Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Neata! :)

Nup, n-am revenit sa scriu iar de nebuna.  :laugh2  :no2

Dragilor, din cate se vede, lui Klm112 i-a trecut repede durerea din fund, acum are o mica durere in cot legat de faptul ca a fost expus in toata splendoarea pe acest thread...  :laugh2

Un aspect pe care unii l-au omis: NU MI-A FOST CLIENT. 

Am un magnet la distrusi pentru ca i-am tratat prea frumos si mi-au urcat in cap.  :slap2

Gata cu asta, case closed.

OT: Minunat! Fizic si psihic m-am restabilit, s-a asezat praful dupa atatea razboaie, iar istoria face prezentul mai clar.

O zi frumoasa!

:hug1

Bine ai (re)venit ! :hug1 :hihat

• Like 3
Vizitator
Postat

Imi trebuie o palarie de iarna, ceva a la Raymond Reddington :)

http://i.ebayimg.com/images/g/U2gAAOSw9N1Vk8wp/s-l1600.jpg

• Like 5
  • Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest
Postat

Si mie! Una din aia pe care am postat-o!

• Oras:Splaiul Unirii
Postat

Eu sunt mai friguros

post-217736-0-94337400-1476278607_thumb.jpg

• Like 4
Vizitator
Postat

Eu sunt mai friguros

:no2 :no2 Brrr, prea ca in Antarctica... sper sa nu fie o iarna asa dura.... :( :D :laugh2

Postat

:no2 :no2 Brrr, prea ca in Antarctica... sper sa nu fie o iarna asa dura.... :( :D :laugh2

La mine când scade de 0 nici nu o mai dau jos până în aprilie =))

• Like 2
  • Oras:Bucuresti
Postat

:laugh2

Eu sunt prea energica.  :yl2jump

As, m-as, te-as, l-as...  :laugh2

Mi s-a acrit de laptop, si de pierderea timpului inutil.

Cine are chef de vorba la o cana de ceai? :)

• Like 1
  • Minus 2
Postat

Eu sunt prea energica. :yl2jump

As, m-as, te-as, l-as... :laugh2

Io :)

• Like 1
  • Oras:belgravistan
  • Oras:belgravistan
Postat

Eu sunt prea energica.  :yl2jump

As, m-as, te-as, l-as...  :laugh2

Ceai beau doar bolnavii. Mai bine spune când deschizi prăvălia că aş cam vrea să mă lupt cu tine puţin.

• Like 2
Postat

Ceai beau doar bolnavii. Mai bine spune când deschizi prăvălia că aş cam vrea să mă lupt cu tine puţin.

Iti fac o cafea atunci. :)

Sau mai bine vii cu red bull sa te tina...  :laugh2

Am de recuperat. :)

Peseu: PM.

:*

• Like 2
  • Minus 2
Vizitator
Postat

Iti fac o cafea atunci. :)

Sau mai bine vii cu red bull sa te tina...  :laugh2

Am de recuperat. :)

Peseu: PM.

:*

Ai vazut Amado ca te iubește lumea :)

Și Pisicu te iubește.Ești singurul caz de debanare de care am auzit în atâția ani de nimfomane.com

E totul bine?

• Like 3
  • Oras:Ucea
  • Oras:Ucea
Postat

Și Pisicu te iubește.Ești singurul caz de debanare de care am auzit în atâția ani de nimfomane.com

E totul bine?

A mai fost rozkendra. Numa' la pizde se poate.

• Like 4
  • Minus 2
Postat

E totul bine?

:)  :*

La cafea cu lapte. :) Ce bine era in pat, dar ii lipsea ceva...  :laugh2

:hug1

• Minus 2
Vizitator
Postat

Tara in care nu e bine sa fii pui de urs ! :(

Hai sanatate ! ...

• Like 2
Vizitator
Postat

Cine te-a suparat?  :hug1

Puiul de urs de la Sibiu: chiar trebuia să-l omorâți?

Povestea pe scurt: un pui de urs a ajuns in Sibiu, ratacit. S-a plimbat prin oras, pe acoperisuri si prin curti. A fost incoltit intr-o curte. Acolo a si fost ucis. De la mica distanta, cu un singur glont. Era, repet, un pui. Aici e momentul impuscaturii, vedeti ca imaginile sunt destul de dureroase.

Autoritatile spun ca au incercat sa-l tranchilizeze.

Asteptam dovezile in acest sens: cartusul cu tranchilizant. Un raport. Niste martori. Cate cartuse au avut? De ce n-au reusit? Mai multe despre haosul acelor momente, in acest post al unui jurnalist din Sibiu.

Dar dincolo de asta, asteptam macar o umbra de omenie aici. Uitati-va la el.

Omenie? N-ar trebui sa fie ea rezervata oamenilor?

Nu neaparat. Respectul pentru viata nu are legatura cu inteligenta speciei, dimensiunea creierului sau daca e acoperita cu blana sau nu. Respectul pentru viata e o chestie pe care o simti atunci cand esti in stare sa intelegi suferinta altuia.

Chiar si suferinta unui pui de urs.

Un pui singur intr-un oras al maimutzelor, urland la el, dand dovada de mai putina inteligenta decat a lui, nu mai zic de umanitate.

Puiul ala n-a atacat pe nimeni. Nici nu cred ca avea inca instinctul. Incerca sa fuga cand a fost impuscat. Imi inchipui ca oamenii isi pierdusera rabdarea. De ce sa se mai chinuie dupa el atata?

Nu e mai simplu un glont?

E simplu, dar e stupid. E inca o dovada ca avem in functii de decizie si autoritate niste oameni fara suflet. Sunt convins ca in ultimul an, mai multi copii din Sibiu au fost muscati de caini decat de ursi.

De fapt, acum mai putin de un an, tot in Sibiu, un copil a fost accidentat de masina in timp ce fugea de o haita de caini. Or fi rezolvat ceva cu ea bravele autoritati locale?

Nu stiu. Stiu doar ca ursul si-a luat-o.

In numele sigurantei publice – sau al nerabdarii autoritatilor de a bifa o problema rezolvata. Oricum.

Pacat, Sibiu. Aveam o parere mult mai buna despre tine.

http://www.nationalisti.ro/wp-content/uploads/2016/10/pui-urs2-540x720.jpg

• Like 5

Postat

Puiul de urs de la Sibiu: chiar trebuia să-l omorâți?

Povestea pe scurt: un pui de urs a ajuns in Sibiu, ratacit. S-a plimbat prin oras, pe acoperisuri si prin curti. A fost incoltit intr-o curte. Acolo a si fost ucis. De la mica distanta, cu un singur glont. Era, repet, un pui. Aici e momentul impuscaturii, vedeti ca imaginile sunt destul de dureroase.

Autoritatile spun ca au incercat sa-l tranchilizeze.

Asteptam dovezile in acest sens: cartusul cu tranchilizant. Un raport. Niste martori. Cate cartuse au avut? De ce n-au reusit? Mai multe despre haosul acelor momente, in acest post al unui jurnalist din Sibiu.

Dar dincolo de asta, asteptam macar o umbra de omenie aici. Uitati-va la el.

Omenie? N-ar trebui sa fie ea rezervata oamenilor?

Nu neaparat. Respectul pentru viata nu are legatura cu inteligenta speciei, dimensiunea creierului sau daca e acoperita cu blana sau nu. Respectul pentru viata e o chestie pe care o simti atunci cand esti in stare sa intelegi suferinta altuia.

Chiar si suferinta unui pui de urs.

Un pui singur intr-un oras al maimutzelor, urland la el, dand dovada de mai putina inteligenta decat a lui, nu mai zic de umanitate.

Puiul ala n-a atacat pe nimeni. Nici nu cred ca avea inca instinctul. Incerca sa fuga cand a fost impuscat. Imi inchipui ca oamenii isi pierdusera rabdarea. De ce sa se mai chinuie dupa el atata?

Nu e mai simplu un glont?

E simplu, dar e stupid. E inca o dovada ca avem in functii de decizie si autoritate niste oameni fara suflet. Sunt convins ca in ultimul an, mai multi copii din Sibiu au fost muscati de caini decat de ursi.

De fapt, acum mai putin de un an, tot in Sibiu, un copil a fost accidentat de masina in timp ce fugea de o haita de caini. Or fi rezolvat ceva cu ea bravele autoritati locale?

Nu stiu. Stiu doar ca ursul si-a luat-o.

In numele sigurantei publice – sau al nerabdarii autoritatilor de a bifa o problema rezolvata. Oricum.

Pacat, Sibiu. Aveam o parere mult mai buna despre tine.

A cazut in mainile cui nu trebuia. Nu mai baga tot Sibiul in asta, sunt sigura ca unii cred la fel ca tine acolo. Doar ca e si o spaima constanta, iar unde e puiul trebuie sa fie si mama ursoaica in apropiere, mai ales ca si un pui de urs te poate rani destul de grav, vorbim de un animal salbatic.

Nu iau apararea celor care l-au impuscat, iti spun doar ce posibil gandeau cand au facut-o.

Daca ajungea la persoane cu alta gandire si mai putina frica situatia era alta.

Lasi si stupizi sunt peste tot, mult mai multi decat cei responsabili, da-le si o arma si ai vazut ce se intampla.

Imi pare rau.  :hug1

• Minus 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 6 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...