Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

ntz. o sa-l folosesc pentru alte partide. campionatul e lung...apuc sa driblez si eu ceva pana la urma. 

Nu ma mai tenta. In Picioare ce o sa ai?  :laugh2

Sa va spun, sa nu va spun...

N-ar trebui, ma fac de... Daca ma ura o parte din forum, cu asta ma urasc toti.

Am de ales, doar daca spun, de facut... o sa fac, fie ca nu-mi convine.

Postat

Nu ma mai tenta. In Picioare ce o sa ai?  :laugh2

Sa va spun, sa nu va spun...

N-ar trebui, ma fac de... Daca ma ura o parte din forum, cu asta ma urasc toti.

Am de ales, doar daca spun, de facut... o sa fac, fie ca nu-mi convine.

Zi-ne dracu' odata si nu ne mai fierbe! :laugh2  :laugh2

• Oras:the buleni
Postat

cand eram si eu mai in putere asa, adversitatea fata de sistem m-a impins sa citesc orice, numai lecturile obligatorii nu. asa mi-a ramas pe scoarta - de la sven hassel - imaginea lui porta in sosete si cu joben. e unul din fetisurile peste care nu as vrea sa sar in viata asta. deci tin la sosete ;)

• Like 2
  • Minus 2
Postat

Zi-ne dracu' odata si nu ne mai fierbe! :laugh2  :laugh2

Am facut ceva de neconceput, pentru si mine...  :blushing2 :(

Am devenit ce uram.

E greu spre imposibil sa cred ca cineva ar intelege...

L-am... pe Klm, cu ceva timp in urma nu raspundea cu nimic si i-am... familia...

A suferit mai tarziu. Tatal sau s-a lovit cazand... un om dulce si sensibil, cand ma gandesc ca nu a primit ce merita si cireasa pe tort... 

Azi ii spun lui Klm, cum i-am spus si lui Cipri "Vreau sa te iert! Spune ceva sa te iert!" Am primit vreau sa plec, acum pot sa plec? Cu pretul familiei tale?! Pleaca!

Ma simt mizerabil cand trebuie sa fiu neom. 

Dar nu retrag, exclus, a spus ca vea sa fie singur, o sa fie. 

Am avut pe buze doar "De ce m-ai luat cu casatoria si copii?" Gresisera. Atunci, as accepta. De ce acum? De ce pune in fatza parintii si propriul copil?! 

Cat de nesimtit si egoist sa fii, cat de subreda sa-ti fie coloana?!!!!!!!!!!!!!!!!!! :slap2

Postat

Eu nu mai iert fara motiv.

Urati-ma. Osa-i extrermin familia, sa fie singur, sa vada cum e sa fie singur, la peste 50 ani sa depinzi de parinti... Iar in ultimaAm ajuns instanta o sa dau unde doare cel mai mult!

Unde m- durut pe mine cel mai mult.

Klm, iti promit ca o sa fii singur, asta ti-ai dorit.

Ai crezut cica ca eu pot... dar nu crezi. O sa vezi.

Am ajuns neom incercand sa-i aduc pe unii la omenie, imi asum. Mi-e o sila de nedescris, dar o fac si pe asta!

Postat

Crezi ca-mi este usor sa fac rau?

Nu mi-e.

De ce sa sufere colateral cei care n-au nici un fel de vina?

Daca era doar in imaginatia mea... din pacate nu e. Imaginatia imi joaca si feste uneori, am stat de N ori sa deduc ce realmente primesc si ce face mintea mea jucausa....

Extrem de greu uneori sa faci diferenta, dar poti.

Daca am ajuns sa fut barbatii in cur si sa-i chinui... dupa gandirea "nu face altuia ce nu-ti place" ajung la urmatoarea etapa, dupa asta pot sa-mi arunc sufletul si constiinta pe geam.

Postat

Zisese si saptamana trecuta? :)

Eu asteptam sa fiu muscata din toate partile... Tot asa prostovan esti sau te-ai mai trezit putin? :)

...macar nu-s singuru'. mareane, welcome to the club ;)

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Zisese si saptamana trecuta? :)

Eu asteptam sa fiu muscata din toate partile... Tot asa prostovan esti sau te-ai mai trezit putin? :)

Ne cunoaștem deundeva ?
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
Postat

Noapte bunapost-143417-0-91260500-1475527364_thumb.jpgpost-143417-0-51386200-1475527384_thumb.jpg

• Like 4
  • Minus 2
Postat

Ne cunoaștem deundeva ?

Zicea tantrica cand m-a sunat ca esti un mare lover... pana mea, la ea oricine e.  :laugh2

Trist, hilar, dar adevarat.

Nu mai am numarul tau, sau... 

Suna-ma tu pe fix mai bine, cine stie, poate sunt intr-un SF si chiar ma fut cu cineva, atunci nu o sa-ti raspund. :)

Postat

Mi-am luat un sut, il cautam.

Nu sunt sclava, ki sensul ca o sa ma iert, trebuie.

Iar daca  cei din jur nu ma iarta... nu le-a pasat cand pamantul a fost mai sus de mine, nu vad un motiv sa-mi pese ca sunt neplacuta si cu motiv....

Prima aparitie s-a soldat cu faptul ca as fi prea grasa... Aveam cu aproximativ 10-15 kg mai putin si o burtica.

De ce klkldfnawkjljgbqeiulrkrghqkwelruqenkvnjkenkhlfvnk Gogu Tirbuson a gasit de cuviinta sa spuna ca suntt imensa?

De ce a trebuit sa ma razboiesc virtual cu el si nu numai pe tema asta?

De ce s-a insurat, divortat de N ori? Era un om de la care sa iei exemplu?

De ce Pisi a pus botul la prea multe aberatii?

Am de continuat, dar ma opresc. Eu inca sunt aici, eu stau si o sa stau si mai bine pe picioarele mele, iar cand se mai iveste un retardat care crede ca totul i se cuvine... Ia si exemplul Picon, mult s-a chinuit saracul sa stearga cu mine pe jos... Mult i-a luat sa inteleaga ca el a primit pe tava si se revolta ca a fost nesimtit si a luat-o in gurita... iar eu am luptat pentru orice spanac obtinut, daca asta a insemnat sa dau teroare unui forum... asta am facut.

In concluzie va spun atat: Nu stiti cine este in spatele unei persoane amabile, cand va mai apuca dominarea celorlalti... la un singur lucru sa va ganditi, e posibil sa fie cea mai mare greseala din viata voastra.

• Minus 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 15 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...