alfazetta Reputație: 8 Postat Iunie 16, 2017 Postat Iunie 16, 2017 Medicul "meu" cand mi-am aratat nemultumirea intr-un mod destul de tact... m-a atacat ca a lucrat 5 ani al Obregia si e in nstare sa dobore si un gigant, ca uneori tratamentele sunt administrate si obligatoriu...Plm, am fost la o clinica privata, am zis ca de dementi nu duc lipsa, am dat de inca unul.Nooo bine,dar eu nu vad ce ti-ai aratat tu nemultumirea?De ce percepi un ajutor ca un atac si mai ales de ce plm crezi tu ca un antidepresiv e superior or potrivit tie decat un sedativ?Adica nu trebuie sa treci in atac de cate ori simti ca esti neinteleasa cand cineva vrea sa te ajute... vrei antidresive?plm am vreo 50 nu glumesc. dar daca mi-as fi tratat prietena psiiatru gen esti dujamnu si de ce nu imi dai ce iti zic ca eu stiu mai bine cre' ca m'ar fi pastilat legat de pat si ar fi profitat sa imi futa 2 palme asa aiuritaasteaspta pana maine pe trezesti in pranz spre dupa masa iti incepi tratamentu 2 patie combinate e obicei isi fac efectu dupa vreo luna gen sa te stabilizeze trec 2 ,nu mere scibi medicu...care e probalema? tre neaparat antidepresive ca ti s-a pus pata?daca nu mere ce ti-a zis omu faci ce vrei tu,dar nu fi recalcitrantaun sedativ in principiu e mai proeficient ca un antidepresiv care un un mood swinger relativ usor
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Iunie 16, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 16, 2017 Nooo bine,dar eu nu vad ce ti-ai aratat tu nemultumirea?De ce percepi un ajutor ca un atac si mai ales de ce plm crezi tu ca un antidepresiv e superior or potrivit tie decat un sedativ?Adica nu trebuie sa treci in atac de cate ori simti ca esti neinteleasa cand cineva vrea sa te ajute... vrei antidresive?plm am vreo 50 nu glumesc. dar daca mi-as fi tratat prietena psiiatru gen esti dujamnu si de ce nu imi dai ce iti zic ca eu stiu mai bine cre' ca m'ar fi pastilat legat de pat si ar fi profitat sa imi futa 2 palme asa aiuritaasteaspta pana maine pe trezesti in pranz spre dupa masa iti incepi tratamentu 2 patie combinate e obicei isi fac efectu dupa vreo luna gen sa te stabilizeze trec 2 ,nu mere scibi medicu...care e probalema? tre neaparat antidepresive ca ti s-a pus pata?daca nu mere ce ti-a zis omu faci ce vrei tu,dar nu fi recalcitrantaun sedativ in principiu e mai proeficient ca un antidepresiv care un un mood swinger relativ usor E mai grav decat se vede.Fac niste atacuri de panica uneori... am ramas cu sechele legat de inaltime si spatii mici... Si indiferent cat eu, psihologul de serviciu, nu incerc sa ma detasez de toate ratarile mele si suturile in mine... revin. Revenirile astea vin cu depresii acute, frustrari, etc.Daca tot mi-a dat un spanac de "tratament" pe o saptamana... era evident ca eram deprimata, fie si temporar, temporara a fost si reteta.Eu cand am intrat am zis ca nu mai fac fata singura psihologic, halal ajutor a fost asta.
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Iunie 16, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 16, 2017 De ce plm am dat tot de barbat sa-mi explice ca e destept in ce face?!
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Iunie 16, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 16, 2017 Ignorati-ma, sunt destul de ametita, dar nu mi-e somn. Se invart multe rotite, nici 2 sticle de coniac nu le face fata... Bizar cum adun sau trezesc nebunia in oameni... dar numai eu sunt cea care constientizeaza ca ce e prea mult a fost prea mult acum 2 ani.
alfazetta Reputație: 8 Postat Iunie 16, 2017 Postat Iunie 16, 2017 E mai grav decat se vede.Fac niste atacuri de panica uneori... am ramas cu sechele legat de inaltime si spatii mici... Si indiferent cat eu, psihologul de serviciu, nu incerc sa ma detasez de toate ratarile mele si suturile in mine... revin. Revenirile astea vin cu depresii acute, frustrari, etc.Daca tot mi-a dat un spanac de "tratament" pe o saptamana... era evident ca eram deprimata, fie si temporar, temporara a fost si reteta.Eu cand am intrat am zis ca nu mai fac fata singura psihologic, halal ajutor a fost asta.Mai fata, draga mea PAi cum sa iti zic eu novice..tocmai de aia ti-a dat...ce legatura are anxietatea cu depresia clasica? desigur se pot combina din cate stiu si ciar am vazut, dar la atacuri de panica tocmai antidepresice nu se prescriu scumpo relaxeaza-te. dormiun tratament pe o sapt ciar ca nu pare a fi medic bun....se dau pe cateva luni..dar daca ai fost ostila asa cu el poate nu avea incredere.... dormi iei ce e dat vezi cum functioneaza inainte sa termini mergi iarasi
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Iunie 16, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 16, 2017 Mai fata, draga mea PAi cum sa iti zic eu novice..tocmai de aia ti-a dat...ce legatura are anxietatea cu depresia clasica? desigur se pot combina din cate stiu si ciar am vazut, dar la atacuri de panica tocmai antidepresice nu se prescriu scumpo relaxeaza-te. dormiun tratament pe o sapt ciar ca nu pare a fi medic bun....se dau pe cateva luni..dar daca ai fost ostila asa cu el poate nu avea incredere.... dormi iei ce e dat vezi cum functioneaza inainte sa termini mergi iarasi M-am saturat sa fiu beata pentru ca sunt deprimata!Am ajuns sa bag un cutit in mana cuiva ca nu mai accept alte suprimari... Am fost suprimata in consultatie. I'm done, i'm surrounded by morons!Still cannot take it!!!
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Iunie 16, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 16, 2017 N-ai ce sa-mi spui, sunt organizatoarea si rezalvatoarea p... Daca eu nu stiu, e grav.
alfazetta Reputație: 8 Postat Iunie 16, 2017 Postat Iunie 16, 2017 Amada, asculta.... In principiu desi locu asta nu e linia fierbinte, totusi... Toti avem probleme, recunoscute sau nu, descpritive sau fortate asupra altora blabla. Deci sa ai o problema la mansarda sau la erv la mai stiu eu e ca un rinisci, ficat,stomac problematic. Din pct meu de vdr... Desigur gradu in care amaresti lumea diin jur nu e aceasi de la o gastrita la insuficienta renala la cuuuucuuu,dar cine plm sunt eu sa judec...in ult 4-5 luni a adoptat si eu regimu zi noapte doar ca natural adica 1-3 valeriana pe zi melotonina seara. Si totusi am floacoane intregi de fluoxin aka prozac,dar simtand ca nu e caternca si ciar s-ar putea sa am nevoie de ele ma abtin. dar categoric! le.am si ascuns. si mai bag o oala de 4 litri cu salvie, sunatoare,musetel,verbina si ceai verde/.... Ca plm ....cel mai oribi an din viata mea si uneori facotri externi te fac sa o iei cuuucuuu gimme a freaking blade....Dar drepseia si anxiatatea nu se trateaza asemanator, pe bune acumSi noi toti te iubi sau multi mkey?tre sa ma tirez
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Iunie 16, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 16, 2017 Amada, asculta.... In principiu desi locu asta nu e linia fierbinte, totusi... Toti avem probleme, recunoscute sau nu, descpritive sau fortate asupra altora blabla. Deci sa ai o problema la mansarda sau la erv la mai stiu eu e ca un rinisci, ficat,stomac problematic. Din pct meu de vdr... Desigur gradu in care amaresti lumea diin jur nu e aceasi de la o gastrita la insuficienta renala la cuuuucuuu,dar cine plm sunt eu sa judec...in ult 4-5 luni a adoptat si eu regimu zi noapte doar ca natural adica 1-3 valeriana pe zi melotonina seara. Si totusi am floacoane intregi de fluoxin aka prozac,dar simtand ca nu e caternca si ciar s-ar putea sa am nevoie de ele ma abtin. dar categoric! le.am si ascuns. si mai bag o oala de 4 litri cu salvie, sunatoare,musetel,verbina si ceai verde/.... Ca plm ....cel mai oribi an din viata mea si uneori facotri externi te fac sa o iei cuuucuuu gimme a freaking blade....Dar drepseia si anxiatatea nu se trateaza asemanator, pe bune acumSi noi toti te iubi sau multi mkey? tre sa ma tirez Apreciez si te pupacesc! Lasa-ma cu gandurile mele, deseori gasesc raspunsul aberand, desi dupa ma simt penibil... Well, am fost penibila pe aici destul incat sa nu-mi pese.Vreau sa ma vad unde mi-e locul, sunt dispusa sa pierd niste lupte (interne), macar sa termin cu nebunia asta...
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Iunie 16, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 16, 2017 Hei! Nu ma omor, am incercat de prea multe ori, pe... nici nu am incercat sa-l omor.... Sunt mult mai pasnica decat par, instabila sunt, iar la asta evident lucrez. Scoateti incadrarea pusa mie, in spatele ei scrie "Sunt prea retardat sa inteleg".Nu se regasesc cei mentionati, dar ceilalti inteleg.
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Iunie 16, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 16, 2017 Nici nu mi-am dat seama cum a venit dimineata si iar...Ce sa fac sa dorm si eu noaptea?
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Iunie 16, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 16, 2017 Tratamentul curului zici ca e pentru una de 5 ani lipsita de...Nu mi-e somn deloc, iar pastile nu iau peste alcool.Viata de rahat!Inchid, am scris destule aberatii azi.
tendoi Reputație: -550 Postat Iunie 16, 2017 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Postat Iunie 16, 2017 Buna dimineata. sa vie si vis pa topic, ca sa fie sou mai mare Amandino. 1 3
alfazetta Reputație: 8 Postat Iunie 16, 2017 Postat Iunie 16, 2017 PT astia care ma cred moarta dupa pisicuts...daca-s finuta si nu dau din gura cestii real intime well wake up....Daaa ai dupa ce muri la pisicuts e frumos de pica, bogat la nivel european, are si o pula uriasa nu doar medie si deloc pb cu cuuucuuuCa l-am lasat sa se dea mare de cateva ori poate de multe treaca mearga. Eu il iubesc pe Bogdanel, nu am fost indrgostita de el decat vreo 2-3 luni cand voia sa para altceva si dupa nu l-am placut macar ca persoana. Nu l-am respectat niciodata. Nici nu are ce sa iti placa or sa respecti....Ultima mea banare apropo a venit imediat dupa mailu meu catre el "eu sunt moarta pt tine" plus o paranoia a lui ca diversi i-au publicat datele personale si crizat a crezut ca-s implicataIn rest e un meducru la portofel, cu o pula medie, un creier mai mic si un real esec ca persoana umana cu toata tristetea si fara jigniri Dar totusi sa lamurim cestii m-am pisat pe pisicuts eu rozkendra de min 5 ori pe zi in fct de comportamentul sau incepe sa imi devina indiferent,deci nu am scris cu ura sau blabla
alfazetta Reputație: 8 Postat Iunie 16, 2017 Postat Iunie 16, 2017 ps nu e tradare, barfa sau indiscretie blabla i-am repetat aceste lucrusoare de cateva ori pe luna de un an jumatate stie asadar ca nu-l respect,nu-l plac ca persoana, ca suflet si in ciuda ascestui fapt tot a facut el pe cocosu de multe oriSa fie la tine bobo, sper ca ti-am umflat orgoliu cat a durat.Pps nu-s o scarba... i-am explicat multe si am incercat din rasputeri,punandu-ma pe planul 2 de cele mai multe ori si nu aberant ca orice femeie sa 'il schimb'cere cineva care a avut rabdare 2 ani sa nu aiba o javra in preajma? cam asa
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 16, 2017 Postat Iunie 16, 2017 Ce le stii tu pe toate. Nu a vrut sa-mi dea nici macar un antidepresiv, a zis ca am o depresie temporara, cu greu mi-a dat juma de calmant dimineata si o pastila seara pentru somn.Vrei sa fii prietenul meu? Peseu: Azi inca mai beau, maine incep tratamentul si stop alcool, sper sa nu aberez pe aici prea tare. Tata știe.Tata te iubeșteTata te susțineTata crede în tineTata e cel mai bun prieten al tău. 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 16, 2017 Postat Iunie 16, 2017 Ce noapte frumoasă Ps :Trolle sunteti frati de mama sau de tata ? 1 4
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 16, 2017 Postat Iunie 16, 2017 Ce noapte frumoasă Ps :Trolle sunteti frati de mama sau de tata ? De amândoiAdam și Eva 1
vistantric Reputație: -3413 Postat Iunie 16, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Iunie 16, 2017 Acum sunt beata, dar nu mint. Mi-a zis ca depresia mea e temporara, mi-a dat tratament pentru o saptamana, dar nu si pentru depresie.\What the fuck is wrong with you people?!Depresia e de un real ajutor cand sunt schimbări în viața unui om. Ea este ca un prieten care îți zice:stai locului si povesteste-mi până vedem care-i baiul. 4 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 16, 2017 Postat Iunie 16, 2017 Buna dimineata. sa vie si vis pa topic, ca sa fie sou mai mare Amandino.S-a făcut voia ta 1 4
vistantric Reputație: -3413 Postat Iunie 16, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Iunie 16, 2017 S-a făcut voia ta Și dacă...ce se-ntâmplă!?
cicerone22 Reputație: 124 Postat Iunie 16, 2017 Oras:București Oras:București Postat Iunie 16, 2017 sa vina si anonna
danela Reputație: 21 Postat Iunie 16, 2017 Postat Iunie 16, 2017 Astăzi mă duc pe la Starbucks 😙😉
anonna Reputație: 1930 Postat Iunie 16, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Iunie 16, 2017 sa vina si anonna ce ai mah? dureri de cap ? crezi ca io's aspirina ta ?
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Iunie 16, 2017 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Postat Iunie 16, 2017 Astăzi mă duc pe la Starbucks unde si cand sa vin si eu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum