anonna Reputație: 1930 Postat Decembrie 30, 2016 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Decembrie 30, 2016 #Lopix, nu te potolesti? Nu ai inteles ca nu dau 2 bani pe ce se intampla pe acest forum? Nu am nevoie de reputatie. Scriu doar cum simt eu ... e locul meu de,,,,orice.Nu ma intereseaza daca sunt compatimita, apreciata, barfita... sunt doar vorbe in vant.Nimic din ce se intampla aici nu interactioneaza cu realitatea
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Decembrie 30, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 30, 2016 #Lopix, nu te potolesti? Nu ai inteles ca nu dau 2 bani pe ce se intampla pe acest forum? Nu am nevoie de reputatie. Scriu doar cum simt eu ... e locul meu de,,,,orice.Nu ma intereseaza daca sunt compatimita, apreciata, barfita... sunt doar vorbe in vant.Nimic din ce se intampla aici nu interactioneaza cu realitatea Du-te si ia un alt sufletel, altfel ramai cu un gol pe viata si o buna perioada o sa-l cauti prin casa...Pe viitor cand travestezi strada, tine in pula mea lesa in mana! O fi fost aia retardata, dar nici de la tine nu am pretentii.Poftim realitatea.
fanatik_s Reputație: 3 Postat Decembrie 30, 2016 Oras:buciuresti Oras:buciuresti Postat Decembrie 30, 2016 Slave!
anonna Reputație: 1930 Postat Decembrie 30, 2016 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Decembrie 30, 2016 Du-te si ia un alt sufletel, altfel ramai cu un gol pe viata si o buna perioada o sa-l cauti prin casa...Pe viitor cand travestezi strada, tine in pula mea lesa in mana! O fi fost aia retardata, dar nici de la tine nu am pretentii.Poftim realitatea. Taci dreaq din gura, betivo! cine pula calului te-a intrebat de vorba? marsh si suge damigeana 2 2
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Decembrie 30, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 30, 2016 Taci dreaq din gura, betivo! cine pula calului te-a intrebat de vorba? marsh si suge damigeana Du-te si ia-ti un animal, ca om esti zero. Suge puli ca altceva nu o sa stii nici cand faci 60.
colorado rld Reputație: 2954 Postat Decembrie 30, 2016 Oras:Splaiul Unirii Oras:Splaiul Unirii Postat Decembrie 30, 2016 Taci dreaq din gura, betivo! cine pula calului te-a intrebat de vorba? marsh si suge damigeanaLas-o Ce o fi băut Amanda azi ?
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Decembrie 30, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 30, 2016 Las-o Ce o fi băut Amanda azi ? De curand vad ce-ti bese mintea...Nu am ce comenta, sa nu te miri cand parturile se platesc mai scump decat crezi.
colorado rld Reputație: 2954 Postat Decembrie 30, 2016 Oras:Splaiul Unirii Oras:Splaiul Unirii Postat Decembrie 30, 2016 De curand vad ce-ti bese mintea...Nu am ce comenta, sa nu te miri cand parturile se platesc mai scump decat crezi.Adică ? Ce te-a deranjat aşa ?
anonna Reputație: 1930 Postat Decembrie 30, 2016 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Decembrie 30, 2016 Du-te si ia-ti un animal, ca om esti zero. Suge puli ca altceva nu o sa stii nici cand faci 60. Vaco, nu te potolesti ? du-te in pula sitte-ului nimfomane !!!! IGNORA-MA cretina drogata ...nu-mi dai tu mie sfaturi si nici idei ... esti o dezechilibrata psihic.... marsh si drege-te cu o slibovita. Nu te-ai saturat sa te respinga lumea?
anonna Reputație: 1930 Postat Decembrie 30, 2016 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Decembrie 30, 2016 Las-o Ce o fi băut Amanda azi ? zicea ca e stapana dar se pare ca mai degraba masochista... sclava
colorado rld Reputație: 2954 Postat Decembrie 30, 2016 Oras:Splaiul Unirii Oras:Splaiul Unirii Postat Decembrie 30, 2016 De curand vad ce-ti bese mintea...Nu am ce comenta, sa nu te miri cand parturile se platesc mai scump decat crezi.Are dreptate Pipilică
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Decembrie 30, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 30, 2016 Vaco, nu te potolesti ? du-te in pula sitte-ului nimfomane !!!! IGNORA-MA cretina drogata ...nu-mi dai tu mie sfaturi si nici idei ... esti o dezechilibrata psihic.... marsh si drege-te cu o slibovita. Nu te-ai saturat sa te respinga lumea? Esti numai suflet.Nu-mi dau seama cum ai facut greseala sa iei un animal cu IQ sub 100 sa nu te ajute in toate si sa vrea sa zburde...Vezi ca ma faci sa-ti dau unde te doare pentru ca proasta de tine da unde crede ca eu mai simt ceva...Esti prea egoista, rectific, sa nu te puna naiba sa mai chinui un animal!
anonna Reputație: 1930 Postat Decembrie 30, 2016 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Decembrie 30, 2016 Esti numai suflet.Nu-mi dau seama cum ai facut greseala sa iei un animal cu IQ sub 100 sa nu te ajute in toate si sa vrea sa zburde...Vezi ca ma faci sa-ti dau unde te doare pentru ca proasta de tine da unde crede ca eu mai simt ceva...Esti prea egoista, rectific, sa nu te puna naiba sa mai chinui un animal! Fa, o sa ajungi sa ceri pomeni prin santuri ... du-te cu Al de Sus si lasa lumea in plata ei ... vezi-ti de ale tale si nu ma intarata acum Fa-te pierduta o perioada din peisaj sau schimba-ti nickname-ul si atitudinea de betiva
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Decembrie 30, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 30, 2016 Fa, o sa ajungi sa ceri pomeni prin santuri ... du-te cu Al de Sus si lasa lumea in plata ei ... vezi-ti de ale tale si nu ma intarata acum Fa-te pierduta o perioada din peisaj sau schimba-ti nickname-ul si atitudinea de betiva Mi se rupe ce crezi tu sau cei fara nici un fel de importanta in viata mea.Nu am nici un motiv sa-mi schimb numele fictiv, urmatorul tot fictiv ar fi.Ti-am spus din suflet sa-ti iei alt sufletel, fara rautate, tu faci pe nebuna cum iti sta in caracter...Nu-mi place sa dau in cineva care sufera, daca vrei sa crezi, inceteaza cu ura asta de 2 bani, eu nu sufar de obsesii, azi pup un om ca ii dau dreptate, maine ii trag una dupa ceafa ca o ia razna, poimaine daca vad ca revine... il pup iar.SStand cu ura in suflet tu mie nu-mi faci nimic, mi se rupe, am un car, ce-ar fi sa le dau la toti loc sa-mi spuna cat de imperfecta sunt? Renunta, capoaso la ura! Tu iti faci rau, nu mie!
justlove Reputație: 8972 Postat Decembrie 30, 2016 Oras:fara Oras:fara Postat Decembrie 30, 2016 https://scontent.ftsr1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/11401114_1453245058322608_5948034314201143122_n.jpg?oh=27cfac031e0aed8172b55d6db1db2c5a&oe=58ECBBF9 Sau Bună ”sara”! 7 6
rouge kaya Reputație: 552 Postat Decembrie 30, 2016 Oras:in flames Oras:in flames Postat Decembrie 30, 2016 de maine incep regimul alimentar potrivit pt grupa mea sanguina si de-abia astept. am de gand sa ma tin de ea pe termen lung feelin excited
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Decembrie 30, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 30, 2016 Alta data as zice ca nu mai scriu aici, m-am bosumflat, motive mai mult mai putin reale...Acum chiar nu imi pasa.Daca am chef o sa scriu, mi se face rau de la ce citesc... unii au talent sa scarbesca.... nu scriu.E uimitor cat de clar vad anumite personaje de aici...Acum e inutil, rad in sinea mea in cel mai bun caz, altfel who gives a shit?! Tendinta proasta sa lovesti unde crezi ca ar fi locul slab... batatura, peste batatura... pana si osul se intareste la fractura. La fel de imbecili din pacate.
vipushka a tras un cacat Reputație: 0 Postat Decembrie 30, 2016 Postat Decembrie 30, 2016 Alta data as zice ca nu mai scriu aici, m-am bosumflat, motive mai mult mai putin reale...Acum chiar nu imi pasa.Daca am chef o sa scriu, mi se face rau de la ce citesc... unii au talent sa scarbesca.... nu scriu.E uimitor cat de clar vad anumite personaje de aici...Acum e inutil, rad in sinea mea in cel mai bun caz, altfel who gives a shit?! Tendinta proasta sa lovesti unde crezi ca ar fi locul slab... batatura, peste batatura... pana si osul se intareste la fractura. La fel de imbecili din pacate. tu cu cine pula mea ce certi fa? tot de sfecla ta dau aici desi ai anuntat cu trambite de 100 de ori ca te retragi. hai ca vin sati dau o damigeana de boasca. bagi si tu pe gusa maine seara.
raffaello Reputație: -6838 Postat Decembrie 30, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Decembrie 30, 2016 Disponibil. Nasol! Pai ce-ai facut ma nene, ma? Unde e lista cu fane? 1 1
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Decembrie 30, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 30, 2016 tu cu cine pula mea ce certi fa? tot de sfecla ta dau aici desi ai anuntat cu trambite de 100 de ori ca te retragi. hai ca vin sati dau o damigeana de boasca. bagi si tu pe gusa maine seara. Te inscrii cu intrziere, nu stii despre ce vorbesc, dar imi bagi damigene sa te ineci tu in ele. Nu ma retrag, la un moment dat o sa te uiti ca prostu' ce esti ca nu am mai scris de un an... capisci?
justlove Reputație: 8972 Postat Decembrie 30, 2016 Oras:fara Oras:fara Postat Decembrie 30, 2016 Obosita.n plm pt ca...sarmale , munca de chinez batran nu mai fac pana la anu 7 6
beni1988 Reputație: 364 Postat Decembrie 30, 2016 Oras:Deva Oras:Deva Postat Decembrie 30, 2016 Zici ca-i caca...
operatie 1 operatie 2 Reputație: 3134 Postat Decembrie 30, 2016 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Decembrie 30, 2016 Mămăliguța unde este?😊 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 30, 2016 Postat Decembrie 30, 2016 Obosita.n plm pt ca...sarmale , munca de chinez batran Mmmmmmmmmmm..... in oala de lut... ies BETON, am mancat odata, intr-o vara, demult, sarmale in oala de lut la un restaurant unguresc din Miercurea-Ciuc, ehhh... amintiri.... 2
justlove Reputație: 8972 Postat Decembrie 30, 2016 Oras:fara Oras:fara Postat Decembrie 30, 2016 Zici ca-i caca...pacat de vechimea care o ai pe site.. 5 6
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum