n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Septembrie 25, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 25, 2016 Ce lume... Nu doar ca a lasat-o pe tarfa de Roz la aparat i-a dat jetoane sa se joace all nite long.pt ca pis adora tarfele demente.amada data viitoare nu te oftica si spune cas te-ai juca.iti dau si tie din jetoanele mele Am avut eu un topic cu "nu mai lasa tarfele la calculator" dupa ce am primit un PM de la Pisicuts care nu cred ca a fost scris de el...Sorry, cand te-am vazut mi-am amintit doar de injuraturile primite de la tine...Aveam draci pe mine. Baga-mi-as... Aseara dupa ce ala m-a luat cu sentimentele l-am trimis dupa tarie.Ii dadeam bani acum cativa ani sa se duca la iubita lui ca plangea de dor si acum are tupeul sa-mi vorbeasca de sentimente! Pana mea, stiu ca am ramas singura femeie in care are incredere, dar nu ma mai las folosita de unul care a ajuns sa-mi faca cumparaturile si duca gunoiul dupa ce a trebuit sa ma bat parte in parte si sa-i repet "Daca ma-ta nu te-a invatat sa nu bati femeile, te invat eu!"S-a lins pe bot ca mi-a trecut cheful de limbi.
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 25, 2016 Postat Septembrie 25, 2016 Ce lume... Nu doar ca a lasat-o pe tarfa de Roz la aparat i-a dat jetoane sa se joace all nite long.pt ca pis adora tarfele demente.amada data viitoare nu te oftica si spune cas te-ai juca.iti dau si tie din jetoanele meleWelcome back, domnisoara ! 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Septembrie 25, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Septembrie 25, 2016 Multumesc baietiilor 4 the warm welcoming. Aaaa si amada nu mai avea drai.daca vi nepoftiti da cu ei de pereti
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Septembrie 25, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 25, 2016 Multumesc baietiilor 4 the warm welcoming. Aaaa si amada nu mai avea drai.daca vi nepoftiti da cu ei de pereti In ce te scalzi de scrii asa? Typo. Cu capul in nori... Trezirea? Ani incerc sa explic celor din anturajul meu bolnavicios ce si pe unde dau dovada de boala...Nu poti sa ramai nemarcata cand esti expusa prea mult timp, nu devii ca ei, dar e un efort sa ramai cum esti.Felul meu nu e violent, e calm, a calm giant if you wish to think so. Bag ceva, astept sa treaca ziua de azi ca s-a lipit ca un demen ce e sa se relaxeze la mine... maine ma purific.Facerea de bine...
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Septembrie 25, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 25, 2016 Mi-a inundat casa. Avea rufe de spalat, apa s-a scurs pe jos... That's it. Strange apa si-l dau afara!
johnny&white Reputație: -438 Postat Septembrie 25, 2016 Oras:Unde vreau Oras:Unde vreau Postat Septembrie 25, 2016 Am avut eu un topic cu "nu mai lasa tarfele la calculator" dupa ce am primit un PM de la Pisicuts care nu cred ca a fost scris de el...Sorry, cand te-am vazut mi-am amintit doar de injuraturile primite de la tine...Aveam draci pe mine. Baga-mi-as... Aseara dupa ce ala m-a luat cu sentimentele l-am trimis dupa tarie.Ii dadeam bani acum cativa ani sa se duca la iubita lui ca plangea de dor si acum are tupeul sa-mi vorbeasca de sentimente! Pana mea, stiu ca am ramas singura femeie in care are incredere, dar nu ma mai las folosita de unul care a ajuns sa-mi faca cumparaturile si duca gunoiul dupa ce a trebuit sa ma bat parte in parte si sa-i repet "Daca ma-ta nu te-a invatat sa nu bati femeile, te invat eu!"S-a lins pe bot ca mi-a trecut cheful de limbi. Tot rea ai ramas?
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Septembrie 25, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 25, 2016 Tot rea ai ramas? Mi s--a tot spus ca sunt rea... Pana mea, am stat cu sor-mea pana la 14 ani, nu am primit o mangaiere sau o vorba buna...Nu neg ca sunt dura. Trist e ca si dupa am fost tratata rece... Eu m-am ajutat, eu m-am sfatuit, eu m-am sprijinit...Daca sunt rea ca spun lucrurilor pe nume, desi singurul care m-a scanat mi-a spus ca am un copil in suflet care nu poate face rau altora...M-a deranjat atat de mult incat i-a parut rau de intalnire cu totul.Am multe de dat inapoi, eu cred in dreptate, cand cineva te face sa suferi eu nu tac, de ce sa port jegurile altora?Mandra m-a injurat, de morti de mama, etc...S-o pup acum? Sunt rea ca-mi starneste sila? Crezi ce vrei. Peseu: Legat de asta care strange apa de pe jos e mult de spus, a jucat un mare rol in coborarea mea... asear m-a enervat, azi a reusit sa-mi inunde casa... Sunt rea? Vrei sa fiu masochista? 1 2
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Septembrie 25, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 25, 2016 A venit vecina de jos ca-i curge in casa...Sa fiu buna, zici?Pana cand? Cat consiffderi tu ca e ok sa-ti distruga cineva viata?
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Septembrie 25, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 25, 2016 Inca strange apa si injura ca a obosit....Am 2 tabureti imbracati in material inundati, vecinii de jos... Sa fiu buna?Nu am mancat iar pana la ora asta... stau si ma uit la bataia asta de joc...Eu sunt responsabila, eu stiam ca este retardat, trebuia sa fiu mai atenta, aici ti se pare ca ar fi trebuit sa fiu mai moale?Am cu cine?Eu sunt de vina ca am casa inundata, mi-am permis sa fiu umana si e ultima data cand mi se spune ca sunt rea.
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Septembrie 25, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 25, 2016 Inca strange apa... Minunat, nu?Stau si ma uit cum trece pe langa biroul pe care am pus laptopul... injurand. Astept sa termine, sa-mi ia ceva tare de la magazin... si sa fiu rea, am toate motivele... Sa spuna merci ca nu pleaca vanat.
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Septembrie 25, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 25, 2016 Ai cea mai vaga idee cat m-am zbatut sa inchiriez casa asta...Ce efort neomenesc a trebuit sa fac?Mai are de strans... Ce faci cand cineva se pisa pe munca ta?Zau, esti bun? Ramanea sa-mi inunde si laptopul... nu mai eram responsabila de actiunile mele...Inca strange apa, stau in banca mea, transat as vrea sa-l vad!
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Septembrie 25, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 25, 2016 Tot rea ai ramas? M-a facut in tot felul...Morti, mame, etcetera...Zici ca e cazul sa fiu buna? N-am atins psihopata cu o pana pana atunci... a fost deranjata de faptul ca simtea mila fatza de mine. Am dus o viata grea, a trebuit sa trec peste multe, mila nu am cautat, ar fi absurd, zau, sunt prea dura... Absurda e domnisoara pana la capat....Nu i-a raspuns febletea... Roz, m-ai intrecut in penibil.
Administrator pisicuts Reputație: 114452 Postat Septembrie 25, 2016 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Septembrie 25, 2016 Amanda s-a imbatat din nou si si-a pierdut mintile ))
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Septembrie 25, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 25, 2016 Amanda s-a imbatat din nou si si-a pierdut mintile )) Aseara ma ia cu rahaturi, azi imi inunda casa... pe tine te bateam, lui deja ii este frica de mine... E la magazin dupa tarie... nu ma mandresc, nici nu stau sa-mi pierd mintile... m-a durut, se pisa pe tot ce m-am chinuit sa fac... vrea sa fie cu mine ca altii care au vazut putere... daca am putere nu ma bazez pe pulifrici ca una din surorile mele... sa le fac si copii...Sa fie la ei.A venit baba de jos, cand a vazut de rau imi pare... mi-a zis " Nu mai plangeti" nu plangeam, voiam sa-l transez pe asta... M-am imbatat, asa e. Stai ca vine si ma cauta la picioarele inghetate de umezeala... Nu-i mai tolerez pe astia cu sentimente...
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 25, 2016 Postat Septembrie 25, 2016 Maama,Amado...ai avut tsunami în casa? ) Ca ai postat de câteva ori,și am observat "tot șterge" )Stai pe drum!
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Septembrie 25, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 25, 2016 Maama,Amado...ai avut tsunami în casa? ) Ca ai postat de câteva ori,și am observat "tot șterge" )Stai pe drum! Stau pe drum? M-ai jignit si alta data fara sa stii... de asta mi-ai devenit antipatic.Orice problema are cel putin o solutie... tu dormi sa-ti cada din cer, ia-l pe klm de mana si asteptati...
johnny&white Reputație: -438 Postat Septembrie 25, 2016 Oras:Unde vreau Oras:Unde vreau Postat Septembrie 25, 2016 M-a facut in tot felul...Morti, mame, etcetera...Zici ca e cazul sa fiu buna? N-am atins psihopata cu o pana pana atunci... a fost deranjata de faptul ca simtea mila fatza de mine. Am dus o viata grea, a trebuit sa trec peste multe, mila nu am cautat, ar fi absurd, zau, sunt prea dura... Absurda e domnisoara pana la capat....Nu i-a raspuns febletea... Roz, m-ai intrecut in penibil. Mmm, usurel...daca vrei facem o manusa )...simt ca am sa pierd )
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Septembrie 25, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 25, 2016 A dracului sunt, sta ghem in/acoperit de paturica pufoasa de p pat....Are de ce, am pierdut bani, serviciu, casa si nervi...Ma bucur ca-i pare rau, l-am lasat fara permis, casa............ de la distanta.Pipitza de klm mi-a zis dupa multe luni ca face laba la 2 zile... M-a terorizat cu sentimentele si ala...Am avut inel pe deget de 2 ori. Greseala mea. Ce nu a fost a fost sa aflu ca el nu fute, dar face laba la 2 zile si ca inca are sentimente fatza de... cu care are un copil.Mi se parea logic la inceput, doar ca el este un pres de stres picioarele... A sustinut ca nu mu are nimic cu ea, a omis sa spuna ca ar fi vrut...Uite ca ma trezesc dupa multiple dileme in ce priveste de ce tine cand zice ca nu-i pasa....E de boala psihica.Acum 2 seri am o viziune cu o femeie, cu picioare lungi... credeam ca e acasa... sun, simt ca ar fi mai bine sa inchid... raspunde ca e inca cu fosta si fiul sau...Oare ce faceam eu fara simturile mele?Traiam o viata mintita?Nu, pe mine nu ma minti. KLM, cand mai intri pe forum s-o faci cu acelasi cap plecat si sa pleci exact cum faci cand nu ai nimic de spus...M-as gandi de 2 ori daca e cazul sa provoc una ca mine...
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 25, 2016 Postat Septembrie 25, 2016 Stau pe drum? M-ai jignit si alta data fara sa stii... de asta mi-ai devenit antipatic.Orice problema are cel putin o solutie... tu dormi sa-ti cada din cer, ia-l pe klm de mana si asteptati... Stai,stai,e o greșeală teribila!Nu am intenționat niciodată asa ceva!Când ți-am spus "stai pe drum",ma refeream la calea ce ai început-o,sa nu te abați de la ea.Îmi pare rău că ai perceput-o ca jignire.Și nu e prima data când se întâmplă asta.E mai bine sa întrebi despre ce e vorba,nu toată lumea e rea,sa știi Nu e deloc problema mea ca sunt cuiva simpatic sau antipatic,fiecare e liber sa-l vadă pe celalalt cum dorește.Of....
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Septembrie 25, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 25, 2016 Nup. I-am cunoscut paritii... m-am trezit si cu veri, matusi... cica familia ma place. .E greu sa nu ma placi. Vobea cu ma-sa recent despre mine... nu o suporta pe aia cu copilul, nu pentru ca e tiganca, e din aia de-ti vine sa vomiti! Eu prima data am incercat s-o ajut, ba am facut-o, apoi latra la minne ca o dementa....Sa fie la ei
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Septembrie 25, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 25, 2016 Bla, bla, bla...El de ce ma mintea? Aspectul cel mai important la mine, a spus din start ca are incredere.... sa am eu? Pa,pa!Am vazut multi... ca mine nu caut sa garantez, mai mult ca sigur ca nu ati vazut. Ma deprima jegul asta, sta cu capul in maini, se simte ca vrea sa se bage in pamant... Il mai las sa sufere, mi-a dat-o nesimtit aseara....
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Septembrie 25, 2016 Postat Septembrie 25, 2016 Uh, si-a revenit Amandina
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Septembrie 25, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 25, 2016 Uh, si-a revenit Amandina Din doua vorbe patru...Am chef sa fac dragoste! Te snopesc daca ma iei cu sentimente... Te risti?
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Septembrie 25, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 25, 2016 Mda, stiam ca esti las.
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Septembrie 25, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 25, 2016 Brrrrrrrrrr, agitat. Bineinteles ca nu, crezi eu si cand glumesc nu stiu ce primesc?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum