Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

Postat

:angry  :angry  :angry

Nu mai pot de nervi!!!

Un pusti gaozar de pe forum (nu stiu userul, dar o sa aflam in curand) insista sa vina doar pentru sex, intarzie 50 min dupa cele 45 in care trebuia sa ajunga (deci a facut peste 1,5 ore pana la mine! :slap2 )...

Ma face sa pierd o sedinta de dominare, apoi la fata locului imi spune ca isi imagina ca arat altfel si da sa plece!  :slap2

Eeeeeeei, stai asa ca nu-i asa!

M-am pus in usa si i-am zis ca fara sa lase macar 50 ron pentru deranj nu pleaca!

Apoi primesc un telefon interesant: - Pt ce ai facut acum asteapta-te la niste recenzii....  :slap2

Scrie "draga" cat vrei, sa vedem ce poti!

Imi pare tare rau ca nu am batut pe cineva azi fara dominare...

:chainsaw  :FIREdevil  :wallbash

=))  te credeam mai autoritara... doar cu atat a scapat ... ce pierdere pentru ..cordaci!!!!

• Oras:Romania
  • Oras:Romania
Postat

Nu mai pot de nervi!!!

Un pusti gaozar de pe forum (nu stiu userul, dar o sa aflam in curand) insista sa vina doar pentru sex, intarzie 50 min dupa cele 45 in care trebuia sa ajunga (deci a facut peste 1,5 ore pana la mine! :slap2 )...

Ma face sa pierd o sedinta de dominare, apoi la fata locului imi spune ca isi imagina ca arat altfel si da sa plece!  :slap2

M-am pus in usa si i-am zis ca fara sa lase macar 50 ron pentru deranj nu pleaca!

Apoi primesc un telefon interesant: - Pt ce ai facut acum asteapta-te la niste recenzii....  :slap2

ahahahaaaaaaaaaaaaaaaa....si eu care voiam sa vin la tine doar pentru futai:))))) Nu mai vin ca daca cumva nu te fut bine plec si batut si cu banii luati :)))

PS- esti de belea :))))))))))))))  :* :* :* 

• Like 1
  • Telefon: amada.dulcica
  • Oras:Bucuresti
Postat

:D

M-am saturat de tepari increzuti care au impresia ca au putere pentru ca pot scrie o recenzie negativa...  :no2

Amenintarile nu ma sperie, ma ambitioneaza!

Cu mine daca te porti frumos, ma pui la rana, daca faci faze de genul asta... te fac sa-ti para rau.

:hug1

:* 

• Like 1
  • Oras:Oz
  • Oras:Oz
Postat

Nu mai pot de nervi!!!

asta e, dacă ai ajuns capra cu trei iezi

Postat

Perfect, fii dura !!!

Anonna, nici in scoala nu m-am batut cu fetele, doar cu baietii, pe una singura am paruit-o pt ca a zis ca-i pare bine ca nu mai am mama...

Eu am nevoie de adversar pe masura...

Nu mai fi dracoasa cu mine, o sa te ignor.

Altfel, numai bine!

• Oras:Berceni sect 4
  • Oras:Berceni sect 4
Postat

Nu mai pot de nervi!!!

Si pana la urma ti-a lasat 50 de lei? :laugh2

Postat

Si pana la urma ti-a lasat 50 de lei? :laugh2

Pai crezi ca trecea de mine?  :laugh2

Am 1,90 pe tocuri (fara 1,80), nu ma bate vantul, plus ca ma luasera tremuratul de nervi...

Din cauza lui am pierdut o sedinta de 200, plus am stat sa-l astept atata timp, ca la fata locului sa-mi faca faza asta...

Eu ofer, dar la bataie de joc mi se cam schimba comportamentul...

:kiss3

PS. Pentru mine 50 ron nu sunt bani, dar pentru el s-a vazut ca a fost o lovitura...

• Like 1
  • Oras:none
Postat

Nu mai pot de nervi!!!

povestea imi pare oarecum cunoscuta ...si eu mi te-am imaginat altfel (nu ma refer la fizic si nici nu e vreo rautate)

oricum doar cu 50ron... a iesit chiar bine, probabil erai deja nervoasa cand a venit si normal ca nu a mai stat... cine stie ce iesea daca statea

• Like 1
  • Oras:Bu
  • Oras:Bu
Postat

la mine este mai simplu, seful meu (numai ganduri bune) mi-a taiat un bonus de 2500 €/an; erau cateva escapade serioase de banii astia. hmmmm......

Postat

povestea imi pare oarecum cunoscuta ...si eu mi te-am imaginat altfel (nu ma refer la fizic si nici nu e vreo rautate)

oricum doar cu 50ron... a iesit chiar bine, probabil erai deja nervoasa cand a venit si normal ca nu a mai stat... cine stie ce iesea daca statea

Offf, tu suferi si acum din trecut... Nu e bine.  :no2

Nu eram nervoasa cand a venit, eram relaxata, sociabila, faptul ca am pierdut sedinta respectiva am pus in spate si am zis ca asta este, daca tot am asteptat atat - macar sa iasa ceva ok...

Aici da, este similar.

Am incercat sa-l servesc cu ceva, a vrut un pahar de apa, dar apoi a zis ca nu bea rece...

Am schimbat cateva vorbe...

L-am vazut cazut pe ganduri...

Mi-am dat seama din start ca nu a venit sa ramana si atunci m-am enervat.

In meseria asta inveti sa citesti oamenii repede.

Iti scapa cate ceva la telefon, dar la fata locului cam greu....

Deci, nu mai trai in trecut, nici eu nu am ramas cu amintiri frumoase cand ai fost la mine, dar nu vad rostul sa ma gandesc la asta.

Postat

Offf, tu suferi si acum din trecut... Nu e bine.  :no2

Deci, nu mai trai in trecut, nici eu nu am ramas cu amintiri frumoase cand ai fost la mine, dar nu vad rostul sa ma gandesc la asta.

Nu sufar si nici nu traiesc in trecut, dar cu ocazia postului tau mi-am adus aminte de tine furioasa fiind.

Cum ti-am mai spus + pentru ca sti sa citesti omul si - pentru ca nu te adaptezi la el si nu ai rabdare.

In cazul de fata, zic eu ca a iesit bine pentru amandoi.

Postat

Mda.

Cireasa pe tort....

Nimic nu vine intro zi fara sa urmeze ceva dupa....

Te las, ma apuc de ceva care sa ma relaxeze de la ce a fost mai devreme, atat.

In ce te priveste, esti obositor, ai nevoie de extrem de multa atentie, vesnic esti nemultumit, desi nici nu stii ce vrei...

Numai bine!

Postat

Asaaaaa, deci cum ma simt?!?!

1. Mi-e o foame de mor dar parca nu-mi vine sa-mi ridic curu' asta minunat de pe scaun, de la laptop, sa ma imbrac sa ies sa mananc. 

2. Ma amuza un bou care ma suna de vreo juma de ora de pe diverse numere gen "Deeana", "Sory".... si incearca sa-mi spuna ca sunt naspa. Nebunuleeee, asa naspa cum sunt, ce m-ai tavali....eh, hai, casca ochii la pozele mele, fa o laba si calmeaza-te. Life is too short and then you die, "idiotten" =))

3. Ma simt excelent...

post-98579-0-23083500-1403110454_thumb.jpg

Postat

Ma simt....

Putini stiu cum este intradevar...

Si nu pentru ce a fost azi, ci pentru ce se intampla de cand ma stiu....

Azi? Ma fut in ziua de azi!

Macar maine sa-mi demonstreze ca zilele difera...

:hihat

• Oras:bangkok
  • Oras:bangkok
Postat

Asaaaaa, deci cum ma simt?!?!

1. Mi-e o foame de mor dar parca nu-mi vine sa-mi ridic curu' asta minunat de pe scaun, de la laptop, sa ma imbrac sa ies sa mananc. 

2. Ma amuza un bou care ma suna de vreo juma de ora de pe diverse numere gen "Deeana", "Sory".... si incearca sa-mi spuna ca sunt naspa. Nebunuleeee, asa naspa cum sunt, ce m-ai tavali....eh, hai, casca ochii la pozele mele, fa o laba si calmeaza-te. Life is too short and then you die, "idiotten" =))

3. Ma simt excelent...

imi place poza , am asteptat momentul ca sa iti trimit citeva tentative pentru tabloul pe care urmeaza sa il ridici de la amsterdam. fumeaza intii si studiaza-le dupa.

post-58400-0-35918500-1403110771_thumb.jpg

post-58400-0-35992800-1403110776_thumb.jpg

post-58400-0-08386600-1403110780_thumb.jpg

post-58400-0-58341500-1403110786_thumb.jpg

Postat

Ce spun acum poate parea la suparare...

Dar cine vrea, ma intelege.

Obiectiv, devii ceva egal cu Picon...

Cand te-am intrebat care este treaba cu tara in care te afli.... mi-ai spus ca vii cu stapana TA in Romania...

Ai impresia ca esti cel mai tare si ca eu ar trebui sa invat de la stapana ta...

Invata!

Fiecare Stapana te invata ce-i convine....

Asta nu v-a invatat nimeni peste hotare...?

:laugh2  :slap2

• Oras:.
  • Oras:.
Postat

Pai crezi ca trecea de mine?  :laugh2

Am 1,90 pe tocuri (fara 1,80), nu ma bate vantul, plus ca ma luasera tremuratul de nervi...

Din cauza lui am pierdut o sedinta de 200, plus am stat sa-l astept atata timp, ca la fata locului sa-mi faca faza asta...

Eu ofer, dar la bataie de joc mi se cam schimba comportamentul...

:kiss3

PS. Pentru mine 50 ron nu sunt bani, dar pentru el s-a vazut ca a fost o lovitura...

Si-atunci? Pentru ce i-ai mai cerut???

• Oras:Weimar Republic
  • Oras:Weimar Republic
Postat

Era sa fac accident cu motocicleta  :no2  era sa o comit extrem de grav !

Postat

Am senzatia ca am pierdut cateva episoade...poate ne lamuresti si pe noi ce e cu povestea asta, poti sa incepi cu a explica cine e picon si de ce e el stapana lui obiectiv. :hmmm

Ce spun acum poate parea la suparare...

Dar cine vrea, ma intelege.

Obiectiv, devii ceva egal cu Picon...

Cand te-am intrebat care este treaba cu tara in care te afli.... mi-ai spus ca vii cu stapana TA in Romania...

Ai impresia ca esti cel mai tare si ca eu ar trebui sa invat de la stapana ta...

Invata!

Fiecare Stapana te invata ce-i convine....

Asta nu v-a invatat nimeni peste hotare...?

:laugh2  :slap2

Postat

Nu are sens sa dau prea multe detalii...

Dar in momentul in care am spus ca vreau un job normal...

Crede-ma ca doar angajatorul avea MULT de castigat, nu pulifricii in cautarea unui job...

Pretuiesc oamenii care contribuie si isi dau silinta, dau flit instant celor care vor sa stea in fund pe principiul comunist...

Sunt dura? Nu, sunt justa!

PS. Nu am arfe, stiu sa motivez un om, stiu cum sa ma debarasez de el....

Mi-ar placea un job, serios.

Si senzatia cand seful nu are ce sa-mi reproseze este priceless... :)

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...