Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

• Oras:Here
  • Oras:Here
Postat

Daca e de pruna, 55 de grade (ca la 40 e doar febra) si are vreo doi ani de "stat in dud", e o alegere excelenta. Sanatate!

• Like 1
  • Minus 1
  • Oras:belgravistan
  • Oras:belgravistan
Postat

Daca e de pruna, 55 de grade (ca la 40 e doar febra) si are vreo doi ani de "stat in dud", e o alegere excelenta. Sanatate!

Când e vorba de distilat, băimărenii nu glumesc.

La fel şi ţie!

• Oras:Burkina Faso
  • Oras:Burkina Faso
Postat

Ce seara se anunta!

:)

Am alergat 5 km in 18:45 minute.

O vizita la Wat Arun.

Acum, o sticla de Meursalt, putin Camus cu al sau Meursalt si Chopin-Nocturne Op.9

Urmeaza apoi o seara minunata in The Pimp unde, cu siguranta, voi gasi o Maria Cardonna.

Un om al extremelor.

Vizitator sarlatanu
Reputație: 0
Postat

Ai mancat ceva astazi miskine?

• Like 2
  • Minus 2
Vizitator
Postat

Ce seara se anunta!

Am alergat 5 km in 18:45 minute.

O vizita la Wat Arun.

Acum, o sticla de Meursalt, putin Camus cu al sau Meursalt si Chopin-Nocturne Op.9

Urmeaza apoi o seara minunata in The Pimp unde, cu siguranta, voi gasi o Maria Cardonna.

Un om al extremelor.

Bun timpul scos ! ;)

• Oras:Bucuresti
Postat

Azi voiam sa ma relaxez, nu exista sa fac ce vreau, rad cand pot, 

Azi am realizat ceva, exact la varsta mea am pierdut cea mai importanta persoana din viata mea, eu in schimb abia acum am gatul curat de noduli sau ce plm erau...

Inca un rahat de coincidenta. Oare au fost coincidente?

De N ori am ajuns sa salut Moartea, i s-a facut frica de mine ca nu mi-a fost nu-mi este frica de ea.

In fond, ce as pierde? 

Alice, daca ti-ai facut impresia gresita ca cineva ar fi putut sa-mi faca ce ziceai si atat, au fost doar impresii.

Cine ma calca, si din greseala, paseste mai atent dupa.

Ce ti-am si aratat.

Daca eram la fel de dementa sa-ti fac blog fara motiv, eu te sunam, nu tu, fara aparent motiv.

Nu vreau sa mai fac prostii, nu stateai bine cu 4 conturi? Ce te manca sa-mi demonstrezi? Mi-ai demonstrat, te opresti?

Nu mi-e usor sa fac rau, desi mi se face, trebuie sa insisti ceva... iar apoi tine-te bine ca am un intelect pe care nu o sa-l ghicesti. 

Sunt prea spontana sa fiu previzibila.

Ce este cu siguranta, cand cineva ma apasa, incercand sa ma impresioneze, sa ma intimideze... eu atac, nu ma sperii, ma enervez.

Nu vrei sa ma vezi nervoasa, serios.

Ce am scris la Cassy, mai sincer de atat si mai explicit de atat nu am cum, fiecare intelege ce vrea.

Eu raman Amada, care maine poate rade la ce spune, doar nu o sa stau sa ma bat cu ce a fost.

• Telefon: 021 352 8632
  • Oras:'' suntem peste tot acasa ''
  • Telefon: 021 352 8632
  • Oras:'' suntem peste tot acasa ''
Postat

Ai mancat ceva astazi miskine?[/size]

Maxim o conservă cu pateu

• Like 1
  • Minus 8
Postat

Azi ma simt responsabil. Stiu ca daca as rata as rata rau. Nu pentrru mine ratez, dar altii depind de mine.

Postat

Azi ma simt responsabil. Stiu ca daca as rata as rata rau. Nu pentrru mine ratez, dar altii depind de mine.

Trebuia o femeie sa intelegi asta.

Ai zdranganit ceva azi? :)

Postat

Trebuia o femeie sa intelegi asta.

Ai zdranganit ceva azi? :)

Nu. E o poveste luna. Cumva am transferat sentimentele catre o alta femeie. Ea mi-a spus: nu mai vreau sa ma intorc. Si am cam futut fericirea. :)

Postat

Nu. E o poveste luna. Cumva am transferat sentimentele catre o alta femeie. Ea mi-a spus: nu mai vreau sa ma intorc. Si am cam futut fericirea. :)

Inca o propozitie/2? Ce stiu pana acum e ca esti pueril si cam in lumea ta... 

Nu e cazul, cred ca stiu destul. :)

• Like 1
  • Minus 4
Postat

Inca o propozitie/2? Ce stiu pana acum e ca esti pueril si cam in lumea ta... 

Nu e cazul, cred ca stiu destul. :)

Crezi tu? Nu sti nimic de fapt. Nu ma cunosti Eu sunt sigur ca am lumea mea. dar stiu la fel de sigur ca nu esit Dumnezeu sa o judeci. Tu ce zici?

Postat

Crezi tu? Nu sti nimic de fapt. Nu ma cunosti Eu sunt sigur ca am lumea mea. dar stiu la fel de sigur ca nu esit Dumnezeu sa o judeci. Tu ce zici?

Nu sunt, n-as vrea atata responsabilitate pentru "fac ce vreau" si sa salvez.  :no2

Mai devreme am avut o discutie, dupa N mesaje retarde, eu am sunat sa-mi vorbeasca daca poate.

Mi-a dat "pa". Eu ma bucur. E ce am vrut de la bun inceput.

Greu de conceput de ce nu ma bag in competitii prostesti, de ce nu ma compar cu ceilalti, de ce necesitatile celorlalti sa-mi demonstreze cat de cretini sunt...

Dupa introducere, eu nu sunt D-zeu, eu nu am nimic de castigat in a arata ca sunt sub mine, asta s-a inteles, dar nu asta am facut, am incercat pe aici colo sa strunesc...de N ori uneori si tot nu s-a inteles. Ok.

Ai dreptate, nu te cunosc in totalitate, din pacate la cat ai lasat sa cunosc am ajuns la concluzia ca-ti distrugi viata demult si nu te lasi de sportul asta.

Te judec? Ti-am mai spus ca nu te judec cand ti-am zis ca doare fundul cand aterizezi...

Nup, sunt destui sa te... e greu sa vezi cand nu mai e asa. Crede ca si eu caut sa-ti dau una, nu o iau personal.

• Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

AZI

post-194745-0-51318600-1478420851_thumb.jpg

si nu vreau sa-mi stric Feng Shuiul creat in ultimele 4 zile :)

• Like 8
  • Minus 15
Postat

Bag pula in psihopati si psihopate!

Ziceam sa-mi las nervii in liniste si pace... Pai ai cum?!  :FIREdevil

O data sa ma mai deranjeze cu ceva "stapana" pizdii ca-i mut capul la 180 grade!

Imi schimb numarul azi, daca mai vad un mesaj sau apel de la caricatura asta nu mai raspund pentru ce fac.

Postat

care stapana , bre ? :laugh2

• Like 5
  • Minus 15
Vizitator
Postat

Nu vrei sa stii, crede-ma pe cuvant ! :no2 :no2 :blushing2

• Like 1

Postat

Jegoasa de la Ploiesti.

A ajuns proprietarul sa-i faca curatenie in garsoniera...

Nu puteam sa ma asez la masa ca-mi povestea de mucii ei si cum isi scoate rahatul cand e constipata!  :slap2  :FIREdevil

Ma intimida ea cu puscatiasul ei... Eu ma sperii?! Ii bat pe amandoi! 

Ies, nu stau sa-mi vars nervii pe aici.

• Like 1
  • Minus 4

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...