Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Mai,o fi bine Amada? spunea ca-i e foarte rău,nici pe-aici n-a mai dat.Eu zic sa o sune cineva,sa o intrebe dacă e bine.

:2qm40hg

Sunt in refacere... Laptic, supica de pui, ceai caldut, fructe, zero alcool sau acidulate, tigari mai moderat... :)

Am stat sa caut job, pana il gasesc o sa fiu fresh 100%, deja ma simt mult mai bine. 

:hug1

Peseu: Multumesc frumos pentru grija! 

Vizitator stau de sase
Reputație: 0
Postat

Obosita. :(

Vreau sa ma teleportez inapoi la Untold.  :bow

Summer Well n-ai bagat?

Vizitator
Postat

Cand deschid eu gura ,are loc o catastrofa =))

post-124552-0-74760800-1471452477_thumb.jpeg

• Like 2
Vizitator stau de sase
Postat

Deci ori sunt prea pudic ori babele astea sunt fantastic dă nesimțite. Azi, blocat intr-o coloana de masini, am scos pola pe crac să văd daca s-a luat rujul de la o pizdă. Ei bine, am simtit ca cineva ma priveste. Atunci am realizat ca in dreapta mea era Mitropolia. Am spus in gand "Doamne iarta-ma" si am continuat inspectia. Aceeasi chestie! In stanga mea era o baba in tramvai care se uita la mine.... Nu stiu ce sa zic, baba s-o fi rugat inainte? Si-o fi facut cruce?

• Like 3
  • Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
  • Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
Postat

Deci ori sunt prea pudic ori babele astea sunt fantastic dă nesimțite. Azi, blocat intr-o coloana de masini, am scos pola pe crac să văd daca s-a luat rujul de la o pizdă. Ei bine, am simtit ca cineva ma priveste. Atunci am realizat ca in dreapta mea era Mitropolia. Am spus in gand "Doamne iarta-ma" si am continuat inspectia. Aceeasi chestie! In stanga mea era o baba in tramvai care se uita la mine.... Nu stiu ce sa zic, baba s-o fi rugat inainte? Si-o fi facut cruce?

Si...mai era ruj?

• Minus 1
Postat

Obosita. :(

Vreau sa ma teleportez inapoi la Untold. :bow

Buna seara. Mi-a zis un coleg ca dvs sunteti euglena, cea mai mare raoandula. Asa este?

Postat

Astazi m-am decis sa gatesc sarmale.Electronice.

Crezi te mai tine mult obsesia asta?  :laugh2

Azi frec frigiderul, i-am desfacut si usa, rufele sunt deja in masina, astept somiera mai tarziu... 

Nu mai aveam cafea dimineata, astept si cafeaua. :)

On toping: Ma simt energica.  :waytogo

• Like 1
  • Minus 2
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
Postat

Azi ma simt... amuzată. Ce întâmplare... Cum reputația mea este... ca eu ma inteleg bine cu oricine, am facut in asa fel încât sa-i las posibilitatea unui om sa scape de mine. Trebuia sa găsească el ceva... De ce sa fac eu greseli... cand altuia ii sade mai bine sa le facă!?

Postat

ai avut un client libidinos si burtos, este?

Nu o doare nici la multi km de...

Disperare mare, esti penibil(a) acum, zau.

On toping: Simt multe si nimic. E gresit sa simti ce vrei cand esti cu cineva fatza de care nu simti nimic...

Mi-am facut frigiderul ca nou, multa munca, nu exagerez, niste jegosi l-au folosit, iar nu ma scald in jeg daca pot face ceva in privinta asta...

Somiera vine saptamana viitoare, alti draci, laci... mi-e rusine fata de mine ca mi-am pus un coniac cu cola.

Credeam ca pot mai mult de atat.

Postat

Nu mai rezist la stres, mi-am ars prea multe celule... N-am un gand, o atingere safe... fac ce pot, clar ca nu fac bine, dar de unde atata bine...?

• Oras:Ucea
  • Oras:Ucea
Postat

Ti-a cerut cineva parerea de expert care a stat cu el ani de zile?

Nu-ți era adresată postarea, da' dacă tot te-ai enervat, ai pus cireașa pă tort...

• Minus 3

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 4 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...