n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Octombrie 3, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 3, 2016 Poti sa schimbi un om, insemnand ca poti sa schimbi un grup, apoi o multime...Daca ai cu ce si vrei, poti.Complet nu schimbi pe nimeni. Nici macar o fiinta care te adora, e compusa in felul sau, cobori si-i intelegi felul, cobori mai mult si intelegi si retardatii, nesimtii, tiganii...Trebuie sa cobori, sa vorbesti pe limba lor, nu sa citesti ca un retardat cum face si asa numitul conducator a tarii, alta gluma proasta, s-a ales din mai putin rau, apoi s-au ars niste oameni...Ce ma fac eu cu memoria asta, as sterge cel putin 90% din ea, dar nu-mi asum riscul sa fac aceleasi prostii mai tarziu.
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Octombrie 3, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 3, 2016 Nu mai raspund aici, pe unul care a indraznit l-am egalat cu pamantul.... Asta o sa fac de acum, de ce sa scriu singura cand am cu ce sa le para rau ca s-au nascut cand ma injecteaza? O seara placuta!
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Octombrie 3, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 3, 2016 Pfff, fara panica, dau doar celor care cer. Ai cerut violenta? Nu. Dormi linistit, ba te asigur ca azi dormi bine.
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Octombrie 3, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 3, 2016 Pisi, un miorlait daca mai aud, vezi ca desi mi-ai facut multe... uit ca sunt si om.Ciocul mic si joc de glezne.Nu banai retaradatule, poftim trafic!
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Octombrie 3, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 3, 2016 Nu tu. Ok. Cineva pe langa tine sigur.
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Octombrie 3, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 3, 2016 Un tampit singur la calcutor care imi vorbeste. Cine, ce si cum, mi se rupe. Se da oricum ce nu e. Punct.
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Octombrie 3, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 3, 2016 Vai, ce dura am fost. Nu e cam obsesiv ce ai facut in ultima perioada?... Ce spanac sa vad cand vesnic te bagi in fatza sa fii vazut pentru ca te tot ignor?Fa loc de buna voie, te rog.
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Octombrie 3, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 3, 2016 Nu era despre Klm. Go to hell! Daca vreau sa raman spirituala, dar rationala... trebuie sa cantaresc fiecare... cat nu aberez cu certitudine ca asta e realitatea, consider ca sunt pe un drum bun. Nu renunt la citit si intuitia mea, deseori a fost esenta in multe situatii... Now, nu ma mai agasati ca la nervi nu stau sa ma gandesc prea mult ce fac, nu ca altfel reactionez greu.
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Octombrie 3, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 3, 2016 Pana mea, am obosit sa tot explic. Nu o sa inteleaga prea multi, stiu, dar am un defect: Daca ceva e imposibil, da-mi s-o fac! Uneori ma seaca, uneori da rezultate.E si maine o zi sa terorizez pe cineva ca are cap fara creier... Ii vine, nu complet, doar nu o sa fac un geniu dintr-un retardat, dar incepe sa gandeasca, e destul. Trecem peste fobii si invatari tampite, sa gandeasca, nup, nu e imposibil.Nu inseamna ca o sa-ti dea dreptate, nici la cele elementare... in tihna sa, mai tarziu o sa se gandeasca ce rol ai avut. Bine, pe mine deja ma uraste marea parte si nu am facut-o pentru aprecieri, as fi vorbit altfel, ma iubea toata lumea la cat de falsa as fi fost... Nu. La propriu nu exista persoane perfecte. Ori le accepti defectele, ori ele iti ascund defectele si te minti singur pe langa... Sa nu incurcam acceptarea defectelor cu obsesia sau asa numita dragoste cand nu mai vezi decat ce vrei sa vezi.Dau lectii, pana mea, nu m-a invatat nimeni nimic, am dat cu capul in N pereti. Unii nu asculta, dar unii totusi o fac. Fie si o mana de oameni, merita efortul.
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Octombrie 4, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 4, 2016 On toping, trebuie s-o sun pe sor-mea maine, n-am nici cel mai mic chef, dar nu vad optiuni si daca imi da aia ... fie. Nu am de ales.Sa aflu si cand au de gand sa dea materialul didatic, un spanac, dar sa am o idee legat de structura pe care merg. Nu pot s-o sun pe sor-mea, pot multe, asta nu ar trebui sa fac. De asta spun ca nu pot.Ce sa-i spun? Vezi daca Ana mai are bani de dat cu imprumut ca vreau sa ma angajez si nu am haine? Ce am avut de calitate i-am dat nepoate-mii ca nu-mi mai veneau si e o scumpa. Dar sor-mea...n-am vazut atat de uracioasa. Ar lua-o ca-i dau peste nas! S-o mint? Nu ma credea nebuna nici cand spuneam adevarul. Maine ma fac pachet, ceva trebuie sa fac. 14,5 ani ne desparte, eu cea mai mica din familia minune si ma punea sa-i cresc copilul, freaca ceaune, alege un morman de patrunjel de pus la borcan cu sare, calca rufele, inclusiv chiloti... Bleah! Nu ma intreba de ce mai tin la ea, probabil de slaba ce e, cu toate ca m-a capsat de multe ori. O sa sun cand e sa vad ce mai face, bani, asa cum am avut fara ea, o sa am.Am chiria neplatita, sunt pe ciclu, ala m-a enervat si azi... O sa-i dau, ce merita, colaterale sau nu,... am luat o pauza in care strageam pumnii si dintii... oare de trebuie sa fiu neom si cand am tot ajutat de N ori am facuta pres? Am fost rea, eu? Cine se mai uita la distrusii aia? Am fost fraiera. Imi trece si asta.
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Octombrie 4, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 4, 2016 Call me crazy one more time.
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Octombrie 4, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 4, 2016 Imi pare rau ca te-am suparat. Iar de el trebuia sa te debarasezi demult. Ce te incanta? Ca gateste? Confuza? Se simte.helll, m-am nascut in siua viziunii certe si am dubii ca certitudinea 100% este reteta dezastrelor. Sorry, am scris si azi prea mult desi am vrut sa dorm noaptea asta, nu ma torturez si eu, sunt destui angajati pentru asta. Peseu: Sa ma sigur ca nu se interpreteaza iar... Sorina, nici o legatura cu postarea asta. Te tzuc!
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Octombrie 4, 2016 Postat Octombrie 4, 2016 buna dimineata. Ce avem noi aici ???
humanoid_carbon_unit Reputație: -726 Postat Octombrie 4, 2016 Oras:the buleni Oras:the buleni Postat Octombrie 4, 2016 laser frate. 2 2
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Octombrie 4, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 4, 2016 buna dimineata. Ce avem noi aici ??? Nu te-ai obisnuit? Mai bine deschideam un toping "Monologul Amadei". 2
humanoid_carbon_unit Reputație: -726 Postat Octombrie 4, 2016 Oras:the buleni Oras:the buleni Postat Octombrie 4, 2016 ...si versiunea completa a anagramei de mai sus (poate am fost prea criptic): 2 2
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Octombrie 4, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 4, 2016 ...si versiunea completa a anagramei de mai sus (poate am fost prea criptic): La fix! Cand ma apuca scrisul singura de cele mai multe ori doar eu inteleg ce scriu, SF-ul e mic copil. Am de stat si azi. M-as... in dracii aia mari sa-mi scoata gargaunii din cap!
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 4, 2016 Postat Octombrie 4, 2016 Nu te-ai obisnuit? Mai bine deschideam un toping "Monologul Amadei". 2
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Octombrie 4, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 4, 2016 O sa ma duc la balamuc pana la urma. O sun pe sor-mea sa-mi spuna ca e in spital. Si am zis ca mai bine nu o sun. Doar m-am suparat ca nu pot face nimic. Mi-a zis sa iau calmante pentru stres. Pastilata mai lipsea sa umblu. Sa mai cresc un pic si-i trimit ceva, zicea ca nu are pentru iarna... Spume scrie pe mine.
humanoid_carbon_unit Reputație: -726 Postat Octombrie 4, 2016 Oras:the buleni Oras:the buleni Postat Octombrie 4, 2016 O sa ma duc la balamuc pana la urma. O sun pe sor-mea sa-mi spuna ca e in spital. Si am zis ca mai bine nu o sun. Doar m-am suparat ca nu pot face nimic. Mi-a zis sa iau calmante pentru stres. Pastilata mai lipsea sa umblu. Sa mai cresc un pic si-i trimit ceva, zicea ca nu are pentru iarna... Spume scrie pe mine. fumeaza iarba. ajuta. e dovedit clinic. nu glumesc
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Octombrie 4, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 4, 2016 fumeaza iarba. ajuta. e dovedit clinic. nu glumesc Mai bine! Sa umblu drogata! Sunt contra drogurilor de orice fel. Mai am de tras luna asta sa pun la punct ultimele lucruri, ii cumpar si ei ceva si-i trimit ca face urat daca ii dau bani si-mi vad de scoala si job.Nu e apocalipsa, mi-a fost mult mai greu alta data... 2
colorado sukaru Reputație: 1011 Postat Octombrie 4, 2016 Oras:Splaiul Unirii Oras:Splaiul Unirii Postat Octombrie 4, 2016 fumeaza iarba. ajuta. e dovedit clinic. nu glumesc
humanoid_carbon_unit Reputație: -726 Postat Octombrie 4, 2016 Oras:the buleni Oras:the buleni Postat Octombrie 4, 2016 opiul e drog, heroina e drog....iarba e de relaxare. din pct de vedere chimic este identic echivalent cu efectul pe care-l are indragosteala asupra creierului, producand aceleasi proteine in exces (oxitocina de ex) si inhiband aceeasi centri nervosi (de ex cel responsabil cu critica). nimic nu genereaza dependenta daca nu ii dai voie. zaharul creeaza dependenta la fel de puternic de ex.relax, fumeaza
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Octombrie 4, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 4, 2016 opiul e drog, heroina e drog....iarba e de relaxare. din pct de vedere chimic este identic echivalent cu efectul pe care-l are indragosteala asupra creierului, producand aceleasi proteine in exces (oxitocina de ex) si inhiband aceeasi centri nervosi (de ex cel responsabil cu critica). nimic nu genereaza dependenta daca nu ii dai voie. zaharul creeaza dependenta la fel de puternic de ex.relax, fumeaza Sa nu mai spui asta nimanui. Nu fiecare creier reactioneaza la fel, iar eu am intalnit si persoane dependente de iarba care o fumau zilnic.Zaharul de ex nu ma pasioneaza deloc decat in cafea sau ceai, aveam o colectie de bomboane la un moment dat ca lumea vazand ca sunt mai plinuta asta imi aducea, iar eu zicand ca e pacat sa stea pana expira le dadeam celor carora le plac dulciurile. La fel este eronat sa crezi ca m-am ingrasat de la prea multa mancare.Cum e eronat sa crezi ca daca tie iti place iarba ocazional si nu devii dependent ar fi ok sa propui si altora.
humanoid_carbon_unit Reputație: -726 Postat Octombrie 4, 2016 Oras:the buleni Oras:the buleni Postat Octombrie 4, 2016 Sa nu mai spui asta nimanui. Nu fiecare creier reactioneaza la fel, iar eu am intalnit si persoane dependente de iarba care o fumau zilnic.Zaharul de ex nu ma pasioneaza deloc decat in cafea sau ceai, aveam o colectie de bomboane la un moment dat ca lumea vazand ca sunt mai plinuta asta imi aducea, iar eu zicand ca e pacat sa stea pana expira le dadeam celor carora le plac dulciurile. La fel este eronat sa crezi ca m-am ingrasat de la prea multa mancare.Cum e eronat sa crezi ca daca tie iti place iarba ocazional si nu devii dependent ar fi ok sa propui si altora. ...ai uitat sa spui prostule asta nu spun eu, asta spun tovarasii care au studiat problema si care o recomanda in anumite terapii. iranul cred ca are si acum opiu in farmacii. morfina ce dracu' e, daca nu derivat? samd.iar eu am spus ca ORICE este in exces creeaza dependenta. am vazut tovarasi care nu se puteau abtine din a bea red bull. exemplele sunt nenumarate. dar asa e, promit sa nu mai spun la nimeni sssshhh 1 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum