Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

• Oras:p'aci deocamdata
Postat

atunci sunt tare desteapta ... ma duc sa ma uit la poze in continuare sa-mi mentin intelectul viu =))

Bravo! Asa sa faci!

Pot sa te rog ceva? E pe aici un individ, un pic prostut, un pic retard, oleaca idiot. Cica face masaje. E obisnuit cu sclavia. Pot sa ti-l trimit? E cadou! Iar un cadou nu se refuza.

Postat

ups, citesc niste poze cu niste forme abstracte .... sa fie rachete :hmmm  sa fie un soi necunoscut de ciuperci :hmmm

trebuie sa ma documentez mai profund

ups, ciuperca intra si iese dintr-o gaura... oare ce o fi :hmmm ... interesanta lucrare

Daca dupa ce privesti astfel de ciuperci constati ca se umezeste pasarica e de bine. Inca nu ai imbatranit definitiv. Pasarica e inca vie! Dar te rog! Ajuta-ma cu saracu' ala cu masaju'!

Postat

Bravo! Asa sa faci!

Pot sa te rog ceva? E pe aici un individ, un pic prostut, un pic retard, oleaca idiot. Cica face masaje. E obisnuit cu sclavia. Pot sa ti-l trimit? E cadou! Iar un cadou nu se refuza.

e frumos sa ma rogi sa iti dau o mana de ajutor .... avand in vedere ca vrei sa mi-l faci cadou, trebuie sa-mi si platesti sa-l primesc =))

Postat

e frumos sa ma rogi sa iti dau o mana de ajutor .... avand in vedere ca vrei sa mi-l faci cadou, trebuie sa-mi si platesti sa-l primesc =))

platesc in natura!

Postat

sugi pula in natura =))

mamaaaaaaaaaa, ce ma agiti tu sa-ti vorbesc murdar

io! care sunt o doamna in adevarat sens al cuvantului =)))

Aia cu sugi pula ai zis-o tu gandintu-te la tine si le ce ti-ai dori sa faci. Eu fiind barbat si foarte heterosexual (imi place doar pizda ce sa-i faci!) pot fii cel de la capatul potrivit al pulii care iti intra in gura. Hai ca ti-ma descris destula actine cat sa te fleoscaiesti. Nu ca nu ai fi deja. La corp nu la pizda. Vad ca te-am si agitat. Mi s-a mai reprosat acest "defect" al meu de a gita femeile. Si mai ales doamnele ca tine!

• Like 1
Postat

Aia cu sugi pula ai zis-o tu gandintu-te la tine si le ce ti-ai dori sa faci. Eu fiind barbat si foarte heterosexual (imi place doar pizda ce sa-i faci!) pot fii cel de la capatul potrivit al pulii care iti intra in gura. Hai ca ti-ma descris destula actine cat sa te fleoscaiesti. Nu ca nu ai fi deja. La corp nu la pizda. Vad ca te-am si agitat. Mi s-a mai reprosat acest "defect" al meu de a gita femeile. Si mai ales doamnele ca tine!

=)) ai mare dreptate =)))

deja sunt fierbinte =))

un pompier in zona , sa domoleasca fierbinteala ?

Postat

deja sunt fierbinte =))

Nino, nino, nino...vin acum! Asta e semnalul pompierilor sau al salvarii? Ca le incurc mereu. Oricum si un salvator iti prinde bine!

• Like 1
  • Oras:Falastoaca
  • Oras:Falastoaca
Postat

deja sunt fierbinte =))

Mamaie,ia-ti gamela si mergi la cantina sociala.

• Like 2
  • Oras:Undeva
Postat

Nino, nino, nino...vin acum! Asta e semnalul pompierilor sau al salvarii? Ca le incurc mereu. Oricum si un salvator iti prinde bine!

al salvarii cred, pompierii nu cred ca au si sonor.

Reputație: 1750
Postat

al salvarii cred, pompierii nu cred ca au si sonor.

pompierii au sirena si e foarte zgomotoasa

• Like 1
Postat

pompierii au sirena si e foarte zgomotoasa

da, n-am prea vazut pompieri in misiune.

Reputație: 1750
Postat

da, n-am prea vazut pompieri in misiune.

e bine.

datoria lor este sa stinga incendii

in restul timpului sunt la baza

• Like 2
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Anona cum pot sa iau legatura cu tine pentru o "vizita"/

• Like 1
Vizitator stau de sase
Reputație: 0
Postat

CEO mai face mititica de Amada?

• Like 1

• Oras:fara
  • Oras:fara
Postat

https://scontent.ftsr1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/18921928_1876008865981833_7878086058719140623_n.jpg?oh=78e7378a0469f42efa48d747a8d9022a&oe=59E9282F :laugh2  :rax2

• Like 10
  • Minus 19

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 2 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...