amada.dulcica Reputație: 514 Postat Iunie 13, 2014 Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Postat Iunie 13, 2014 Asta a fost tot?! Daca asta te face sa te simti mai bine cand te culci, ok.M-am saturat sa refuz propuneri pt Germania si am zis ca poate mai fac o vizita, cu o fata cu cei 7 ani de acasa...Chinuie-te draga, imi provoci o mare satisfactie sa vad cum te tavalesti pe jos ca sa mi te impui... Continua... PS. Daca prostia avea valoare, erau toti bogati...
Ven†rino Reputație: 251 Postat Iunie 13, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 13, 2014 Eu vreau sa se lase cu sange. Macel sa fie!!! Amada unde esti fata? Vrei sa trec acum pe la tine cu o horina sa iti faci refil?
Azareth Reputație: 450 Postat Iunie 13, 2014 Telefon: azareth.maximus Oras:Avalon Telefon: azareth.maximus Oras:Avalon Postat Iunie 13, 2014 ce rele-s femeile astea, asa-i baieti ? cat-fight
anonna Reputație: 1930 Postat Iunie 13, 2014 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Iunie 13, 2014 Asta a fost tot?! Daca asta te face sa te simti mai bine cand te culci, ok.M-am saturat sa refuz propuneri pt Germania si am zis ca poate mai fac o vizita, cu o fata cu cei 7 ani de acasa...Chinuie-te draga, imi provoci o mare satisfactie sa vad cum te tavalesti pe jos ca sa mi te impui... Continua... PS. Daca prostia avea valoare, erau toti bogati... Daca te-ai saturat, ar fi bine sa le accepti ... scapi de problemele de aici. Are alta grija de tine, te educa frumos, iti arata cum trebuie sa te porti cand ai cei 7 ani de acasa+alti 11 pana la majorat
joseph_bavaria Reputație: 1479 Postat Iunie 13, 2014 Oras:Catania Oras:Catania Postat Iunie 13, 2014 Spania 1-5 Olanda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
amada.dulcica Reputație: 514 Postat Iunie 13, 2014 Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Postat Iunie 13, 2014 Daca tot m-am bagat in joaca... Repet, poate intelege, nu-mi pasa. Edit: de prostia si disperarea ei, de visele, etc....Voi chiar vreti sa ma cert? Nu am cu cine! O sa va chinuiti mult sa-mi gasiti un partener pe masura, daca e nascut, pe ala il aiu de barbat!
amada.dulcica Reputație: 514 Postat Iunie 13, 2014 Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Postat Iunie 13, 2014 Asa am fost...Cum sunt acum....
Vendeta Reputație: 6 Postat Iunie 13, 2014 Telefon: Stefania Oras:in cer Telefon: Stefania Oras:in cer Postat Iunie 13, 2014 --sunt nebuna si beata azi sima fut pe gura voastra 1
amada.dulcica Reputație: 514 Postat Iunie 13, 2014 Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Postat Iunie 13, 2014 Maine am probleme cu mutatul.... azi este azi!Va pupacesc, mai ales pe cineva... stii tu, nu scrii, dar nici nu treci neobservat....Nu credeam, dar sa fii sigur ca este reciproc...
KOJOK Reputație: 25 Postat Iunie 13, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 13, 2014 IMG_5959.JPG--sunt nebuna si beata azi sima fut pe gura voastra Pffff ce nasoal/a esti jur
anonna Reputație: 1930 Postat Iunie 13, 2014 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Iunie 13, 2014 IMG_5959.JPG--sunt nebuna si beata azi sima fut pe gura voastra Se pare ca ai gasit locul potrivit . Nu te sfii, desi , aici a inceput sa semene mai degraba a site de matrimoniale. Cuplurile cu vechime de prin zona se stiu dar se pare ca se infiripa unele noi. Vendeta, da-ti drumul la sentimente. Poti sa faci si pishu ca nu se supara nimeni. Nu improsca cu kko ca e mai scumput si miroase celor cu nasuri sensibile
ambalaj Reputație: 0 Postat Iunie 14, 2014 Telefon: referatulmeu Oras:Bucuresti Telefon: referatulmeu Oras:Bucuresti Postat Iunie 14, 2014 Pus pe fapte
Vendeta Reputație: 6 Postat Iunie 14, 2014 Telefon: Stefania Oras:in cer Telefon: Stefania Oras:in cer Postat Iunie 14, 2014 mahmura si cu chef de caterinca
anonna Reputație: 1930 Postat Iunie 14, 2014 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Iunie 14, 2014 La cafea
the_engineer Reputație: 250 Postat Iunie 14, 2014 Oras:Oz Oras:Oz Postat Iunie 14, 2014 Amada.dulcica, on 13 Jun 2014 - 23:21, said:Asta a fost tot?! Daca asta te face sa te simti mai bine cand te culci, ok.M-am saturat sa refuz propuneri pt Germania si am zis ca poate mai fac o vizita, cu o fata cu cei 7 ani de acasa...Chinuie-te draga, imi provoci o mare satisfactie sa vad cum te tavalesti pe jos ca sa mi te impui... Continua... PS. Daca prostia avea valoare, erau toti bogati... inteligenta e tot una cu vesnicia pizdei? nici una nici alta nu sunt adevarate
amada.dulcica Reputație: 514 Postat Iunie 14, 2014 Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Postat Iunie 14, 2014 Amada.dulcica, on 13 Jun 2014 - 23:21, said: inteligenta e tot una cu vesnicia pizdei? nici una nici alta nu sunt adevarate Inteligenta, precum si pizda, o ai sa nu o ai, perfect valabil si pentru coaie. On topic:Tot raul este spre bine, deci pe la 12 o sa fiu intro garsoniera mult mai ok din toate punctele de vedere...Ma simt minunat!
tendoi Reputație: -550 Postat Iunie 14, 2014 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Postat Iunie 14, 2014 Fetelor, singura voastra scuza pe care as putea sa o accept ar fi ca amandoua ati fost bete ieri cand ati scris.Altfel nu aveti nicio scuza.Hai sa vedem care recunoaste prima.Nu aveti nimic de impartit dar sunteti precum Galati-Braila, Romanaia-Ungaria, Iraq-USA,Steaua -Dinamo, shaworma- restul nimfomane ))))))Va pup, sper sa fiti treze cand cititi ce am scris.
tendoi Reputație: -550 Postat Iunie 14, 2014 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Postat Iunie 14, 2014 Scuze, ON- Topic : Putin obosit, am dormit putin si repede
amada.dulcica Reputație: 514 Postat Iunie 14, 2014 Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Postat Iunie 14, 2014 Ti s-a parut ca am atacat eu pe cineva? Dar nici nu ma intereseaza cand sunt atacata doar de dragul frustrarilor, ma amuz si atat! Am plecat. PS. Bine ai revenit!
Vendeta Reputație: 6 Postat Iunie 14, 2014 Telefon: Stefania Oras:in cer Telefon: Stefania Oras:in cer Postat Iunie 14, 2014 ---
anonna Reputație: 1930 Postat Iunie 14, 2014 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Iunie 14, 2014 Site-ul e plin de oameni paranoici s-ar putea usor numi site-ul Conspiratia Galagiei nicidecum Nimfomane
Fredo Reputație: 8 Postat Iunie 14, 2014 Oras:Weimar Republic Oras:Weimar Republic Postat Iunie 14, 2014 Exceptional , ma pregatesc sa ma racoresc putin pe Transfagarasan
cata_roket Reputație: 12 Postat Iunie 14, 2014 Oras:prin zona Oras:prin zona Postat Iunie 14, 2014 Cu chef de munca
jonny23 Reputație: -458 Postat Iunie 14, 2014 Oras:Berceni sect 4 Oras:Berceni sect 4 Postat Iunie 14, 2014 Plictisit
anonna Reputație: 1930 Postat Iunie 14, 2014 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Iunie 14, 2014 Minunat .. plec la shopping
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum