Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 20, 2017 Partajează Postat Iunie 20, 2017 În rusă 1 2 Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iunie 20, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 20, 2017 În rusă Double like! Motherfuckers, mi-a cazut si o plomba... Eu ma bucur, cand dau nu raman dinti, dar ma axez pe lucruri mai importante.... Lick your wounds long... good luck! Next time ask me nicely. I may loose a fight, but never the war! 2 Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iunie 20, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 20, 2017 Vrei sa te mint? Mai si pierd. Vai de voooi!Sunt pasnica de fel, se plictisesc... Cu toata placera mea si suras... nu va recunoaste nimeni. Ne jucam, nu? Peseu: Este legat doar de cei... nu generalizez. Sa vezi artificii! Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iunie 20, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 20, 2017 Si faptul ca sunt analizata ca la muzeu...Retin, ascultati, roata se intoarce. Mai mult de jumatate... Arh, n-am rabdare! Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iunie 20, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 20, 2017 Plm, mi-ai intos stomacul!Cu asta aperi? Bleah!Fuck off! Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iunie 20, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 20, 2017 Sounds like internet games, just sounds like it. Ma bag la somn, poate reusesc. Link spre comentariu
esti prost Reputație: 24 Postat Iunie 20, 2017 Partajează Postat Iunie 20, 2017 Iar a aparut dezaxata asta? Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 20, 2017 Partajează Postat Iunie 20, 2017 “Să nu căutați clarvederea prin mijloacele și metodele ocultismului. Fiindcă adevărata clarvedere, addevărații ochi se află în inimă: iubirea este cea care deschide ochii. Femeia care iubește un bărbat vede în el niște lucruri pe care alte persoane nu le observă. Iar dacă ea îl crede asemănător unei divinități, să nu îi spuneți că se înșeală. Desigur, în mod obiectiv, ea se înșeală. Chiar dacă pare să exagereze virtuțile și frumusețile celui pe care îl iubește, este pentru că ea îl vede așa cum Dumnezeu l-a creat la origine, sau așa cum va fi când el se ve reîntoarce în sânul Divinității. Nu s-a înțeles încă puterea iubirii care deschide ochii sufletului. Cel care vrea să devină clarvăzător trebuie să învețe să iubească. Trebuie ca inima sa să strige în ajutor, ca orbii din Evanghelie care îl implorau pe Iisus: „Ai milă de noi, Doamne, Fiul lui David!” Lansați o chemare, și într-o zi lumina cosmică va veni și vă va întreba: „Ce vrei să fac pentru tine? – Să mi se deschidă ochii!” Iar dorința vi se va împlini: ochii vi se vor deschide.” Autor: Omraam Mikhaël Aïvanhov Gândul zilei de 17 iunie 2 Link spre comentariu
marta m Reputație: -4591 Postat Iunie 21, 2017 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Partajează Postat Iunie 21, 2017 “Să nu căutați clarvederea prin mijloacele și metodele ocultismului. Fiindcă adevărata clarvedere, addevărații ochi se află în inimă: iubirea este cea care deschide ochii. Femeia care iubește un bărbat vede în el niște lucruri pe care alte persoane nu le observă. Iar dacă ea îl crede asemănător unei divinități, să nu îi spuneți că se înșeală. Desigur, în mod obiectiv, ea se înșeală. Chiar dacă pare să exagereze virtuțile și frumusețile celui pe care îl iubește, este pentru că ea îl vede așa cum Dumnezeu l-a creat la origine, sau așa cum va fi când el se ve reîntoarce în sânul Divinității. Nu s-a înțeles încă puterea iubirii care deschide ochii sufletului. Cel care vrea să devină clarvăzător trebuie să învețe să iubească. Trebuie ca inima sa să strige în ajutor, ca orbii din Evanghelie care îl implorau pe Iisus: „Ai milă de noi, Doamne, Fiul lui David!” Lansați o chemare, și într-o zi lumina cosmică va veni și vă va întreba: „Ce vrei să fac pentru tine? – Să mi se deschidă ochii!” Iar dorința vi se va împlini: ochii vi se vor deschide.” Autor: Omraam Mikhaël Aïvanhov Gândul zilei de 17 iunie aici majoritatea uraste cu spume ,unde cauti tu iubirea , frumos totusi , ar fi bun un topic Gandul zilei , de ce ai ales pe tanti aia cu ciorapi ca sa nu se vada celulita sau pt circulatie ....azi iubesc caisele , pepenii si rosiile 5 9 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 21, 2017 Partajează Postat Iunie 21, 2017 aici majoritatea uraste cu spume ,unde cauti tu iubirea , frumos totusi , ar fi bun un topic Gandul zilei , de ce ai ales pe tanti aia cu ciorapi ca sa nu se vada celulita sau pt circulatie ....azi iubesc caisele , pepenii si rosiile Nu (mai) caut nimic pe aici. Poate, totusi, unele domnite, daca citesc, vor cauta sa inteleaga cate ceva. Poate... Dar nu e treaba mea asta. Nu stiu de ce tocmai pe tanti cu dresuri... Link spre comentariu
marta m Reputație: -4591 Postat Iunie 21, 2017 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Partajează Postat Iunie 21, 2017 Nu (mai) caut nimic pe aici. Poate, totusi, unele domnite, daca citesc, vor cauta sa inteleaga cate ceva. Poate... Dar nu e treaba mea asta. Nu stiu de ce tocmai pe tanti cu dresuri... Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Iunie 21, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Iunie 21, 2017 You could say that this is the reason I drink. Close.One of the reasons. Another one is that it helps me relax, I get less panic attacks and sleep better, have better sex, appetite...You name it, it's there! Wanted a pill, they said I'm just an alcoholic. Drinking helps a lot with depression, but I would like to have a say with that moron regarding a treatment, I do need one, even if I seem stronger then most. Lasa deoparte bautura si ai mai multa grija de viata ta ...poate si reusesti 9 14 Link spre comentariu
juniormorais Reputație: 94625 Postat Iunie 21, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Iunie 21, 2017 https://scontent.fotp3-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/19145950_498291393845880_8641071142131019544_n.jpg?oh=924d45fdef20c968f1c28b390bb6c1b9&oe=599C18F4 2 6 Link spre comentariu
justlove Reputație: 8972 Postat Iunie 21, 2017 Oras:fara Oras:fara Partajează Postat Iunie 21, 2017 oare ce face ”@ zeita oficial” ? fara bulina albastra bineinteles ?o fi la golf sau poate la rau sa spele haine/MAIEURI 3 19 Link spre comentariu
justlove Reputație: 8972 Postat Iunie 21, 2017 Oras:fara Oras:fara Partajează Postat Iunie 21, 2017 https://scontent.ftsr1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/19260323_1881782055404514_1908341400600083076_n.jpg?oh=03ba0ffda7a91eedbdd1445e3dd10d02&oe=59DA5036 6 19 Link spre comentariu
vistantric Reputație: -3413 Postat Iunie 21, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Partajează Postat Iunie 21, 2017 “Să nu căutați clarvederea prin mijloacele și metodele ocultismului. Fiindcă adevărata clarvedere, addevărații ochi se află în inimă: iubirea este cea care deschide ochii. Femeia care iubește un bărbat vede în el niște lucruri pe care alte persoane nu le observă. Iar dacă ea îl crede asemănător unei divinități, să nu îi spuneți că se înșeală. Desigur, în mod obiectiv, ea se înșeală. Chiar dacă pare să exagereze virtuțile și frumusețile celui pe care îl iubește, este pentru că ea îl vede așa cum Dumnezeu l-a creat la origine, sau așa cum va fi când el se ve reîntoarce în sânul Divinității. Nu s-a înțeles încă puterea iubirii care deschide ochii sufletului. Cel care vrea să devină clarvăzător trebuie să învețe să iubească. Trebuie ca inima sa să strige în ajutor, ca orbii din Evanghelie care îl implorau pe Iisus: „Ai milă de noi, Doamne, Fiul lui David!” Lansați o chemare, și într-o zi lumina cosmică va veni și vă va întreba: „Ce vrei să fac pentru tine? – Să mi se deschidă ochii!” Iar dorința vi se va împlini: ochii vi se vor deschide.” Autor: Omraam Mikhaël Aïvanhov Gândul zilei de 17 iunie În ultima mea relație-open... am observat clar că după câteva secunde, omul cu care mă întâlneam se schimbă total într-un mod inexplicabil de frumos, doar la simpla apariție și prezență a mea, fără să fac nimic special. Nu știu dacă era iubire...căci eu de-a lungul întregii vieți am simțit și trăit iubirea, necondiționată de venirea și plecarea oamenilor în viața mea. Pentru mine a contat mereu...experimentul iubirii, dacă ea a fost în mod continuu și nu am fost supusă unei căutări. 4 2 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Iunie 21, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Iunie 21, 2017 oare ce face ”@ zeita oficial” ? fara bulina albastra bineinteles ?o fi la golf sau poate la rau sa spele haine/MAIEURI stai ca si-a uitat parola la Clona cealalta ...joaca 49 , pardon 69 , pana nimereste 9 14 Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iunie 21, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 21, 2017 Lasa deoparte bautura si ai mai multa grija de viata ta ...poate si reusesti Toate bune pana ma enerveaza cineva si incep sa-mi scot frustrarile... Si acasa m-a enervat cineva. Nu pot sa fac nimic momentan, tot astept sa treaca timpul si nu mai am rabdare.Nu pot sa rezolv cu probatiunea pentru ca nu s-a redactat definitiva, nu pot sa ma apuc sa caut job pentru ca trebuie sa-mi cumpar haine (in afara faptului ca am cazier acum), nu pot sa ma apuc sa repar garsoniera asta care a fost candva in incendiu pentru ca nu am materiale, nu pot sa iau un antidepresiv in loc de bautura pentru ca prea des dau de retardati cu licenta...Ma trezesc si ma intreb de ce sa ma dau jos din pat?Sorry, daca nici eu nu am motive de depresie... 1 2 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Iunie 21, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Iunie 21, 2017 Toate bune pana ma enerveaza cineva si incep sa-mi scot frustrarile... Si acasa m-a enervat cineva. Nu pot sa fac nimic momentan, tot astept sa treaca timpul si nu mai am rabdare.Nu pot sa rezolv cu probatiunea pentru ca nu s-a redactat definitiva, nu pot sa ma apuc sa caut job pentru ca trebuie sa-mi cumpar haine (in afara faptului ca am cazier acum), nu pot sa ma apuc sa repar garsoniera asta care a fost candva in incendiu pentru ca nu am materiale, nu pot sa iau un antidepresiv in loc de bautura pentru ca prea des dau de retardati cu licenta...Ma trezesc si ma intreb de ce sa ma dau jos din pat?Sorry, daca nici eu nu am motive de depresie... te inteleg , dar incearca macar sa nu le mai folosesti in permanenta ca scuze , macar temporar ...ca vei uita si de directia cealata pozitiva pe care ar trebui sa te indrepti 9 13 Link spre comentariu
tendoi Reputație: -550 Postat Iunie 21, 2017 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Partajează Postat Iunie 21, 2017 În ultima mea relație-open... am observat clar că după câteva secunde, omul cu care mă întâlneam se schimbă total într-un mod inexplicabil de frumos, doar la simpla apariție și prezență a mea, fără să fac nimic special. Nu știu dacă era iubire...căci eu de-a lungul întregii vieți am simțit și trăit iubirea, necondiționată de venirea și plecarea oamenilor în viața mea. Pentru mine a contat mereu...experimentul iubirii, dacă ea a fost în mod continuu și nu am fost supusă unei căutări. Mi s a sculat pula când am citit asta? Ce o fi??? 2 3 Link spre comentariu
raffaello Reputație: -6838 Postat Iunie 21, 2017 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Partajează Postat Iunie 21, 2017 Mi s a sculat pula când am citit asta?Ce o fi??? Semn rau. 2 3 Link spre comentariu
vistantric Reputație: -3413 Postat Iunie 21, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Partajează Postat Iunie 21, 2017 Mi s a sculat pula când am citit asta? Ce o fi???Poftă. Link spre comentariu
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Iunie 21, 2017 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Partajează Postat Iunie 21, 2017 În ultima mea relație-open... am observat clar că după câteva secunde, omul cu care mă întâlneam se schimbă total într-un mod inexplicabil de frumos, doar la simpla apariție și prezență a mea, fără să fac nimic special. Nu știu dacă era iubire...căci eu de-a lungul întregii vieți am simțit și trăit iubirea, necondiționată de venirea și plecarea oamenilor în viața mea. Pentru mine a contat mereu...experimentul iubirii, dacă ea a fost în mod continuu și nu am fost supusă unei căutări.Asa, si? 1 Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iunie 21, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 21, 2017 te inteleg , dar incearca macar sa nu le mai folosesti in permanenta ca scuze , macar temporar ...ca vei uita si de directia cealata pozitiva pe care ar trebui sa te indrepti Directia pe care o sa merg consta intr-un job (prost probabil), cu rate la banca (am conturile poprite), din ce ramane nu stiu cum o sa ma descurc...Dar asta este singura directie, nu caut scuze. Nu-mi convine, bineinteles, nu sunt in postura sa fac alegeri, poate mai tarziu... 1 2 Link spre comentariu
vistantric Reputație: -3413 Postat Iunie 21, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Partajează Postat Iunie 21, 2017 Asa, si?Nimic. Ce, e vreo problema!? 😈 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum