money_talks Reputație: -236 Postat Iunie 15, 2017 Oras:Acolo unde se da ora exacta Oras:Acolo unde se da ora exacta Partajează Postat Iunie 15, 2017 sa descante la unGie ) Ma Trolle....mi-a iesit si mie prima laba! Sa mor da n-aveam fobie!Da cate ori am incercat in 38 da ani,sa culca imediat! Locatie - acasa,in pat,confort,dotat cu servetele umede,uscate - 10Executanta - Manuela stanga.8,5 ca era la prima ispravahalatu- pa gratisorgaZmu' -10.Am baut o bere in cinstea ispravei.Sa-mi fie da bine.Pune mâna si fa-o mai des si o sa ajungi sã ai 10 pã linie😂😂 6 10 Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iunie 15, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 15, 2017 Bună Amandino Cu cine am placerea? Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 15, 2017 Partajează Postat Iunie 15, 2017 Pune mâna si fa-o mai des si o sa ajungi sã ai 10 pã linieCu nevasta pa langa mine nu merge.Când o mai pleca mai eGZersez 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 15, 2017 Partajează Postat Iunie 15, 2017 Poti sa petreci si fara par pe cap. Sigur ca da Dar eu...mereu mi-a plăcut freza de Osvaldo Rios.Semăn uMpic cu el la fata, asa ca impactul la femei e diferit.Cânsun' chelios, ma lasă în pace ) 1 Link spre comentariu
obsedatul Reputație: -2024 Postat Iunie 15, 2017 Oras:Here Oras:Here Partajează Postat Iunie 15, 2017 De departe lucrurile nu se vad bine.Iar de aproape nici nu se observa. 1 1 Link spre comentariu
johnymnemonic Reputație: 49 Postat Iunie 15, 2017 Partajează Postat Iunie 15, 2017 Cu cine am placerea? Nici prin strapon nu-ti trece 1 Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iunie 15, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 15, 2017 Sigur ca da Dar eu...mereu mi-a plăcut freza de Osvaldo Rios.Semăn uMpic cu el la fata, asa ca impactul la femei e diferit.Cânsun' chelios, ma lasă în pace ) Te razi pe cap sa scapi de femei?! Pericol public! Ma duc pana la pisici sa vad cate pasarici sau stoluri pot depista. Nici prin strapon nu-ti trece Cand o sa incep sa gandesc cu straponul e caz pierdut. 2 Link spre comentariu
johnymnemonic Reputație: 49 Postat Iunie 15, 2017 Partajează Postat Iunie 15, 2017 Te razi pe cap sa scapi de femei?! Pericol public! Ma duc pana la pisici sa vad cate pasarici sau stoluri pot depista. Cand o sa incep sa gandesc cu straponul e caz pierdut. Plm,n-ar fi prima oara,de gândit cu straponul zic 1 Link spre comentariu
Vizitator ana paraschiv Reputație: 0 Postat Iunie 15, 2017 Partajează Postat Iunie 15, 2017 Iar de aproape nici nu se observa. Da. Asa e, precum spui. Am suferit toata viata din cauza asta. PS: poza nu pun. 5 4 Link spre comentariu
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Iunie 15, 2017 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Partajează Postat Iunie 15, 2017 Da. Asa e, precum spui. Am suferit toata viata din cauza asta. PS: poza nu pun. E ok, mai exista varianta sa ne intalnim si sa mi le arati Link spre comentariu
tendoi Reputație: -550 Postat Iunie 15, 2017 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Partajează Postat Iunie 15, 2017 Da. Asa e, precum spui. Am suferit toata viata din cauza asta. PS: poza nu pun. Poți sa mi dai mie poza și îi povestesc eu. Are încredere în mine )))) 2 3 Link spre comentariu
obsedatul Reputație: -2024 Postat Iunie 15, 2017 Oras:Here Oras:Here Partajează Postat Iunie 15, 2017 Da. Asa e, precum spui. Am suferit toata viata din cauza asta. PS: poza nu pun.Asa-i ca te simti mai bine? Link spre comentariu
Vizitator ana paraschiv Reputație: 0 Postat Iunie 15, 2017 Partajează Postat Iunie 15, 2017 Asa-i ca te simti mai bine? Nu, azi nu am o zi prea misto. Iti multumesc ca ma faci sa zambesc. E ok, mai exista varianta sa ne intalnim si sa mi le arati Uff, ma vad nevoita sa refuz aceasta tentatie. Poți sa mi dai mie poza și îi povestesc eu. Are încredere în mine )))) Si eu am incredere in tine. Vezi ca ai poza pe pemeu . 5 4 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 15, 2017 Partajează Postat Iunie 15, 2017 Te razi pe cap sa scapi de femei?! Pericol public! Ma duc pana la pisici sa vad cate pasarici sau stoluri pot depista.Părul mai lung necesită o îngrijire mai...deosebită, chelia doar un dus rapid și gata. Mai e și caldura... Ei bine,cred ca va trebui sa te duci de câteva ori ca sa tragă o concluzie. Eu ți-am urmărit postările,povestea.La tine este vorba, as spune,despre starea ta actuală, și cum s-a ajuns aici.Va merge probabil până în copilărie. Important este ca tu sa te recentrezi, sa te liniștești.Și sa găsești pe cineva cu care sa vorbești,cineva care sa nu aibă niciun interes. One true friend 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 15, 2017 Partajează Postat Iunie 15, 2017 De la Dolores citire: 2 18 Link spre comentariu
colorado sukar Reputație: 150 Postat Iunie 15, 2017 Oras:Splaiul Unirii Oras:Splaiul Unirii Partajează Postat Iunie 15, 2017 Ce face prăduitorii ? Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Iunie 15, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Iunie 15, 2017 Ce face prăduitorii ? fiecare cum poate ... majoritatea cauta sa ti-o vare sub coada Link spre comentariu
obsedatul Reputație: -2024 Postat Iunie 15, 2017 Oras:Here Oras:Here Partajează Postat Iunie 15, 2017 Poți sa mi dai mie poza și îi povestesc eu. Are încredere în mine ))))Citez un "clasic in viata": "Ntz!" 2 1 Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iunie 15, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 15, 2017 Părul mai lung necesită o îngrijire mai...deosebită, chelia doar un dus rapid și gata. Mai e și caldura...Ei bine,cred ca va trebui sa te duci de câteva ori ca sa tragă o concluzie.Eu ți-am urmărit postările,povestea.La tine este vorba, as spune,despre starea ta actuală, și cum s-a ajuns aici.Va merge probabil până în copilărie.Important este ca tu sa te recentrezi, sa te liniștești.Și sa găsești pe cineva cu care sa vorbești,cineva care sa nu aibă niciun interes. One true friend Ce le stii tu pe toate. Nu a vrut sa-mi dea nici macar un antidepresiv, a zis ca am o depresie temporara, cu greu mi-a dat juma de calmant dimineata si o pastila seara pentru somn.Vrei sa fii prietenul meu? Peseu: Azi inca mai beau, maine incep tratamentul si stop alcool, sper sa nu aberez pe aici prea tare. 2 Link spre comentariu
johnymnemonic Reputație: 49 Postat Iunie 15, 2017 Partajează Postat Iunie 15, 2017 Ce le stii tu pe toate. Nu a vrut sa-mi dea nici macar un antidepresiv, a zis ca am o depresie temporara, cu greu mi-a dat juma de calmant dimineata si o pastila seara pentru somn.Vrei sa fii prietenul meu? Peseu: Azi inca mai beau, maine incep tratamentul si stop alcool, sper sa nu aberez pe aici prea tare. Mi-a placut asta cu băutul. De mâine mă las și eu de curve..Și de fumat.Am zis Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iunie 15, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 15, 2017 Mi-a placut asta cu băutul. De mâine mă las și eu de curve..Și de fumat.Am zis Te apuci de mestecat gume si laba? De fumat nu ma las, am incercat, o fac cand sunt mai putin stresata... De bautura nu-i bai, daca ma calmeaza tratamentul, nu-i vad rostul sa-mi fie rau dimineata pentru ca nu mai fac fata stresului. Iar de sex nu ma las pentru ca imi place, ma descarca si linisteste... Pacat sa dai cu piciorul intr-un lucru natural de care are nevoie corpul si mintea. Link spre comentariu
johnymnemonic Reputație: 49 Postat Iunie 15, 2017 Partajează Postat Iunie 15, 2017 Guma mestec de când mă știu. Orbit.De lână nu mă las nici mort,de la curve m-am învățat minte Link spre comentariu
johnymnemonic Reputație: 49 Postat Iunie 15, 2017 Partajează Postat Iunie 15, 2017 * de lămâie ziceam,dar te-ai prins Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iunie 15, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 15, 2017 Guma mestec de când mă știu. Orbit.De lână nu mă las nici mort,de la curve m-am învățat minte * de lămâie ziceam,dar te-ai prins De lamaie in niciun caz, cu strapon sau fara. Am o minte cam murdara... ii permit in sex, nu-mi place cand o apuca atacurile de panica, dar si asta se rezolva uneori prin sex. Nu am decat "pro" in ce priveste aspectul. Link spre comentariu
brett Reputație: 1750 Postat Iunie 15, 2017 Partajează Postat Iunie 15, 2017 Am o minte cam murdara... ii permit in sex, nu-mi place cand o apuca atacurile de panica, dar si asta se rezolva uneori prin sex. Nu am decat "pro" in ce priveste aspectul. publica un nr de telefon la care poti fi gasita!sigur vei fi rezolvata Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum