n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iunie 17, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 17, 2017 cica nu mai am puncte.Triplu laic!Am un spoooorrr....oooleooooo.... Vezi sa nu iasa gemeni. esti buna la de toate. vrei sa fii secretara? Am fost si secretara pe la inceputuri...Ai nevoie? 1 2 Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iunie 17, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Iunie 17, 2017 Protejat 5 4 Link spre comentariu
brett Reputație: 1750 Postat Iunie 17, 2017 Partajează Postat Iunie 17, 2017 Am fost si secretara pe la inceputuri...Ai nevoie? te-am intrebat sa te ajut .... dezinteresat 1 Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114274 Postat Iunie 17, 2017 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Partajează Postat Iunie 17, 2017 amanda ce parere ai despre scrat care te-a suparat anul trecut ?? Link spre comentariu
obsedatul Reputație: -2024 Postat Iunie 17, 2017 Oras:Here Oras:Here Partajează Postat Iunie 17, 2017 SI eu am suparat-o, da' are inima mare si ne-a iertat pe amandoi. 1 1 Link spre comentariu
alfazetta Reputație: 8 Postat Iunie 17, 2017 Partajează Postat Iunie 17, 2017 amanda ce parere ai despre scrat care te-a suparat anul trecut ??Tot javra tre sa fii? Nu iti ajunge?Un om are probleme serioase, ince3rca sa isi gaseasca linistea, e singurul loc care i-a ramas sa isi descarce sufletu si tu chiar si atunci lepra incerci sa il provoci, crezandu-te glumet?Penibilule si creier de gaina ce esti. esti un raat care se crede carnat in timp ce rasuna un colaj manelistic @Amada am fost in padure de nebuna singuric inainte sa plec putin din tara. Nimic fancy o cabana oarecare.Poate in primele zile de tratament ti-ar prinde bine sa te izolezi sa te gandesti la tie, sa auzi o singura voce in cap cu ce iti doresti tu pt tine, anume a ta. Mai faci o ungiuta,mai citesti o carte, mai tricotezi ceva. Timp cu tine si doar pt tineBarfa Link spre comentariu
alfazetta Reputație: 8 Postat Iunie 17, 2017 Partajează Postat Iunie 17, 2017 care parasuta mai e? parasuta esti tu cu descidere sifonataCu rozkendra parca nu te obraniceai, incepi acuma? Link spre comentariu
brett Reputație: 1750 Postat Iunie 17, 2017 Partajează Postat Iunie 17, 2017 Cu rozkendra parca nu te obraniceai, incepi acuma? cum dovedesti ca esti ea? Link spre comentariu
alfazetta Reputație: 8 Postat Iunie 17, 2017 Partajează Postat Iunie 17, 2017 cum dovedesti ca esti ea?Prin ceea ce a cumpanit mai greu toata viata ei: cuvantul, servo-directia, aciditatea cand pune la punct si o stare launtrica de zen Nu mai i impertinent. PT ca esti toma si sunt binedispusa o sa dau indiciu. Ma laudai destul de in trecut pt bunatate cand vb despre asociatii animale, case de copii, donatii de impozit si altele.O cloa nu are niciodata memoria mea sa isi aminteasca toate chichitele prostesti Acu treci de fii cuminte si cuviincios Link spre comentariu
brett Reputație: 1750 Postat Iunie 17, 2017 Partajează Postat Iunie 17, 2017 Prin ceea ce a cumpanit mai greu toata viata ei: cuvantul, servo-directia, aciditatea cand pune la punct si o stare launtrica de zen Nu mai i impertinent. PT ca esti toma si sunt binedispusa o sa dau indiciu. Ma laudai destul de in trecut pt bunatate cand vb despre asociatii animale, case de copii, donatii de impozit si altele.O cloa nu are niciodata memoria mea sa isi aminteasca toate chichitele prostesti Acu treci de fii cuminte si cuviincios da, esti buna... sa-ti verific servodirectia Link spre comentariu
alfazetta Reputație: 8 Postat Iunie 17, 2017 Partajează Postat Iunie 17, 2017 da, esti buna... sa-ti verific servodirectian-am nevoie de mecanicicu asta te ocupi?) ia spune repede linia muncii,sectoru macar. sau esti somer? ca freci duda pe la toate damezele pana dau in apoplexie de numa numa:))zburda mai disciplinat Link spre comentariu
brett Reputație: 1750 Postat Iunie 17, 2017 Partajează Postat Iunie 17, 2017 n-am nevoie de mecanicicu asta te ocupi? ) ia spune repede linia muncii,sectoru macar. sau esti somer? ca freci duda pe la toate damezele pana dau in apoplexie de numa numa:))zburda mai disciplinat nu te preface ca n-ai inteles! p.s: ai intrat in modul meet and greet? Link spre comentariu
alfazetta Reputație: 8 Postat Iunie 17, 2017 Partajează Postat Iunie 17, 2017 nu te preface ca n-ai inteles! p.s: ai intrat in modul meet and greet?Eu fac pe nebuna sau proasta sau pe ambele de cate ori am cef sa ma amuz pe mine insami. Sunt asa copioasa ca ma adorPS dar pe tine tot o sa te captureze testatele si alea de la top, m te leaga fedeles si iti dau foc in timp ce topaie in sincron ca unei vrajitoare. sa lasi in scris cand se va petrece. o sa iti compun o oda sau poate chiar o balada curvistin-mioritica. O sa o citesti trasnfigurat in flacari si o sa zambesti ca si cum ai vazut-o pe Ana Lesko Link spre comentariu
brett Reputație: 1750 Postat Iunie 17, 2017 Partajează Postat Iunie 17, 2017 Eu fac pe nebuna sau proasta sau pe ambele de cate ori am cef sa ma amuz pe mine insami. Sunt asa copioasa ca ma adorPS dar pe tine tot o sa te captureze testatele si alea de la top, m te leaga fedeles si iti dau foc in timp ce topaie in sincron ca unei vrajitoare. sa lasi in scris cand se va petrece. o sa iti compun o oda sau poate chiar o balada curvistin-mioritica. O sa o citesti trasnfigurat in flacari si o sa zambesti ca si cum ai vazut-o pe Ana Lesko las-o mai moale cu energizantele!apropo, iti place golful in nocturna? 1 Link spre comentariu
alfazetta Reputație: 8 Postat Iunie 17, 2017 Partajează Postat Iunie 17, 2017 las-o mai moale cu energizantele!apropo, iti place golful in nocturna?Ce golf visezi baiete ca am fost in pustietate unde mi-am troznit lemne singura cu toporu cu o ura de psihopat de am exorcizat toti draci din mine dupa efort. ca apoi sa o ard trendy ,zen in fata focului facut de mine. Nici macar nu am avut blanita de urs, am gasit pe acolo ceva cojoc de oaie care parea ca a mierlit-o acu vreun mileniua fost foarte dragut si raw totul Link spre comentariu
brett Reputație: 1750 Postat Iunie 17, 2017 Partajează Postat Iunie 17, 2017 maine o sa spui ca ai fost in seychelles cu Bear Grylls sa iei scoici de pe fundul oceanului 2 Link spre comentariu
alfazetta Reputație: 8 Postat Iunie 17, 2017 Partajează Postat Iunie 17, 2017 maine o sa spui ca ai fost in seychelles cu Bear Grylls sa iei scoici de pe fundul oceanuluiNu bre, de maine am treaba, dar mai modest asa, numai prin Europa.Dar uneori imi place sa ma duc de nebuna singura unde sunt cabane f rarite. Mi se potriveste, fiind putin salbatica, in salbaticie imi gasesc linistea si ma auto=domolesc.In orice caz daca ma lasi in pustiu la naiba in praznic citic nu voi crapa, ba ciar ma voi simti in largu meu Link spre comentariu
brett Reputație: 1750 Postat Iunie 17, 2017 Partajează Postat Iunie 17, 2017 Nu bre, de maine am treaba, dar mai modest asa, numai prin Europa.Dar uneori imi place sa ma duc de nebuna singura unde sunt cabane f rarite. Mi se potriveste, fiind putin salbatica, in salbaticie imi gasesc linistea si ma auto=domolesc.In orice caz daca ma lasi in pustiu la naiba in praznic citic nu voi crapa, ba ciar ma voi simti in largu meu salbatica? eu spun ca nu esti calcata bine Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iunie 18, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 18, 2017 te-am intrebat sa te ajut .... dezinteresat Daca e ceva serios vorbim in PM. amanda ce parere ai despre scrat care te-a suparat anul trecut ?? Long time no see! Ce parere ai ca nu ti-a mers iar jucaria azi? SI eu am suparat-o, da' are inima mare si ne-a iertat pe amandoi. @Amada am fost in padure de nebuna singuric inainte sa plec putin din tara. Nimic fancy o cabana oarecare.Poate in primele zile de tratament ti-ar prinde bine sa te izolezi sa te gandesti la tie, sa auzi o singura voce in cap cu ce iti doresti tu pt tine, anume a ta. Mai faci o ungiuta,mai citesti o carte, mai tricotezi ceva. Timp cu tine si doar pt tineBarfa De izolare nu duc lipsa, am ales pana am cules. Merci, la fel! 1 2 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 18, 2017 Partajează Postat Iunie 18, 2017 Rozico Ai bagat-o ? Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iunie 18, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 18, 2017 Si pe mine a fost (este) suparata (de fapt pe toti cu care s-a vazut in ziua respectiva) si niciodata n-am inteles motivul. Drept urmare nici nu a mai conversat cu ea. Cu tine abia daca am schimbat 2 vorbe, chiar nu am un motiv sa fiu suparata.Daca ne-am tachinat pe forum, pentru mine nu are importanta. Nu sunt genul sa tin pica pe cineva, fie ca mi-a facut si ceva grav, m-as chinui singura, nu mai vorbim de nimicuri. 2 2 Link spre comentariu
obsedatul Reputație: -2024 Postat Iunie 18, 2017 Oras:Here Oras:Here Partajează Postat Iunie 18, 2017 Eu tot n-am inteles cu ce ti-am gresit... Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iunie 18, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Iunie 18, 2017 Se fură pe plajă...ochiu' dă la spate vă poate feri dă situațiile neplăcute 5 4 Link spre comentariu
raffaello Reputație: -6838 Postat Iunie 18, 2017 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Partajează Postat Iunie 18, 2017 Cam belit ochiu' 2 4 Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iunie 18, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 18, 2017 Eu tot n-am inteles cu ce ti-am gresit... Stai prost cu punctualitatea, in rest esti destul de simpatic... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum