Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

• Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

sa revenim on top[ic

ma simt juma beata inca, juma mahmura si totusi complet iluminata. de obicei concluziile le trag in ult sapt din decembrie dar avand in vedere ca saptamana asta este si ziua mea imi permit o epifanie eu cu mine. oate m-oi fi lovit la  cap ieri si mi-a venit relaitatea asa cruda verde-n fata

tocmai am risipit un an intreg din viata pt a face mic cand vorbim de planuri si lucruri importante,dar absolut nimic, nici macar un singur lucru bun. in schimbam reusit sa zic complet instabila si brusca din toatte pct de vdere si toate capitolele si e singurul an din intreaga mea exisitenta diafana in care nu doar ca nu am inregistrat progres dar am involuat cati altii in zece vieti pana am ajuns la ceva ce eu percep altitudine de nivelu marii. macar daca bateam piua asa cum am impresia ca faceam, se pare ca ma inselam. este un declin ca pe derdelus cu partia inghetata

felicitari RozKendra  chiar ai reusit sa futi un an din viata fara minima apropriere de macar un orgasm chinuit  :clapp

mda

eu zic ca iti lipseste organizarea ....momentan...iar alte chestii (stii de care zic) mai bine le lasi deoparte , altfel vei continua sa mai pierzi cativa ani in zadar :)  zic si eu acuma ....bineanteles ca alegerea finala este numai a ta

• Like 5
  • Minus 15
  • Oras:p'aci deocamdata
Postat

saptamana asta e si ziua mea!

r avand in vedere ca saptamana asta este si ziua mea imi permit o epifanie eu cu mine.
  • Like 5
  • Oras:xxx
Postat

eu zic ca iti lipseste organizarea ....momentan...iar alte chestii (stii de care zic) mai bine le lasi deoparte , altfel vei continua sa mai pierzi cativa ani in zadar :)  zic si eu acuma ....bineanteles ca alegerea finala este numai a ta

este cat se poate de adevarat. ceea ce in sine este un nonsens ca nu am avut niciodata pb cu asa ceva, de prioritati, actiuni,. wtf eram, sper ca inca sutn f rapida si f multitask nu 10 percent de task. poate-s depresiva sau ma apropii moara bibi numai depresivii resimt apatie cand e vorba sa faca chstiile care trebuie 

trebuie intervenit brutal. ma rog ferm

saptamana asta e si ziua mea!

r avand in vedere ca saptamana asta este si ziua mea imi permit o epifanie eu cu mine.

in care zi petrisor?

Postat

2

ca vara-mea. am super multi agetatori ca prieteni si in familie

io is in 4. o sa te sun pe fix sa iti cant la multi ani. poate imi scoate pana atunci bobo lbanda adeziva de pe gurita sa am acces la pm sa iti trimit o urare si un pupic pana pe 2 :)))

• Like 1
Postat

io is in 4. o sa te sun pe fix sa iti cant la multi ani. poate imi scoate pana atunci bobo lbanda adeziva de pe gurita sa am acces la pm sa iti trimit o urare si un pupic pana pe 2 :)))

:hug1

• Like 1
Postat

ti-a scos-o , dar sa nu mai faci prostioare d'alea :)

• Like 4
  • Minus 15
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Perfect! Starea limpede se mentine, dracii au trecut, fizic mi-a fost iar rau, dar o pastila uneori face minuni.

E si maine o zi sa deschid telefonul, pentru chirie am gasit solutia si nu e sa ma stresez pe tema asta. :)

A fost un an extrem de greu, cel mai greu de cand sunt pe forum, nu atat financiar, cat psihic si fizic, dar m-a facut sa inaintez.

Mai dau o fuga pana la facultate, sa mai rezolv ceva, vin in curand si sarbatorile, se mai schimba atmosfera si poate mai scad coltii unora, in ianuarie fac schimbarea definitiva si o sa incerc sa uit de acest loc si sechelele de rigoare... :)

Chiar pot spune ca ma simt foarte bine, suparata am stat destul.

• Like 3
  • Minus 4
  • Oras:Berceni
Postat

Fiind un fan al transportului in comun, am luat Navigo, apoi taxi 10 € pentru 500 metri, pana la Rue Euler, unde m-a asteptat o gazela din rusia e 180 cm.

In metrou am fost acostat de minim 5 cersetoare tiganci din Roumanie.

Le-am intrebat: "Tu, esti, fa, a lu' Trollescoviciulos?"

Non, monsieur.

:)

Postat

Fiind un fan al transportului in comun, am luat Navigo, apoi taxi 10 € pentru 500 metri, pana la Rue Euler, unde m-a asteptat o gazela din Rusia de 180 cm.

Non, monsieur.

• Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
Postat

Fiind un fan al transportului in comun, am luat Navigo, apoi taxi 10 € pentru 500 metri, pana la Rue Euler, unde m-a asteptat o gazela din rusia e 180 cm.

Non, monsieur.

Si dupa aia te-ai trezit.

Bine ai revenit pulica, 

Peseu:

post-70730-0-10063800-1480357726_thumb.jpg

• Like 6
  • Oras:Lost in the wind
  • Oras:Lost in the wind
Postat

cunoastem , pe forumul lu` rozkendra ceea ce ti-a adus toata stima si mandria. :)))

Am zis ca nu mai postez in topicul Deliei !

Inclusiv acolo, m-am comportat civilizat, desi era clar un topic de prosteala !

Sa nu confundam DG-ul cu topicele de recenzii !

Postat

ma , da ce liniste ii aci!

ie sa.mi bag pula.n linistea asta :laugh2

va... :feet  :hug1

Injura si tu pe cineva si sa vezi ce "liniste" se face  :laugh2 :laugh2 :laugh2

:kiss3

• Like 7
  • Minus 15
  • Oras:fara
Postat

Injura si tu pe cineva si sa vezi ce "liniste" se face  :laugh2 :laugh2 :laugh2

:kiss3

ca bine zici! :kiss3

va las pe voi sa ghiciti pe cine injur

3 useri citesc topicul

2 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

• Like 6
  • Minus 18
Postat

Oh,Doamne.

Dupa o noapte inceputa cu picon, apoi Sancerre on demand, ascultand La Boheme de Aznavour, agasat de (posibil) geamaparaua' lu' Trollescoviciulos, aflata la cersit, deghizata in refugiata din Siria, am inceput o noua zi.

Glorioasa.

Oscar Wilde, aflandu-se in metroul parizian, linia Hotel de Ville - Ouagadogou, a spus: "A trai este unul din cele mai rare lucruri din lume. Cei mai multi se multumesc sa existe."

Ah...Hai la Starbucks.

Postat

Oh,Doamne.

Dupa o noapte inceputa cu picon, apoi Sancerre on demand, ascultand La Boheme de Aznavour, agasat de (posibil) geamaparaua' lu' Trollescoviciulos, aflata la cersit, deghizata in refugiata din Siria, am inceput o noua zi.

Glorioasa.

Oscar Wilde, aflandu-se in metroul parizian, linia Hotel de Ville - Ouagadogou, a spus: "A trai este unul din cele mai rare lucruri din lume. Cei mai multi se multumesc sa existe."

Ah...Hai la Starbucks.

ne doare,n pula de tine :laugh2

• Like 8
  • Minus 18
Postat

ne doare,n pula de tine :laugh2

Nici acolo.

• Like 3

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...