Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

• Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat

spune tot ce ai pe suflet amada, nu tine necazul in tine

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

• Oras:Bucuresti
Postat

Pisi, nu trebuie sa-mi repeti. Spune (scrie) o singura data. Nu ma mai vezi pe aici. Sa fii sigur de asta.

Ok. Roz, da-te in pula mea jos de pe umerii mei, mi se rupe de tine si nu cu tine vorbeam!  :slap2

Vizitator sarlatanu
Reputație: 0
Postat

Din doua vorbe patru...

Am chef sa fac dragoste! :)

Te snopesc daca ma iei cu sentimente...  :laugh2

Te risti? :)

:shocked       :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Postat

:shocked       :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2

:)

O sa, trebuie... ah, inca un aspect care ma streseaza.Am intrat in banii de chirie... as vrea eu sa-mi si placa....

De mai bine un an eu nu stiu cum e sa-ti placa... M-am antrenat sa nu mai vreau... Am reusit.Nu mai simt nimic. Sunt uimita de performanta asta, stiu ca asta am vrut, ma simt bizar in ea... 

Asta este, sistemul meu de autoaparare nu doarme...Pentru el toti sunt dusmanii mei si nu-l contrazic. 

Postat

Simplul gand sa ating un om... imi straneste sila.

Am dus destula sila cu  un redus psihic... putea, manca d pe jos, sau mancare stricata... avea casa plina de gonoi, cu pungi atarnate pe pereti... Nu exagerez.

In ultimul timp avea un neg maret pe nas!  :slap2

A zis ca nu l-a vazut.  :slap2  Am zis ca nu mai mananc o luna!

In ce hal putea... in ce hal ii putea gura... mai bine ma omora pe loc!

O sa platesc cu varf si indesat... am prea multe peste care trebuie sa trec... o sa trec, nu se poate altfel, momentan inca nu pot fi cum sunt...  :no2

Postat

Nu, draga, nu aveam unde sa ma duc...

Am fost prizoniera intr-un joc psihotic...

Am ajuns sa tip sa plece...... nup, statea in hol.

Eu sunt de vina, eu am cereri de la mine si am stiut ca nu o stau acolo... stiam!  :slap2

Ma pis pe el, vreau s ma iert pe mine dupa ce m--am supus la niste jjeguri de nedescris...

Postat

Pisaloaga mai esti!  :slap2  N-auzi "las-o!" ?

Lasa. Incerc sa trec peste viermi, jeg, mancare sticata, comportament de redus psihic, apasator de aproape ubn an...

Am plans, rar mi se intampla, prea des cred ca pot duce la nesfarsit...

Recunosc, asta o sa-mi ia mai mult timp si efort sa repar.  :hihat

Postat

Mda, eu ma banam demult!  :laugh2

Ehe, am tot banat parti din mine...

Va og sa ma iertati ca am stricat dispozitia multora... ieri am bocit cateva ore.. au plans unii pentru mine... scuze.  :kiss2

Apreciez sprijinul, il simt, trebuia sa trec peste.... In graba bag in adancul memoriei, dar cu orice ocazie o sa ma...

O sa fie ok, nu dau sanse erorilor de obicei.... 

Am probleme la esofag, ar trebui sa urmez o alimentatie normala... nimic toata ziua, stoic sta in apucaturile mele...

Saracu' vedea mancare o data la 3 zile... Cu toate astea m-am ingrasat. Corpului cand nu dai face depozite...

L-am lasat sa se culce, nu puteam sa sterg cu el pe jos dupa ce a sters de N ori... nu m-a inundat intentionat. 

Doarme, eu nu pot.

Urmeaza sa-mi caut serviciu, nu am cu ce sa ma imbrac... la propriu.

S-au strans multe cat am fugit de probleme...

Nu vad momentan cum o rezolv si pe asta... Stiu ca trebuie s-o fac, cum ma depaseste, trebuie acum, altfel intru in criza de timp, clar si de bani...

Am gandire organizatorica... ai zice ca e defect profesional, as zice ca de asta am fost atat de apreciata pe unde am lucrat... :)

Nu va mai stresez, asta doarme, eu... imi iau jucariile sa vad cum le aranjez, n-au sens, le remodelez si tot intra unde trebuie.....Nup, de sex nu am chef, nu ma recunosc. Am devenit ce am vrut, exact "ce".

Sorry ca supar, nu ma regasesc. Ani o sa-mi ia sa trec peste niste luni... imi vine sa vomit numai cand ma gandesc... :(

Postat

Un rahat aruncat fara minte... Imi fac griji si pentru asta,,, Nu ma mai intreb unde in pula mea eram cu capul... Astept ciclul, corpul meu tine cu mine... dar a fost prezent si cand eram aburita iar legat de relatie, copii... Mi-a spus dupa ca stia ca e o perioada propice pentru asta...

Am 37 ani, imi scapa, nu pot fi 24/24 robot, mi se reproseaza ca nu sunt om.... am simtul matern bine dezvoltat, nu am copii, am lepre care imi incearca ultima doza...

Daca pana la finele lunii nu-mi vine ciclul, eu ma duc sa-mi lege trompele. Ultima data l-am injut=rat pe D-zeu si nu numai... destul.

Postat

:) Asta am vrut de multi ani, sistemul de autoaparare...

Nu am fcut-o ca nu am vrut sa fiu intr-o situatie cand ar fi cazul sa am un copil si sa nu mai am cum sa-l am...

Am motive solide. Nu dezvolt. Ultima data lesinam dupa chiuretaj pe langa spital ca nu suportam sa mai fiu in el...

2 luni, dupa primele doua... am crezut ca o sa fiu mamica... Mi-am dorit, nu stii cat de mult. :(

Am ajuns la cutit dupa 4 luni cand teoretic nu se mai fac chiuretaje... am simtit durerea interioara, cea care mi s-a facut, asistentele au sters cu mine pe jos ca varsta mea le supun la asta... pe ele, nu s-au gandit o secunda... era acum mai bine de 10 ani...

Iti dai seama ce aveam in cap cand mi se vorbea de copii, nu?

Asta nu e tot, n-are rost sa ingrozesc....

Apoi sa aflu, nu de la el, din viziunile mele care par nebune, ca el tine la ea, ca de asta o tine de N ani desi nu o mai fute...  

Ce sunt eu? Un pres? Te joci cu subiectele care ma dor maxim si cand te plictisesti cauti alte jucarii?

Asa a fost.

Cum mi-am dat seama... acum 2-3 zile am vazut o femeie admirata de el... trebuia sa fie acasa... era la fosta.

Nu sfatuiesc sa incerce cineva sa ma minta. Poate pe moiment doar miros ceva suspect, mai tarziu iti spun exact pentru ce ai meritat sa te snopesc...

Astept, mi-e frica, m-a luat valul iar si ma cert mai mult ca pe ceilalti..... Sa nu fie.  :bow

• Minus 2
Postat

Vorbind cu mine... cu cine in rest? :) Acum logic, atunci... primau dorintele, m-as bate singura ca merit.

Exclus sa pastrez in cazul... Fratele a fost internat... nu se uita la tine daca vorbesti cu el... asta e redus mintal, doar ca a fost pasnic si a scapat....

Nu, nu-mi imaginez cum as accepta eu... Nu. 

Iar scriu de nebuna. Basta. Sa va stimez ca nu va pasa cand incercam o comunicare....? S-a agravat apoi ca aveam nevoie sa vorbesc cu cineva... am vazut cururi... m-au luat dracii si am facut de comanda ba pe unul, ba pe altul care ma supara... am indus frica. Ok. Eu scriu, eu citesc, cine ma intelege mai bine ca mine? :)

Postat

O sa ma repar, nu e prima data, am experienta vasta in privinta asta.

Exclud si refuz orice posibilitate de sarcina, nu se intampla daca eu nu vreau, nici aici nu e prima data... plm, de peste 10 ani daca nu am vrut, nu a fost, pot sa raman oricand daca mi se casuna, altfel nu-mi faceam griji pentru o greseala...

Am vorbit si azi singura... asta doarme... M-am nascut om, mi-e dor de comunicare... oricare ar fi ea, sunt peste  masa de pe forum, dar real vorbind sunt just like anybody else, just getting way too cold. 

Ok. Am terminat cu umanul, cel care doarme viseaza frumos, n-am cautat de ce zambeste, nu-l vad e bezna pe aici.... orice bucurie care mai are imi pune mie in cont.

Pitzi, pulifrenderul ala labagiu... o sa ai un eveniment de o sa te zdruncine mai ceva ca acel curtemur pentru care m-ai sunat noaptea...

Nu scapi cu asta. Eu si toti... spune cum vrei fara sa jignesti... suntem de acord ca ai de suferit. Nu stii, spui tu, cum e sa simti, nu-i bai, o sa afli.

Homo sapiens nu-mi statea bine.

Postat

Nu, sa nu vorbiti cu un om care credeti ca sub sau peste voi...

Nu stiti cu cine vorbiti, sugerez, daca va lasa mintea, un raspuns cu ton civilizat. Chiar si cu cersetorul de la coltul strazii care chiar nu are ce manca, nu vorbim ce afaceristi in domeniu...

Nu ai ce sa-mi faci, penetreaza daca poti, nu vad un motiv logic... imi sunt datori pwntru mai multe vieti... stai jos ca nu te mai alege nimeni.

Postat

Cosmaruri in plm, abia mai respira de speriat ce e... 

Stiu ce pot, evit. Merita dar nu ma simt bine cand stiu ca e un nimeni, pot sa-l joc pe degete si in somn... Bleah! 

Postat

Amandino, astazi dupa ce te "trezesti", incearca sa citesti ce-ai scris... :no2

Si daca tu intelegi, e bine...

Io unu' n-am inteles decat "tarie" (vodca), si e pacat, ca esti (inca) tanara si dragutza...

On topic: ma simt foarte bine, urmeaza sa ma "repatriez", exista in viata mea acum cel putin doua "dudui" care ar dori sa manance "painica cu ceapa" alaturi de mine... :laugh2 

Mai ramane sa vreau si eu :laugh2  :laugh2  

Postat

Amandino, astazi dupa ce te "trezesti", incearca sa citesti ce-ai scris... :no2

Si daca tu intelegi, e bine...

Io unu' n-am inteles decat "tarie" (vodca), si e pacat, ca esti (inca) tanara si dragutza...

On topic: ma simt foarte bine, urmeaza sa ma "repatriez", exista in viata mea acum cel putin doua "dudui" care ar dori sa manance "painica cu ceapa" alaturi de mine... :laugh2

Mai ramane sa vreau si eu :laugh2  :laugh2  

:slap2  Ai nteles doar ca taria la tine e vodka?  :slap2

Why the fuck do I bother...  :no2

Morons, I'm, surrounded by morons! 

Asta e to ce a putut sa inteleaga...  :slap2

Yka mai traieste, retardatule?!

Postat

Eu nu am futut-o, n-am cerut-o de nevasta... ba m-a balacarit de N ori, ar face asta si acum, nu-i bai.

Am pus cotul, umarul, etc... cand era cu tine. Nu avea paine in casa!  :slap2

Mi-as... v-as toca marunt!

Unde este Yka si vreau doar sa stiu ca a scapat de tine, e lesne, si ca e bine. 

Si daca nu este, vreau sa stiu.

Scuipa to,t jeg de pulifrender!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 3 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...