n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat August 22, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 22, 2016 Și-au pus-o moleculele de hidrogen si oxigen și a ieșit apă! Dar tocmai în mijlocul camerei și-au gasit! Deseori stau in sosete si nu papuci, am calcat int-o balta pe drum spre bucatarie...M-am uitat la tavan intai - nimic, la balcon - e prea departe si nici nu are cum, pe langa plasa are si prag... bucatarie - poate a plouat si varsat din ea... nup, uscat. Balta in (relativ) mijlocul camerei fara explicatie.Am vazut din astea in horror, venea baubau! Nu e cazul, dar ma depaseste fenomenul, nu-mi explic, spitituala, dar primeaza exxplicatia logica, nu o am acum. Mereu cand ceva incepe prost se termina si mai prost!Niciodata nu ma invat minte din prima ,sa imi bag pula in gura mea,ca o am prea mare ! Mereu ,vorbeste gura fara mine ! :( Nu te mai certa singura, de multe ori asa afli ce javre bantuie pe langa tine... 1 2
giancarlogirri Reputație: 12240 Postat August 22, 2016 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat August 22, 2016 Deseori stau in sosete si nu papuci, am calcat int-o balta pe drum spre bucatarie...M-am uitat la tavan intai - nimic, la balcon - e prea departe si nici nu are cum, pe langa plasa are si prag... bucatarie - poate a plouat si varsat din ea... nup, uscat. Balta in (relativ) mijlocul camerei fara explicatie.Am vazut din astea in horror, venea baubau! Nu e cazul, dar ma depaseste fenomenul, nu-mi explic, spitituala, dar primeaza exxplicatia logica, nu o am acum. Nu știu dacă a fost chiar horor dar fiind vorba că apa se formează din două molecule de hidrogen și una de oxigen a fost un threesome... Lăsând gluma la o parte apa se poate infiltra...depinde ce ai jos: parchet, gresie, linoleum... 5
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat August 22, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 22, 2016 Nu știu dacă a fost chiar horor dar fiind vorba că apa se formează din două molecule de hidrogen și una de oxigen a fost un threesome... Lăsând gluma la o parte apa se poate infiltra...depinde ce ai jos: parchet, gresie, linoleum... Gresie. Toata uscata in afara unei zone, spre usa, ca altfel nu o observam.Am stres cu mopul initial, s-a facut iar, mai putin ce-i drept.Pe pipaite, in jur uscat.Ma gandeam sa poate s-a strecurat de undeva... nup.What am I missing?! Cineva face trisamsing cu mine cred. 1 2
? ec ed Reputație: -439 Postat August 23, 2016 Oras:aer Oras:aer Postat August 23, 2016 Tu leit for sori.Cand eram la el in casa, venita s-o inchiririez, el a facut alte ambitii si dracul din el m-a torturat...Sunt genul caruia sa-i faci asta si sa mergi neprihanit mai departe?Pe tine te-am iertat de prea multe ori ca esti idiot, iu hev no aidia hu iu ar faching uiz!Vreau sa vad ca suferi, tu si cei de langa, dupa tine... Cacat, iar incepi cu amenintari de merda, de parca-i vina mea ca-ti pui si a doua oara in farfurie...Iti spun eu cu cine ma pun...cu o betiva notorie, cu inceput de schizofrenie, care abereaza zi de zi , dis de dimineata, controlata constant de minte, de voci diferite, insistente...o betiva care uita de prezent si se trezeste intr-un prezent viitor cu o balta in mijlocul camerei, cel mai probabil fiind o balta de pişat.Iar vocea asta pe care o asculti mereu(sa o numim Putoarea pentru moment) , atunci cand vrei cachestii evil sa se intample cand vine vorba de colesterol ridicat sau adevaruri provenite din victimizarile tale ,te va asculta, bobii tai imaginari vor face laba pe vrej de fericire sau rachetii tai(tot imaginari)din Sri Lanka vor lua rol de kamikaze si vor kilări victimele tale virtuale...ce se va intampla atunci? Nu vei fi aceasi frustrata care se plange mereu ca viata i-a fost nefasta, ca altii care nu merita au, si tu, prin cate suferinte ai trecut, nu ai nimic???Ba da, aceasi vei fi, doar ca vei deveni "mai nebuna", probabil ca alte voci se vor alatura in mintea-ti deja aglomerata...chestia, sa-i zicem dezamagitoare?, ca ca se va pierde definitiv 'sansa' de a realiza ca e misto sa te trezesti in fiecare dimineata si sa zici ca uite ba ce chestie, o alta seara fara sa stiu cacat de mine, si totusi, here i am, ceva m-a trezit iarasi. ... Hai sictir!
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat August 23, 2016 Postat August 23, 2016 Auuuu, te-a silit sa fii dur, este ? 1
? ec ed Reputație: -439 Postat August 23, 2016 Oras:aer Oras:aer Postat August 23, 2016 Auuuu, te-a silit sa fii dur, este ? Sa-i spunem ca obiectiv, labagiule!
vistantric Reputație: -3413 Postat August 23, 2016 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat August 23, 2016 "...here i am, ceva m-a trezit iarasi."Dar oare ce... si-asa de dimineata?! Un răsărit frumos după furtuna de azi noapte... Furtuna a fost chiar pe placul meu, insa trebuia sa aibă un preludiu mai lung cu acel mister in aer... inainte sa ploua. Am auzit ca berea face sa sară somnul... si cum niciodata nu am băut la cafeaua de dimineata bere am zis sa incerc. Nu-mi place berea... dar aceasta e buna.
vistantric Reputație: -3413 Postat August 23, 2016 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat August 23, 2016 E buna o pula. Sper ca nu mie îmi spui aceasta...
anonna Reputație: 1930 Postat August 23, 2016 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat August 23, 2016 ma pish pe mine de ras!!! 2
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat August 23, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 23, 2016 Auuuu, te-a silit sa fii dur, este ? Iar zice ca e un bulangiu coclit care scrie prea mult?
klm112 Reputație: 5026 Postat August 23, 2016 Oras:sud Oras:sud Postat August 23, 2016 ma pish pe mine de ras!!! Schimbă-te , să nu răceşti sau zi-ne şi nouă de ce .
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat August 23, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 23, 2016 Cacat, iar incepi cu amenintari de merda, de parca-i vina mea ca-ti pui si a doua oara in farfurie...Iti spun eu cu cine ma pun...cu o betiva notorie, cu inceput de schizofrenie, care abereaza zi de zi , dis de dimineata, controlata constant de minte, de voci diferite, insistente...o betiva care uita de prezent si se trezeste intr-un prezent viitor cu o balta in mijlocul camerei, cel mai probabil fiind o balta de pişat.Iar vocea asta pe care o asculti mereu(sa o numim Putoarea pentru moment) , atunci cand vrei cachestii evil sa se intample cand vine vorba de colesterol ridicat sau adevaruri provenite din victimizarile tale ,te va asculta, bobii tai imaginari vor face laba pe vrej de fericire sau rachetii tai(tot imaginari)din Sri Lanka vor lua rol de kamikaze si vor kilări victimele tale virtuale...ce se va intampla atunci? Nu vei fi aceasi frustrata care se plange mereu ca viata i-a fost nefasta, ca altii care nu merita au, si tu, prin cate suferinte ai trecut, nu ai nimic???Ba da, aceasi vei fi, doar ca vei deveni "mai nebuna", probabil ca alte voci se vor alatura in mintea-ti deja aglomerata...chestia, sa-i zicem dezamagitoare?, ca ca se va pierde definitiv 'sansa' de a realiza ca e misto sa te trezesti in fiecare dimineata si sa zici ca uite ba ce chestie, o alta seara fara sa stiu cacat de mine, si totusi, here i am, ceva m-a trezit iarasi. ... Hai sictir! Un amalgam de cuvinte din partea un partar drogat. Eu nu amenint, doar anunt.Urmareste evenimentele in urmatoarea perioada la tine si vezi daca sunt nebuna.
anonna Reputație: 1930 Postat August 23, 2016 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat August 23, 2016 nu e pentru curiosi
klm112 Reputație: 5026 Postat August 23, 2016 Oras:sud Oras:sud Postat August 23, 2016 nu e pentru curiosi Curiozitatea a mânat omului paşii inainte. Şi nu murim din asta că nu suntem pisici... doar unu" singur , adică 2 pe aici
vistantric Reputație: -3413 Postat August 23, 2016 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat August 23, 2016 De obicei... doi rad unul de altul, si un altul se amuză cu adevarat.
Vizitator Reputație: 0 Postat August 23, 2016 Postat August 23, 2016 Mancati fructe, sunt bune, zemoase, parfumate !
anonna Reputație: 1930 Postat August 23, 2016 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat August 23, 2016 Mancati fructe, sunt bune, zemoase, parfumate ! Pentru un pisat show parfumat si inmiresmat
anonna Reputație: 1930 Postat August 23, 2016 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat August 23, 2016 Eu am scris G O L D E N S H O W E R .. cum dreaq a aparut pishat show? pisicutza, ce se intampla????
anonna Reputație: 1930 Postat August 23, 2016 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat August 23, 2016 REPETMancati fructe, sunt bune, zemoase, parfumate ! Pentru un G O L D E N S H O W E R parfumat si inmiresmat ... asta asa ca sa nu se mai pocneasca peste fata toti neavizatii
anonna Reputație: 1930 Postat August 23, 2016 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat August 23, 2016 Pisicutza, ai dat block la cuvinte deocheate? de cand ???
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat August 23, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 23, 2016 Tare asta! :clapp Ar trebui sa-mi deschid "Salon Mama Omida"! Ziceam ca presimt ca are un bebe... nu caut postarea... si aflu azi ca asa e, nou nascut!Ar trebui sa ma ascult mai des. In alta ordine de idei, nici sclavii nu mai sunt ce erau... N-are chef el, vezi tu! Arh, ce rau imi pare ca nu-i vad moaca cu privirea tampita azi! On toping: Ma simt bine, imi fac o baie, ma duc pana la magazin... fara alcool ca iar ma invat prost. 1 2
? ec ed Reputație: -439 Postat August 23, 2016 Oras:aer Oras:aer Postat August 23, 2016 Un amalgam de cuvinte din partea un partar drogat. Eu nu amenint, doar anunt.Urmareste evenimentele in urmatoarea perioada la tine si vezi daca sunt nebuna. Am renuntat de ceva timp sa ma gandesc la tragedii,la lucruri nasoale ce se pot intampla, cand stiu ca moartea-i iminenta oricum, fie ca-i vreun scurt circuit in creier, o oprire de inima, sau pura batranete(si atentie, fara sa conteze ca ai trait o viata plina de impliniri si fericiri, fie ca tristete, frustrare si dezamagire...mori pur si simplu)...apoi mai stiu ca daca ma straduiesc sa imi amintesc ce era inainte sa ma nasc, si de unde vin, tâ tâ tâ, nu stiu absolut nimic, daca ma gandesc ce o sa se intample dupa ce o sa mor, tâ tâ tâ, zero informatii...stiu doar ca atunci cand sunt implicat in vreun somn adanc, practic eu nu mai exist, sunt un fel de muerte, ca se intampla sa deschid ochii cand ma trezesc, Oley , dar stii cum e? Tot mori la un moment dat! ...asa ca o sa iau moartea ca pe un deep sleep, si nu ca pe ceva negru,inchis intr-o camera intunecata forever, cum credem noi ca o sa fie, de acolo si fricile constante...asa ca, suck it witch...bitch.
klm112 Reputație: 5026 Postat August 23, 2016 Oras:sud Oras:sud Postat August 23, 2016 Să revenim la recenzii
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum