Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

Vizitator stau de sase
Reputație: 0
Postat

Deci fara misto, aveam azi treaba pe la 9 dimineata, dar m-am trezit pe la 11. Tot visam ca ma fute ( sunt mai lenes, le las pe ele deasupra) o dansatoare de club, pe care n-am vazut-o de un an. Moama si ce limbi imi dadea, zici ca aveam Nutella. In curand ajung prin zona ei, mai exact pe 1 aprilie. S-o sun sa-i zic ca am visat-o? Oare ma crede?

• Like 4
  • Oras:Undeva
  • Oras:Undeva
Postat

Esti mai norocos.

si tu nu esti? :) . Pana la urma toti avem noroc, doar depinde de moment si cea ce vrei sa faci.

• Like 2
  • Oras:Craiova
Postat

si tu nu esti? :) . Pana la urma toti avem noroc, doar depinde de moment si cea ce vrei sa faci.

Sa fiu sincer, nu prea sunt. De ceva timp e dracu la spatele meu si tot imi pune piedica. Dau din lac in put si din put in .....puta.

• Like 3
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

Sa fiu sincer, nu prea sunt. De ceva timp e dracu la spatele meu si tot imi pune piedica. Dau din lac in put si din put in .....puta.

Deschide un topic cu ce probleme ai  si poate te salvam noi cu  niste sfaturi :)

• Like 15
  • Minus 15
Postat

Deci fara misto, aveam azi treaba pe la 9 dimineata, dar m-am trezit pe la 11. Tot visam ca ma fute ( sunt mai lenes, le las pe ele deasupra) o dansatoare de club, pe care n-am vazut-o de un an. Moama si ce limbi imi dadea, zici ca aveam Nutella. In curand ajung prin zona ei, mai exact pe 1 aprilie. S-o sun sa-i zic ca am visat-o? Oare ma crede?

Incercarea moarte n-are!

Postat

Sunt timid, nu spun in public. :blushing2

Tot noi te tratam si de asta :)

• Like 14
  • Minus 15
  • Oras:sud
  • Oras:sud
Postat

In schimb sunt foarte chipeș , care curva ma crea săi devin protector

Tu ești, Cornele?
  • Like 3
Vizitator ana paraschiv
Postat

ma simt ... civilizata :D

Eu ma simt civilizat.  

Vizitator
Postat

Eu,un pic sub șoc.

Ce naiba e cu lumea asta...sâmbătă aflu ca o cunoștință s-a spânzurat de clanta de la baie,azi aflu ca azi noapte s-a aruncat un amic din copilărie de la 8...

• Like 1
Postat

Eu,un pic sub șoc.

Ce naiba e cu lumea asta...sâmbătă aflu ca o cunoștință s-a spânzurat de clanta de la baie,azi aflu ca azi noapte s-a aruncat un amic din copilărie de la 8...

vorbesti serios  ?  :no2   ai vazut ce am postat saptamana trecuta de-o ruda :slap2

• Like 11
  • Minus 15
Vizitator
Postat

vorbesti serios  ?  :no2   ai vazut ce am postat saptamana trecuta de-o ruda :slap2

Serios vorbesc!

Da,am rămas cu gândul în discuțiile avute.Sa știi ca nu exclud ca acele discuții sa fi fost cu premoniție. La unu mai mergea coincidenta, dar la doi...si în timp asa scurt...

Înțeleg și eu ca uneori lucrurile nu merg și poate trebuie sa o iei de la zero.Dar de aici și pana la acest gest extrem...

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 2 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...