Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

Reputație: -1394
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

Pai asta iti zic si eu ma.

Tie daca statul iti scade acum TVA  la 10 % tu spui ca e bine, ca este statul bun.

Tu nu te gandesti ca normal TVA ul este de 9 % sau chiar mai putin.

Pe de alta parte, ne meritam in plm soarta, noi iesim in strada pentru niste cacaturi...nu pentru lucruri serioase care ne poate face viata mai usoara nou, copiilor nostri sau nepotilor nostri . 

Trist dar adevarat...zic.

Plm...m-a fript cafeaua, cred :))

platesc si 5 si 9 si 19  in functie de bisnis 

ti-am dat ca un ex.  iar problemele sunt mult mai grave 

dar de la un timp .....madoarelapula (asta ca sa te plagiez) .....fute statul la mine ,fut si eu la el (ca tot el m-a invatat lectia asta in decursul timpului)  :)

Reputație: -1394
Postat

Stiam, mai exista si altii pe langa maretia ta... :)

Bine ai revenit   :hug1  Vezi ca aia careia i-ai raspuns e clona mea (un fel de cadou de ziua copilului), care a uitat sa-mi dea parola la cont  (vorbeste pe dos  fata de mine , uita-te si matale la diferente) 

In rest esti bine ? 

ma bazez pe viitor pe intuitia ta . MIKY77 e doar unul (legat numele de cifre)  , am si eu fanii mei ce  pana mea   :laugh2

• Like 8
  • Minus 13
  • Oras:Bucuresti
Postat

Bine ai revenit   :hug1  Vezi ca aia careia i-ai raspuns e clona mea (un fel de cadou de ziua copilului), care a uitat sa-mi dea parola la cont  (vorbeste pe dos  fata de mine , uita-te si matale la diferente) 

In rest esti bine ? 

ma bazez pe viitor pe intuitia ta . MIKY77 e doar unul (legat numele de cifre)  , am si eu fanii mei ce  pana mea   :laugh2

:laugh2  :laugh2  :laugh2

Cu intuitia stau bine, cu restul mai putin... :)

S-a dus si facultatea, impreuna cu garsoniera si laptopul nou, condimentat cu ultima demnitate care mai aveam.

A trebuit sa fac prostia sa nu-mi ascult intuitia de revelion.

Sa nu-mi pierd mintile, bani o sa mai fie, dar fara anunturi, nu era de mine "meseria" asta oricum.  :laugh2  :blushing2

M-as f moca in dracii aia mari!  :laugh2  Te sacrifici?  :laugh2

• Like 1
  • Minus 2
Vizitator
Reputație: 0
Postat

:laugh2  :laugh2  :laugh2

Cu intuitia stau bine, cu restul mai putin... :)

S-a dus si facultatea, impreuna cu garsoniera si laptopul nou, condimentat cu ultima demnitate care mai aveam.

A trebuit sa fac prostia sa nu-mi ascult intuitia de revelion.

Sa nu-mi pierd mintile, bani o sa mai fie, dar fara anunturi, nu era de mine "meseria" asta oricum.  :laugh2  :blushing2

M-as f moca in dracii aia mari!  :laugh2  Te sacrifici?  :laugh2

Ai renunțat?

Îmi pusesem speranțele în tine că vei "ieși"... :(

Postat

Ai renunțat?

Îmi pusesem speranțele în tine că vei "ieși"... :(

:kiss3

Am iesit cam sifonata.  :laugh2

Barbatii au tot facut ambitii cu mine in loc sa ma trateze ca pe o femeie, ajung sa fac niste lucruri pe care nu credeam ca o sa fac vreodata, iar acum iar s-a ales praful de tot ce am incercat sa construiesc... Ambitii de la un retardat care ma costa pe mine prea mult, dar nici in castig nu a iesit. Lupte, in loc sa-si vada fiecare de patratica lui.

Tabari pe o femeie, apoi fugi la "mamica" ca ti-ai luat o palma peste ochi?!  :slap2

Sa vad cum ies si din asta. 

E mult de spus si nu public.

Macar am dat jos cam 10 kg, tot e ceva.  :laugh2  :girly

:hug1

• Like 1
  • Minus 2
Reputație: 1750
Postat

Barbatii au tot facut ambitii cu mine in loc sa ma trateze ca pe o femeie, ajung sa fac niste lucruri pe care nu credeam ca o sa fac vreodata, iar acum iar s-a ales praful de tot ce am incercat sa construiesc... Ambitii de la un retardat care ma costa pe mine prea mult, dar nici in castig nu a iesit. Lupte, in loc sa-si vada fiecare de patratica lui.

Tabari pe o femeie, apoi fugi la "mamica" ca ti-ai luat o palma peste ochi?!  :slap2

nu esti genul de femeie care trebuie

Postat

nu esti genul de femeie care trebuie

:laugh2  :hooray

Daca trebuie submisiva si docila indiferent de cereri fara sens, nu sunt.  :iagree

Dominatoare am devenit dupa ce s-au tot chinuit sa ma domine...

Stii cum e sa fii batut pana nu te mai poti ridica si apoi sa-ti iei picioare cat esti la pamant? Cam 13 ani aveam si nu am facut nimic s-o merit. Stii cum e sa ai nasul rupt, sa-ti vina sangele si pe urechi? 20 aveam, nici pe asta n-am meritat-o. Stii cum e sa ai un pistol la cap in timp ce alt dement incearca sa te violeze anal?... 

Pot sa umplu pagina asta cu evenimentele numai pe scurt, nu vreau sa oripilez mai mult.

Nu am fost femeia care trebuie pentru mine, am fost o fraiera care a fost fidela si nu a mers pe interes in relatii, imi trebuia - faceam, nici la pomana nu am stat.

Ai zice ca nu sunt o proasta, eu nu-mi iert cate prostii am facut din slabiciuni sentimentale...

Sorry, inca sunt in depresie.

• Like 1
  • Minus 2
  • Oras:Acolo unde se da ora exacta
  • Oras:Acolo unde se da ora exacta
Postat

Am iesit cam sifonata. :laugh2

Tabari pe o femeie, apoi fugi la "mamica" ca ti-ai luat o palma peste ochi?! :slap2

Macar am dat jos cam 10 kg, tot e ceva. :laugh2 :girly

Bagã o pozã sã vazã si ochiu' nostru noua ta siluetã😃💋
  • Like 6
  • Minus 10
Postat

Se simte o diferenta enorma.  :bow  :hug1

Bagã o pozã sã vazã si ochiu' nostru noua ta siluetã

Nu cred ca vrei sa ma vezi acum.  :laugh2  :no2

N-am eu curaj sa ma uit in oglinda. :D

Oricum, nu sunt la agatat, dar daca as fi fost acum cu cineva compatibil... mi-e ca nu mai scap de el la ce i-as face...  :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Like 1
  • Minus 2
Vizitator
Postat

Bine.Tot îmi țin banii pe tine.

Asta pentru ca te iubesc uMpic mai mult decât pe Vistantric.

• Like 1
Postat

Bine.Tot îmi țin banii pe tine.

Asta pentru ca te iubesc uMpic mai mult decât pe Vistantric.

:laugh2

Vrei sa fiu geloasa?  :laugh2

Of, Doamne, ce ma fac eu cu tine?  :slap2  :laugh2

Pup iu tu!  :hug1

• Minus 2
Vizitator
Postat

Vrei sa fiu geloasa?  :laugh2

Of, Doamne, ce ma fac eu cu tine?  :slap2  :laugh2

Pup iu tu!  :hug1

Vezi? De aceea ești favorita no 1!

;)

Postat

Uşor...am scăpat dă necazu' din coiu' drept :)

Cum ai reusit? 

Am 2 bucata ovare pline, un rinichi, un ficat si splina de golit...  :laugh2

• Like 1
  • Minus 2
  • Oras:pretutindeni
  • Oras:pretutindeni
Postat

Cum ai reusit?

Am 2 bucata ovare pline, un rinichi, un ficat si splina de golit... :laugh2

În primul rând, bine ne-ai revenit :hihat

Ca si reușită, că doar mă știi că sunt sincer...labă făcută cu simț de raspundere :)

• Like 1
  • Minus 4
Postat

În primul rând, bine ne-ai revenit :hihat

Ca si reușită, că doar mă știi că sunt sincer...labă făcută cu simț de raspundere :)

Pupicesc!  :kiss3

Bine te revad!  :hug1

Nici laba nu a mers anul asta, mi-e ca e musai sa ma marit.  :laugh2

Sa vad cine se risca. :)

• Like 1
  • Minus 2
Reputație: 1750
Postat

:laugh2  :hooray

Daca trebuie submisiva si docila indiferent de cereri fara sens, nu sunt.  :iagree

Dominatoare am devenit dupa ce s-au tot chinuit sa ma domine...

Stii cum e sa fii batut pana nu te mai poti ridica si apoi sa-ti iei picioare cat esti la pamant? Cam 13 ani aveam si nu am facut nimic s-o merit. Stii cum e sa ai nasul rupt, sa-ti vina sangele si pe urechi? 20 aveam, nici pe asta n-am meritat-o. Stii cum e sa ai un pistol la cap in timp ce alt dement incearca sa te violeze anal?... 

Pot sa umplu pagina asta cu evenimentele numai pe scurt, nu vreau sa oripilez mai mult.

Nu am fost femeia care trebuie pentru mine, am fost o fraiera care a fost fidela si nu a mers pe interes in relatii, imi trebuia - faceam, nici la pomana nu am stat.

Ai zice ca nu sunt o proasta, eu nu-mi iert cate prostii am facut din slabiciuni sentimentale...

Sorry, inca sunt in depresie.

esti sigura ca nu vorbesti din filme?

p.s: de asta iti luai bataie?

Postat

Nup, nu vorbesc din filme, sunt atipica si satula de asta.

De data asta nu m-a batut nimeni, am fost trezita din somn de un asa numit "om" insistent... M-a luat prin surprindere, daca as fi crezut ca asta face, nu era la mine.

Stii ce am reusit sa fac?!

Bag ceva in ele de sechele, trec, dar istoria se tot repeta...

Postat

Nup, nu vorbesc din filme, sunt atipica si satula de asta.

De data asta nu m-a batut nimeni, am fost trezita din somn de un asa numit "om" insistent... M-a luat prin surprindere, daca as fi crezut ca asta face, nu era la mine.

Stii ce am reusit sa fac?!

Bag ceva in ele de sechele, trec, dar istoria se tot repeta...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...