Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

• Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
Postat

Am preferat rasa autohtona, ciobanesc corb.

Arata cam asa:

post-70730-0-97074000-1481461608_thumb.jpg

• Like 2
Vizitator
Reputație: 0
Postat

cu a ta, opt ca face cat doua :))))

Hai sictir =))

• Like 2
Vizitator
Postat

Cam.. putine ! :shocked :shocked :laugh2 :laugh2

2 sunt proprietate personală :)

4 le am in foster ,pana in ianuarie cand vor pleca spre adopție in Londra :)

• Like 2
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

Hehe... mi-ar place un Ciobanesc German sau un Dobermann, chiar si un Saint Bernard, dar este IMPOSIBIL sa tii asa ceva intr-un apartament de bloc... :laugh2 :laugh2 Asta ar mai lipsi, lentile foto, aparate, umbrele si catei :laugh2 :laugh2

toti pe care i-ai enumerat sunt caini energici , care trebuie sa-si faca kilometrajul zilnic si nu se merita sa-i cresti la bloc ca se prostesc si le scurtezi durata de viata  , dar Saint Bernard are un prieten la munte, mananca mai rau ca un porc  :laugh2  si  nu tolereaza caldura  :no2 Am avut ciobanesc German , a murit acum 6 ani  :(  , dar nu mi-as mai lua asemenea rasa 

Crezi ca daca stiam ca se face atat il mai luam? Era dragalas cand l-am luat, incapea intr-o cutie de pantofi. Si acum e "dragalas", cand latra la careva ii cad chilotii aluia instantaneu.

si mie imi plac cand sunt pui (orice rasa) si anumite rase cand se fac mari

• Like 9
  • Minus 15
Postat

Am preferat rasa autohtona, ciobanesc corb.

Arata cam asa:

este f. frumos dar intradevar periculos :laugh2  al meu este Samoyed

• Like 8
  • Minus 15
  • Oras:Lost in the wind
Postat

toti pe care i-ai enumerat sunt caini energici , care trebuie sa-si faca kilometrajul zilnic si nu se merita sa-i cresti la bloc ca se prostesc si le scurtezi durata de viata  , dar Saint Bernard are un prieten la munte, mananca mai rau ca un porc  :laugh2  si  nu tolereaza caldura  :no2 Am avut ciobanesc German , a murit acum 6 ani  :(  , dar nu mi-as mai lua asemenea rasa 

si mie imi plac cand sunt pui (orice rasa) si anumite rase cand se fac mari

Avand in vedere ca sunt cam aceeasi talie, recomand Terra Nova, nu mananca extrem de mult decat in perioada de crestere si tolereaza caldura binisor, iar, cu energia mai usurel asa ! Problema e blana, acolo-i buba, daca-l vrei aratos ai de lucru tata !

Vizitator
Postat

Pe cand TVR-ul INCA transmitea emisiuni bune !.... :( :(

Vizitator
Postat

Mâine e vineri :)

dupa calendarul Julian sau dupa mersu trenurilor ? :)))))

Vizitator
Postat

dupa calendarul Julian sau dupa mersu trenurilor ? :)))))

După calendarul meu :)

Postat

Avand in vedere ca sunt cam aceeasi talie, recomand Terra Nova, nu mananca extrem de mult decat in perioada de crestere si tolereaza caldura binisor, iar, cu energia mai usurel asa ! Problema e blana, acolo-i buba, daca-l vrei aratos ai de lucru tata !

el il tine ptr. expeditii pe munte , iar iarna e perfecta ptr. genul acesta de caini , altfel s-ar intoarce cu el  "bat" , acasa :laugh2

Postat

el il tine ptr. expeditii pe munte , iar iarna e perfecta ptr. genul acesta de caini , altfel s-ar intoarce cu el  "bat" , acasa :laugh2

Sunt rase înrudite, din cate știu a fost un moment în care Saint-Bernardul era în pericol de extinctor și au fost folosite exemplare de terra nova pentru prezervarea rasei!

• Like 1
Postat

Sunt rase înrudite, din cate știu a fost un moment în care Saint-Bernardul era în pericol de extinctor și au fost folosite exemplare de terra nova pentru prezervarea rasei!

posibil , nu cunosc , doar ca Terra Nova necesita  o ingrijire mai aprofundata a blanii daca vrei sa arate a caine frumos si sa-l scoti in evidenta :) si asta o stiu si de la al meu  , daca il las o saptamana neperiat arata ca un mop :laugh2

• Oras:in flames
Postat

mi-a veit o ideea asa deodata la cafea. sunt evaziva sa o las in scris ca iar credeti ca m-a m tacanit. de parca am incetat vreodata sa fiu tacanita haha 

as vrea si eu o patura numai din pene. de strut mai exact.cum dracu faci o patura din pene? le cosi sau le lipesti pe bumbacel? cum le cureti odata fixate ? daca le lipesti folosesti adeziv pt textile ori pistol de lipit?

si as vrea 2 huse de perne asortate

• Like 1
  • Oras:belgravistan
  • Oras:belgravistan
Postat

mi-a veit o ideea asa deodata la cafea. sunt evaziva sa o las in scris ca iar credeti ca m-a m tacanit. de parca am incetat vreodata sa fiu tacanita haha 

as vrea si eu o patura numai din pene. de strut mai exact.cum dracu faci o patura din pene? le cosi sau le lipesti pe bumbacel? cum le cureti odata fixate ? daca le lipesti folosesti adeziv pt textile ori pistol de lipit?

si as vrea 2 huse de perne asortate

Se sudează cu autogen.

Se curăţă la fel de uşor ca maieul tău. Cu foarfeca sau clorhidric.

• Like 2
Postat

Dupa ce ca-i luni, incepeti si cu d-astea...  :ph34r:

• Like 2
Postat

nu e vreo smecherie report sa isi ia warm si ignore sa se auda vreunu altu cum latra singur in ecou

sa raspunzi unui badaran e asa o risipa

Postat

cred ca esti trist dupa rezulatul de aseara  :laugh2

• Like 7
  • Minus 15

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 4 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...