Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

ma angajez sa-ti platesc (o parte) din chirie data viitoare cand ajung in tara. m-ai facut curios. asta daca reusesc sa avansez de la retardat la tampit...

:laugh2  Stiam eu ca nu esti atat de prost pe cat pari. :)

O rezolv pana atunci, ne vedem la cafea, dar banii nu o sa-ti refuz daca e, pana mea, ce faci fara ei...

Esti si dragut! Hmmm, somebody stop me!  :laugh2

Raman si eu uimita cat de putin imi pasa de Cipri sforaind... yap, cel caruia i-am scris, venisera bosumflat, fara chef de vorba sa-mi spuna ca a cheltuit peste 100 lei la magazin... L-am obligat eu sa vina sau sa cheltuie?  :laugh2  Mi-a facut un gest si mi-a scos ochii, eram chioara daca ma luam dupa toti...  :laugh2

Nup, ajungi sa razi de necazul tau, in fond dupa un numar te bufneste rasul, what else? Is this all that you can?! I could had your job and do it, you piece of...! 

Postat

Noapte buna!  :hug1

Eu mai stau pana se ejecteaza asta sau ma toropeste oboseala si bag in canapea... A cheltuit, ce sa-i reprosezi? Doar cativa ani in care ti-a luat ceva de negasit la vanzare.  :laugh2  Lasa sa doarma cretinul, are de tras, mie oricum nu mi-e somn. Ce sa fac cu energia asta?!  :slap2  Adracului ma apuca si... cand sunt pe ciclu.  :slap2

Cipri (ca o sa citeasca maine) strange toti banii din lume si vino sa vezi ca nici atunci nu ma fut cu tine. :)

Georgiana ce mai face? Si-a bagat silicoane in buze pana la urma? Da dupa ce in 2 ani ai linso in pizda, ce a zis? Nu a mai vrut? Ceasul, hainele, telefonul, tigarile, cola... i-au placut? Da cei de la provident ce spun? Nu-ti da niste bani si pentru silicoane? Poate vrea si in tzatze, zic si eu, se bucurau baietii care o luau la o muie...

Mi-ai numarat bine tigarile? Stai linistit, iti fac bilant contabil sa fii informat cu lux de detalii.

Vrei si bani... bineinteles, cand o sa am sa-ti dau tie personal, dupa ce imi fac tuning la yacht, promit ca-i vezi, ti-i arat pe geamul de la avionul meu personal.  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Gata, eu glumesc, prea multi ma interneaza!  :laugh2  :hug1

• Oras:sud
  • Oras:sud
Postat

Buna cafeaua matinala!!!!

Chiar ma amuzam pe prostia uneia dar am decis sa nu fiu eu cea care ii deschide ochii

prostia unei cafele?
  • Oras:Burkina Faso
  • Oras:Burkina Faso
Postat

Cum dracu' - for that matter - sa mananci gheare de pui, s-ar putea intreba unii?

Simplu: obiceiurile locurilor, da' daca s-o gatat inspiratia si nu mai ai altceva mai bun de care sa faci misto... ;)

Ai fi putut ales orice postare, la care sa raspunzi, insa, dupa cum spuneam, eu nu stiu, ce incerci tu sa faci lately, insa, daca tot te simti stăpân pe tine si pe aptitudinile tale, poate ar fi bine sa-ti revendici apartenenta, adica fii un Moise adevarat, desparte apele cum trebuie, in loc sa tot faci chiț-chiț, precum un soricel de debara.

Cât despre spriț...Doar nu compari o specialitate culinara de-a locului, fie ea chiftele sau dim sum, cu sacrilegiul de a pune apa minerala in vin?

:)

• Telefon: [email protected]
  • Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter.
  • Telefon: [email protected]
  • Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter.
Postat
 Naspa vremuri, pe un forum unde ar trebui sa se vorbeasca cu preponderenta despre sex si trairile lui reale, fiind poate printre cele mai misto senzatii pe care le poate trai  cineva... 3 damoazele 'vesele'( cam dilite si statute, de-au facut paianjeni la savarine) si 3 batranei tristi(purtatori de brau si pampersi), ce-au ajuns sa se confunde cu intreg forumul, se muiesc virtual 24/24 cu scopul de a demonstra care este mai penibil dintre ei...de nu se mai disting oamenii de maimute, pestii de clone, drogatii de alcolistii, si pastilatii schizo de filozofii inchipuiti.

Cat plm de cretin si distrus poti sa fii, sa te imprastii peste tot ca holera/diaria si sa futi un formun intreg cu mii de threaduri/topice doar cu chat stupid(diaree verbala), cand forumul are deja aceasta optiune de chat activ/interactiv ?

Boss, ce pula calului ai facut din site-ul asta, balamuc.com, inaccesibil oamenilor normali ?
  • Like 2
  • Minus 3
  • Telefon: archon.archon
  • Oras:Suceava
  • Telefon: archon.archon
  • Oras:Suceava
Postat

adevarat😉

• Oras:Aci
  • Oras:Aci
Postat

randunico ai sters postarile mele? site NIMFOMANE de vanzare ieftin -pt ca este furat . :pope  pipilica esti distrus te va aduce randunica la sapa de lemn.iti va vinde si chilotii pt bani  :laugh2  :pope randunico nu te mai saturi de bani?

• Oras:In papuris ca sa ma chis
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

Ce-ai facut bre , iar ai inviat? :laugh2 :laugh2 :laugh2

Cred ca te-ai indragostit pana la urma de Pipilica  , ti s-a pus cu tronc  :no2 :laugh2

• Oras:all over (NU e o ironie...)
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
Postat

Ai fi putut ales orice postare, la care sa raspunzi, insa, dupa cum spuneam, eu nu stiu, ce incerci tu sa faci lately, insa, daca tot te simti stăpân pe tine si pe aptitudinile tale, poate ar fi bine sa-ti revendici apartenenta, adica fii un Moise adevarat, desparte apele cum trebuie, in loc sa tot faci chiț-chiț, precum un soricel de debara.

Cât despre spriț...Doar nu compari o specialitate culinara de-a locului, fie ea chiftele sau dim sum, cu sacrilegiul de a pune apa minerala in vin?

:)

Nu ma simt mai stapan pe mine decat de obicei, si - din nou, pentru toata lumea - zau ca NU am ce apartenenta sa-mi declar. Repet, nu ma pasioneaza Warcraft, nu m-am jucat nici Command & Conquer si nu vad forumul ca pe-un joc de strategie plin de aliante, contraaliante si tactici de atac prin invaluire. N-am insa nici pretentia de-a fi o mica Elvetie; se intampla uneori sa imi placa in mod deosebit atitudinea sau vreo postare a unuia dintr-o "tabara" sau alta - sau, dimpotriva, sa fiu in dezacord sau sa ma oboseasca. Asa ca mai comentez si eu de pe margine, daca tot e etichetata chestia asta ca sport national in Romania...

Amu' despre gastronomie & oenologie: nu, nu vreau sa compar specialitati sau obiceiuri locale, da'-s chestii de gust. Uite, eu n-as manca melci sau picioare de broasca, nici sa ma platesti. Plm, oi fi avand io niste blocaje; da' ce treaba sa am cu aia care le considera delicatese? No, la fel cu amestecurile de lichide: se bea whisky cu gheata, gin cu apa tonica, bere cu cola, vodca cu te miri ce... ei uite ca unora le place ideea de vin mai slab si care pisca la limba, altfel decat sampania. Io nu-s amator, dar in principiu, de ce-i asa mare bai?

Desigur, daca doar cautam pricini ca sa facem misto, atuncea-i alta situatie; anything goes... ;)

• Like 4
Postat

ei draci. chiar sunt atat de prost, doar ca ma dau bine dupa cires ;)

cafea nu beau, dar un ceai bine facut nu refuz...

Nu esti prost, doar putin pierdut in spatiu.

Mai limpezeste din gandurile alea si o sa vezi mai clar. :)

Naspa vremuri, pe un forum unde ar trebui sa se vorbeasca cu preponderenta despre sex si trairile lui reale, fiind poate printre cele mai misto senzatii pe care le poate trai  cineva... 3 damoazele 'vesele'( cam dilite si statute, de-au facut paianjeni la savarine) si 3 batranei tristi(purtatori de brau si pampersi), ce-au ajuns sa se confunde cu intreg forumul, se muiesc virtual 24/24 cu scopul de a demonstra care este mai penibil dintre ei...de nu se mai disting oamenii de maimute, pestii de clone, drogatii de alcolistii, si pastilatii schizo de filozofii inchipuiti.
 Cat plm de cretin si distrus poti sa fii, sa te imprastii peste tot ca holera/diaria si sa futi un formun intreg cu mii de threaduri/topice doar cu chat stupid(diaree verbala), cand forumul are deja aceasta optiune de chat activ/interactiv ?
 Boss, ce pula calului ai facut din site-ul asta, balamuc.com, inaccesibil oamenilor normali ?

Imi placeai mai mult daca recunosteai ca nici tu nu esti tocmai cu toate facultatile mintale la locul lor. :)

Dar iti dau dreptate, balamuc.com.  :laugh2

• Oras:Pe langa pat
  • Oras:Pe langa pat
Postat

Cum se spune corect? Barbati cu pizda sau femei cu cuc(si par pe fata)... si sug pula bine sau nu ar trebui sa ma complic?

Multumesc

Postat

Stiti cum se spune, cica sa ai grija ce-ti doresti?!?! Am vrut stres, na ca am stres. :laugh2  Am si de dat, doreste cineva?!?!  :laugh2

Cine a spus ca suma viciilor este constanta, mare dreptate a avut.  :blushing2

• Like 4
  • Minus 18
  • Oras:the buleni
  • Oras:the buleni
Postat

Nu esti prost, doar putin pierdut in spatiu.

Mai limpezeste din gandurile alea si o sa vezi mai clar. :)

tot timpul am spus ca trei dimensiuni sunt prea multe. incerc sa suprim una din axe, sa vedem de-oi reusi sau nu sa ma restrang la o coala de hartie ;)

Postat

tot timpul am spus ca trei dimensiuni sunt prea multe. incerc sa suprim una din axe, sa vedem de-oi reusi sau nu sa ma restrang la o coala de hartie ;)

Hmmm, esti si figurant. Pas!  :laugh2  :rax2

Stiti cum se spune, cica sa ai grija ce-ti doresti?!?! Am vrut stres, na ca am stres. :laugh2  Am si de dat, doreste cineva?!?!  :laugh2

Cine a spus ca suma viciilor este constanta, mare dreptate a avut.  :blushing2

Mda, stiu.

O sa am frecus la job si nici nu o sa simt satisfacia cand iau salariul...

Eu stiu acum.

Multi viseaza, tu de ce sa nu ai dreptul sa cazi din nor si sa-ti faci o mare vanataie pe fundulet ca iei dupa fluturi? :)

Suma viciilor nu este constanta, viciile tin de lipsuri, cu fiecare lipsa eliminata umpli ce lasai un viciu sa o faca.

Cei care nu au vicii stau si mocnesc in felul lor, unii nici nu stiu ca ar trebui sa aiba motiv de stres.  :laugh2

Pana acum asteptam sa spui ca ai.... nu stres. Da-l in pula mea pe Roberto atunci, mai sunt si barbati pe lumea asta!

Postat

pas?? pfff...si tocmai cand incepusem incalzirea. joc de glezne pe margine. sa inteleg ca nu mai intru in teren? :)

Tu antreneaza-te, nu se stie ce meci mai apare...  :laugh2

:hug1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 16 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...