rouge kaya Reputație: 552 Postat Decembrie 11, 2016 Oras:in flames Oras:in flames Postat Decembrie 11, 2016 Rade-te definitiv, punnct.chiar as putea. si sa imi cumpar vreo 10 peruci faine diferite sa fiu altfel si am un aer fresh in fiecare saptamana
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 11, 2016 Postat Decembrie 11, 2016 Incerc sa ma trezesc l-ai facut la nervi pe slugoi cu poza asta
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Decembrie 11, 2016 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Decembrie 11, 2016 https://scontent.fotp1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-0/s480x480/15390676_1333315790032637_974233723059712039_n.jpg?oh=fdc227373de85866d705c2df709975ae&oe=58FA6D8E 3 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 11, 2016 Postat Decembrie 11, 2016 Si încă ceva ....uitați o poza care face cât o mie de cuvinte.Prietena mea Candy , o cățelușa care din cauza unui om fără suflet a rămas paralizata pe viața ..;(Nu pot sa înțeleg satisfacția sa schinjuiesti un animal,am văzut pisici arse cu acid,căței otrăviți,loviți,li se taie lăbuțele ,se arunca smoala pe ei etc Este un cățel din sutele de la Kola Kariola care au nevoie de un adăpost. Dacă aveți un loc gol in curte,casa sau un țarc ,mergeți si adoptați un suflețel: Animalele au nevoie de atât de putine lucruri si oferă înzecit .. 5
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 11, 2016 Postat Decembrie 11, 2016 l-ai facut la nervi pe slugoi cu poza asta Dc?
miky77 Reputație: -1394 Postat Decembrie 11, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Decembrie 11, 2016 Si încă ceva ....uitați o poza care face cât o mie de cuvinte.Prietena mea Candy , o cățelușa care din cauza unui om fără suflet a rămas paralizata pe viața ..;(Nu pot sa înțeleg satisfacția sa schinjuiesti un animal,am văzut pisici arse cu acid,căței otrăviți,loviți,li se taie lăbuțele ,se arunca smoala pe ei etc Este un cățel din sutele de la Kola Kariola care au nevoie de un adăpost.Dacă aveți un loc gol in curte,casa sau un țarc ,mergeți si adoptați un suflețel:Animalele au nevoie de atât de putine lucruri si oferă înzecit .. perfect adevarat in ceea ce spui ....eu am 2 : unu' mare si unu' mic 9 15
raffaello Reputație: -6838 Postat Decembrie 11, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Decembrie 11, 2016 Dc?C-arata bine!
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 11, 2016 Postat Decembrie 11, 2016 perfect adevarat in ceea ce spui ....eu am 2 : unu' mare si unu' mic Eu am 6 pisici 3
raffaello Reputație: -6838 Postat Decembrie 11, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Decembrie 11, 2016 perfect adevarat in ceea ce spui ....eu am 2 : unu' mare si unu' mic Am si eu doi catei, din care unul are vreo 60 de kg. A trebuit sa blindez tarcul si gardul curtii sa nu "guste" din careva. 3
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 11, 2016 Postat Decembrie 11, 2016 Eu am 6 pisici cu a ta, opt ca face cat doua ))) 3
miky77 Reputație: -1394 Postat Decembrie 11, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Decembrie 11, 2016 Am si eu doi catei, din care unul are vreo 60 de kg. A trebuit sa blindez tarcul si gardul curtii sa nu "guste" din careva.ala mare al meu nu este asa rau .....nu tin caini de talia aceasta cu toate ca mai are tendinte de rafuiala cu ai vecinilor , uneori .E Sa.....rasa , destul de prietenoasa inclusiv cu aia mici 9 15
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 11, 2016 Postat Decembrie 11, 2016 Eu am 6 pisici Cam.. putine ! :shocked :laugh2
tulda Reputație: 3736 Postat Decembrie 11, 2016 Oras:Arad Oras:Arad Postat Decembrie 11, 2016 mă simt cât se poate de bine, e o zi însorită
raffaello Reputație: -6838 Postat Decembrie 11, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Decembrie 11, 2016 ala mare al meu nu este asa rau .....nu tin caini de talia aceasta cu toate ca mai are tendinte de rafuiala cu ai vecinilor , uneori .E Sa.....rasa , destul de prietenoasa inclusiv cu aia miciCrezi ca daca stiam ca se face atat il mai luam? Era dragalas cand l-am luat, incapea intr-o cutie de pantofi. Si acum e "dragalas", cand latra la careva ii cad chilotii aluia instantaneu. 3
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 11, 2016 Postat Decembrie 11, 2016 ala mare al meu nu este asa rau .....nu tin caini de talia aceasta cu toate ca mai are tendinte de rafuiala cu ai vecinilor , uneori .E Sa.....rasa , destul de prietenoasa inclusiv cu aia miciHehe... mi-ar place un Ciobanesc German sau un Dobermann, chiar si un Saint Bernard, dar este IMPOSIBIL sa tii asa ceva intr-un apartament de bloc... :laugh2 Asta ar mai lipsi, lentile foto, aparate, umbrele si catei :laugh2 1
raffaello Reputație: -6838 Postat Decembrie 11, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Decembrie 11, 2016 Hehe... mi-ar place un Ciobanesc German sau un Dobermann, chiar si un Saint Bernard, dar este IMPOSIBIL sa tii asa ceva intr-un apartament de bloc... :laugh2 Asta ar mai lipsi, lentile foto, aparate, umbrele si catei :laugh2Ia-ti niste ...poze! 4
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 11, 2016 Postat Decembrie 11, 2016 Ia-ti niste ...poze! Ia, right... :laugh2
rouge kaya Reputație: 552 Postat Decembrie 11, 2016 Oras:in flames Oras:in flames Postat Decembrie 11, 2016 Ia, right... :laugh2dobermani sunt niste caini superbi,din pacate rasa are o o problema toti cei din rasa ma refer si sunt singuri caini care inebunesc la un moment dat si isi ataca pana si stapanii. ma rog pe oricine. moment in care obligatoriu eutanasiati nust eu sa il cresc si sa cladesc amintiri cu un animalut sa il vad imbolnavindu-se si sa fiu eu neoita sa iau decizia sa ii curm viata nu as putea, e prea trist pt mine mie imi plac mult toti mastiffi in special dogii de bordeAUX rasa mea fav de caini ever 1
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Decembrie 11, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Decembrie 11, 2016 dobermani sunt niste caini superbi,din pacate rasa are o o problema toti cei din rasa ma refer si sunt singuri caini care inebunesc la un moment dat si isi ataca pana si stapanii. ma rog pe oricine. moment in care obligatoriu eutanasiati nust eu sa il cresc si sa cladesc amintiri cu un animalut sa il vad imbolnavindu-se si sa fiu eu neoita sa iau decizia sa ii curm viata nu as putea, e prea trist pt mine mie imi plac mult toti mastiffi in special dogii de bordeAUX rasa mea fav de caini ever Pisicile, nu-ți mai plac? 3 14
rouge kaya Reputație: 552 Postat Decembrie 11, 2016 Oras:in flames Oras:in flames Postat Decembrie 11, 2016 si mor dupa buldogi au cea mai misto personalitate ever ca rasa chiar au comic fiind cloni si facand orice sa te binedispuna
rouge kaya Reputație: 552 Postat Decembrie 11, 2016 Oras:in flames Oras:in flames Postat Decembrie 11, 2016 Pisicile, nu-ți mai plac?cum nu, chiar si cele 'stricate' )
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 11, 2016 Postat Decembrie 11, 2016 dobermani sunt niste caini superbi,din pacate rasa are o o problema toti cei din rasa ma refer si sunt singuri caini care inebunesc la un moment dat si isi ataca pana si stapanii. ma rog pe oricine. moment in care obligatoriu eutanasiati nust eu sa il cresc si sa cladesc amintiri cu un animalut sa il vad imbolnavindu-se si sa fiu eu neoita sa iau decizia sa ii curm viata nu as putea, e prea trist pt mine mie imi plac mult toti mastiffi in special dogii de bordeAUX rasa mea fav de caini everSunt extrem de razbunatori, Dobermanii. Au o memorie extrem de dezvoltata si un instinct de razbunare extrem.
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 11, 2016 Postat Decembrie 11, 2016 si mor dupa buldogi au cea mai misto personalitate ever ca rasa chiar au comic fiind cloni si facand orice sa te binedispunaYufff, bulldogii sunt prea "puffy", necesita o atentie sporita si sunt alintati... Nu m-ar incanta... :laugh2
rouge kaya Reputație: 552 Postat Decembrie 11, 2016 Oras:in flames Oras:in flames Postat Decembrie 11, 2016 Yufff, bulldogii sunt prea "puffy", necesita o atentie sporita si sunt alintati... Nu m-ar incanta... :laugh2sunt cam lipiciosi dar aveam o prietena care se mutaSE CU MINE CATEVA LUNI. Nu am ras in viata mea atat, ma sufocam efectiv de ras. au o imaginatie anume si numa' lor le-ar veni idei atat de invetive sa faca tumbe si tampenii ))) 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum