obsedatul Reputație: -2024 Postat Februarie 6, 2017 Oras:Here Oras:Here Partajează Postat Februarie 6, 2017 1 1 Link spre comentariu
cassy Reputație: 16361 Postat Februarie 6, 2017 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Partajează Postat Februarie 6, 2017 Inca imi bat capul cum trec de situatia perversa in care eu, care acum efectiv zac la pat bag bani negri la un domn care castiga de cel putin zece ori ca mine si are si forta maxima de lucru. Chiar, cum se strecoara spaga? 3 Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Februarie 6, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Februarie 6, 2017 Inca imi bat capul cum trec de situatia perversa in care eu, care acum efectiv zac la pat bag bani negri la un domn care castiga de cel putin zece ori ca mine si are si forta maxima de lucru. Chiar, cum se strecoara spaga? cand ajunge pe langa tine ii bagi in buzunar sau un ambalaj de ciocolata , de preferat din carton , simplu si la vedere ... replica ta trebuie sa fie ceva de genul " domnu', ceva dulce din partea mea!" si ii zdruncini cutiuta 5 2 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Februarie 6, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Februarie 6, 2017 Inca imi bat capul cum trec de situatia perversa in care eu, care acum efectiv zac la pat bag bani negri la un domn care castiga de cel putin zece ori ca mine si are si forta maxima de lucru. Chiar, cum se strecoara spaga?Ataci cu ei direct la buzunarul de la halat ...ca sunt obisnuiti de fel 20 9 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Februarie 6, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Februarie 6, 2017 Corect ? 19 9 Link spre comentariu
obsedatul Reputație: -2024 Postat Februarie 6, 2017 Oras:Here Oras:Here Partajează Postat Februarie 6, 2017 Incorect! 2 1 Link spre comentariu
klm112 Reputație: 5026 Postat Februarie 6, 2017 Oras:sud Oras:sud Partajează Postat Februarie 6, 2017 "A jecmănit sute de mii de români şi acum e protestatar?" Cătălin Zamfir, atac la un protestatar Cătălin Zamfir critică într-o postare pe Facebook prezenţa președintelui Raiffaissen la protestele din Piaţa Victoriei faţă de ordonanţa pe codurile penale."Vad bine??? Van Groningen e la proteste? El, președintele Raiffaissen Bank,care a făcut sute de milioane pe carca Statului român? El, care a jecmanit sute de mii de români și care vrea sa dea in judecata Romania la instanțele internaționale din cauza legii darii in plata, e acum protestatar???Pe când un protest la care sa strigam din toate piepturile: DREPTATE, LIBERTATE și OPRITI ABUZURILE ?Mă înscriu de pe acum la organizatori...". Daniel-Cătălin Zamfir (n. 10 martie 1967, Petroşani, România) este un politician român, deputat în Parlamentul României în mandatul 2012-2016 din partea USL. In piata Victoirei multinationalele au facut prezenta nominală a "protestatarilor". De fapt, a fost mitingul multinationalelor speriate că vor treui sa dea la stat ipozitele pe salariile mari . De fapt, oficial , oamenii sunt incadrati pe 1000 lei, dar mai primesc 3000 ca bonus de performantă. Ce pensie vor primi ei? 600-700 ? E bine că ieri au venit cu copii , o să le aducă aminte copii peste 20 de ani că , de fapt au fost păcăliţi/obligaţi să facă jocurile "năvălitorilor" străini de acum. De fapt asta e una din arile mize .Angajaţii din industria IT răspândesc mesajele online privind chemarea la proteste Angajaţii companiilor de IT, în mare parte afectaţi de eliminarea plafonului de 5 salarii medii la plata contribuţiilor asigurărilor sociale şi a contribuţiilor la asigările sociale de sănătate, creează şi răspândesc mesajele de chemare la mitingurile antiguvernamentale din principalele oraşe ale ţării, a declarat pentru Cotidianul un antreprenor din industria IT din Cluj-Napoca. "Angajaţii din zona IT cheamă lumea la proteste prin Facebook, Twitter şi ale mijloace online. Au tot interesul pentru că în programul de guvernare PSD veniturile mari sunt taxate mai mult iar ei au venituri foarte mari. În acest moment, ei se bucură de impozit zero pe venit însă 80% dintre salariaţii companiilor de IT nu sunt programatori şi nu merită acea facilitate. Aceşti 80% sunt testeri de jocuri. Sunt plătiţi cu salariul minim iar restul pe PFA. Este o evaziune fiscală. Cred că e cea mai mare evaziune fiscală din România", a spus antreprenorul care a dorit să îşi păstreze anonimatul.În cea de-a doua şedinţă, Cabinetul Grindeanu a renunţat la plafonul de cinci salarii medii la plata CAS şi CASS pentru a aduna mai mulţi bani la buget. De această măsură sunt afectaţi 36.000 de salariaţi din ţară, care au venituri de peste 3.000 de euro, în special cei din industria IT. "Referitor la recenta măsura a guvernului de modificare a Codului fiscal şi eliminarea plafonului de 5 salarii medii pe economie pentru plata contribuţiilor CAS şi CASS şi aplicabilitatea sa în termen foarte scurt, ANIS este de părere că aceasta nu contribuie la un mediu stabil în care companiile să îşi desfăşoare activitatea, în condiţiile în care costurile cu capitalul uman reprezintă cea mai mare parte a costurilor companiilor din industria noastră. O astfel de măsură, fără a fi anunţată în prealabil, afectează negativ performanţa şi competitivitatea sectorului şi poate crea incertitudine, fapt ce poate afecta gradul de încredere în sectorul romanesc de tehnologie şi înaltă performanţă. Cu o rată de creştere record, cifra de afaceri a sectorului aproape că s-a dublat faţă de 2012, de la 1,87 miliarde de euro la 3,61 miliarde de euro în 2016, depăşind astfel 6% din PIB, conform estimărilor ANIS. De asemenea, productivitatea angajaţilor a crescut cu 35% în aceeaşi perioadă, de la aproape 29.000 euro în 2012 la 39.400 euro, conform estimării pentru 2016", au declarat pentru ZF reprezentanţii Asociaţiei Patronale a Industriei de Software şi Servicii (ANIS). Florin Talpeş, şeful Bitdefender, a declarat recent că eliminarea plafonului mai sus menţionat va determina o creştere cu 5 până la 10% a costurilor salariale pentru companiile de IT care au angajaţi care au un nivel al veniturilor ridicat.„Încă nu avem date foarte precise despre impactul deciziei de a elimina plafonul de salarii la plata CAS şi CASS, estimările noastre sunt totuşi că industria de IT are o parte a leului din cei 36.000 de oameni care intră în «jocul» acesta. Vor fi reacţii diferite, unele companii - şi aici mă refer în primul rând la multinaţionale - probabil că vor scădea salariile nete, alte companii vor prefera să procedeze altfel, să amortizeze integral costul, adică să nu se simtă la angajat pentru că ne aflăm într-o competiţie crâncenă pentru resurse. Din estimările noastre poate să fie un cost suplimentar pe masa salarială de la 5 până spre 10% - mă refer la cei care intră în segmentul acesta. Este un impact clar pentru industria de IT, încă nu ne dăm seama cum va fi absorbit“, a spus şeful Bitdefender.Guvernul PSD-ALDE susţine că vrea să extindă, din anul 2017, eliminarea impozitului de 16% pe veniturile lucrătorilor din tehnologia informaţiei (IT) şi la cei cu studii medii. "Pentru a încuraja dezvoltarea sectorului IT&C, a fost eliminat impozitul pe venitul IT-ştilor cu studii superioare. Această măsură, împreună cu o creştere economică susţinută a României, a făcut că, în ultimii 2 ani, ponderea în PIB a sectorului IT din România să o depăşească pe cea a agriculturii şi să fie în jurul valorii de 6%. Începând cu 2017, propunem extinderea neimpozitarii venitului şi pentru IT-ştii cu studii medii, dar şi pentru medici şi toţi cei care lucrează în cercetare. În felul acesta IT-ul, cercetarea şi sănătatea vor deveni domeniile care vor putea să aibă cea mai mare creştere în cazul contribuţiei acestora la PIB", se arată în programul de guvernare al PSD. (C.C.)I 1 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Februarie 6, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Februarie 6, 2017 Iti lipseste motivatia 18 9 Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Februarie 6, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Februarie 6, 2017 Ataci cu ei direct la buzunarul de la halat ...ca sunt obisnuiti de fel haios e sa-i vezi cum iti imping in fata buzunarul in care trebuie introdusa dulciurica.... mi-e sila dar se pare ca altfel nu putem sa traim ( 5 2 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Februarie 6, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Februarie 6, 2017 Angajaţii din industria IT răspândesc mesajele online privind chemarea la proteste Tocmai ce spuneam ieri in legatura cu multinationalele si evaziunea fiscala . Am spicuit doar putin din acel articol , dar multe chestii deja le cunosteam . Daca este sa ne luam dupa tinerii din ziua de azi , total diferiti de cei care au fost in trecut , dezorientati si grabiti , care traiesc uneori intr-o alta lume ... Ieri chiar am incercat sa intreb vreo 3 pers (tineri) la ce se asteapta dupa aceasta greva si cum si-ar creiona ei viitorul intr-o tara ca aceasta plina de corupti de la un capat la altul si .....nu au stiut ce sa-mi raspunda , mai cu seama sa-si creioneze propriul viitor de aici Sunt jocuri foarte grele la mijloc si multi cad (ca de obicei) in capcana altora , care abia asteapta sa ne jecmaneasca putinul care a mai ramas si sa ne invrajbeasca in mod constant . Intr-o societate dezbinata si dezorientata se vor gasi intotdeauna altii ca sa culeaga laurii (exact ca in '89) iar noi sa ramanem doar cu buza umflata , ca de obicei. 20 9 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Februarie 6, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Februarie 6, 2017 haios e sa-i vezi cum iti imping in fata buzunarul in care trebuie introdusa dulciurica.... mi-e sila dar se pare ca altfel nu putem sa traim ( unii iti cer chiar pe fata .....altfel isi uita brusc indatorirea de doctor eu sunt Stan Patitul cu exact o pers. draga din familie de ani de zile , deci nu mai comentez PSu: Si eu care credeam ca-mi arunci iar o balarie in freza . A trebuit sa recitesc , sa nu fie vreo gluma proasta usor mascata :laugh2 19 9 Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Februarie 6, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Februarie 6, 2017 PSu: Si eu care credeam ca-mi arunci iar o balarie in freza . A trebuit sa recitesc , sa nu fie vreo gluma proasta usor mascata :laugh2 batran paranoic ce esti =)) cred ca esti dirijat de forte oculte =)) sa vina pipiloiu sa te exorcizeze 4 2 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Februarie 6, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Februarie 6, 2017 batran paranoic ce esti =)) cred ca esti dirijat de forte oculte =)) sa vina pipiloiu sa te exorcizeze iar ma inciti la revolta "de strada" da ce i-ai facut , am observat ca ii este cam frica de tine ? sunt tanar , bre , la minte sunt mai batran ...recunosc 18 9 Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Februarie 6, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Februarie 6, 2017 iar ma inciti la revolta "de strada" da ce i-ai facut , am observat ca ii este cam frica de tine ? sunt tanar , bre , la minte sunt mai batran ...recunosc i-am intepat corasonul dosului cu mintea mea stralucita a zis ca-i ajunge ...cred ca a stat vreme lunga cu supapa sparta 4 2 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Februarie 6, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Februarie 6, 2017 i-am intepat corasonul dosului cu mintea mea stralucita a zis ca-i ajunge ...cred ca a stat vreme lunga cu supapa sparta bucura-te , macar te-ai facut si tu utila la ceva :laugh2 18 9 Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Februarie 6, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Februarie 6, 2017 bucura-te , macar te-ai facut si tu utila la ceva :laugh2 stai bland, ma bucur din alte cauze nu ca i-am spart supapa pipiloiului ti-am zis, tu urmezi! Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Februarie 6, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Februarie 6, 2017 stai bland, ma bucur din alte cauze nu ca i-am spart supapa pipiloiului ti-am zis, tu urmezi!Stiu ca mi-ai pus gand rau Ca sfat : uita-te la Die Hard ......vezi ca sunt vreo 7 parti ....si tot continua 19 9 Link spre comentariu
pamfil_007 Reputație: 2087 Postat Februarie 6, 2017 Oras:belgravistan Oras:belgravistan Partajează Postat Februarie 6, 2017 Cum pula mea să te îmbeţi de două ori până la ora asta? ....luni... 2 Link spre comentariu
obsedatul Reputație: -2024 Postat Februarie 6, 2017 Oras:Here Oras:Here Partajează Postat Februarie 6, 2017 Te invidiez! 3 1 Link spre comentariu
pamfil_007 Reputație: 2087 Postat Februarie 6, 2017 Oras:belgravistan Oras:belgravistan Partajează Postat Februarie 6, 2017 Te invidiez! Profesore, asta îmi rupe capu' până mâine că am drum lung de făcut. 4 Link spre comentariu
obsedatul Reputație: -2024 Postat Februarie 6, 2017 Oras:Here Oras:Here Partajează Postat Februarie 6, 2017 Hmmm, cre' ca stiu cine esti... :laugh2 Fericitule! 1 1 Link spre comentariu
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Februarie 6, 2017 Partajează Postat Februarie 6, 2017 4 Link spre comentariu
hahaha25 Reputație: -367 Postat Februarie 6, 2017 Oras:Pussy Heaven Oras:Pussy Heaven Partajează Postat Februarie 6, 2017 PERFEEEEEEEEEECT !!! Un inceput de saptamana cum nu se putea mai bine !! Sper sa il aveti asa toti 10 8 Link spre comentariu
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Februarie 6, 2017 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Partajează Postat Februarie 6, 2017 Profesore, asta îmi rupe capu' până mâine că am drum lung de făcut.Pamfile varianta de 24 de ani e mai rafinata/experimentata. Link spre comentariu
pamfil_007 Reputație: 2087 Postat Februarie 6, 2017 Oras:belgravistan Oras:belgravistan Partajează Postat Februarie 6, 2017 Pamfile varianta de 24 de ani e mai rafinata/experimentata. Care-i bre aia de 24? Eu nu ştiu decât de 25, 30... 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum