amada.dulcica Reputație: 514 Postat Iunie 13, 2014 Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Postat Iunie 13, 2014 Se putea mai bine, dar mereu e loc de mai rau, deci nu ma plang. Sa-mi incerc si eu o jucarie sa vad daca am facut cum trebuie... http://www1.zippyshare.com/i/17396644/40564/Sweet%20girl.gif
Ven†rino Reputație: 251 Postat Iunie 13, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 13, 2014 astazi am facut sex cu o gaina
KOJOK Reputație: 25 Postat Iunie 13, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 13, 2014 astazi am facut sex cu o gaina Si fuse fain ???
anonna Reputație: 1930 Postat Iunie 13, 2014 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Iunie 13, 2014 astazi am facut sex cu o gaina wtf?!!!!! mai zoofilia intra in alta sexiune 1 2
Ven†rino Reputație: 251 Postat Iunie 13, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 13, 2014 Si fuse fain ??? wtf?!!!!! mai zoofilia intra in alta sexiune fost fainosag
Vendeta Reputație: 6 Postat Iunie 13, 2014 Telefon: Stefania Oras:in cer Telefon: Stefania Oras:in cer Postat Iunie 13, 2014 azi sunt pe treaba mea..mai nebuna ca niciodata
the_engineer Reputație: 250 Postat Iunie 13, 2014 Oras:Oz Oras:Oz Postat Iunie 13, 2014 Pisoi pe inginer nu-l resetezi? are nevoie urgenta ..de resetare e debil.. vrei sa fii banatean zilnic? cica a ajuns timisoara tara minunilor, cauta pe tion.ro sa vezi
the_engineer Reputație: 250 Postat Iunie 13, 2014 Oras:Oz Oras:Oz Postat Iunie 13, 2014 wtf?!!!!! mai zoofilia intra in alta sexiune la literatura, Shogun....
Vendeta Reputație: 6 Postat Iunie 13, 2014 Telefon: Stefania Oras:in cer Telefon: Stefania Oras:in cer Postat Iunie 13, 2014 inginere vezi ca vin cu mitraliera la tine gaozare : : : : :
obiectiv Reputație: 5314 Postat Iunie 13, 2014 Oras:bangkok Oras:bangkok Postat Iunie 13, 2014 astazi am facut sex cu o gaina sa fie primit 2
Vendeta Reputație: 6 Postat Iunie 13, 2014 Telefon: Stefania Oras:in cer Telefon: Stefania Oras:in cer Postat Iunie 13, 2014 azi Obiectiv vrea sa dea limbi
the_engineer Reputație: 250 Postat Iunie 13, 2014 Oras:Oz Oras:Oz Postat Iunie 13, 2014 https://www.youtube.com/watch?v=Z9rjWK773f0
amada.dulcica Reputație: 514 Postat Iunie 13, 2014 Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Postat Iunie 13, 2014 E greu, pana si pentru mine... Asta este, o sa schimb casa inca o data daca asta trebuie sa fac, apoi cred ca o sa fiu altfel, pas cu pas simt ca pierd tot ce am fost acum un an...De fapt, sper ca imi castig ce merit...http://www.youtube.com/watch?v=qxDcWvZCSRg Sa fim bine!
cata_roket Reputație: 12 Postat Iunie 13, 2014 Oras:prin zona Oras:prin zona Postat Iunie 13, 2014 satisfacut...... se mai face si dreptate divina.....
amada.dulcica Reputație: 514 Postat Iunie 13, 2014 Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Postat Iunie 13, 2014 Sa reformulez, in spanac, ca iar nu ma intelege lumea... si iar trebuie sa dau explicatii imbecile oamenilor care spun ca ma cunosc...
anonna Reputație: 1930 Postat Iunie 13, 2014 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Iunie 13, 2014 amada, nimeni nu ti-a ccerut sa te explici oricum, cred ca putini te mai baga in seama . Trist ! 1 2
amada.dulcica Reputație: 514 Postat Iunie 13, 2014 Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Postat Iunie 13, 2014 Cat de disperata sa fii sa cauti cearta cu mine? Esti jalnica! Nu rectificam daca cineva nu ma intreba de sanatate.... Ce comment penibil, pathetic... al unei doamne care se pisa si se caca pe toti! pffff, pleaca de aici ca puti! Bleah!
anonna Reputație: 1930 Postat Iunie 13, 2014 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Iunie 13, 2014 Cat de disperata sa fii sa cauti cearta cu mine? Esti jalnica! Nu rectificam daca cineva nu ma intreba de sanatate.... Ce comment penibil, pathetic... al unei doamne care se pisa si se caca pe toti! pffff, pleaca de aici ca puti! Bleah! era o concluzie si deloc motiv de cearta .. da' cum tu esti Mistress, iti las prioritate la vorba Ai impresia ca pe toata lumea intereseaza starile tale conflictuale cu tine insuti ?O Mistress, nu se plange , never ever, ordona sa fie slugarita hai besh cu avatarul asta ca esti varza 1 2
Ven†rino Reputație: 251 Postat Iunie 13, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 13, 2014 Daca se cearta anonna cu amada, eu jur cu mana pe pula lui pufi ca ma reapuc de scris recenzii. 1
amada.dulcica Reputație: 514 Postat Iunie 13, 2014 Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Postat Iunie 13, 2014 Sunt Mistress de zi cu zi...Pana si o Mistress are nevoie de masaj cateodata...Deci ce te deranjeaza? Ca nu ajungi pana la mine sau ca nu esti destul de bagata in seama?....Relax fata, nu am venit peste tine, nu ma interesezi, dar se pare ca ma invidiezi pana in maduva oaselor...M-am obisnuit.Obisnuieste-te cu faptul ca nu-mi pasa...
Ven†rino Reputație: 251 Postat Iunie 13, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 13, 2014 Asa, un croseu in mufa, hai amada, stiu ca poti mai mult, doar nu ti-ai pierdut antrenamentul...
anonna Reputație: 1930 Postat Iunie 13, 2014 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Iunie 13, 2014 Ma doare fix in pwla lu Ventrino ca nu ajung eu la tine. si ca nu te interesez. Esti o pizdulina ca oricare alta dupa aici , plina de basini si aere de mare Don'soara. Sunt Mistress de zi cu zi...Pana si o Mistress are nevoie de masaj cateodata...Deci ce te deranjeaza? Ca nu ajungi pana la mine sau ca nu esti destul de bagata in seama?....Relax fata, nu am venit peste tine, nu ma interesezi, dar se pare ca ma invidiezi pana in maduva oaselor...M-am obisnuit.Obisnuieste-te cu faptul ca nu-mi pasa... SI MIssStress, da, ai reusit sa ajungi. Bucura-te ! Apropos, mai tii legatura cu tipa din Germania, mai fa o tura de slugareala, poate asa recunosti ca de fapt esti doar Submisiva !
Ven†rino Reputație: 251 Postat Iunie 13, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 13, 2014 superb, bravo anonna!!!
anonna Reputație: 1930 Postat Iunie 13, 2014 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Iunie 13, 2014 Ce noroc pe mine ca nu scriu zilnic, altfel as fi ridicata la rang de Zeita prin aceasta zona Hai ventrino, nu te mai ploconii atat ca nu e cazul, stii ca ma lasa rece puparea in partile dorsale
anonna Reputație: 1930 Postat Iunie 13, 2014 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Iunie 13, 2014 Uite Amada, in seara asta imi permit sa beau o sticla de bere in cinstea ta ! Bafta multa la milogeala, vezi ca da bine la public
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum