar doua ore.

Cat despre gauri,dacă sunt pe perete,folosești aspiratorul-ții sub spiral "mustiucu " și nu mai lasă atâta praf.Dacă e pe plafon...merge și acolo,praful cade pe bormasina,și este împrăștiat de "vântul" creat de rotatiile motorului.

Adevărul este ca mulți "meseriași" n-au simțul curățeniei...

Postat

Stai,stai...doua tuburi de silicon la o cada????În douaj de ani n-am băgat mai mult de juma de tub....iar timpul de uscare e doar doua ore.

Cat despre gauri,dacă sunt pe perete,folosești aspiratorul-ții sub spiral "mustiucu " și nu mai lasă atâta praf.Dacă e pe plafon...merge și acolo,praful cade pe bormasina,și este împrăștiat de "vântul" creat de rotatiile motorului.

Adevărul este ca mulți "meseriași" n-au simțul curățeniei...

:)

Silicon - primul tub era inceput si avea prea putin luand in calcul ca trebuia sa umplu si golul, nu doar sa izolez cu silicon... In 2 ore se intareste doar cat sa nu-l poti modela, dar nu e uscat complet, iar daca vrei sa te tina, as zice ca e mai bine sa ai rabdare pana se usuca complet. 

Gauri - special pentru asta nu am cumparat aspirator, altfel nu am mocheta sau covoare...

Parerea mea. :)

:hug1

• Oras:belgravistan
  • Oras:belgravistan
Postat

E bine ca macar ceva sta in sus...

Culca-te, esti batut in cap si treaz, te manca in cur azi sa te bagi in seama.

Sa nu uiti sa faci nudism, ar fi pacat sa nu-ti admiri corpul de bosorog cu putza fleasca...  :laugh2

Singura persoana cunoascuta de mine care ma poate scoate din sarite si fara sa vorbeasca, cand deschide gura/tastatura il tratez direct ca pe un pacient, dar nu strica sa fac misto putin. :)

Flască, flască dar i-ai morfolit-o o perioadă.

Ce mor eu p-ăştia/astea care aruncă cu căcat după.....

Postat

Flască, flască dar i-ai morfolit-o o perioadă.

Ce mor eu p-ăştia/astea care aruncă cu căcat după.....

Ai fost cu mine in casa sa stii despre ce vorbesti?  :laugh2

Vezi ca replica mea a venit dupa interventia lui, altfel ne ignoram pe aici ca si pana aseara...

Mori linistit in continuare. :)

Vizitator
Postat

:)

Silicon - primul tub era inceput si avea prea putin luand in calcul ca trebuia sa umplu si golul, nu doar sa izolez cu silicon... In 2 ore se intareste doar cat sa nu-l poti modela, dar nu e uscat complet, iar daca vrei sa te tina, as zice ca e mai bine sa ai rabdare pana se usuca complet.

Gauri - special pentru asta nu am cumparat aspirator, altfel nu am mocheta sau covoare...

Parerea mea. :)

:hug1

E adevărat ce spui.

Dacă e golul prea mare,puneam profile de plastic speciale pentru cada.

Dacă mai era puțin în tub,da,explica :D.Doua ore pentru un strat de 0,5-1 cm,mai mult de atât,da,necesita mai mult timp.

Cat de aspirator,n-am ce sa zic :)

În principiu, bine ca te-ai descurcat ;)

PS-ai pus scoci de hârtie pe cada și faianță?

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...