machucambo Reputație: -974 Postat Februarie 13, 2017 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Februarie 13, 2017 stiu ca se rezolva d'aia am intrat ... sa-i bestelesc pe fraierrii ca machucambo ... labarul trist al forumului(printre altii) Pă cât dai pariu că-s vesel?
sfantul_parinte_pipilica Reputație: 6819 Postat Februarie 13, 2017 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Postat Februarie 13, 2017 mi-am intepat cablul electric si trebuie schimbat ... am inceput sa-mi gauresc peretele sa-mi scot teava de la hota afara ( si am dat de centura veche a casei ( ... ma apuca spumele (( ... am o bormasina cu percutor dar cam slabuta pentru ce am gasit acolo ( dau la dalta .... M-AM SATURAT !!! abia astept sa bestelesc pe vreunul (( Baga-ti un deget in cur sa te calmezi.PS. Asta este soarta prostituatelor pensionate,fără bărbat,fără bani,fără soarta. 4 1
anonna Reputație: 1930 Postat Februarie 13, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Februarie 13, 2017 Deci am intuit bine... Mamae, nu pot pentru ca să mă pun cu flocii la matale, că mi-e că mă dovedeștesa-mi suji lindicul deznodandu-mi flocii cu limba ... marsh
Vizitator ana paraschiv Reputație: 0 Postat Februarie 13, 2017 Postat Februarie 13, 2017 Baga-ti un deget in cur sa te calmezi.PS. Asta este soarta prostituatelor pensionate,fără bărbat,fără bani,fără soarta. Joaca ta preferata, subiectul tau preferat ! Cred ca ai putea sa publici o carte cu toate injuriile aduse femeilor astora. Pana la urma ... Ce ti- a facut Siana? Ce ti-a facut Annona? 8 1
sfantul_parinte_pipilica Reputație: 6819 Postat Februarie 13, 2017 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Postat Februarie 13, 2017 sa-mi suji lindicul deznodandu-mi flocii cu limba ... marsh Mamaie,bagă-ti bormașina in anus si da pe percuție. 5 1
sfantul_parinte_pipilica Reputație: 6819 Postat Februarie 13, 2017 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Postat Februarie 13, 2017 Joaca ta preferata, subiectul tau preferat ! Cred ca ai putea sa publici o carte cu toate injuriile aduse femeilor astora. Pana la urma ... Ce ti- a facut Siana? Ce ti-a facut Annona?Se numește exorcizare prin umilința. 3 1
anonna Reputație: 1930 Postat Februarie 13, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Februarie 13, 2017 Baga-ti un deget in cur sa te calmezi.PS. Asta este soarta prostituatelor pensionate,fără bărbat,fără bani,fără soarta. Prostul pulii ... ti-am zis ca am rezervat gaozul pentru nasul tau.. nu te mai da rotund cand de fapt esti obez ... marsh si mai bea un pahar cu lichidul auriu pe care ti l-am lasat la usa
justlove Reputație: 8972 Postat Februarie 13, 2017 Oras:fara Oras:fara Postat Februarie 13, 2017 ard in flacari de la moxabustia pulii si magnetica” de la magnetoterapie 6 20
anonna Reputație: 1930 Postat Februarie 13, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Februarie 13, 2017 Mamaie,bagă-ti bormașina in anus si da pe percuție. ai dreptate, o bormasina face treaba mai bine decat unul ca tine , impotentule!
Vizitator ana paraschiv Reputație: 0 Postat Februarie 13, 2017 Postat Februarie 13, 2017 Se numește exorcizare prin umilința. Revii la un subiect delicat . Poate exorcizarea e aplicata gresit. Iti place balacareala asta zilnica ? 6 1
anonna Reputație: 1930 Postat Februarie 13, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Februarie 13, 2017 Pă cât dai pariu că-s vesel? da, esti un labar vesel dar deloc haios
Vizitator ana paraschiv Reputație: 0 Postat Februarie 13, 2017 Postat Februarie 13, 2017 ard in flacari de la moxabustia pulii si magnetica” de la magnetoterapie Este de bine sau este de rau ? 5 1
justlove Reputație: 8972 Postat Februarie 13, 2017 Oras:fara Oras:fara Postat Februarie 13, 2017 Este de bine sau este de rau ?de bine. 3 20
anonna Reputație: 1930 Postat Februarie 13, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Februarie 13, 2017 pipiloi e marcat de neputinta
miky77 Reputație: -1394 Postat Februarie 13, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Februarie 13, 2017 mi-am intepat cablul electric si trebuie schimbat ... am inceput sa-mi gauresc peretele sa-mi scot teava de la hota afara ( si am dat de centura veche a casei ( ... ma apuca spumele (( ... am o bormasina cu percutor dar cam slabuta pentru ce am gasit acolo ( dau la dalta .... M-AM SATURAT !!! abia astept sa bestelesc pe vreunul (( Si nu te-ai curentat nitel sa ti se faca flocii punk ? Ti-am spus sa apelezi la mine cu incredere ...accept si plata in belit 20 9
anonna Reputație: 1930 Postat Februarie 13, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Februarie 13, 2017 Si nu te-ai curentat nitel sa ti se faca flocii punk ? Ti-am spus sa apelezi la mine cu incredere ...accept si plata in belit hai ca se baga in seama si putzulica number 1 a lu'nimfomane nu am zambit voltaic inca si ti-am zis ca daca vrei sa mi-o vezi, platesti
machucambo Reputație: -974 Postat Februarie 13, 2017 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Februarie 13, 2017 hai ca se baga in seama si putzulica number 1 a lu'nimfomane nu am zambit voltaic inca si ti-am zis ca daca vrei sa mi-o vezi, platesti Contactează-l urgent pe Colorado, că vroia să-și facă harakiri, ceva. Mă gândesc că, dacă-i arăți flocii, e mai verosimil să moară-n chinuri, decât prin alte metode.
brett Reputație: 1750 Postat Februarie 13, 2017 Postat Februarie 13, 2017 hai ca se baga in seama si putzulica number 1 a lu'nimfomane nu am zambit voltaic inca si ti-am zis ca daca vrei sa mi-o vezi, platesti licitez $1000 1 2
anonna Reputație: 1930 Postat Februarie 13, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Februarie 13, 2017 Contactează-l urgent pe Colorado, că vroia să-și facă harakiri, ceva. Mă gândesc că, dacă-i arăți flocii, e mai verosimil să moară-n chinuri, decât prin alte metode.ala voia sa dea lectii cum sa te sinucizi onorabil deci, te poti inscrie pe listele lui, cred ca are destui adepti
anonna Reputație: 1930 Postat Februarie 13, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Februarie 13, 2017 licitez $1000 ai fi singurul care ai castiga licitatia 2 2
machucambo Reputație: -974 Postat Februarie 13, 2017 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Februarie 13, 2017 ala voia sa dea lectii cum sa te sinucizi onorabil deci, te poti inscrie pe listele lui, cred ca are destui adepti Mamae, flocii lu' matale e mai letali decât șerpălăii lu' Medusa.
anonna Reputație: 1930 Postat Februarie 13, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Februarie 13, 2017 Mamae, flocii lu' matale e mai letali decât șerpălăii lu' Medusa. stai bland ca sunt doar de sperietura prostilor
brett Reputație: 1750 Postat Februarie 13, 2017 Postat Februarie 13, 2017 ai fi singurul care ai castiga licitatia machucambo pune dublu
anonna Reputație: 1930 Postat Februarie 13, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Februarie 13, 2017 machucambo pune dubluala n'are bani nici sa treaca strada asa ca a decis sa se inscrie pe listele lu'colorado
machucambo Reputație: -974 Postat Februarie 13, 2017 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Februarie 13, 2017 machucambo pune dubluN-are asta bani să mă plătească să mă benoclez în fofoloanca ei. 2 3
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum