brett Reputație: 1750 Postat Iunie 2, 2017 Postat Iunie 2, 2017 Nup, nu vorbesc din filme, sunt atipica si satula de asta.De data asta nu m-a batut nimeni, am fost trezita din somn de un asa numit "om" insistent... M-a luat prin surprindere, daca as fi crezut ca asta face, nu era la mine.Stii ce am reusit sa fac?!Bag ceva in ele de sechele, trec, dar istoria se tot repeta... daca te intalnesti cu acelasi gen de barbati istoria se repeta 1
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Iunie 2, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 2, 2017 daca te intalnesti cu acelasi gen de barbati istoria se repeta Corect.Acum imi pune casa la dispozitie si eu vreau sa plec.Tot incearca sa cumpere / rascumpere. Nu sunt de vanzare.Eu am o singura intrebare: Unde ma duc? Mi-a luat garsoniera, facultatea, laptopul, demnitatea... Am ajuns iar la el.Istoria se tot repeta pentru ca eu fac aceleasi greseli, nu mai suport ce sunt, dar nici nu mai pot repara...
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iunie 2, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iunie 2, 2017 Corect.Acum imi pune casa la dispozitie si eu vreau sa plec.Tot incearca sa cumpere / rascumpere. Nu sunt de vanzare.Eu am o singura intrebare: Unde ma duc? Mi-a luat garsoniera, facultatea, laptopul, demnitatea... Am ajuns iar la el.Istoria se tot repeta pentru ca eu fac aceleasi greseli, nu mai suport ce sunt, dar nici nu mai pot repara... Pune straponul pe el 1 4
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Iunie 2, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 2, 2017 Pune straponul pe el Degeaba (am pus), e masochist.
cashmir Reputație: -8 Postat Iunie 2, 2017 Oras:_ Oras:_ Postat Iunie 2, 2017 Degeaba (am pus), e masochist. Expirat-o tu trebuie sa intelegi un singur lucru, ai probleme psihice grave
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Iunie 2, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 2, 2017 Pune straponul pe el Mai stii cand puseseram niste poze pe aici?... M-a ajutat. Fail!
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Iunie 2, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 2, 2017 Expirat-o tu trebuie sa intelegi un singur lucru, ai probleme psihice grave Stiu ca am. Alta intrebare!
cashmir Reputație: -8 Postat Iunie 2, 2017 Oras:_ Oras:_ Postat Iunie 2, 2017 Stiu ca am. Alta intrebare! Nu am o intrebare, am o afirmatie Nu ma mai cita ca nu ma interesează ce spui
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Iunie 2, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 2, 2017 Nu am o intrebare, am o afirmatie Nu ma mai cita ca nu ma interesează ce spui Well, de asta te-ai bagat in seama. De rautati nu duc lipsa. 1 2
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Iunie 2, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 2, 2017 Nu am o intrebare, am o afirmatie Nu ma mai cita ca nu ma interesează ce spui Apreciez ca nu dai ca sunt cum sunt.Danke! Cat respir o sa dau si eu. Esti tipic. Inca un sut si o sa lupti tu cu alti frustrati fara mine, definitiv.Felicitari, ai castigat!
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Iunie 2, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 2, 2017 Inca mai traiesc, nu stiu pentru ce.Nu va mai jucati cu putza in nisip, nu a fost vreun dobitoc sa nu plateasca pentru ce mi-a facut, mi-e mila de ei cand vad cum ajung, nu-mi place sa fiu altceva decat sunt... Ce sunt putini au inteles. Nebuna si betiva au stiut multi sa spuna. Eu nu mai vad motivul care m-ar aduna... nativ repar, nu stric. La cum ma simt sunt zdrente, imprastiata in prea multe bucati! Daca eu o spun, e grav. Daca nu gasesc chiar nici un motiv.... nu o sa mai scriu pentru ca trebuie sa-mi gasesc si eu linistea. Ca ma simt penibil cred ca e de la sine inteles. 1 2
brett Reputație: 1750 Postat Iunie 2, 2017 Postat Iunie 2, 2017 Corect.Acum imi pune casa la dispozitie si eu vreau sa plec.Tot incearca sa cumpere / rascumpere. Nu sunt de vanzare.Eu am o singura intrebare: Unde ma duc? Mi-a luat garsoniera, facultatea, laptopul, demnitatea... Am ajuns iar la el.Istoria se tot repeta pentru ca eu fac aceleasi greseli, nu mai suport ce sunt, dar nici nu mai pot repara... vrei sa spui ca n-ai mai avut chef de facultate de la atata giugiuleala
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Iunie 2, 2017 Postat Iunie 2, 2017 Confuz. Mi-e greu sa le urmaresc pe Ariel si pe Amada in acelasi timp.zic 1 7
Vizitator stau de sase Reputație: 0 Postat Iunie 2, 2017 Postat Iunie 2, 2017 Plm, $2400 bitcoinu'. Bă, si cand te gandesti ca i-am spus acum cateva luni aluia parasit de Sarlota sa-si vanda Toyota( cica e o marca de masina) pe virtuali din astia... As pune un print screen cu portofelu', dar mi-e ca am prea multe zerouri in el. Pentru alt gen de jucatori, las poza asta aici 3
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Iunie 2, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 2, 2017 vrei sa spui ca n-ai mai avut chef de facultate de la atata giugiuleala Esti sigur ca vrei sa stii?Am pierdut facultatea pentru ca am fost in penitenciar cu acuzatia de Tentativa de Omor.
vistantric Reputație: -3413 Postat Iunie 2, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Iunie 2, 2017 Esti sigur ca vrei sa stii?Am pierdut facultatea pentru ca am fost in penitenciar cu acuzatia de Tentativa de Omor....Si nu ai fost vinovată, nu-i asa!?
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 2, 2017 Postat Iunie 2, 2017 Esti sigur ca vrei sa stii?Am pierdut facultatea pentru ca am fost in penitenciar cu acuzatia de Tentativa de Omor.Cum ajungi și tu în asemenea situații...
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Iunie 2, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 2, 2017 ...Si nu ai fost vinovată, nu-i asa!? Daca eu incercam sa-l omor, azi nu cauta bani pe la mamica pentru ca eu nu risc alte dosare penale...Nu a incercat nimeni sa-l omoare, sa-l bage in sperieti, da.Cred ca stiu atat de mult incat sa fac diferenta intre o mana si organe vitale. Don't worry, nu mi-ai facut nimic rau in afara sa ma exciti. Cum ajungi și tu în asemenea situații... Cum a putut sa reclame ca tentativa o rana la mana, dupa care sa creada ca merg pe recunoastere... sa declare... imi venea sa mananc rechezitoriul, dar am tacut, am mers pe amiabil.Are draci acum, no shit!
vistantric Reputație: -3413 Postat Iunie 2, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Iunie 2, 2017 Daca eu incercam sa-l omor, azi nu cauta bani pe la mamica pentru ca eu nu risc alte dosare penale...Nu a incercat nimeni sa-l omoare, sa-l bage in sperieti, da.Cred ca stiu atat de mult incat sa fac diferenta intre o mana si organe vitale. Don't worry, nu mi-ai facut nimic rau in afara sa ma exciti. Nu vreau sa înțeleg bărbații care au plăcerea de a vedea femei nervoase. 5 2
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Iunie 2, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 2, 2017 Nu vreau sa înțeleg bărbații care au plăcerea de a vedea femei nervoase. Se pare ca mi-a fost dor de tine mai mult decat credeam.
obsedatul Reputație: -2024 Postat Iunie 2, 2017 Oras:Here Oras:Here Postat Iunie 2, 2017 Asa-ti tre', tu le-ai creat! 1 1
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Iunie 2, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 2, 2017 Fugiti! Urat. Eu nu mai am unde 4 ani va spalati cu mine, grija sa nu-ti placa prea mult. Mda, rad, ras cu plans.Si asta trece, nu stiu ce vine, pardon, nu vreau sa stiu. 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 2, 2017 Postat Iunie 2, 2017 Urat. 4 ani va spalati cu mine, grija sa nu-ti placa prea mult. Mda, rad, ras cu plans.Si asta trece, nu stiu ce vine, pardon, nu vreau sa stiu. Eu spun ca fără voi...ar fi fost ceva lipsă. Ceva incomplet.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum