unbeing miskin Reputație: -7 Postat Noiembrie 29, 2016 Oras:Berceni Oras:Berceni Postat Noiembrie 29, 2016 Prosti e Raffaello si obsedatu'.Mândria lor sta in minusurile unei taranci care se vinde pe cât las eu spaga. Eu nu am ABSOLUT nici o vina pentrua asemenea grozavie. 1
unbeing miskin Reputație: -7 Postat Noiembrie 29, 2016 Oras:Berceni Oras:Berceni Postat Noiembrie 29, 2016 In cinstea lu' piconu' francofilu', i-am pus poza la profil. 1
miky77 Reputație: -1394 Postat Noiembrie 29, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Noiembrie 29, 2016 iar ti-ai dat-o in petec? 8 15
unbeing miskin Reputație: -7 Postat Noiembrie 29, 2016 Oras:Berceni Oras:Berceni Postat Noiembrie 29, 2016 Cum zice Balavoine : Je ne suis pas un heros! 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 29, 2016 Postat Noiembrie 29, 2016 ne doare,n pula de tine po' sa manjuri pe mine: - bagami-ai limban pizdoc ba! )sau cum zici tu pe limba ta 2
sorina4u Reputație: 79 Postat Noiembrie 29, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 29, 2016 Frig, John ... prea frig. 3 18
justlove Reputație: 8972 Postat Noiembrie 29, 2016 Oras:fara Oras:fara Postat Noiembrie 29, 2016 In cinstea lu' piconu' francofilu', i-am pus poza la profil. iudă ce estiFMM
obsedatul Reputație: -2024 Postat Noiembrie 29, 2016 Oras:Here Oras:Here Postat Noiembrie 29, 2016 iudă ce estiFMM Ignorati-l sau raportati-l. Nu-l bagati in seama, deoarece acest lucru si-l doreste. E asemenea unui caine latrand dupa gard, dandu-i atentie il faceti sa-si atinga menirea. 6 1
miky77 Reputație: -1394 Postat Noiembrie 29, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Noiembrie 29, 2016 Ignorati-l sau raportati-l. Nu-l bagati in seama, deoarece acest lucru si-l doreste. E asemenea unui caine latrand dupa gard, dandu-i atentie il faceti sa-si atinga menirea. tind sa cred altceva dupa ultimile activitati paranormale de aici 6 15
obsedatul Reputație: -2024 Postat Noiembrie 29, 2016 Oras:Here Oras:Here Postat Noiembrie 29, 2016 M-ai facut curios...
dahan25radd Reputație: 167 Postat Noiembrie 29, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 29, 2016 O zi destul de Ok pana acum sa vad ce imi mai rezerva in continuare.
raffaello Reputație: -6838 Postat Noiembrie 29, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Noiembrie 29, 2016 M-ai facut curios... Si pe mine! 1
johnny&white Reputație: -438 Postat Noiembrie 29, 2016 Oras:Unde vreau Oras:Unde vreau Postat Noiembrie 29, 2016
machucambo Reputație: -974 Postat Noiembrie 29, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Noiembrie 29, 2016 Oh,Doamne.Dupa o noapte inceputa cu picon, apoi Sancerre on demand, ascultand La Boheme de Aznavour, agasat de (posibil) geamaparaua' lu' Trollescoviciulos, aflata la cersit, deghizata in refugiata din Siria, am inceput o noua zi.Glorioasa. Oscar Wilde, aflandu-se in metroul parizian, linia Hotel de Ville - Ouagadogou, a spus: "A trai este unul din cele mai rare lucruri din lume. Cei mai multi se multumesc sa existe."Ah...Hai la Starbucks. Probabil era geamparaua de mă-ta, sătulă de supt pula la negri. 2 2
machucambo Reputație: -974 Postat Noiembrie 29, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Noiembrie 29, 2016 Cum zice Balavoine : Je ne suis pas un heros!Tu ai deschis topicu' ăsta, așa-i? http://nimfomane.com/forum/topic/79028-recunoasteti-dezaxatu/ Ești cam singuru' în stare să aprecieze un asemenea menu. Mă ofer io să te servesc, numa' să-mi spui ce aromă preferi, să știu cum procedez. 2 2
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Noiembrie 29, 2016 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Noiembrie 29, 2016 Happy Așa da săptămână! Să tot spui de marțea "week-end frumos" 3 2
ergo cogito miskin Reputație: 1 Postat Noiembrie 29, 2016 Oras:Banlieu Oras:Banlieu Postat Noiembrie 29, 2016 Ce mutra de conțopist am.D'ala parasit de femeie. Ma dau si io franțez...
ergo cogito miskin Reputație: 1 Postat Noiembrie 29, 2016 Oras:Banlieu Oras:Banlieu Postat Noiembrie 29, 2016 Poza asta, de la profil, va face istorie.Ascultati-ma pe mine.
ergo cogito miskin Reputație: 1 Postat Noiembrie 30, 2016 Oras:Banlieu Oras:Banlieu Postat Noiembrie 30, 2016 Next stop....Bucharest. S'il vous plait....
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Noiembrie 30, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 30, 2016 Poza asta, de la profil, va face istorie.Ascultati-ma pe mine. Sterge porcaria asta, e destul sa vad userul, moaca mai lipsea.
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Noiembrie 30, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 30, 2016 On toping: Am avut un vis clar, bulversant...Eram intr-o incapere, undeva la subsol, mare, delimitata cu niste garduri inalte din lemn care formau coridoare...Initial auzeam pe cineva, tot mai tare, chiar langa mine uneori, dar nu vedeam pe nimeni. Apoi am inceput sa simt ca un curent trecand pe langa mine, parca lasat de cineva care alerga repede... auseam ca spune ceva, dar tot nu vedeam nimic. Am intins mana la un moment dat si am simtit cand a trecut... Tipetele se accentuau, deveneau tot mai agresive... am inceput sa ma uit si mai atent in jur, urcandu-ma pe unul din garduri sa vad... nimic. La un moment dat, parca in paralel, am vazut o fetita in negru certandu-se cu un om... Fantoma alerga tot mai tare pe langa mine, incepuseram sa-i vad silueta vag.La un moment dat totul a incetat.Indreptandu-ma catre niste scari spre iesire, pe ele a coborat o silueta, a trecut pe langa mine incet, devenind tot mai vizibila, ignorandu-ma.Incepea sa se vada o silueta joasa de statura cu parul negru... I-am atras atentia, s-a oprit, s-a intors spre mine, dar parca nu credea ca o vad.Si-a schimbat directia si a dat sa plece dupa colt cand am strigat iar la ea. S-a intors spre mine, neincrezatoare... moment in care am recunoscut fetita in negru care se certa mai devreme cu cineva... Am chemat-o iar. A inceput sa vina spre mine, cu o fatza foarte mirata. I-am intins mainile, luand-o de maini si i-am zis "Te simt!" Atunci a sarit pe mine, a inceput sa-mi spuna ca vrea sa facem ceva impreuna... Cu ea catarata pe mine am urcat scarile si am iesit afara... Aici visul s-a terminat. Inceputul a fost gen filme horror, finalul... Poate avea o sumedenie de intelesuri, dar cred ca a fost un vis pozitiv.
sorina4u Reputație: 79 Postat Noiembrie 30, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 30, 2016 Nu se poate, a venit iarna iar eu inca refuz sa accept asta.
le miskin Reputație: 154 Postat Noiembrie 30, 2016 Oras:X. Oras:X. Postat Noiembrie 30, 2016 La Starbuck$$$$$, pe maluri dâmbovițene. Sarmale a la carte.
anonna Reputație: 1930 Postat Noiembrie 30, 2016 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Noiembrie 30, 2016 pe zi ce trece multumita tot mai mult de mine acum ... nu mai vorbesc vulgar pana ... peste cateva topice
dahan25radd Reputație: 167 Postat Noiembrie 30, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 30, 2016 Putin frustrat pentru ca majoritatea prietenilor au plecat deja in acest week end prelungit iar eu muncesc. 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum