Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Am auzit diverse pespre Yka, stiam  ca e dusa, but she had her heart where it suppose to be. Prea mult cred.

A ajutat-o pe  smenara forumui, s-a futu moca cu Picon si nu numai, a fost splata la creier de el si nu  numai, a abagat un car de bani in jegul ala cu scaun cu rotile...

Cand ea suferea... cine?...Nimeni, am auzit ca am fost ... a fost, nu rascolesc.

Michele, pisaciioasa care zice ca face squirt, Yka? Suna cunoscut?

Postat

Vorbesc singura, nu-i bai.

Pisacioasa a bagat multora pisat in freza! :) Prosti rau si dobitoci sunt multi barbati...

Nu a avut nici un fel de orgasm, s-a pisat pe tine cu bolta, la prorpiu. N-ai cerut uro, ai cerut minciuni, ai primit.

Squirtul e ceva aparte... atmosfera, partener pe masura... E posibil. Doar ca...

Mndra se lauda de cativa ani ca se pisa pe toti... Doamna, stima pentru varsta inaintata, pe topicul meu nu avea ce sa caute o pisorcoasa sa explice cum e cum e cu squirt-ul... Am fost stupefiata cand am fost intrebata daca si eu beau multa apa inainte... Nu, pisoarca, eu fac pipi inainte sa am vizica goala.

Uro placut, dobitocilor!

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Amandino, astazi dupa ce te "trezesti", incearca sa citesti ce-ai scris... :no2

Si daca tu intelegi, e bine...

Io unu' n-am inteles decat "tarie" (vodca), si e pacat, ca esti (inca) tanara si dragutza...

On topic: ma simt foarte bine, urmeaza sa ma "repatriez", exista in viata mea acum cel putin doua "dudui" care ar dori sa manance "painica cu ceapa" alaturi de mine... :laugh2 

Mai ramane sa vreau si eu :laugh2  :laugh2

O sa-și revină ea.Se întâmplă să mai ai o zi d-aia....

Neatza all! :)

• Like 2
  • Telefon: archon.archon
  • Oras:Suceava
Postat

semne de depresie...

• Oras:worldwide
  • Oras:worldwide
Postat

Amada my dear,darling,pudding cup lol am inteles ca ai avut placerea sa te bucuri de cateva pahare,ei bine sa iti fie de bine.dar nu e cazul sa gandesti ca am si aterizat acas la pisicofelin de cate ori bei.si daca vrei tu neaparat sa iti dau tie raportul ca si cum am mancat din aceeasi farfurie uite daca aterizez p matza te voi anunta numaidecat. Si te asigur ca daca as fi si zona lui numa de forum nu mi ar arde.de e as avea chef sa imi fac 2 codite sa sar in poala lui si sa il zgaltai cu fundu pana ma impunge dupa care sa ma uit in ochii lui si sa il intreb 'tati ce imi aduce mos craciun'.cam asa...tu ai alte gusturi si iti plac limbile.by all means gasesteti un boy toy tanar si pofticios si ingroapa.l intre craci. O zi frumoasa dear

Postat

Amandino, sunt sigur ca la ora la care iti scriu acum dormi dusa...

Ai grija insa, ca dupa ce te vei trezi, va fi nasol...Greatza, alea-alea...

Nu te-am jignit cu nimic, ba din contra...

In schimb, tu, dupa cum iti sta-n obicei improsti cu noroi in toate partile...

Vezi tu, de-aia ai ajuns sa te ocoleasca cam toata lumea.

Stai linistita, ca nu a dus nimeni lipsa "painicii" alaturi de mine, sunt persoane p-acilea care ar putea sa-ti certifice asta, dar nu se vor obosi sa o faca.

Stii care-i diferenta intre tine si Michelle sau Picon?

Cei doi sunt o doamna, respectiv un domn, pe cand tu...vai mama... :laugh2

Sunt sigur ca vei continua sa-ti versi veninul acumulat in ficatul ala maltratat de atata "tarie" (ca sa nu mai zic iar vodca), dar te sfatuiesc sa n-o faci, pt.ca indiferent ce mizerii o sa mai debitezi, n-am sa-ti mai raspund, poti sa latrii cat vrei.

Asa ca, 'ai siktir, fah distruso!

On topic: am o lene-n mine, de-mi vine sa urlu: azi tre' sa-mi fac bagajele! :laugh2  :laugh2  :laugh2  

• Minus 5
Vizitator
Postat

Stai linistita, ca nu a dus nimeni lipsa "painicii" alaturi de mine, sunt persoane p-acilea care ar putea sa-ti certifice asta, dar nu se vor obosi sa o faca.

Sunt sigur ca vei continua sa-ti versi veninul acumulat in ficatul ala maltratat de atata "tarie" (ca sa nu mai zic iar vodca), dar te sfatuiesc sa n-o faci, pt.ca indiferent ce mizerii o sa mai debitezi, n-am sa-ti mai raspund, poti sa latrii cat vrei.

On topic: am o lene-n mine, de-mi vine sa urlu: azi tre' sa-mi fac bagajele! :laugh2  :laugh2  :laugh2

De Michelle...e o super doamna.Nu cred ca trebuia adusa în discuție.
  • Like 1
Postat

semne de depresie...

Nu neg. 

Unul imi inunda casa dupa ce-mi vorbeste de sentimente, pe altul il sun dupa ce gasesc apel pierdut si zice dupa pauze ca nu stie, sa se uite pe tel, dar ma intreaba daca m-a trezit cu acel acel apel...  :slap2

Numai retardati! 

Trebuie sa dau anunt sa fac niste bani sa termin ce am inceput... haine, apoi job, dar mi-e sila numai cand ma gandesc ca trebuie sa fac asta. Autoviol.  :slap2

Repet, nu-mi place vodka, ai un  fix.

Nu mi-e rau desi ieri nu am mancat deloc, am o rezistenta de invidiat.

Daca nu ma insel, nu am intrat in barfe, cu tine era cand ii spunea aluia in scaun cu rotile ca nu are bani nici de paine...

Nu ai raspuns la ce te-am intrebat... Tipic.

Legat de "doamna", e profi, majoritatea sunt incantati de ea, nici nu ma asteptam la alta reactie, dar tot nu face decat sa se pise pe voi.  :laugh2

• Like 1
  • Minus 2
Postat

Ultima postare pe ziua de azi, nu mai scriu.

Stau sa ma adun.

Trista, suparata, am aberat destul pe aici si m-am prostit iar...

Sa vad unde am ratacit curajul si echilibrul sa duc pana la capat ce imi doresc....

Nu exista "nu pot", doar "nu-mi doresc destul de mult".

Pune pe oricine in postura mea si-ti garantez ca nu rezista 3 zile.

Nu mai ieseam din casa cu lunile, mancam sau dormeam o data la 3 zile... vorbeam cu mine sa nu o iau razna ca nimanui nu-i pasa, m-am impacat cu asta.

Sor-mea s-a maturizat destul incat sa inteleaga cine sunt, dar nu o vizitez din cauza molestatorului de barbat-su'.

Fac urat ca lipsa familiei e una, faptul ca cei care s-au invartit pe langa mine au cautat doar propriul interes... e greu de digerat.

Nu va mai stresez, daca asta am facut, stiu ca sunt evitata ca-mi sare deseori tandara si las fara replica. As vrea, dar nu sunt din fier, desi vad cat de mult m-am schimbat dupa prea multe lovituri psihic si sentimental...

Ma am pe mine, chiar daca ceilalti sunt intorsi cu fundul.

• Like 2
  • Minus 2
Postat

iao usurel si pastreaza ti echilibru ...toate au rezolvare pe lumea asta...mai putin moartea...

• Like 1
  • Oras:Acolo unde se da ora exacta
Postat

Ultima postare pe ziua de azi, nu mai scriu.

Stau sa ma adun.

Trista, suparata, am aberat destul pe aici si m-am prostit iar...

Sa vad unde am ratacit curajul si echilibrul sa duc pana la capat ce imi doresc....

Nu exista "nu pot", doar "nu-mi doresc destul de mult".

Pune pe oricine in postura mea si-ti garantez ca nu rezista 3 zile.

Nu mai ieseam din casa cu lunile, mancam sau dormeam o data la 3 zile... vorbeam cu mine sa nu o iau razna ca nimanui nu-i pasa, m-am impacat cu asta.

Sor-mea s-a maturizat destul incat sa inteleaga cine sunt, dar nu o vizitez din cauza molestatorului de barbat-su'.

Fac urat ca lipsa familiei e una, faptul ca cei care s-au invartit pe langa mine au cautat doar propriul interes... e greu de digerat.

Nu va mai stresez, daca asta am facut, stiu ca sunt evitata ca-mi sare deseori tandara si las fara replica. As vrea, dar nu sunt din fier, desi vad cat de mult m-am schimbat dupa prea multe lovituri psihic si sentimental...

Ma am pe mine, chiar daca ceilalti sunt intorsi cu fundul.

Mai lasa gandurile si supararile alea ca nu iti fac bine,prea te autoalimentezi si tu :( :(

Incearca sa te detasezi putin de situatie,iesi din casa fa putina miscare :) :)

Cu panica si disperare nu rezolvi nimic!!! :(

• Like 7
  • Minus 8
Vizitator
Postat

Mai lasa gandurile si supararile alea ca nu iti fac bine,prea te autoalimentezi si tu :( :(

Nu este chiar asa de simplu. Are nevoie de un ajutor sincer si dezinteresat, venit dintr-o inima calda. Iar astazi sincer :no2 , dezinteresat :no2 inima buna :no2 ... lucruri din ce in ce mai rare.... :(

• Like 4
Postat

Nu este chiar asa de simplu. Are nevoie de un ajutor sincer si dezinteresat, venit dintr-o inima calda. Iar astazi sincer :no2 , dezinteresat :no2 inima buna :no2 ... lucruri din ce in ce mai rare.... :(

Cand ai dreptate,ai!! :)

• Like 6
  • Minus 8
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Aceasta nu este o adevarata analiza... o face ca si fata de un străin. Ia exemple de relaționare din exterior si aplica pe ea. Ma întreb daca mai stie sa se apropie de profunzimi, altfel decat o fac altii, de la care ea a luat exemplul... E ca si cum, ar astepta ca altcineva sa-i pună primul pas in pragul teritoriilor neexplorate ale sinelui.

Postat

Aceasta nu este o adevarata analiza... o face ca si fata de un străin. Ia exemple de relaționare din exterior si aplica pe ea. Ma întreb daca mai stie sa se apropie de profunzimi, altfel decat o fac altii, de la care ea a luat exemplul... E ca si cum, ar astepta ca altcineva sa-i pună primul pas in pragul teritoriilor neexplorate ale sinelui.

Crezi ca,daca Marte e in conjunctie cu Saturn,norisorii vor fi pufosi,cerul va fi albastru iar pasarelele vor zbura spre inaltu' lui? :)

• Like 5
  • Minus 8
Vizitator
Postat

Eu înțeleg situația în care se afla.Multe am văzut la viata mea,multe am auzit.Și poate am și trecut.

Are potențial imens.Și o putere imensa.

Nu contează cât de antipatic îți sunt Amado.Eu tot am încredere în tine.Ai și tu.:) Și tu îmi ramai simpatica. :)

• Like 2
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Crezi ca,daca Marte e in conjunctie cu Saturn,norisorii vor fi pufosi,cerul va fi albastru iar pasarelele vor zbura spre inaltu' lui? :)

Daca nu ai inteles... nu am nevoie sa cred când cineva se expune intr-atât. Nu spun neaparat ca ea ar cauta vreo confirmare din exterior, pentru ca pare sa se distreze pe seama confidentelor scremute peste noapte si evident, nu face nici o confuzie despre locul de unde acestea isi trag inspiratia- orgoliul uman. Spun doar ca ceea ce e de gasit in ea e mai real decat ceea ce se petrece in timpul in care ea asteapta sa-i spună cineva: "da, este ceva acolo, vad si eu... dar asteapta putin, ca nu stiu ce mai am de facut."
Postat

....ca Hâncu, mama omida şi aia cu prosoape-n cap

:laugh2  Felicitari, m-am gandit la tine de vreo 2 ori azi... nu a trebuit sa astepti 2 saptamani.... :)

Uf.  :blushing2

iao usurel si pastreaza ti echilibru ...toate au rezolvare pe lumea asta...mai putin moartea...

Daca nu ai inteles... nu am nevoie sa cred când cineva se expune intr-atât. Nu spun neaparat ca ea ar cauta vreo confirmare din exterior, pentru ca pare sa se distreze pe seama confidentelor scremute peste noapte si evident, nu face nici o confuzie despre locul de unde acestea isi trag inspiratia- orgoliul uman. Spun doar ca ceea ce e de gasit in ea e mai real decat ceea ce se petrece in timpul in care ea asteapta sa-i spună cineva: "da, este ceva acolo, vad si eu... dar asteapta putin, ca nu stiu ce mai am de facut."

Multumesc, oamenii pe cale de disparitie... :)

:hug1   :*

Postat

....ca Hâncu, mama omida şi aia cu prosoape-n cap

:laugh2  Felicitari, m-am gandit la tine de vreo 2 ori azi... nu a trebuit sa astepti 2 saptamani.... :)

Eu înțeleg situația în care se afla.Multe am văzut la viata mea,multe am auzit.Și poate am și trecut.

Are potențial imens.Și o putere imensa.

Nu contează cât de antipatic îți sunt Amado.Eu tot am încredere în tine.Ai și tu. :) Și tu îmi ramai simpatica. :)

• Oras:belgravistan
  • Oras:belgravistan
Postat

'Tu-ţi curu' tău. Şi io credeam că sughiţ de la spriţ

• Like 1
Postat

Te mananca! Nu tin pica pe oameni sa stii, nici pe cei care imi fac intradevar rau... Retin, daca nu se potolesc, le dau de se julesc! :)

M-ai mintit grosolan. Ok. Nu o mai face. Cu ce te ajuta multitudinea de cuvinte fara rost?

Ai numarul meu. Daca ai probleme pe la bucale, la ine ai o c anapea numai a ta daca vrei, eu nu ma risc sa mai pun mana pe tine sa-mi spui ca ai terminat de 4 ori, dar e departe de mine sa te atac. Vorbesc serios, nu conteaza ce a fost.

Postat

Te mananca! Nu tin pica pe oameni sa stii, nici pe cei care imi fac intradevar rau... Retin, daca nu se potolesc, le dau de se julesc! :)

M-ai mintit grosolan. Ok. Nu o mai face. Cu ce te ajuta multitudinea de cuvinte fara rost?

Ai numarul meu. Daca ai probleme pe la bucale, la ine ai o c anapea numai a ta daca vrei, eu nu ma risc sa mai pun mana pe tine sa-mi spui ca ai terminat de 4 ori, dar e departe de mine sa te atac. Vorbesc serios, nu conteaza ce a fost.

Ti-as da mielu' :) 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 3 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...