Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

Postat

#Lopix, nu te potolesti? 

Nu ai inteles ca nu dau 2 bani pe ce se intampla pe acest forum? Nu am nevoie de reputatie. Scriu doar cum simt eu ... e locul meu de,,,,orice.

Nu ma intereseaza daca sunt compatimita, apreciata, barfita... sunt doar vorbe in vant.

Nimic din ce se intampla aici nu interactioneaza cu realitatea 

• Oras:Bucuresti
Postat

#Lopix, nu te potolesti? 

Nu ai inteles ca nu dau 2 bani pe ce se intampla pe acest forum? Nu am nevoie de reputatie. Scriu doar cum simt eu ... e locul meu de,,,,orice.

Nu ma intereseaza daca sunt compatimita, apreciata, barfita... sunt doar vorbe in vant.

Nimic din ce se intampla aici nu interactioneaza cu realitatea 

Du-te si ia un alt sufletel, altfel ramai cu un gol pe viata si o buna perioada o sa-l cauti prin casa...

Pe viitor cand travestezi strada, tine in pula mea lesa in mana! O fi fost aia retardata, dar nici de la tine nu am pretentii.

Poftim realitatea.

Postat

Du-te si ia un alt sufletel, altfel ramai cu un gol pe viata si o buna perioada o sa-l cauti prin casa...

Pe viitor cand travestezi strada, tine in pula mea lesa in mana! O fi fost aia retardata, dar nici de la tine nu am pretentii.

Poftim realitatea.

Taci dreaq din gura, betivo! cine pula calului te-a intrebat de vorba? marsh si suge damigeana

• Like 2
  • Minus 2
Postat

Taci dreaq din gura, betivo! cine pula calului te-a intrebat de vorba? marsh si suge damigeana

Du-te si ia-ti un animal, ca om esti zero. Suge puli ca altceva nu o sa stii nici cand faci 60.

• Oras:Splaiul Unirii
Postat

Las-o :laugh2

Ce o fi băut Amanda azi ? :hmmm

Postat

De curand vad ce-ti bese mintea...

Nu am ce comenta, sa nu te miri cand parturile se platesc mai scump decat crezi.

Adică ? :hmmm

Ce te-a deranjat aşa ?

Postat

Du-te si ia-ti un animal, ca om esti zero. Suge puli ca altceva nu o sa stii nici cand faci 60.

Vaco, nu te potolesti ? 

du-te in pula sitte-ului nimfomane !!!! IGNORA-MA cretina drogata ...nu-mi dai tu mie sfaturi si nici idei ... esti o dezechilibrata psihic.... marsh si drege-te cu o slibovita. 

Nu te-ai saturat sa te respinga lumea?  

Postat

De curand vad ce-ti bese mintea...

Nu am ce comenta, sa nu te miri cand parturile se platesc mai scump decat crezi.

Are dreptate Pipilică :pope

Postat

Vaco, nu te potolesti ? 

du-te in pula sitte-ului nimfomane !!!! IGNORA-MA cretina drogata ...nu-mi dai tu mie sfaturi si nici idei ... esti o dezechilibrata psihic.... marsh si drege-te cu o slibovita. 

Nu te-ai saturat sa te respinga lumea?  

Esti numai suflet.

Nu-mi dau seama cum ai facut greseala sa iei un animal cu IQ sub 100 sa nu te ajute in toate si sa vrea sa zburde...

Vezi ca ma faci sa-ti dau unde te doare pentru ca proasta de tine da unde crede ca eu mai simt ceva...

Esti prea egoista, rectific, sa nu te puna naiba sa mai chinui un animal!

Postat

Esti numai suflet.

Nu-mi dau seama cum ai facut greseala sa iei un animal cu IQ sub 100 sa nu te ajute in toate si sa vrea sa zburde...

Vezi ca ma faci sa-ti dau unde te doare pentru ca proasta de tine da unde crede ca eu mai simt ceva...

Esti prea egoista, rectific, sa nu te puna naiba sa mai chinui un animal!

Fa, o sa ajungi sa ceri pomeni prin santuri ... du-te cu Al de Sus si lasa lumea in plata ei ... vezi-ti de ale tale si nu ma intarata acum 

Fa-te pierduta o perioada din peisaj sau schimba-ti nickname-ul si atitudinea de betiva 

Postat

Fa, o sa ajungi sa ceri pomeni prin santuri ... du-te cu Al de Sus si lasa lumea in plata ei ... vezi-ti de ale tale si nu ma intarata acum 

Fa-te pierduta o perioada din peisaj sau schimba-ti nickname-ul si atitudinea de betiva 

Mi se rupe ce crezi tu sau cei fara nici un fel de importanta in viata mea.

Nu am nici un motiv sa-mi schimb numele fictiv, urmatorul tot fictiv ar fi.

Ti-am spus din suflet sa-ti iei alt sufletel, fara rautate, tu faci pe nebuna cum iti sta in caracter...

Nu-mi place sa dau in cineva care sufera, daca vrei sa crezi, inceteaza cu ura asta de 2 bani, eu nu sufar de obsesii, azi pup un om ca ii dau dreptate, maine ii trag una dupa ceafa ca o ia razna, poimaine daca vad ca revine... il pup iar.

SStand cu ura in suflet tu mie nu-mi faci nimic, mi se rupe, am un car, ce-ar fi sa le dau la toti loc sa-mi spuna cat de imperfecta sunt?  :laugh2

Renunta, capoaso la ura! Tu iti faci rau, nu mie!

• Oras:fara
  • Oras:fara
Postat

https://scontent.ftsr1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/11401114_1453245058322608_5948034314201143122_n.jpg?oh=27cfac031e0aed8172b55d6db1db2c5a&oe=58ECBBF9

Sau Bună ”sara”! :rax2

:hug1

• Like 7
  • Minus 6
  • Oras:in flames
  • Oras:in flames
Postat

de maine incep regimul alimentar potrivit pt grupa mea sanguina si de-abia astept. am de gand sa ma tin de ea pe termen lung :D

feelin excited

Postat

Alta data as zice ca nu mai scriu aici, m-am bosumflat, motive mai mult mai putin reale...

Acum chiar nu imi pasa.

Daca am chef o sa scriu, mi se face rau de la ce citesc... unii au talent sa scarbesca.... nu scriu.

E uimitor cat de clar vad anumite personaje de aici...

Acum e inutil, rad in sinea mea in cel mai bun caz, altfel who gives a shit?!  :laugh2  Tendinta proasta sa lovesti unde crezi ca ar fi locul slab... batatura, peste batatura... pana si osul se intareste la fractura. :) La fel de imbecili din pacate.  :hihat

Postat

Alta data as zice ca nu mai scriu aici, m-am bosumflat, motive mai mult mai putin reale...

Acum chiar nu imi pasa.

Daca am chef o sa scriu, mi se face rau de la ce citesc... unii au talent sa scarbesca.... nu scriu.

E uimitor cat de clar vad anumite personaje de aici...

Acum e inutil, rad in sinea mea in cel mai bun caz, altfel who gives a shit?!  :laugh2  Tendinta proasta sa lovesti unde crezi ca ar fi locul slab... batatura, peste batatura... pana si osul se intareste la fractura. :) La fel de imbecili din pacate.  :hihat

tu cu cine pula mea ce certi fa? tot de sfecla ta dau aici desi ai anuntat cu trambite de 100 de ori ca te retragi. hai ca vin sati dau o damigeana de boasca. bagi si tu pe gusa maine seara.

• Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
  • Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
Postat

Disponibil. :laugh2

Nasol! Pai ce-ai facut ma nene, ma? Unde e lista cu fane?

• Like 1
  • Minus 1
Postat

tu cu cine pula mea ce certi fa? tot de sfecla ta dau aici desi ai anuntat cu trambite de 100 de ori ca te retragi. hai ca vin sati dau o damigeana de boasca. bagi si tu pe gusa maine seara.

Te inscrii cu intrziere, nu stii despre ce vorbesc, dar imi bagi damigene sa te ineci tu in ele.  :laugh2

Nu ma retrag, la un moment dat o sa te uiti ca prostu' ce esti ca nu am mai scris de un an... capisci? :)

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Obosita.n plm pt ca...

sarmale :laugh2 , munca de chinez batran :slap2

Mmmmmmmmmmm..... in oala de lut... ies BETON, am mancat odata, intr-o vara, demult, sarmale in oala de lut la un restaurant unguresc din Miercurea-Ciuc, ehhh... amintiri.... :yummy

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 2 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...