Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

acum am vazut (faza cu drumul) ........a facut bine instructie Vis cu tine ...nici macar nu crede in ceva  :)

Vis nu se poate pune cu Mine. Faptul ca Eu sunt totuși gentleman și o las sa se desfășoare cum dorește, face parte din Liber Arbitru. I-am spus ca nu am nicio intenție,niciun interes sa ma dau inteligent, sa dau răspunsuri inteligente ei sau oricui.Nu simt deloc, și nici măcar nu iau în considerare ca ar trebui sa demonstrez cuiva ca sunt inteligent, sau orice altceva. Freedom,my friend.

• Like 1
Vizitator
Postat

acum am vazut (faza cu drumul) ........a facut bine instructie Vis cu tine ...nici macar nu crede in ceva  :)

Vis nu se poate pune cu Mine. Faptul ca Eu sunt totuși gentleman și o las sa se desfășoare cum dorește, face parte din Liber Arbitru. I-am spus ca nu am nicio intenție,niciun interes sa ma dau inteligent, sa dau răspunsuri inteligente ei sau oricui.Nu simt deloc, și nici măcar nu iau în considerare ca ar trebui sa demonstrez cuiva ca sunt inteligent, sau orice altceva. Freedom,my friend.

Vizitator
Postat

si tu esti D.zeu? :P

Sur-prin-za-tor,nu? :)

Vizitator
Postat

atunci afla ca eu refuz chiar si pe Al DeSus daca nu e de acord cu mine :P

Aaaaasa,ha,ha

Numa ca nu Ma refuzi dacă Eu sunt de acord cu tine,nu-i asa?

Vizitator
Postat

sa zicem ca nu dar exista posibilitatea sa ma razgandesc :P

Voia ta e și voia Mea dragă Anonna

Doar ca voia ta nu e și voia Mea :)

Zice lumea ca ești...flocoasa. Asa e?N-o zic critic,mie-mi place și misterul,sa descopăr....

Postat

Voia ta e și voia Mea dragă Anonna

Doar ca voia ta nu e și voia Mea :)

Zice lumea ca ești...flocoasa. Asa e?N-o zic critic,mie-mi place și misterul,sa descopăr....

daca nu are lumea de ce sa-si bata gura. e bine sa o lasi sa-si bata gura de floaca mea =)))

Vizitator
Postat

daca nu are lumea de ce sa-si bata gura. e bine sa o lasi sa-si bata gura de floaca mea =)))

Io no lungesc ca pa ciunga...

Ne futem ca la mondiale sau nu?

• Oras:Acolo unde trebuie
  • Oras:Acolo unde trebuie
Postat

esti rautacios =)))

https://scontent.fotp3-2.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/18156953_1481757821899035_8068224727857183120_n.jpg?oh=966b6d1ddf678bf6560c92cbc12dc26b&oe=599097C6

• Like 3
Reputație: -1893
  • Oras:Undeva
  • Oras:Undeva
Postat

Neata lume. Sa aveti un 1 mai frumos, sa va distrati si lasati toate grijile si alte probleme deoparte, macar azi, fiti copii dar cu mintea de adult, pt ca numai adultii merg la gagici. :laugh2

La multi ani tuturor!

• Like 1
Vizitator
Postat

am intrat in abstinenta sexuala =))) dar motivata corespunzator poate imi schimb starea

Și ce te-ar motiva corespunzător încât sa iasă un "tai-fu" de pomină?

:))

Vizitator
Postat

neata!

o oferta convenabila =))

PS:

parca ai fi copil =)))

Și ce ofertă ar fi convenabilă pentru tine ca sa faci prostii cu mine? :))

PS-as vrea eu sa fiu copil :))

Reputație: -1394
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

cum reusesti , pipiloi, sa stai cu ea in gura toata ziua? nu te dor falcile? :D

Daca tu nu ii gasesti leacul....apai cine? :laugh2

Reputație: -1394
Postat

Stii ca glumesc . Doar ca eu nu imi incarc memoria cu aberatii inutile . sunt mai practic de fel ...si nu tin musai de  faptul a fi mai inteligent decat unul sau celalalt  It's her game , a little complicated :)

• Like 8
  • Minus 13

Vizitator
Postat

Stii ca glumesc . Doar ca eu nu imi incarc memoria cu aberatii inutile . sunt mai practic de fel ...si nu tin musai de  faptul a fi mai inteligent decat unul sau celalalt  It's her game , a little complicated :)

Știu ca-i jocul ei,dar poți,subtil,sa-l duci în altă direcție ^^

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 5 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...