xoxo Reputație: 718 Postat Mai 15, 2014 Oras:Acolo Oras:Acolo Partajează Postat Mai 15, 2014 ce, fata? Link spre comentariu
tendoi Reputație: -550 Postat Mai 15, 2014 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Partajează Postat Mai 15, 2014 Nerabdatoare...curioasa, sper sa iasa bine... Nu am mai facut asta de ceva timp ce, fata? Nu a mai dormit asa devreme de la 20.00 ) Link spre comentariu
Strigoiul Reputație: 230 Postat Mai 15, 2014 Telefon: strigoiul.erotic Oras:CIMITIR Telefon: strigoiul.erotic Oras:CIMITIR Partajează Postat Mai 15, 2014 sa ma fut in ea de viata Link spre comentariu
harrypoker77 Reputație: -411 Postat Mai 15, 2014 Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Partajează Postat Mai 15, 2014 sa ma fut in ea de viata Iar? Ma disperi deja cu negativismul tau! Vezi ca te pun aici:http://nimfomane.com/forum/topic/16313-ce-ne-dispera/ 1 1 Link spre comentariu
deep river Reputație: 410 Postat Mai 15, 2014 Oras:Dincolo de nori Oras:Dincolo de nori Partajează Postat Mai 15, 2014 Io tocmai am început bine o nouă zi: una dintre "sclavele" celebrei PRoxenete m-a declarat "paranoic", asezonând complimentul cu un dulce "te duce capul prea puţin". Şi cică m-a şi trecut în lista celor ignoraţi, listă populată de "dubioşi şi trişti". Link spre comentariu
sorina4u Reputație: 79 Postat Mai 15, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 15, 2014 Acum ma simt lesbiana....ma gandesc extrem de serios sa ma reorientez....pffff, o pasarica frummoaa, la momentul potrivit, face cat 100 de puli.... Te (mai) vreaaaaaauuuuu.....esti frumoasa, esti buna, esti senzuala...te mai vreau, RAU... nu ma lasa sa plec pana nu ne mai vedem MACAR O DATA, te rooooooggggg !!!! 1 Link spre comentariu
Strigoiul Reputație: 230 Postat Mai 15, 2014 Telefon: strigoiul.erotic Oras:CIMITIR Telefon: strigoiul.erotic Oras:CIMITIR Partajează Postat Mai 15, 2014 Acum ma simt lesbiana....ma gandesc extrem de serios sa ma reorientez....pffff, o pasarica frummoaa, la momentul potrivit, face cat 100 de puli.... Te (mai) vreaaaaaauuuuu.....esti frumoasa, esti buna, esti senzuala...te mai vreau, RAU... nu ma lasa sa plec pana nu ne mai vedem MACAR O DATA, te rooooooggggg !!!! CINE ESTE? MOR DE CURIOZITATE, TRIMITE-MI PM, TE ROG!!! Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114260 Postat Mai 15, 2014 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Partajează Postat Mai 15, 2014 pe sistem turbo Link spre comentariu
Strigoiul Reputație: 230 Postat Mai 15, 2014 Telefon: strigoiul.erotic Oras:CIMITIR Telefon: strigoiul.erotic Oras:CIMITIR Partajează Postat Mai 15, 2014 pe sistem turbohttp://youtu.be/8TVQPB9EBBw Link spre comentariu
sorina4u Reputație: 79 Postat Mai 15, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 15, 2014 Ai PM. Link spre comentariu
deep river Reputație: 410 Postat Mai 15, 2014 Oras:Dincolo de nori Oras:Dincolo de nori Partajează Postat Mai 15, 2014 CINE ESTE? MOR DE CURIOZITATE, TRIMITE-MI PM, TE ROG!!! VentrinA. Link spre comentariu
hardtocure Reputație: 20 Postat Mai 16, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 16, 2014 trist...fix azi cand puteam sa merg la sala..e inchis Link spre comentariu
BEBBE Reputație: 133 Postat Mai 16, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 16, 2014 fericit ..m-am intalnit cu IKA.. ...in noaptea asta am programat orgie..cu fete de pe forum 1 Link spre comentariu
tendoi Reputație: -550 Postat Mai 16, 2014 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Partajează Postat Mai 16, 2014 fericit ..m-am intalnit cu IKA.. ...in noaptea asta am programat orgie..cu fete de pe forum Ai dormit pana acum ?))) IKA s-a maritat )) poate sa-i futi doar cainele ) Link spre comentariu
BEBBE Reputație: 133 Postat Mai 16, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 16, 2014 Ai dormit pana acum ? ))) IKA s-a maritat )) poate sa-i futi doar cainele )eu nu am zis ca am facut sex cu ea .. am discutat invidiosule 1 Link spre comentariu
amada.dulcica Reputație: 514 Postat Mai 16, 2014 Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 16, 2014 Ma simt naspa, dar o sa fac sa nu-mi pese....Simt numai ura si frustrare si nu vine de la mine...Daca va pare rau pt ceea ce trebuia sa faceti...., eu nu sunt in pom sigur.Nu mai scriu azi.O seara frumoasa! Link spre comentariu
harrypoker77 Reputație: -411 Postat Mai 16, 2014 Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Partajează Postat Mai 16, 2014 Ma simt naspa, dar o sa fac sa nu-mi pese....Simt numai ura si frustrare si nu vine de la mine...... Aaaaa.... vezi ca nu mai merg la ora 9:30. Anuleaza te rog programarea. Link spre comentariu
deep river Reputație: 410 Postat Mai 16, 2014 Oras:Dincolo de nori Oras:Dincolo de nori Partajează Postat Mai 16, 2014 Bucuros că Dimitrov a ajuns in semifinale la Roma, că Federer are şanse mari să fie cap de serie nr. 4 la Roland Garros şi sper să-mi facă şi Andy Murray o bucurie eliminându-l pe Nadal, El Ganador del Furazolidon. Link spre comentariu
★★ MESSI ★★ Reputație: 4 Postat Mai 16, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 16, 2014 cam nasol.. sunt racit Link spre comentariu
Strigoiul Reputație: 230 Postat Mai 16, 2014 Telefon: strigoiul.erotic Oras:CIMITIR Telefon: strigoiul.erotic Oras:CIMITIR Partajează Postat Mai 16, 2014 in curand voi capitula. Link spre comentariu
xoxo Reputație: 718 Postat Mai 16, 2014 Oras:Acolo Oras:Acolo Partajează Postat Mai 16, 2014 ma doare-n pula Link spre comentariu
Strigoiul Reputație: 230 Postat Mai 16, 2014 Telefon: strigoiul.erotic Oras:CIMITIR Telefon: strigoiul.erotic Oras:CIMITIR Partajează Postat Mai 16, 2014 E rau daca te doare asa de tanar. Link spre comentariu
tendoi Reputație: -550 Postat Mai 17, 2014 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Partajează Postat Mai 17, 2014 Prea bine. Azi va pup Link spre comentariu
Strigoiul Reputație: 230 Postat Mai 17, 2014 Telefon: strigoiul.erotic Oras:CIMITIR Telefon: strigoiul.erotic Oras:CIMITIR Partajează Postat Mai 17, 2014 M-am trezit extrem de trist, ma duc sa imi iau doza zilnica de cofeina. Link spre comentariu
thecat Reputație: 10279 Postat Mai 17, 2014 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Partajează Postat Mai 17, 2014 M-am trezit extrem de trist, ma duc sa imi iau doza zilnica de cofeina. Daca o ai in casa si trebe doar s-o prepari, nu te plange, esti norocos! Eu sunt la munte si, ca sa mi-o "injectez", mai intai tre' sa ma ridic, sa ma imbrac, sa ies afara, sa ma urc in masina, sa merg la magazin... ma rog, you get the picture... On-topic: obosit. Curg de pe canapea. 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum