n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Iunie 1, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 1, 2017 Nu era nevoie nu ti-am simtit lipsa Stiam, mai exista si altii pe langa maretia ta...
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Iunie 1, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 1, 2017 Usurel ca ma tine si un rinichi...Pupicesc si eu! 1 2
miky77 Reputație: -1394 Postat Iunie 2, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Iunie 2, 2017 Pai asta iti zic si eu ma.Tie daca statul iti scade acum TVA la 10 % tu spui ca e bine, ca este statul bun.Tu nu te gandesti ca normal TVA ul este de 9 % sau chiar mai putin.Pe de alta parte, ne meritam in plm soarta, noi iesim in strada pentru niste cacaturi...nu pentru lucruri serioase care ne poate face viata mai usoara nou, copiilor nostri sau nepotilor nostri . Trist dar adevarat...zic.Plm...m-a fript cafeaua, cred ) platesc si 5 si 9 si 19 in functie de bisnis ti-am dat ca un ex. iar problemele sunt mult mai grave dar de la un timp .....madoarelapula (asta ca sa te plagiez) .....fute statul la mine ,fut si eu la el (ca tot el m-a invatat lectia asta in decursul timpului)
miky77 Reputație: -1394 Postat Iunie 2, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Iunie 2, 2017 Stiam, mai exista si altii pe langa maretia ta... Bine ai revenit Vezi ca aia careia i-ai raspuns e clona mea (un fel de cadou de ziua copilului), care a uitat sa-mi dea parola la cont (vorbeste pe dos fata de mine , uita-te si matale la diferente) In rest esti bine ? ma bazez pe viitor pe intuitia ta . MIKY77 e doar unul (legat numele de cifre) , am si eu fanii mei ce pana mea 8 13
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Iunie 2, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 2, 2017 Bine ai revenit Vezi ca aia careia i-ai raspuns e clona mea (un fel de cadou de ziua copilului), care a uitat sa-mi dea parola la cont (vorbeste pe dos fata de mine , uita-te si matale la diferente) In rest esti bine ? ma bazez pe viitor pe intuitia ta . MIKY77 e doar unul (legat numele de cifre) , am si eu fanii mei ce pana mea Cu intuitia stau bine, cu restul mai putin... S-a dus si facultatea, impreuna cu garsoniera si laptopul nou, condimentat cu ultima demnitate care mai aveam.A trebuit sa fac prostia sa nu-mi ascult intuitia de revelion.Sa nu-mi pierd mintile, bani o sa mai fie, dar fara anunturi, nu era de mine "meseria" asta oricum. M-as f moca in dracii aia mari! Te sacrifici? 1 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 2, 2017 Postat Iunie 2, 2017 Cu intuitia stau bine, cu restul mai putin... S-a dus si facultatea, impreuna cu garsoniera si laptopul nou, condimentat cu ultima demnitate care mai aveam.A trebuit sa fac prostia sa nu-mi ascult intuitia de revelion.Sa nu-mi pierd mintile, bani o sa mai fie, dar fara anunturi, nu era de mine "meseria" asta oricum. M-as f moca in dracii aia mari! Te sacrifici? Ai renunțat? Îmi pusesem speranțele în tine că vei "ieși"...
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Iunie 2, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 2, 2017 Ai renunțat?Îmi pusesem speranțele în tine că vei "ieși"... Am iesit cam sifonata. Barbatii au tot facut ambitii cu mine in loc sa ma trateze ca pe o femeie, ajung sa fac niste lucruri pe care nu credeam ca o sa fac vreodata, iar acum iar s-a ales praful de tot ce am incercat sa construiesc... Ambitii de la un retardat care ma costa pe mine prea mult, dar nici in castig nu a iesit. Lupte, in loc sa-si vada fiecare de patratica lui.Tabari pe o femeie, apoi fugi la "mamica" ca ti-ai luat o palma peste ochi?! Sa vad cum ies si din asta. E mult de spus si nu public.Macar am dat jos cam 10 kg, tot e ceva. 1 2
brett Reputație: 1750 Postat Iunie 2, 2017 Postat Iunie 2, 2017 Am iesit cam sifonata. Barbatii au tot facut ambitii cu mine in loc sa ma trateze ca pe o femeie, ajung sa fac niste lucruri pe care nu credeam ca o sa fac vreodata, iar acum iar s-a ales praful de tot ce am incercat sa construiesc... Ambitii de la un retardat care ma costa pe mine prea mult, dar nici in castig nu a iesit. Lupte, in loc sa-si vada fiecare de patratica lui.Tabari pe o femeie, apoi fugi la "mamica" ca ti-ai luat o palma peste ochi?! Sa vad cum ies si din asta. E mult de spus si nu public.Macar am dat jos cam 10 kg, tot e ceva. nu esti genul de femeie care trebuie
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Iunie 2, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 2, 2017 nu esti genul de femeie care trebuie Daca trebuie submisiva si docila indiferent de cereri fara sens, nu sunt. Dominatoare am devenit dupa ce s-au tot chinuit sa ma domine...Stii cum e sa fii batut pana nu te mai poti ridica si apoi sa-ti iei picioare cat esti la pamant? Cam 13 ani aveam si nu am facut nimic s-o merit. Stii cum e sa ai nasul rupt, sa-ti vina sangele si pe urechi? 20 aveam, nici pe asta n-am meritat-o. Stii cum e sa ai un pistol la cap in timp ce alt dement incearca sa te violeze anal?... Pot sa umplu pagina asta cu evenimentele numai pe scurt, nu vreau sa oripilez mai mult.Nu am fost femeia care trebuie pentru mine, am fost o fraiera care a fost fidela si nu a mers pe interes in relatii, imi trebuia - faceam, nici la pomana nu am stat.Ai zice ca nu sunt o proasta, eu nu-mi iert cate prostii am facut din slabiciuni sentimentale...Sorry, inca sunt in depresie. 1 2
money_talks Reputație: -236 Postat Iunie 2, 2017 Oras:Acolo unde se da ora exacta Oras:Acolo unde se da ora exacta Postat Iunie 2, 2017 Am iesit cam sifonata. Barbatii au tot facut ambitii cu mine in loc sa ma trateze ca pe o femeie, ajung sa fac niste lucruri pe care nu credeam ca o sa fac vreodata, iar acum iar s-a ales praful de tot ce am incercat sa construiesc... Ambitii de la un retardat care ma costa pe mine prea mult, dar nici in castig nu a iesit. Lupte, in loc sa-si vada fiecare de patratica lui.Tabari pe o femeie, apoi fugi la "mamica" ca ti-ai luat o palma peste ochi?! Sa vad cum ies si din asta. E mult de spus si nu public.Macar am dat jos cam 10 kg, tot e ceva. Bagã o pozã sã vazã si ochiu' nostru noua ta siluetã😃💋 6 10
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Iunie 2, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 2, 2017 Se simte o diferenta enorma. Bagã o pozã sã vazã si ochiu' nostru noua ta siluetã Nu cred ca vrei sa ma vezi acum. N-am eu curaj sa ma uit in oglinda. Oricum, nu sunt la agatat, dar daca as fi fost acum cu cineva compatibil... mi-e ca nu mai scap de el la ce i-as face... 1 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 2, 2017 Postat Iunie 2, 2017 Am iesit cam sifonata. Barbatii au tot facut ambitii cu mine in loc sa ma trateze ca pe o femeie, ajung sa fac niste lucruri pe care nu credeam ca o sa fac vreodata, iar acum iar s-a ales praful de tot ce am incercat sa construiesc... Ambitii de la un retardat care ma costa pe mine prea mult, dar nici in castig nu a iesit. Lupte, in loc sa-si vada fiecare de patratica lui.Tabari pe o femeie, apoi fugi la "mamica" ca ti-ai luat o palma peste ochi?! Sa vad cum ies si din asta. E mult de spus si nu public.Macar am dat jos cam 10 kg, tot e ceva. Bine.Tot îmi țin banii pe tine.Asta pentru ca te iubesc uMpic mai mult decât pe Vistantric. 1
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Iunie 2, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 2, 2017 Bine.Tot îmi țin banii pe tine.Asta pentru ca te iubesc uMpic mai mult decât pe Vistantric. Vrei sa fiu geloasa? Of, Doamne, ce ma fac eu cu tine? Pup iu tu! 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 2, 2017 Postat Iunie 2, 2017 Vrei sa fiu geloasa? Of, Doamne, ce ma fac eu cu tine? Pup iu tu! Vezi? De aceea ești favorita no 1!
obsedatul Reputație: -2024 Postat Iunie 2, 2017 Oras:Here Oras:Here Postat Iunie 2, 2017 Diavolul si Bunul Dumnezeu... 2 1
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iunie 2, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iunie 2, 2017 Uşor...am scăpat dă necazu' din coiu' drept 3 4
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Iunie 2, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 2, 2017 Uşor...am scăpat dă necazu' din coiu' drept Cum ai reusit? Am 2 bucata ovare pline, un rinichi, un ficat si splina de golit... 1 2
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iunie 2, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iunie 2, 2017 Cum ai reusit? Am 2 bucata ovare pline, un rinichi, un ficat si splina de golit... În primul rând, bine ne-ai revenit Ca si reușită, că doar mă știi că sunt sincer...labă făcută cu simț de raspundere 1 4
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Iunie 2, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 2, 2017 În primul rând, bine ne-ai revenit Ca si reușită, că doar mă știi că sunt sincer...labă făcută cu simț de raspundere Pupicesc! Bine te revad! Nici laba nu a mers anul asta, mi-e ca e musai sa ma marit. Sa vad cine se risca. 1 2
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iunie 2, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iunie 2, 2017 Nici laba nu a mers anul asta, Vorbește în numele tău 1 4
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Iunie 2, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 2, 2017 Vorbește în numele tău
brett Reputație: 1750 Postat Iunie 2, 2017 Postat Iunie 2, 2017 Daca trebuie submisiva si docila indiferent de cereri fara sens, nu sunt. Dominatoare am devenit dupa ce s-au tot chinuit sa ma domine...Stii cum e sa fii batut pana nu te mai poti ridica si apoi sa-ti iei picioare cat esti la pamant? Cam 13 ani aveam si nu am facut nimic s-o merit. Stii cum e sa ai nasul rupt, sa-ti vina sangele si pe urechi? 20 aveam, nici pe asta n-am meritat-o. Stii cum e sa ai un pistol la cap in timp ce alt dement incearca sa te violeze anal?... Pot sa umplu pagina asta cu evenimentele numai pe scurt, nu vreau sa oripilez mai mult.Nu am fost femeia care trebuie pentru mine, am fost o fraiera care a fost fidela si nu a mers pe interes in relatii, imi trebuia - faceam, nici la pomana nu am stat.Ai zice ca nu sunt o proasta, eu nu-mi iert cate prostii am facut din slabiciuni sentimentale...Sorry, inca sunt in depresie. esti sigura ca nu vorbesti din filme? p.s: de asta iti luai bataie?
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iunie 2, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iunie 2, 2017 Mi s-a sculat poola din senin așa...cre'că mă piş pă ea 1 4
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Iunie 2, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 2, 2017 esti sigura ca nu vorbesti din filme? p.s: de asta iti luai bataie? Nup, nu vorbesc din filme, sunt atipica si satula de asta.De data asta nu m-a batut nimeni, am fost trezita din somn de un asa numit "om" insistent... M-a luat prin surprindere, daca as fi crezut ca asta face, nu era la mine.Stii ce am reusit sa fac?!Bag ceva in ele de sechele, trec, dar istoria se tot repeta...
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Iunie 2, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 2, 2017 esti sigura ca nu vorbesti din filme? p.s: de asta iti luai bataie? Nup, nu vorbesc din filme, sunt atipica si satula de asta.De data asta nu m-a batut nimeni, am fost trezita din somn de un asa numit "om" insistent... M-a luat prin surprindere, daca as fi crezut ca asta face, nu era la mine.Stii ce am reusit sa fac?!Bag ceva in ele de sechele, trec, dar istoria se tot repeta...
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum