Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

amanda ce parere ai despre scrat care te-a suparat anul trecut ??

Tot javra tre sa fii? Nu iti ajunge?

Un om are probleme serioase, ince3rca sa isi gaseasca linistea, e singurul loc care i-a ramas sa isi descarce sufletu si tu chiar si atunci lepra incerci sa il provoci, crezandu-te glumet?

Penibilule si creier de gaina ce esti. esti un raat care se crede carnat in timp ce rasuna un colaj manelistic

@Amada am fost in padure de nebuna singuric inainte sa plec putin din tara. Nimic fancy o cabana oarecare.Poate in primele zile de tratament ti-ar prinde bine sa te izolezi sa te gandesti la tie, sa auzi o singura voce in cap cu ce iti doresti tu pt tine, anume a ta. Mai faci o ungiuta,mai citesti o carte, mai tricotezi ceva. Timp cu tine si doar  pt tine

Barfa  :flowers2

Link spre comentariu

cum dovedesti ca esti ea?

Prin ceea ce a cumpanit mai greu toata viata ei: cuvantul, servo-directia, aciditatea cand pune la punct si o stare launtrica de zen :)

Nu mai i impertinent. PT ca esti toma si sunt binedispusa o sa dau indiciu. Ma laudai destul de in trecut pt bunatate cand vb despre asociatii animale, case de copii, donatii de impozit si altele.

O cloa nu are niciodata memoria mea sa isi aminteasca toate chichitele prostesti :)

Acu treci de fii cuminte si cuviincios

Link spre comentariu

Prin ceea ce a cumpanit mai greu toata viata ei: cuvantul, servo-directia, aciditatea cand pune la punct si o stare launtrica de zen :)

Nu mai i impertinent. PT ca esti toma si sunt binedispusa o sa dau indiciu. Ma laudai destul de in trecut pt bunatate cand vb despre asociatii animale, case de copii, donatii de impozit si altele.

O cloa nu are niciodata memoria mea sa isi aminteasca toate chichitele prostesti :)

Acu treci de fii cuminte si cuviincios

da,  esti buna... sa-ti verific servodirectia

Link spre comentariu

n-am nevoie de mecanici

cu asta te ocupi? :)) ia spune repede linia muncii,sectoru macar. sau esti somer? ca freci duda pe la toate damezele pana dau in apoplexie de numa numa:))

zburda mai disciplinat

nu te preface ca n-ai inteles!

p.s: ai intrat in modul meet and greet?

Link spre comentariu

nu te preface ca n-ai inteles!

p.s: ai intrat in modul meet and greet?

Eu fac pe nebuna sau proasta sau pe ambele de cate ori am cef sa ma amuz pe mine insami. Sunt asa copioasa ca ma ador

PS dar pe tine tot o sa te captureze testatele si alea de la top, m te leaga fedeles si iti dau foc in timp ce topaie in sincron ca unei vrajitoare. sa lasi in scris cand se va petrece. o sa iti compun o oda sau poate chiar o balada curvistin-mioritica. O sa o citesti trasnfigurat in flacari si o sa zambesti ca si cum ai vazut-o pe Ana Lesko

Link spre comentariu

Eu fac pe nebuna sau proasta sau pe ambele de cate ori am cef sa ma amuz pe mine insami. Sunt asa copioasa ca ma ador

PS dar pe tine tot o sa te captureze testatele si alea de la top, m te leaga fedeles si iti dau foc in timp ce topaie in sincron ca unei vrajitoare. sa lasi in scris cand se va petrece. o sa iti compun o oda sau poate chiar o balada curvistin-mioritica. O sa o citesti trasnfigurat in flacari si o sa zambesti ca si cum ai vazut-o pe Ana Lesko

las-o mai moale cu energizantele!

apropo, iti place golful in nocturna?

• Like 1
Link spre comentariu

las-o mai moale cu energizantele!

apropo, iti place golful in nocturna?

Ce golf visezi baiete ca am fost in pustietate unde mi-am troznit  lemne singura cu toporu cu o ura de psihopat de am exorcizat toti draci din mine dupa efort. ca apoi sa o ard trendy ,zen in fata focului facut de mine. Nici macar nu am avut blanita de urs, am gasit pe acolo ceva cojoc de oaie care parea ca a mierlit-o acu vreun mileniu

a fost foarte dragut si raw totul

Link spre comentariu

maine o sa spui ca ai fost in seychelles cu Bear Grylls sa iei scoici de pe fundul oceanului

Nu bre, de maine am treaba, dar mai modest asa, numai prin Europa.

Dar uneori imi place sa ma duc de nebuna singura unde sunt cabane f rarite. Mi se potriveste, fiind putin salbatica, in salbaticie imi gasesc linistea si ma auto=domolesc.

In orice caz daca ma lasi in pustiu la naiba in praznic citic nu voi crapa, ba ciar ma voi simti in largu meu

Link spre comentariu

Nu bre, de maine am treaba, dar mai modest asa, numai prin Europa.

Dar uneori imi place sa ma duc de nebuna singura unde sunt cabane f rarite. Mi se potriveste, fiind putin salbatica, in salbaticie imi gasesc linistea si ma auto=domolesc.

In orice caz daca ma lasi in pustiu la naiba in praznic citic nu voi crapa, ba ciar ma voi simti in largu meu

salbatica? :laugh2

eu spun ca nu esti calcata bine

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti

te-am intrebat sa te ajut .... dezinteresat 

:) Daca e ceva serios vorbim in PM.

amanda ce parere ai despre scrat care te-a suparat anul trecut ??

Long time no see! :D

Ce parere ai ca nu ti-a mers iar jucaria azi?  :laugh2

SI eu am suparat-o, da' are inima mare si ne-a iertat pe amandoi. :)

;)  :2qm40hg

@Amada am fost in padure de nebuna singuric inainte sa plec putin din tara. Nimic fancy o cabana oarecare.Poate in primele zile de tratament ti-ar prinde bine sa te izolezi sa te gandesti la tie, sa auzi o singura voce in cap cu ce iti doresti tu pt tine, anume a ta. Mai faci o ungiuta,mai citesti o carte, mai tricotezi ceva. Timp cu tine si doar  pt tine

Barfa  :flowers2

De izolare nu duc lipsa, am ales pana am cules.  :laugh2  :slap2

Merci, la fel!  :hug1

• Like 1
  • Minus 2
Link spre comentariu

Si pe mine a fost (este) suparata (de fapt pe toti cu care s-a vazut in ziua respectiva) si niciodata n-am inteles motivul. Drept urmare nici nu a mai conversat cu ea.

:slap2  Cu tine abia daca am schimbat 2 vorbe, chiar nu am un motiv sa fiu suparata.

Daca ne-am tachinat pe forum, pentru mine nu are importanta. 

Nu sunt genul sa tin pica pe cineva, fie ca mi-a facut si ceva grav, m-as chinui singura, nu mai vorbim de nimicuri. :)

• Like 2
  • Minus 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...