Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

• Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
Postat

Si la tot ce miroase a peste... :laugh2 :laugh2 :laugh2

pentru asta e dezlegare zilnic.

• Like 1
  • Oras:Romania
  • Oras:Romania
Postat

Fara aluzii, te rog.  :laugh2

Adică mâine fetele fac ce vor, fără să se mai teamă că vine guvidul în control?

• Oras:Ucea
  • Oras:Ucea
Postat

=)) m-am nascut sa stric zilele frumoase ale celor din jur =)) 

Amintirea flocilor tăi.... Mmmm... Cea mai bună cură de slăbire.

• Like 3
  • Minus 2
  • Oras:p'aci deocamdata
Postat

corect!! ce? te doare gura sa spui ca esti span?! dar iti stau flocii pe coaie ca barba pe tap =)) 

Nu sunt spân! Sunt doar epilat corespunzător și cremuit ceea ce iți doresc și ție!

• Oras:Bucuresti
Postat

Nu sunt spân! Sunt doar epilat corespunzător și cremuit ceea ce iți doresc și ție!

Asa rau erai si inainte?  :laugh2

Nu trebuia sa spun ce am spus aici despre tine... dar de fiecare data cand vad petrepetre02 nu-mi amintesc de momentele frumoase, ci de ce mi-ai spus...  :slap2

Chiar atat de de incredere par? Cred in corectitudine, da, dar asta e cateodata "the bitch" pentru unii.

Ce o fi fost in capul tau...  :slap2  M-a marcat. Ai jucat pe lupul cu o mielusica. :) Inainte de asta mi s-a parut suspect ca te intrebam la inceput ce e cu forumul... dar nu ai vrut sa-mi spui. **spam editat** a fost si sotul surorii mele. Acestei categorii de oameni, impreuna cu violatorii, le-as face ceva in afara legii sa le treaca cheful.

Banuiesc ca m-ai subestimat, nu e prima data.

Postat

Asa rau erai si inainte?  :laugh2

Nu trebuia sa spun ce am spus aici despre tine... dar de fiecare data cand vad petrepetre02 nu-mi amintesc de momentele frumoase, ci de ce mi-ai spus...  :slap2

Chiar atat de de incredere par? Cred in corectitudine, da, dar asta e cateodata "the bitch" pentru unii.

Ce o fi fost in capul tau...  :slap2  M-a marcat. Ai jucat pe lupul cu o mielusica. :) Inainte de asta mi s-a parut suspect ca te intrebam la inceput ce e cu forumul... dar nu ai vrut sa-mi spui. **spam editat** a fost si sotul surorii mele. Acestei categorii de oameni, impreuna cu violatorii, le-as face ceva in afara legii sa le treaca cheful.

Banuiesc ca m-ai subestimat, nu e prima data.

Sincer eu tot nu inteleg cum am ajuns sa ma asociezi cu un **spam editat**? Ti-am spus cu zambetul pe buze ca ma consider **spam editat** pt ca mai scap si la fete de 19 sau 20 de ani. Asta inseamna **spam editat**? Sunt absolut cu toate tiglele pe casa si nu am astfel de ganduri perverse cu care nici eu nu sunt de acord. Sunt unul dintre cei care pe violatori si **spam editat**i i-as castra chimic!

• Like 2
Postat

Sincer eu tot nu inteleg cum am ajuns sa ma asociezi cu un **spam editat**? Ti-am spus cu zambetul pe buze ca ma consider **spam editat** pt ca mai scap si la fete de 19 sau 20 de ani. Asta inseamna **spam editat**? Sunt absolut cu toate tiglele pe casa si nu am astfel de ganduri perverse cu care nici eu nu sunt de acord. Sunt unul dintre cei care pe violatori si **spam editat**i i-as castra chimic!

Ete chimic.. Cu ciobul! 

• Like 2
Postat

Un lucru care clar ma defineste si scoate din tipar este sinceritatea, altul este o memorie exagerat de buna, ma antrenam sa uit, nu sa retin.

Intoarce acum cuvintele cum vrei, nu face decat sa-mi demonstreze inca o data cine esti.

Ai zis ca nimeni nu m-ar crede, gresit. :)

Eu nu inventez.

Poate ai uitat ca eram uimita, aveam o varsta, un fizic deloc de copila... ai spus ca asta nu conteaza.

Sunt **spam editat**i care sunt atrasi doar de copii, in Romania majoritatea lor mai si amesteca, principiul e altul, de vanator pervers...

Asta am aflat dupa ce mi-ai spus.

Postat

Mai e o chestie care imi atarna greu de la suflet.

Am pus botul la varsta si experienta mea, fiind epuizata, la o vrajeala ieftina... pe care mi-am dorit din suflet sa fie adevarata, am ignorat ce-mi spunea intuitia...

Vampirul energetic a facut si face totul in putinta sa ma sece.

Trebuie sa fiu slaba.

Nu sunt, sunt epuizata, mi-e sila, dar o sa lupt pana la ultima picatura de sange.

Am tot ce trebuie sa domin, vreau sa dau peste picioare celor care au incercat sa ma domine, am reusit, dupa mine mi-e greu sa cred ca mai au aceleasi apucaturi cu alte femei/fete.

Daca asta este menirea mea, imi accept soarta.

Postat

Nup, nu caut o scuza lamentabila pentru o viata irosita cu un imens potential.

Sunt evenimente care vorbesc de la sine.

Trebuia sa mor de N ori, am intalnit numai cruzime, violuri, sarit la bataie... sunt la fel. Oarecum, sifonata, dar gandesc la fel.

Stau prost cu banii, de, bogatii nu sunt bogati pentru ca sunt spirituali, altfel as deschide un centru pentru femei.

Nu din feminism, ci pentru ca ele sunt cele mai exploatate, din toate punctele de vedere.

• Like 1
  • Minus 4
Postat

Va multumesc, stiti voi pe care din voi. :)

Pe unii as strange in brate controlandu-mi puterile...  :blushing2

Doar pentru ca nu scrieti, nu treceti neobservati.

In mare parte sunt nevoita sa fiu violenta, prea des atacuri cand spun si ceva pasnic... invidia umana...

Nu as suporta si acest viciu.

Pe scurt:  :bow

Va pupicesc!

Azi a sarit cineva pentru mine... imi dai sperante.  :hug1

• Like 1
  • Minus 4

Postat

Și io te pup

Pupaciosule! :)

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...