obsedatul Reputație: -2024 Postat Ianuarie 16, 2017 Oras:Here Oras:Here Partajează Postat Ianuarie 16, 2017 Pe mine chiar ma chinuie curiozitatea. O fi castigat la LOTO? 3 1 Link spre comentariu
operatie 1 operatie 2 Reputație: 3134 Postat Ianuarie 16, 2017 Oras:Craiova Oras:Craiova Partajează Postat Ianuarie 16, 2017 Sunt cea mai fericita, nu am cuvinte sa exprim ce si cum ma simt...zbor, sunt toata numai un zambet...radiez!!! Ce frumooooooos...la un astfel de inceput de an chiar nu ma asteptam. Zi-ne si noua reteta fericirii tale, sa fim si noi la fel de fericiti, daca se poate. Link spre comentariu
hahaha25 Reputație: -367 Postat Ianuarie 16, 2017 Oras:Pussy Heaven Oras:Pussy Heaven Partajează Postat Ianuarie 16, 2017 Sunt cea mai fericita, nu am cuvinte sa exprim ce si cum ma simt...zbor, sunt toata numai un zambet...radiez!!! Ce frumooooooos...la un astfel de inceput de an chiar nu ma asteptam. Si secretul fericirii este ? Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Ianuarie 16, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Ianuarie 16, 2017 ete na! cred ca a reusit sa-i insele vigilenta lui Robredroi Link spre comentariu
sorina4u Reputație: 79 Postat Ianuarie 16, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 16, 2017 Si secretul fericirii este ? Evident, nu pot spune. ete na! cred ca a reusit sa-i insele vigilenta lui Robredroi Vezi-ti fah distruso de melcii pe care-i cresti in bucatarie si du-te la medic sa te trateze de basinile involuntare pe care le tragi, la propriu. P.S. Sa-i sugi pula lui Roberto ... virtual ca doar nu o strica minunatie de pula pe muianul tau chel. Travestitule!!! 4 18 Link spre comentariu
sorina4u Reputație: 79 Postat Ianuarie 16, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 16, 2017 Pe mine chiar ma chinuie curiozitatea. O fi castigat la LOTO? Se poate spune si asa. 4 18 Link spre comentariu
hahaha25 Reputație: -367 Postat Ianuarie 16, 2017 Oras:Pussy Heaven Oras:Pussy Heaven Partajează Postat Ianuarie 16, 2017 Se poate spune si asa. Oricare are fii motivul fericirii tale,eu unul ma bucur pentru tine !! In ziua de azi majoritatea Romaniei e trista (ba nu au $$,ba nu au partener,etc.Etc) 8 8 Link spre comentariu
operatie 1 operatie 2 Reputație: 3134 Postat Ianuarie 16, 2017 Oras:Craiova Oras:Craiova Partajează Postat Ianuarie 16, 2017 Oricare are fii motivul fericirii tale,eu unul ma bucur pentru tine !! In ziua de azi majoritatea Romaniei e trista (ba nu au $$,ba nu au partener,etc.Etc)Nasol, nasol, traim vremuri de cacao... 1 Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Ianuarie 16, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Ianuarie 16, 2017 Evident, nu pot spune. Vezi-ti fah distruso de melcii pe care-i cresti in bucatarie si du-te la medic sa te trateze de basinile involuntare pe care le tragi, la propriu. P.S. Sa-i sugi pula lui Roberto ... virtual ca doar nu o strica minunatie de pula pe muianul tau chel. Travestitule!!! Tarancuta , tarancuta... stai bine la capitala tarii ? faci frumos la locul de munca ? Link spre comentariu
hahaha25 Reputație: -367 Postat Ianuarie 16, 2017 Oras:Pussy Heaven Oras:Pussy Heaven Partajează Postat Ianuarie 16, 2017 Nasol, nasol, traim vremuri de cacao...Inca suntem bine pot spune dar majoritatea din pacate o duc rau Ne asteapta vremuri nasoale ...gen peste 10-20 de ani Baga astia tara asta in cacat din ce in ce mai adanc 6 8 Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Ianuarie 16, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Ianuarie 16, 2017 inca xun ZEN Link spre comentariu
sorina4u Reputație: 79 Postat Ianuarie 16, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 16, 2017 Tarancuta , tarancuta... stai bine la capitala tarii ? faci frumos la locul de munca ? Din nefericire pentru tine, nu vei afla niciodata raspunsul la aceasta intrebare fiindca nu ai fata de capitala si nu esti capabila de un serviciu ...altul decat cel de la taraba sau de la crescatoria de melci. Hai da-te-n mortii thei ca te-am bagat cam mult in seama si am treaba sa-mi cant fericirea, sentiment pe care nu ai de unde sa-l cunosti. 2 18 Link spre comentariu
sorina4u Reputație: 79 Postat Ianuarie 16, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 16, 2017 Oricare are fii motivul fericirii tale,eu unul ma bucur pentru tine !! In ziua de azi majoritatea Romaniei e trista (ba nu au $$,ba nu au partener,etc.Etc) Iti multumesc. 5 19 Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Ianuarie 16, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Ianuarie 16, 2017 ne duelam in certificate de nastere? am promis ca sunt plina de inteleciune azi (maine nu promit) Vezi ca mai ai putina balega in par 2 Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Ianuarie 16, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Ianuarie 16, 2017 Din nefericire pentru tine, nu vei afla niciodata raspunsul la aceasta intrebare fiindca nu ai fata de capitala si nu esti capabila de un serviciu ...altul decat cel de la taraba sau de la crescatoria de melci. Hai da-te-n mortii thei ca te-am bagat cam mult in seama si am treaba sa-mi cant fericirea, sentiment pe care nu ai de unde sa-l cunosti. sunt plina de ZEN Mortii mei ti-au transmis salutari... au fost incantati de felatia facuta de tine ... te asteapta curand pentru urmatoarea felatie 2 Link spre comentariu
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Ianuarie 16, 2017 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Partajează Postat Ianuarie 16, 2017 https://scontent.fotp1-2.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/15965815_1143143592472447_1440915426842111382_n.jpg?oh=f96a41632b53a22fa2179a53dcfdeb29&oe=5920A9CD 3 1 Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Ianuarie 16, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Ianuarie 16, 2017 ptiu drace... era sa-mi pierd stralucirea zen-ului Link spre comentariu
shark864 Reputație: 4021 Postat Ianuarie 16, 2017 Oras:Outside București Oras:Outside București Partajează Postat Ianuarie 16, 2017 Din nefericire pentru tine, nu vei afla niciodata raspunsul la aceasta intrebare fiindca nu ai fata de capitala si nu esti capabila de un serviciu ...altul decat cel de la taraba sau de la crescatoria de melci. Hai da-te-n mortii thei ca te-am bagat cam mult in seama si am treaba sa-mi cant fericirea, sentiment pe care nu ai de unde sa-l cunosti. sunt plina de ZEN Mortii mei ti-au transmis salutari... au fost incantati de felatia facuta de tine ... te asteapta curand pentru urmatoarea felatie Ce se întâmplă pe aici?A început al treilea război mondial? Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Ianuarie 16, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Ianuarie 16, 2017 Ce se întâmplă pe aici?A început al treilea război mondial? stai linistit, inca nu ne incalta pe niciunul armata sunt numai salutari de bine intre muieri 2 Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Ianuarie 16, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Ianuarie 16, 2017 Unde esti tu , michidutza, sa vezi ca nu ma paraseste ZEN-ul Sunt plina de iubire 2 Link spre comentariu
cuminÅ£enia pământului Reputație: 1290 Postat Ianuarie 16, 2017 Oras:Muzeu Oras:Muzeu Partajează Postat Ianuarie 16, 2017 ...zbor, sunt toata numai un zambet...radiez!!! Stiu doar 2 situatii in care ai aceste simptome, ori ai 'fumat' ori esti graviduta. Orice ar fi, felicitari! 1 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Ianuarie 16, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Ianuarie 16, 2017 Tarancuta , tarancuta... stai bine la capitala tarii ? faci frumos la locul de munca ?am zis eu ca nu-ti pierzi naravulnu m-ai crezut Unde esti tu , michidutza, sa vezi cum mi-o ia razna creierul l Sunt plina de VENIN corectasi nitel , ca nu prea se potrivea personalitatii matale 17 15 Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Ianuarie 16, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Ianuarie 16, 2017 am zis eu ca nu-ti pierzi naravulnu m-ai crezut corectasi nitel , ca nu prea se potrivea personalitatii matale Pupate-as maica, pupate-as... pai unde zarisi tu veninul? Nu observi ca's plina de iubire? Am promis ca voi fi plina de intelegere si compasiune fata de aproape deci, ma tin de promisiune ... unde zarisi mata ura si venin ... zau asa ! Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Ianuarie 17, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Ianuarie 17, 2017 ZEN-ul fie cu mineeeeeee !! Link spre comentariu
obsedatul Reputație: -2024 Postat Ianuarie 17, 2017 Oras:Here Oras:Here Partajează Postat Ianuarie 17, 2017 Nasol, nasol, traim vremuri de cacao... Consumul de hartie igienica a crescut dramatic... 3 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum