klm112 Reputație: 5026 Postat Aprilie 2, 2017 Oras:sud Oras:sud Postat Aprilie 2, 2017 Crezi ca ma intereseaza cum vrei tu sa ma consideri? Treaba ta 1
anonna Reputație: 1930 Postat Aprilie 2, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Aprilie 2, 2017 Treaba ta Ma ameninti ? ) mie asa mi se pare
anonna Reputație: 1930 Postat Aprilie 2, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Aprilie 2, 2017 incep sa ma simt BATMAN
sfantul_parinte_pipilica Reputație: 6819 Postat Aprilie 2, 2017 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Postat Aprilie 2, 2017 Crezi ca ma intereseaza cum vrei tu sa ma consideri? Mamaie,de ce mirosi a formol? 1
sfantul_parinte_pipilica Reputație: 6819 Postat Aprilie 2, 2017 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Postat Aprilie 2, 2017 incep sa ma simt BATMAN Asta e primul simptom de dementa. 2
anonna Reputație: 1930 Postat Aprilie 2, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Aprilie 2, 2017 Mamaie,de ce mirosi a formol? Ce-ai facut, mah? iar te-ai apropiat de mine !!!!! Din cauza ta miros asa!! Acum trebuie sa ma schimb si de haine! Marsh, mah si te mai spala si tu!!!! improsti cu duhoarea ta, tot in jurul tau pe o raza de 1km! 'tu'ti anafura ta!
sfantul_parinte_pipilica Reputație: 6819 Postat Aprilie 2, 2017 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Postat Aprilie 2, 2017 Ce-ai facut, mah? iar te-ai apropiat de mine !!!!! Din cauza ta miros asa!! Acum trebuie sa ma schimb si de haine! Marsh, mah si te mai spala si tu!!!! improsti cu duhoarea ta, tot in jurul tau pe o raza de 1km! 'tu'ti anafura ta!E de apreciat faptul ca recunoști ca mirosi a formol.Bravo! 2
anonna Reputație: 1930 Postat Aprilie 2, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Aprilie 2, 2017 E de apreciat faptul ca recunoști ca mirosi a formol.Bravo! eu bat saua sa priceapa iapa!... tu nu sesizezi ca ti se atrage atentia ca duhNesti? Puti de la o posta a prostie si rahat
miky77 Reputație: -1394 Postat Aprilie 2, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Aprilie 2, 2017 'tu'ti anafura ta!Nu e frumos sa injuri asa in post Ca te bate Doamne Doamne 7 15
anonna Reputație: 1930 Postat Aprilie 2, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Aprilie 2, 2017 E de apreciat faptul ca recunoști ca mirosi a formol.Bravo! ajung in Bucuresti azi...vin sa-ti mananc anafura! grijania ta de poponaut! 3 3
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 2, 2017 Postat Aprilie 2, 2017 E de apreciat faptul ca recunoști ca mirosi a formol.Bravo!de la pizda vine mirosul,s-a stricat
anonna Reputație: 1930 Postat Aprilie 2, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Aprilie 2, 2017 de la pizda vine mirosul,s-a stricat moldovene, pe tine cine te-a bagat in zeama ? stai! la tine crezi ca pizda cand pute, miroase a grajd. Esti tare prostalau
george bacovia Reputație: -446 Postat Aprilie 2, 2017 Oras:drgyytnmdsegxf Oras:drgyytnmdsegxf Postat Aprilie 2, 2017 de la pizda vine mirosul,s-a stricatO fi pizdă la conservă? 1
sfantul_parinte_pipilica Reputație: 6819 Postat Aprilie 2, 2017 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Postat Aprilie 2, 2017 Nu e frumos sa injuri asa in post Ca te bate Doamne Doamne Deja e bătută de soarta, 2
sfantul_parinte_pipilica Reputație: 6819 Postat Aprilie 2, 2017 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Postat Aprilie 2, 2017 stai! la tine crezi ca pizda cand pute, miroase a grajd. Esti tare prostalau Corect,pizda ta miroase a hoit. 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 2, 2017 Postat Aprilie 2, 2017 moldovene, pe tine cine te-a bagat in zeama ? stai! la tine crezi ca pizda cand pute, miroase a grajd. Esti tare prostalau crezi ca moldovean e jignire? cand iei pensia?
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 2, 2017 Postat Aprilie 2, 2017 O fi pizdă la conservă?Da,din aia rio mare sau cum se cheama
justlove Reputație: 8972 Postat Aprilie 2, 2017 Oras:fara Oras:fara Postat Aprilie 2, 2017 ca o serpoaica , am stat cu obrazu drept la soare si amu naparlesc : 3 11
anonna Reputație: 1930 Postat Aprilie 2, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Aprilie 2, 2017 Corect,pizda ta miroase a hoit. pipiloi, vezi ca dai de inteles ca ai stat cu botu'n pizda mea dar se stie, eu nu primesc pomanagii 3 3
anonna Reputație: 1930 Postat Aprilie 2, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Aprilie 2, 2017 crezi ca moldovean e jignire? cand iei pensia? nu am spus-o ca pe o jignire De ce esti interesat de pensia mea? ai nevoie de sponsorizare? Inca nu ai aflat? nu fac acte de caritate 3 3
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 2, 2017 Postat Aprilie 2, 2017 nu am spus-o ca pe o jignire De ce esti interesat de pensia mea? ai nevoie de sponsorizare? Inca nu ai aflat? nu fac acte de caritate voiam sa ma scoti la o cafea si pizza apoi sa-mi faci o laba cu finalizare pe fata ta
anonna Reputație: 1930 Postat Aprilie 2, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Aprilie 2, 2017 voiam sa ma scoti la o cafea si pizza apoi sa-mi faci o laba cu finalizare pe fata ta tocmai ti-am raspuns ca nu fac pomeni dar daca platesti consistent, nu ma deranjeaza sa te labaresc cu finalizare faciala
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 2, 2017 Postat Aprilie 2, 2017 tocmai ti-am raspuns ca nu fac pomeni dar daca platesti consistent, nu ma deranjeaza sa te labaresc cu finalizare faciala )) buna astanici daca erai mai tanara nu te plateam pt asa ceva
anonna Reputație: 1930 Postat Aprilie 2, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Aprilie 2, 2017 )) buna astanici daca erai mai tanara nu te plateam pt asa ceva alegerea ta, eu doar ti-am zis cum stau treburile
condition Reputație: 7276 Postat Aprilie 2, 2017 Oras:undeva Oras:undeva Postat Aprilie 2, 2017 )) buna astanici daca erai mai tanara nu te plateam pt asa cevaAi arici in buzunar?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum