Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

http://pageantvote.co/pageants/17 - votati pentru Romania (e pe II !). Mie imi place si de tipa din Suedia (are niste ochi BELEA ! =)) :blushing2 ), tipa din Muntenegru, cea din Macedonia (pacat ca are 0 voturi, e super draguta), tipa din Austria si cea din Azerbaijan ! Tipa din Portugalia chiar e super sexy, nici nu e de mirare ca e pe I ! Insa unele dintre fete nu prea au ce cauta pe acolo - tipa din Grecia :no2 , Cipru :no2 , Ungaria  :no2  :no2  :no2  (iertare Gabitza, Cassy si Andra, dar sunt unguroaice mult mai frumoase).

Moldoveanca mi se pare ca e fotografiata de Ala Melnic, daca nu ma insel. Nemtoaica (mi se pare) de Florian Weiler sau Greg Busch. Romanca nu stiu de catre cine.

LE: Am vazut prost ! Estonia e pe I !!!

• Like 2
  • Oras:sud
Postat

Buna dimineata!!

De azi mi-am propus sa iubesc pe toata lumea, nimic si nimeni nu-mi va schimba starea de spirit deci ...azi ma simt OPTIMISTA si iubitoare. In consecinta, ii voi iubi si pe fraierii forumului. De ei nu ma vor, eu ii vreau :D

Ești nepoata lui Lăpușneanu?

Iubirea fie cu tine

• Like 3
Postat

nu am auzit sa am radacini pe la ala ... da'nu se stie ca si ala era mare bagabont :D

D'aia e un bulevard mare in Constanța cu numele lui
  • Like 2
  • Oras:fara
  • Oras:fara
Postat

neata lume! :hug1

https://scontent.fomr1-1.fna.fbcdn.net/v/t34.0-12/16933767_1423943824311942_820530731_n.jpg?oh=54b5ae714096ceb3e14e110cb891c18b&oe=58B0EDB9 :laugh2

• Like 4
  • Minus 20
Vizitator stau de sase
Reputație: 0
Postat

Nedumerit + neinformat.

Unde's RIP-uitorii dă serviciu? Au descoperit ăștia 7 planete si nu a deschis nimeni thread!? Incredibil!

• Like 6

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 3 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...