Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

• Oras:in flames
Postat

Rade-te definitiv, punnct.

chiar as putea. si sa imi cumpar vreo 10 peruci faine diferite sa fiu altfel si am un aer fresh in fiecare saptamana :girly

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Incerc sa ma trezesc :)

l-ai facut la nervi pe slugoi cu poza asta  :laugh2  :iagree

Vizitator
Postat

Si încă ceva ....uitați o poza care face cât o mie de cuvinte.

Prietena mea Candy , o cățelușa care din cauza unui om fără suflet a rămas paralizata pe viața ..;(

Nu pot sa înțeleg satisfacția sa schinjuiesti un animal,am văzut pisici arse cu acid,căței otrăviți,loviți,li se taie lăbuțele ,se arunca smoala pe ei etc :(

Este un cățel din sutele de la Kola Kariola care au nevoie de un adăpost.

Dacă aveți un loc gol in curte,casa sau un țarc ,mergeți si adoptați un suflețel:

Animalele au nevoie de atât de putine lucruri si oferă înzecit ..:)

post-124552-0-00841300-1481459142_thumb.jpg

• Like 5
Vizitator
Postat

l-ai facut la nervi pe slugoi cu poza asta  :laugh2  :iagree

Dc?

• Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

Si încă ceva ....uitați o poza care face cât o mie de cuvinte.

Prietena mea Candy , o cățelușa care din cauza unui om fără suflet a rămas paralizata pe viața ..;(

Nu pot sa înțeleg satisfacția sa schinjuiesti un animal,am văzut pisici arse cu acid,căței otrăviți,loviți,li se taie lăbuțele ,se arunca smoala pe ei etc :(

Este un cățel din sutele de la Kola Kariola care au nevoie de un adăpost.

Dacă aveți un loc gol in curte,casa sau un țarc ,mergeți si adoptați un suflețel:

Animalele au nevoie de atât de putine lucruri si oferă înzecit .. :)

perfect adevarat in ceea ce spui ....eu am 2  : unu' mare si unu' mic :)

• Like 9
  • Minus 15
Vizitator
Postat

Eu am 6 pisici :)

• Like 3
  • Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
Postat

Am si eu doi catei, din care unul are vreo 60 de kg. A trebuit sa blindez tarcul si gardul curtii sa nu "guste" din careva.

• Like 3
Vizitator
Postat

cu a ta, opt ca face cat doua :))))

• Like 3
Postat

Am si eu doi catei, din care unul are vreo 60 de kg. A trebuit sa blindez tarcul si gardul curtii sa nu "guste" din careva.

ala mare al meu nu este asa rau .....nu tin caini de talia aceasta  :laugh2   cu toate ca mai are tendinte de rafuiala cu ai vecinilor , uneori .

E Sa.....rasa  ,  destul de prietenoasa inclusiv cu aia mici

• Like 9
  • Minus 15
Vizitator
Postat

Cam.. putine ! :shocked :shocked :laugh2 :laugh2

Postat

ala mare al meu nu este asa rau .....nu tin caini de talia aceasta  :laugh2   cu toate ca mai are tendinte de rafuiala cu ai vecinilor , uneori .

Crezi ca daca stiam ca se face atat il mai luam? Era dragalas cand l-am luat, incapea intr-o cutie de pantofi. Si acum e "dragalas", cand latra la careva ii cad chilotii aluia instantaneu.

• Like 3
Vizitator
Postat

Hehe... mi-ar place un Ciobanesc German sau un Dobermann, chiar si un Saint Bernard, dar este IMPOSIBIL sa tii asa ceva intr-un apartament de bloc... :laugh2 :laugh2 Asta ar mai lipsi, lentile foto, aparate, umbrele si catei :laugh2 :laugh2

• Like 1
Postat

Hehe... mi-ar place un Ciobanesc German sau un Dobermann, chiar si un Saint Bernard, dar este IMPOSIBIL sa tii asa ceva intr-un apartament de bloc... :laugh2 :laugh2 Asta ar mai lipsi, lentile foto, aparate, umbrele si catei :laugh2 :laugh2

Ia-ti niste ...poze! :)

• Like 4
Vizitator
Postat

Ia-ti niste ...poze! :)

Ia, right... :laugh2 :laugh2

Postat

Ia, right... :laugh2 :laugh2

dobermani sunt niste caini superbi,din pacate rasa are o o problema toti cei din rasa ma refer si sunt singuri caini care inebunesc la un moment dat si isi ataca pana si stapanii. ma rog pe oricine. moment in care obligatoriu eutanasiati :( nust eu sa il cresc si sa cladesc amintiri cu un animalut sa il vad imbolnavindu-se si sa fiu eu neoita sa iau decizia sa ii curm viata nu as putea, e prea trist pt mine :(

mie imi plac mult toti mastiffi in special dogii de bordeAUX rasa mea fav de caini ever

• Like 1
  • Oras:pretutindeni
  • Oras:pretutindeni
Postat

dobermani sunt niste caini superbi,din pacate rasa are o o problema toti cei din rasa ma refer si sunt singuri caini care inebunesc la un moment dat si isi ataca pana si stapanii. ma rog pe oricine. moment in care obligatoriu eutanasiati :( nust eu sa il cresc si sa cladesc amintiri cu un animalut sa il vad imbolnavindu-se si sa fiu eu neoita sa iau decizia sa ii curm viata nu as putea, e prea trist pt mine :(

mie imi plac mult toti mastiffi in special dogii de bordeAUX rasa mea fav de caini ever

Pisicile, nu-ți mai plac?

• Like 3
  • Minus 14
Postat

si mor dupa buldogi au cea mai misto personalitate ever ca rasa :laugh2

chiar au comic fiind cloni si facand orice sa te binedispuna

Vizitator
Postat

Sunt extrem de razbunatori, Dobermanii. Au o memorie extrem de dezvoltata si un instinct de razbunare extrem.

Vizitator
Postat

si mor dupa buldogi au cea mai misto personalitate ever ca rasa :laugh2

chiar au comic fiind cloni si facand orice sa te binedispuna

Yufff, bulldogii sunt prea "puffy", necesita o atentie sporita si sunt alintati... Nu m-ar incanta... :laugh2 :laugh2

Postat

Yufff, bulldogii sunt prea "puffy", necesita o atentie sporita si sunt alintati... Nu m-ar incanta... :laugh2 :laugh2

sunt cam lipiciosi dar  aveam o prietena care se mutaSE CU MINE CATEVA LUNI. Nu am ras in viata mea atat, ma sufocam efectiv de ras. au o imaginatie anume si numa' lor le-ar veni idei atat de invetive sa faca tumbe si tampenii :))))

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 2 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...