Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

Postat

se pare ca ma iubesti enorm de pastrezi pozele cu mine :D

Relax! N-ai fost si nici nu esti in fantezia niciunui barbat. Sunt poze cu tine in thread-uri publice despre par si nasolie.

Postat

nu ma agit ... te obsedez! oare de ce?! :thinking

:crazylove

Mi se face ditamai scarba cand te vad cum te desfasori toata ziua pe forum, mai ales cand stiu ca esti o NASOALA. Mai mult ca sigur, multi nu te-au vazut fizic, dar vad in schimb atitudinea ta de mahalagioaica.

• Like 1
Postat

cata iubire pluteste in aer =))

Te-ai udat de la atata iubire. Ba nu! M-am pisat pe tine si tu o numesti iubire.

In seara asta ma opresc aici. Am vaga banuiala ca te masturbezi in timp ce te umilesc.

• Oras:p'aci deocamdata
  • Oras:p'aci deocamdata
Postat

astept dimineata sa ma ia kkrea :D

Sa stii ca de grija asta nu am dormit toata noaptea. Asta e zen-ul tau?

• Like 2
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

N-ai cum sa te simti fēng shuǐ, dar totusi incearca. :D

las-o  ca i s-a stricat  Feng Shui -ul demul , iar cu zen-ul  este total la pamant 

in nebunia ei nici nu mai stie ce scrie (posteaza)  uneori :no2  :laugh2

Sunt 3 chestii pe care le mai astepti luna de luna. Pensia, un client si un castig la loto. Pensia e singura certitudine.

poate ai vrut sa scrii pensia clientului  , ca asta e singura gama careia i se mai adreseaza 

• Like 19
  • Minus 9
  • Oras:fara
Postat

https://scontent.fomr1-1.fna.fbcdn.net/v/t34.0-12/16295976_1397086293664362_220028236_n.png?oh=24377790dd112495e92a625c8e68a99c&oe=588C5BD2 :rax2

• Like 8
  • Minus 21
Postat

https://scontent.fomr1-1.fna.fbcdn.net/v/t34.0-12/16295689_1235711646505240_1346297810_n.jpg?oh=f4869b48be530be4556ae3a7fce2e139&oe=588C5421 :laugh2  :laugh2

• Like 11
  • Minus 21
Postat

las-o  ca i s-a stricat  Feng Shui -ul demul , iar cu zen-ul  este total la pamant 

in nebunia ei nici nu mai stie ce scrie (posteaza)  uneori :no2  :laugh2

poate ai vrut sa scrii pensia clientului  , ca asta e singura gama careia i se mai adreseaza 

prostul pulii, Zen=intelepciune iar Feng Shui= vantul si apa dar reprezinta forma ambientala din jurul tau, o asezare a elementelor ce te inconjoara intr-un ambient care sa-ti amelioreze comportamentul, sanatatea si de ce nu , prosperitatea... dar tu vrei sa pari un  macelar prost ce-ti place sa-ti vari mainile in carnea hacuita manjind cu sange totul in jurul tau cand de fapt tu esti doar...un porc pe 2 picioare

• Like 4
  • Minus 3
Postat

prostul pulii, Zen=intelepciune iar Feng Shui= vantul si apa dar reprezinta forma ambientala din jurul tau, o asezare a elementelor ce te inconjoara intr-un ambient care sa-ti amelioreze comportamentul, sanatatea si de ce nu , prosperitatea... dar tu vrei sa pari un  macelar prost ce-ti place sa-ti vari mainile in carnea hacuita manjind cu sange totul in jurul tau cand de fapt tu esti doar...un porc pe 2 picioare

ce prostuta esti bunicuto ...nu ai inteles nimic :laugh2  te-ai dus repejor la dictionar :slap2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 9 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...