no_body Reputație: 6681 Postat Decembrie 30, 2016 Oras:outside Oras:outside Postat Decembrie 30, 2016 Nasol! Pai ce-ai facut ma nene, ma? Unde e lista cu fane?Le-am concediat! Fac angajări de prospături pentru anul viitor. 1
raffaello Reputație: -6838 Postat Decembrie 30, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Decembrie 30, 2016 Le-am concediat! Fac angajări de prospături pentru anul viitor.Boierie pe capul tau! Nu te mai saturi... 1 1
justlove Reputație: 8972 Postat Decembrie 30, 2016 Oras:fara Oras:fara Postat Decembrie 30, 2016 Mămăliguța unde este?la noi e fara mamaliguta (@ ...x#%^&) le manca cu smantana si racituri :Mmmmmmmmmmm..... in oala de lut... ies BETON, am mancat odata, intr-o vara, demult, sarmale in oala de lut la un restaurant unguresc din Miercurea-Ciuc, ehhh... amintiri.... numa maine le pun la fiert , in cuptor.. 4 6
operatie 1 operatie 2 Reputație: 3134 Postat Decembrie 30, 2016 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Decembrie 30, 2016 Pai tocmai bine,până mâine ajungem și noi la tine😊 1
rouge kaya Reputație: 552 Postat Decembrie 30, 2016 Oras:in flames Oras:in flames Postat Decembrie 30, 2016 la noi e fara mamaliguta (@ ...x#%^&) le manca cu smantana si racituri :numa maine le pun la fiert , in cuptor..cand am ajuns prima oara in B si eram ma rog obisnuita de cativa ani cu restaurante luxoase si cine somptuoase in acelasi oras fara sa locuiesc in el, doar ca nimeni nu comanda sarmale am vazut pr prima data gaselnita cu mamaliguta alaturata cu sarmalemama e un bucatar si c hiar unu f bun dar nu face asemenea nazbatii culinare, la noi chiar nu se servsc clasic impreuna )imi place mult mamaliguta dar altfel gen bultz cel mai mult. si dupa o clubareala heavy am redeschis saun tinut deschis un restaurant ca eram un grup mare si ocupam multe mese. a fost prima oara cand am vazut la cateva luni mutata aici si am intrebat mirata care e faza..... chiar nu mai vazusem....ce e drept nici nu am stat sa obs pana atunci fineturile la sarmale eu le manc rar spre extrem de rar si imi plac doar in foi de vitza si mult mai mult in frunza de potbal cu mici cubulete de carnati afumati in amestecul de carne dinauntru.mama si bunica mereu culeg potbal si il baga la congelator pt mine pt sarmale 2
rouge kaya Reputație: 552 Postat Decembrie 30, 2016 Oras:in flames Oras:in flames Postat Decembrie 30, 2016 oricum cand am vazut sarmale cu mamaliga ma uitam cu o fata gen ce satana comanda astia .........
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 30, 2016 Postat Decembrie 30, 2016 cand am ajuns prima oara in B si eram ma rog obisnuita de cativa ani cu restaurante luxoase si cine somptuoase in acelasi oras fara sa locuiesc in el, doar ca nimeni nu comanda sarmale am vazut pr prima data gaselnita cu mamaliguta alaturata cu sarmalemama e un bucatar si c hiar unu f bun dar nu face asemenea nazbatii culinare, la noi chiar nu se servsc clasic impreuna )imi place mult mamaliguta dar altfel gen bultz cel mai mult. si dupa o clubareala heavy am redeschis saun tinut deschis un restaurant ca eram un grup mare si ocupam multe mese. a fost prima oara cand am vazut la cateva luni mutata aici si am intrebat mirata care e faza..... chiar nu mai vazusem....ce e drept nici nu am stat sa obs pana atunci fineturile la sarmale eu le manc rar spre extrem de rar si imi plac doar in foi de vitza si mult mai mult in frunza de potbal cu mici cubulete de carnati afumati in amestecul de carne dinauntru.mama si bunica mereu culeg potbal si il baga la congelator pt mine pt sarmaleSi mie imi plac mai mult cele in foi de vita decat cele in varza. Apropo, sa incerci cu carne de peste, daca gasesti pe undeva, la vreun restaurant, poate la cele cu meniu vegetarian - lacto-vegetarian.Dar nu stiu cum e cu frunza de potbal, prin Galati nu prea am auzit denumirea asta. Cum arata ? 1
rouge kaya Reputație: 552 Postat Decembrie 30, 2016 Oras:in flames Oras:in flames Postat Decembrie 30, 2016 Si mie imi plac mai mult cele in foi de vita decat cele in varza. Apropo, sa incerci cu carne de peste, daca gasesti pe undeva, la vreun restaurant, poate la cele cu meniu vegetarian - lacto-vegetarian.Dar nu stiu cum e cu frunza de potbal, prin Galati nu prea am auzit denumirea asta. Cum arata ? este mult mai gustoasa ca vitza de vie, pt ca are un gust natural usor acrisor prin fierbere. mie varza pot sa mi-o acreste poti sa mi-o prezinti cum vrei nu mi se pare gustoasa.sunt usor mai prietenoasa cu varza rosie.... daca ar fi sa mor de foame ori sa manc varza ca sa supravietuiesc as sta cateva zile in foame pana gasesc un subtitut natural mai bun )http://2.bp.blogspot.com/-1Jq6NZ-iUGM/UXp0-HCSFjI/AAAAAAAAA3E/MzfSnCQGaBE/s1600/frunze-podbal.jpgsi potbalul este perfect si pt mancarica la fel ca urzica doar ca usor insesizabil acrisoaroara. atat in ciorbita cat si felul doi cu orez. eu si acu fac cand simt nevoia de confort food 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 30, 2016 Postat Decembrie 30, 2016 este mult mai gustoasa ca vitza de vie, pt ca are un gust natural usor acrisor prin fierbere. mie varza pot sa mi-o acreste poti sa mi-o prezinti cum vrei nu mi se pare gustoasa. daca ar fi sa mor de foame ori sa manc varza ca sa supravietuiesc as sta cateva zile in foame pana gasesc un subtitut natural mai bun )http://2.bp.blogspot.com/-1Jq6NZ-iUGM/UXp0-HCSFjI/AAAAAAAAA3E/MzfSnCQGaBE/s1600/frunze-podbal.jpgAaaaa, ok, gata, am prins ideea ! Multumesc frumos, Roz ! Am mai vazut retete, dar chiar habar nu aveam cum arata, la noi nu prea am auzit sa se puna la mancare. Dar am citit ca e foarte satioasa si gustoasa ! 2
rouge kaya Reputație: 552 Postat Decembrie 30, 2016 Oras:in flames Oras:in flames Postat Decembrie 30, 2016 Aaaaa, ok, gata, am prins ideea ! Multumesc frumos, Roz ! Am mai vazut retete, dar chiar habar nu aveam cum arata, la noi nu prea am auzit sa se puna la mancare. Dar am citit ca e foarte satioasa si gustoasa ! sa iti fie de bine si lmahttp://www.click.ro/utile/sanatate/ceasca-de-sanatate-potbalul-un-remediu-pentru-afectiunile-respiratorii
beni1988 Reputație: 365 Postat Decembrie 30, 2016 Oras:Deva Oras:Deva Postat Decembrie 30, 2016 pacat de vechimea care o ai pe site..Pacat ca asa zici ca pare a fi....zici ca acuma da sa iese. Poate daca era mai multa lumina parea altceva a fi, dar asa...
alabala007 Reputație: 26 Postat Decembrie 30, 2016 Oras:Facebook Oras:Facebook Postat Decembrie 30, 2016 Ma simt bine...uitasem de contul asta
justlove Reputație: 8972 Postat Decembrie 30, 2016 Oras:fara Oras:fara Postat Decembrie 30, 2016 este mult mai gustoasa ca vitza de vie, pt ca are un gust natural usor acrisor prin fierbere. mie varza pot sa mi-o acreste poti sa mi-o prezinti cum vrei nu mi se pare gustoasa.sunt usor mai prietenoasa cu varza rosie.... daca ar fi sa mor de foame ori sa manc varza ca sa supravietuiesc as sta cateva zile in foame pana gasesc un subtitut natural mai bun )http://2.bp.blogspot.com/-1Jq6NZ-iUGM/UXp0-HCSFjI/AAAAAAAAA3E/MzfSnCQGaBE/s1600/frunze-podbal.jpgsi potbalul este perfect si pt mancarica la fel ca urzica doar ca usor insesizabil acrisoaroara. atat in ciorbita cat si felul doi cu orez. eu si acu fac cand simt nevoia de confort food nu am auzit pana amu de frunze de podbal : sau ii loboda : ?
rouge kaya Reputație: 552 Postat Decembrie 30, 2016 Oras:in flames Oras:in flames Postat Decembrie 30, 2016 nu am auzit pana amu de frunze de podbal : sau ii loboda : ?nu-i loboda Gab. dar e f bun. se manca in Ardeal acu nust cate decade in batrani. dar mie imi place mult. la fel cum poti sa ma pici cu ceara dar sa nu pun in gura spanac, insa imi plac urzicileintreaba la aia mai batrana a ta tre sa stie carevale culegi din deal, curate, crescute natural fara pesticide si mirodenii.... manc si sarmale cu varza daca -s facute cum tb f bune dar ca sa imi si placa f mult sunt strict astea cu potbal preparata termic devine similar macris, isi are acreala naturala la locul ei si cu sos de rosii etc toate gusturile sunt aronizate altfel, nu doar ca e sanatos 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 30, 2016 Postat Decembrie 30, 2016 nu am auzit pana amu de frunze de podbal : sau ii loboda : ?Nu e Loboda, Gabitu ! Am intrebat pe matusa-mea, i se mai spune pe aici si Brusturel sau prin Botsani pe la munte "limba vecinei" :laugh2 . E foarte buna la sarmale, dar si daca esti racit, ceaiul e bun la tuse, calmeaza tusea. Pe aici se mai pune la sarmale frunza de stevie si frunza de tei. Sarmale din stevie am mancat, din potbal si frunza de tei inca nu 1
cred ca sunt extraterestru Reputație: 34 Postat Decembrie 30, 2016 Oras:. Oras:. Postat Decembrie 30, 2016 in noul an justlove vrea sa o suga doar de placere.
justlove Reputație: 8972 Postat Decembrie 30, 2016 Oras:fara Oras:fara Postat Decembrie 30, 2016 in noul an justlove cred ca o sa ma injure si mai mult https://scontent.ftsr1-1.fna.fbcdn.net/v/t31.0-8/s960x960/15676121_1476799669025290_7916066504990788661_o.jpg?oh=b60faf71143a4f173ea6ded094fc1556&oe=58E4AF81 5 6
rouge kaya Reputație: 552 Postat Decembrie 30, 2016 Oras:in flames Oras:in flames Postat Decembrie 30, 2016 in noul an justlove vrea sa o suga doar de placere.schiba-ti fmm poza de la avatar cu asa nickname. noi chiar mai respectam pe aici artisti si stim cine sunt :nu cred ca il cunosti pe Afo asa incat sa ii pui poza la avatar sau ca ii cunosti muzica ce scarba labara
eugen_extreme Reputație: 269 Postat Decembrie 30, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Decembrie 30, 2016 astept revelionul
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 31, 2016 Postat Decembrie 31, 2016 este mult mai gustoasa ca vitza de vie, pt ca are un gust natural usor acrisor prin fierbere. mie varza pot sa mi-o acreste poti sa mi-o prezinti cum vrei nu mi se pare gustoasa.sunt usor mai prietenoasa cu varza rosie.... daca ar fi sa mor de foame ori sa manc varza ca sa supravietuiesc as sta cateva zile in foame pana gasesc un subtitut natural mai bun )http://2.bp.blogspot.com/-1Jq6NZ-iUGM/UXp0-HCSFjI/AAAAAAAAA3E/MzfSnCQGaBE/s1600/frunze-podbal.jpgsi potbalul este perfect si pt mancarica la fel ca urzica doar ca usor insesizabil acrisoaroara. atat in ciorbita cat si felul doi cu orez. eu si acu fac cand simt nevoia de confort food Am mâncat si eu urzici,loboda,urzici...,dar portal din ala niciodată Ala se da la gâște tocat cu mălai 4
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 31, 2016 Postat Decembrie 31, 2016 Sunt dezamagita ...de mentalitatea romanilor Eram pe geam priveam ...nu stiu ce priveam ca imi înghețase nasul ,dar nu ma îndurăm sa închid fereastra ...cand vad o pisica cu un pisoiaș miccccc ,slab si prăpădit rau dupa ea ...nici nu am stat sa ma gândesc de doua ori ca am si ieșit in tricou sa o prind ...măcar pe amărâtul ala mic il băgam in casa la caldura Am alergat dupa ei ,dar erau prea speriați sa pun mâna pr ei...m-am întors in casa si am luat ceva pe mine ,M-am dus la non-stop sa le iau ceva de mâncare...am găsit o conserva pentru amărâți . Intru in casa ,golesc conserva intr-un bol si ma duc sa le dau sa mănânce...cand in spatele meu 2 babe ...au început :ca cheamă poliția ca cum imi permit eu sa "întrețin"pisicile de pe strada ,le-am întrebat foarte calm : -cu ce le deranjează ca mănâncă si pisicile alea ceva ....cică lasă pureci ...eu mi-am văzut de treaba mea in continuare ...ele nimic ,ca cheamă poliția ...zic bine : cheamă ,suna babele pe cine suna , le mai las cateva minute cand plină de nervi ,încep si le umplu frigiderul si le trimit in pula mea sa doarmă Au rămas alea oglinda , ca vad eu mâine ,ca vb cu administrația etc Concluzia ....nici acum de anul nou ,țațele astea bătrâne care in metrou au pretenția sa le dai locul ca sunt bătrâne,nu au si ele conștiința Cu ce le deranja pe ele castronul ala cu mâncare pentru pisicile alea??? Mâine o sa le hrănesc din nou sa vad daca cheamă poliția 12 1
tmcostin Reputație: 7173 Postat Decembrie 31, 2016 Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Postat Decembrie 31, 2016 Sunt dezamagita ...de mentalitatea romanilor Eram pe geam priveam ...nu stiu ce priveam ca imi înghețase nasul ,dar nu ma îndurăm sa închid fereastra ...cand vad o pisica cu un pisoiaș miccccc ,slab si prăpădit rau dupa ea ...nici nu am stat sa ma gândesc de doua ori ca am si ieșit in tricou sa o prind ...măcar pe amărâtul ala mic il băgam in casa la caldura Am alergat dupa ei ,dar erau prea speriați sa pun mâna pr ei...m-am întors in casa si am luat ceva pe mine ,M-am dus la non-stop sa le iau ceva de mâncare...am găsit o conserva pentru amărâți . Intru in casa ,golesc conserva intr-un bol si ma duc sa le dau sa mănânce...cand in spatele meu 2 babe ...au început :ca cheamă poliția ca cum imi permit eu sa "întrețin"pisicile de pe strada ,le-am întrebat foarte calm : -cu ce le deranjează ca mănâncă si pisicile alea ceva ....cică lasă pureci ...eu mi-am văzut de treaba mea in continuare ...ele nimic ,ca cheamă poliția ...zic bine : cheamă ,suna babele pe cine suna , le mai las cateva minute cand plină de nervi ,încep si le umplu frigiderul si le trimit in pula mea sa doarmă Au rămas alea oglinda , ca vad eu mâine ,ca vb cu administrația etc Concluzia ....nici acum de anul nou ,țațele astea bătrâne care in metrou au pretenția sa le dai locul ca sunt bătrâne,nu au si ele conștiința Cu ce le deranja pe ele castronul ala cu mâncare pentru pisicile alea??? Mâine o sa le hrănesc din nou sa vad daca cheamă poliția mentalitate comunista nu mai scapam de ei nici eu nu mai suport pe bebele aste a 3
dylanbuc Reputație: -1893 Postat Decembrie 31, 2016 Oras:Undeva Oras:Undeva Postat Decembrie 31, 2016 Foarte bine. Fetele, Colegi, cu ocazia Noului An care vine vreau sa va urez multa sanatate, fericire si sa aveti parte de tot ce va doriti voi, dar si mai mult spor in toate! La multi ani! Sa ne auzim cu bine in 2017! 4
albacher Reputație: 1743 Postat Decembrie 31, 2016 Oras:Peste tot Oras:Peste tot Postat Decembrie 31, 2016 La multi ani si din partea mea ! 7 3
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum