raffaello Reputație: -6838 Postat Noiembrie 25, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Noiembrie 25, 2016 Si la tot ce miroase a peste... :laugh2 pentru asta e dezlegare zilnic. 1
anonna Reputație: 1930 Postat Noiembrie 25, 2016 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Noiembrie 25, 2016 Nu-mi strica ziua cu glume "nesarate". m-am nascut sa stric zilele frumoase ale celor din jur
obsedatul Reputație: -2024 Postat Noiembrie 25, 2016 Oras:Here Oras:Here Postat Noiembrie 25, 2016 Te lauzi! 1 1
anonna Reputație: 1930 Postat Noiembrie 25, 2016 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Noiembrie 25, 2016 As zice mai degraba paroase nu nesarate. altul deranjat la ... floci
anonna Reputație: 1930 Postat Noiembrie 25, 2016 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Noiembrie 25, 2016 Te lauzi! yap... din amuzament si pentru atentionare
mariusrfr Reputație: 911 Postat Noiembrie 25, 2016 Oras:Romania Oras:Romania Postat Noiembrie 25, 2016 Fara aluzii, te rog. Adică mâine fetele fac ce vor, fără să se mai teamă că vine guvidul în control?
machucambo Reputație: -974 Postat Noiembrie 25, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Noiembrie 25, 2016 m-am nascut sa stric zilele frumoase ale celor din jur Amintirea flocilor tăi.... Mmmm... Cea mai bună cură de slăbire. 3 2
anonna Reputație: 1930 Postat Noiembrie 25, 2016 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Noiembrie 25, 2016 Amintirea flocilor tăi.... Mmmm... Cea mai bună cură de slăbire. anunta-ma din timp daca vrei o cura de slabire rapida
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Noiembrie 25, 2016 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Postat Noiembrie 25, 2016 altul deranjat la ... floci Nu am floci deloc. Din pacate nu poti sa verifici! 1
anonna Reputație: 1930 Postat Noiembrie 25, 2016 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Noiembrie 25, 2016 Nu am floci deloc. Din pacate nu poti sa verifici! corect!! ce? te doare gura sa spui ca esti span?! dar iti stau flocii pe coaie ca barba pe tap
tulda Reputație: 3736 Postat Noiembrie 25, 2016 Oras:Arad Oras:Arad Postat Noiembrie 25, 2016 Un picuț mai plictisit decât altă dată!
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Noiembrie 25, 2016 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Postat Noiembrie 25, 2016 corect!! ce? te doare gura sa spui ca esti span?! dar iti stau flocii pe coaie ca barba pe tap Nu sunt spân! Sunt doar epilat corespunzător și cremuit ceea ce iți doresc și ție!
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Noiembrie 25, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 25, 2016 Nu sunt spân! Sunt doar epilat corespunzător și cremuit ceea ce iți doresc și ție! Asa rau erai si inainte? Nu trebuia sa spun ce am spus aici despre tine... dar de fiecare data cand vad petrepetre02 nu-mi amintesc de momentele frumoase, ci de ce mi-ai spus... Chiar atat de de incredere par? Cred in corectitudine, da, dar asta e cateodata "the bitch" pentru unii.Ce o fi fost in capul tau... M-a marcat. Ai jucat pe lupul cu o mielusica. Inainte de asta mi s-a parut suspect ca te intrebam la inceput ce e cu forumul... dar nu ai vrut sa-mi spui. **spam editat** a fost si sotul surorii mele. Acestei categorii de oameni, impreuna cu violatorii, le-as face ceva in afara legii sa le treaca cheful.Banuiesc ca m-ai subestimat, nu e prima data.
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Noiembrie 25, 2016 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Postat Noiembrie 25, 2016 Asa rau erai si inainte? Nu trebuia sa spun ce am spus aici despre tine... dar de fiecare data cand vad petrepetre02 nu-mi amintesc de momentele frumoase, ci de ce mi-ai spus... Chiar atat de de incredere par? Cred in corectitudine, da, dar asta e cateodata "the bitch" pentru unii.Ce o fi fost in capul tau... M-a marcat. Ai jucat pe lupul cu o mielusica. Inainte de asta mi s-a parut suspect ca te intrebam la inceput ce e cu forumul... dar nu ai vrut sa-mi spui. **spam editat** a fost si sotul surorii mele. Acestei categorii de oameni, impreuna cu violatorii, le-as face ceva in afara legii sa le treaca cheful.Banuiesc ca m-ai subestimat, nu e prima data.Sincer eu tot nu inteleg cum am ajuns sa ma asociezi cu un **spam editat**? Ti-am spus cu zambetul pe buze ca ma consider **spam editat** pt ca mai scap si la fete de 19 sau 20 de ani. Asta inseamna **spam editat**? Sunt absolut cu toate tiglele pe casa si nu am astfel de ganduri perverse cu care nici eu nu sunt de acord. Sunt unul dintre cei care pe violatori si **spam editat**i i-as castra chimic! 2
raffaello Reputație: -6838 Postat Noiembrie 25, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Noiembrie 25, 2016 Sincer eu tot nu inteleg cum am ajuns sa ma asociezi cu un **spam editat**? Ti-am spus cu zambetul pe buze ca ma consider **spam editat** pt ca mai scap si la fete de 19 sau 20 de ani. Asta inseamna **spam editat**? Sunt absolut cu toate tiglele pe casa si nu am astfel de ganduri perverse cu care nici eu nu sunt de acord. Sunt unul dintre cei care pe violatori si **spam editat**i i-as castra chimic! Ete chimic.. Cu ciobul! 2
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Noiembrie 25, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 25, 2016 Sincer eu tot nu inteleg cum am ajuns sa ma asociezi cu un **spam editat**? Ti-am spus cu zambetul pe buze ca ma consider **spam editat** pt ca mai scap si la fete de 19 sau 20 de ani. Asta inseamna **spam editat**? Sunt absolut cu toate tiglele pe casa si nu am astfel de ganduri perverse cu care nici eu nu sunt de acord. Sunt unul dintre cei care pe violatori si **spam editat**i i-as castra chimic! Un lucru care clar ma defineste si scoate din tipar este sinceritatea, altul este o memorie exagerat de buna, ma antrenam sa uit, nu sa retin.Intoarce acum cuvintele cum vrei, nu face decat sa-mi demonstreze inca o data cine esti.Ai zis ca nimeni nu m-ar crede, gresit. Eu nu inventez.Poate ai uitat ca eram uimita, aveam o varsta, un fizic deloc de copila... ai spus ca asta nu conteaza.Sunt **spam editat**i care sunt atrasi doar de copii, in Romania majoritatea lor mai si amesteca, principiul e altul, de vanator pervers...Asta am aflat dupa ce mi-ai spus.
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Noiembrie 25, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 25, 2016 Mai e o chestie care imi atarna greu de la suflet.Am pus botul la varsta si experienta mea, fiind epuizata, la o vrajeala ieftina... pe care mi-am dorit din suflet sa fie adevarata, am ignorat ce-mi spunea intuitia...Vampirul energetic a facut si face totul in putinta sa ma sece.Trebuie sa fiu slaba.Nu sunt, sunt epuizata, mi-e sila, dar o sa lupt pana la ultima picatura de sange.Am tot ce trebuie sa domin, vreau sa dau peste picioare celor care au incercat sa ma domine, am reusit, dupa mine mi-e greu sa cred ca mai au aceleasi apucaturi cu alte femei/fete.Daca asta este menirea mea, imi accept soarta.
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Noiembrie 25, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 25, 2016 Nup, nu caut o scuza lamentabila pentru o viata irosita cu un imens potential.Sunt evenimente care vorbesc de la sine.Trebuia sa mor de N ori, am intalnit numai cruzime, violuri, sarit la bataie... sunt la fel. Oarecum, sifonata, dar gandesc la fel.Stau prost cu banii, de, bogatii nu sunt bogati pentru ca sunt spirituali, altfel as deschide un centru pentru femei.Nu din feminism, ci pentru ca ele sunt cele mai exploatate, din toate punctele de vedere. 1 4
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Noiembrie 25, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 25, 2016 E mica mare diferenta intre ce sunt si trebuie sa fiu. Daca te incalzeste, azi nu mai scriu.
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Noiembrie 25, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Noiembrie 25, 2016 Sã n-o întrerupeÅ£i pã Amandina 😂😂😂 3 14
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Noiembrie 25, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 25, 2016 Sã n-o întrerupeţi pã Amandina Urat, pasarica! Eu macar am avut coloana vertebrala...Stii ce-i aia?
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Noiembrie 25, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 25, 2016 Va multumesc, stiti voi pe care din voi. Pe unii as strange in brate controlandu-mi puterile... Doar pentru ca nu scrieti, nu treceti neobservati.In mare parte sunt nevoita sa fiu violenta, prea des atacuri cand spun si ceva pasnic... invidia umana...Nu as suporta si acest viciu.Pe scurt: Va pupicesc! Azi a sarit cineva pentru mine... imi dai sperante. 1 4
raffaello Reputație: -6838 Postat Noiembrie 25, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Noiembrie 25, 2016 haida bre: 2
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Noiembrie 25, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Noiembrie 25, 2016 Urat, pasarica! Eu macar am avut coloana vertebrala...Stii ce-i aia? Și io te pup 😘😘
raffaello Reputație: -6838 Postat Noiembrie 25, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Noiembrie 25, 2016 Și io te pup Pupaciosule! 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum