Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0

“Să nu căutați clarvederea prin mijloacele și metodele ocultismului. Fiindcă adevărata clarvedere, addevărații ochi se află în inimă: iubirea este cea care deschide ochii. Femeia care iubește un bărbat vede în el niște lucruri pe care alte persoane nu le observă. Iar dacă ea îl crede asemănător unei divinități, să nu îi spuneți că se înșeală. Desigur, în mod obiectiv, ea se înșeală. Chiar dacă pare să exagereze virtuțile și frumusețile celui pe care îl iubește, este pentru că ea îl vede așa cum Dumnezeu l-a creat la origine, sau așa cum va fi când el se ve reîntoarce în sânul Divinității.

Nu s-a înțeles încă puterea iubirii care deschide ochii sufletului. Cel care vrea să devină clarvăzător trebuie să învețe să iubească. Trebuie ca inima sa să strige în ajutor, ca orbii din Evanghelie care îl implorau pe Iisus: „Ai milă de noi, Doamne, Fiul lui David!” Lansați o chemare, și într-o zi lumina cosmică va veni și vă va întreba: „Ce vrei să fac pentru tine? – Să mi se deschidă ochii!” Iar dorința vi se va împlini: ochii vi se vor deschide.”

Autor: Omraam Mikhaël Aïvanhov

Gândul zilei de 17 iunie

• Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:BUCURESTI

“Să nu căutați clarvederea prin mijloacele și metodele ocultismului. Fiindcă adevărata clarvedere, addevărații ochi se află în inimă: iubirea este cea care deschide ochii. Femeia care iubește un bărbat vede în el niște lucruri pe care alte persoane nu le observă. Iar dacă ea îl crede asemănător unei divinități, să nu îi spuneți că se înșeală. Desigur, în mod obiectiv, ea se înșeală. Chiar dacă pare să exagereze virtuțile și frumusețile celui pe care îl iubește, este pentru că ea îl vede așa cum Dumnezeu l-a creat la origine, sau așa cum va fi când el se ve reîntoarce în sânul Divinității.

Nu s-a înțeles încă puterea iubirii care deschide ochii sufletului. Cel care vrea să devină clarvăzător trebuie să învețe să iubească. Trebuie ca inima sa să strige în ajutor, ca orbii din Evanghelie care îl implorau pe Iisus: „Ai milă de noi, Doamne, Fiul lui David!” Lansați o chemare, și într-o zi lumina cosmică va veni și vă va întreba: „Ce vrei să fac pentru tine? – Să mi se deschidă ochii!” Iar dorința vi se va împlini: ochii vi se vor deschide.”

Gândul zilei de 17 iunie

aici  majoritatea uraste  cu spume ,unde cauti tu iubirea , frumos totusi , ar fi bun un topic  Gandul zilei , de ce ai ales pe tanti aia cu ciorapi ca sa nu  se vada celulita sau pt circulatie ....

azi iubesc caisele , pepenii si rosiile  :)

• Like 5
  • Minus 9
Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

aici  majoritatea uraste  cu spume ,unde cauti tu iubirea , frumos totusi , ar fi bun un topic  Gandul zilei , de ce ai ales pe tanti aia cu ciorapi ca sa nu  se vada celulita sau pt circulatie ....

azi iubesc caisele , pepenii si rosiile  :)

Nu (mai) caut nimic pe aici. Poate, totusi, unele domnite, daca citesc, vor cauta sa inteleaga cate ceva. Poate... Dar nu e treaba mea asta.  Nu stiu de ce tocmai pe tanti cu dresuri... :)

Link spre comentariu

Nu (mai) caut nimic pe aici. Poate, totusi, unele domnite, daca citesc, vor cauta sa inteleaga cate ceva. Poate... Dar nu e treaba mea asta.  Nu stiu de ce tocmai pe tanti cu dresuri... :)

:)

Link spre comentariu
  • Oras:In papuris ca sa ma chis

:laugh2  You could say that this is the reason I drink.  :laugh2

Close.

One of the reasons. Another one is that it helps me relax, I get less panic attacks and sleep better, have better sex, appetite...

You name it, it's there!  :laugh2

Wanted a pill, they said I'm just an alcoholic.  :laugh2  :slap2

Drinking helps a lot with depression, but I would like to have a say with that moron regarding a treatment, I do need one, even if I seem stronger then most.

Lasa deoparte bautura si ai mai multa grija de viata ta ...poate si reusesti   :)

• Like 9
  • Minus 14
Link spre comentariu
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila

Gândul zilei de 17 iunie

În ultima mea relație-open... am observat clar că după câteva secunde, omul cu care mă întâlneam se schimbă total într-un mod inexplicabil de frumos, doar la simpla apariție și prezență a mea, fără să fac nimic special. Nu știu dacă era iubire...căci eu de-a lungul întregii vieți am simțit și trăit iubirea, necondiționată de venirea și plecarea oamenilor în viața mea. Pentru mine a contat mereu...experimentul iubirii, dacă ea a fost în mod continuu și nu am fost supusă unei căutări.

• Like 4
  • Minus 2
Link spre comentariu

oare ce face ”@ zeita oficial” ? fara bulina albastra bineinteles :laugh2?o fi la golf sau poate la rau sa spele haine/MAIEURI  :laugh2

stai  ca si-a uitat parola la Clona cealalta   ...joaca 49 , pardon 69 ,  pana nimereste  :laugh2

• Like 9
  • Minus 14
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti

Lasa deoparte bautura si ai mai multa grija de viata ta ...poate si reusesti   :)

Toate bune pana ma enerveaza cineva si incep sa-mi scot frustrarile... Si acasa m-a enervat cineva.  :slap2

Nu pot sa fac nimic momentan, tot astept sa treaca timpul si nu mai am rabdare.

Nu pot sa rezolv cu probatiunea pentru ca nu s-a redactat definitiva, nu pot sa ma apuc sa caut job pentru ca trebuie sa-mi cumpar haine (in afara faptului ca am cazier acum), nu pot sa ma apuc sa repar garsoniera asta care a fost candva in incendiu pentru ca nu am materiale, nu pot sa iau un antidepresiv in loc de bautura pentru ca prea des dau de retardati cu licenta...

Ma trezesc si ma intreb de ce sa ma dau jos din pat?

Sorry, daca nici eu nu am motive de depresie... 

:hug1

• Like 1
  • Minus 2
Link spre comentariu

Toate bune pana ma enerveaza cineva si incep sa-mi scot frustrarile... Si acasa m-a enervat cineva.  :slap2

Nu pot sa fac nimic momentan, tot astept sa treaca timpul si nu mai am rabdare.

Nu pot sa rezolv cu probatiunea pentru ca nu s-a redactat definitiva, nu pot sa ma apuc sa caut job pentru ca trebuie sa-mi cumpar haine (in afara faptului ca am cazier acum), nu pot sa ma apuc sa repar garsoniera asta care a fost candva in incendiu pentru ca nu am materiale, nu pot sa iau un antidepresiv in loc de bautura pentru ca prea des dau de retardati cu licenta...

Ma trezesc si ma intreb de ce sa ma dau jos din pat?

Sorry, daca nici eu nu am motive de depresie... 

te inteleg , dar incearca  macar sa nu le mai folosesti in permanenta ca scuze , macar temporar  ...ca vei uita si de directia cealata pozitiva pe care ar trebui sa te indrepti  :hug1

• Like 9
  • Minus 13
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti-Periferie
  • Oras:Bucuresti-Periferie

În ultima mea relație-open... am observat clar că după câteva secunde, omul cu care mă întâlneam se schimbă total într-un mod inexplicabil de frumos, doar la simpla apariție și prezență a mea, fără să fac nimic special. Nu știu dacă era iubire...căci eu de-a lungul întregii vieți am simțit și trăit iubirea, necondiționată de venirea și plecarea oamenilor în viața mea. Pentru mine a contat mereu...experimentul iubirii, dacă ea a fost în mod continuu și nu am fost supusă unei căutări.

Mi s a sculat pula când am citit asta?

Ce o fi???

• Like 2
  • Minus 3
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Mi s a sculat pula când am citit asta?

Ce o fi???

Poftă.
Link spre comentariu
  • Oras:p'aci deocamdata
  • Oras:p'aci deocamdata

Asa, si?

• Like 1
Link spre comentariu

te inteleg , dar incearca  macar sa nu le mai folosesti in permanenta ca scuze , macar temporar  ...ca vei uita si de directia cealata pozitiva pe care ar trebui sa te indrepti  :hug1

Directia pe care o sa merg consta intr-un job (prost probabil), cu rate la banca (am conturile poprite), din ce ramane nu stiu cum o sa ma descurc...

Dar asta este singura directie, nu caut scuze. Nu-mi convine, bineinteles, nu sunt in postura sa fac alegeri, poate mai tarziu...

• Like 1
  • Minus 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...