Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

• Oras:Berceni
  • Oras:Berceni
Postat

Prosti e Raffaello si obsedatu'.

Mândria lor sta in minusurile unei taranci care se vinde pe cât las eu spaga.

Eu nu am ABSOLUT nici o vina pentrua asemenea grozavie.

:)

• Minus 1
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

iar ti-ai dat-o in petec? :slap2

• Like 8
  • Minus 15
Vizitator
Reputație: 0
Postat

ne doare,n pula de tine :laugh2

po' sa manjuri pe mine:

- bagami-ai limban pizdoc ba! :))

sau cum zici tu pe limba ta :)

• Like 2
  • Oras:Here
  • Oras:Here
Postat

iudă ce esti

FMM

Ignorati-l sau raportati-l. Nu-l bagati in seama, deoarece acest lucru si-l doreste. E asemenea unui caine latrand dupa gard, dandu-i atentie il faceti sa-si atinga menirea. :)

• Like 6
  • Minus 1
Postat

Ignorati-l sau raportati-l. Nu-l bagati in seama, deoarece acest lucru si-l doreste. E asemenea unui caine latrand dupa gard, dandu-i atentie il faceti sa-si atinga menirea. :)

tind sa cred altceva dupa ultimile activitati paranormale  de aici :slap2

• Like 6
  • Minus 15
  • Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
  • Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
Postat

M-ai facut curios... :)

Si pe mine!

• Like 1
  • Oras:Ucea
  • Oras:Ucea
Postat

Oh,Doamne.

Dupa o noapte inceputa cu picon, apoi Sancerre on demand, ascultand La Boheme de Aznavour, agasat de (posibil) geamaparaua' lu' Trollescoviciulos, aflata la cersit, deghizata in refugiata din Siria, am inceput o noua zi.

Glorioasa.

Oscar Wilde, aflandu-se in metroul parizian, linia Hotel de Ville - Ouagadogou, a spus: "A trai este unul din cele mai rare lucruri din lume. Cei mai multi se multumesc sa existe."

Ah...Hai la Starbucks.

Probabil era geamparaua de mă-ta, sătulă de supt pula la negri.

• Like 2
  • Minus 2
  • Oras:Bucuresti
Postat

On toping: Am avut un vis clar, bulversant...

Eram intr-o incapere, undeva la subsol, mare, delimitata cu niste garduri inalte din lemn care formau coridoare...

Initial auzeam pe cineva, tot mai tare, chiar langa mine uneori, dar nu vedeam pe nimeni. Apoi am inceput sa simt ca un curent trecand pe langa mine, parca lasat de cineva care alerga repede... auseam ca spune ceva, dar tot nu vedeam nimic. Am intins mana la un moment dat si am simtit cand a trecut... Tipetele se accentuau, deveneau tot mai agresive... am inceput sa ma uit si mai atent in jur, urcandu-ma pe unul din garduri sa vad... nimic. La un moment dat, parca in paralel, am vazut o fetita in negru certandu-se cu un om... 

Fantoma alerga tot mai tare pe langa mine, incepuseram sa-i vad silueta vag.

La un moment dat totul a incetat.

Indreptandu-ma catre niste scari spre iesire, pe ele a coborat o silueta, a trecut pe langa mine incet, devenind tot mai vizibila, ignorandu-ma.

Incepea sa se vada o silueta joasa de statura cu parul negru... I-am atras atentia, s-a oprit, s-a intors spre mine, dar parca nu credea ca o vad.

Si-a schimbat directia si a dat sa plece dupa colt cand am strigat iar la ea. S-a intors spre mine, neincrezatoare... moment in care am recunoscut fetita in negru care se certa mai devreme cu cineva...  :slap2

Am chemat-o iar. A inceput sa vina spre mine, cu o fatza foarte mirata. I-am intins mainile, luand-o de maini si i-am zis "Te simt!" :)

Atunci a sarit pe mine, a inceput sa-mi spuna ca vrea sa facem ceva impreuna... Cu ea catarata pe mine am urcat scarile si am iesit afara... Aici visul s-a terminat.

Inceputul a fost gen filme horror, finalul... :)

Poate avea o sumedenie de intelesuri, dar cred ca a fost un vis pozitiv.

Postat

Putin frustrat pentru ca majoritatea prietenilor au plecat deja in acest week end prelungit iar eu muncesc.

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 3 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...