Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

• Oras:pretutindeni

De ce trebuie sa fii atat de batran?

De fapt nu asta e problema...si sarli e si obse si rafi,dar toti sunt frumosi ca oameni

tu imbatranesti urat, la tine e problema. gargaunos,antipatic si cam taranoi

Nu mai spun. te las sa barfesti ca tzatza ca tare frumos ii sta unui handralau cu dureri de sale sa barfeasca femei.

m-ai intrerupt din meditatie. Dar Domnul fie cu tine, daca te lovesti la cap suna a sec. Nu prea ai multe rotite pe acolo asa-i?

Ti s-au stafidit axoni

Ja

gea, nu ja :)

Link spre comentariu
  • Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
  • Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra

Măi Roz ... dacă ai sti tu cum fut ăia de ii faci tu bătrani ... eheee !

Ghindare, matale parca esti intre mine si Obse. Ca varsta!  :laugh2

• Like 3
  • Minus 4
Link spre comentariu
  • Oras:whatever
  • Oras:whatever

Ete la el...parca eu ma bag in pat cu el si nevasta-sa sa isi permita. Vezi-ti de muierea ta ca mi-a sarit si tandara si de curvele tale. Sau parca m-ai urmarit dupa perdea sa stii cumma iubesc eu ca sa iti dai cu parerea.

In primu rand eu cu pisicuts mai mut suntem certati si avem meciuri decat sa fimok,asa ca in pct asta si din cauza acestui fapt nu stie nici unu daca se va concretiza ceva vreodata.

Si daca mie i se pare deranjant sa fie asociat cu mine de persoane care nu ne cunosc pe niciunu prea bine,sunt convinsa ca este deranjant si pt el.

Nu iti dai cu parerea despre treburile intime ale cuiva daca nu aduce vb persoana in cauza deci nu esti invitat sa iti dai cu parerea.

Esti tare certat tu cu bunu simt elementar

Link spre comentariu

Ete la el...parca eu ma bag in pat cu el si nevasta-sa sa isi permita. Vezi-ti de muierea ta ca mi-a sarit si tandara si de curvele tale. Sau parca m-ai urmarit dupa perdea sa stii cumma iubesc eu ca sa iti dai cu parerea.

In primu rand eu cu pisicuts mai mut suntem certati si avem meciuri decat sa fimok,asa ca in pct asta si din cauza acestui fapt nu stie nici unu daca se va concretiza ceva vreodata.

Si daca mie i se pare deranjant sa fie asociat cu mine de persoane care nu ne cunosc pe niciunu prea bine,sunt convinsa ca este deranjant si pt el.

Nu iti dai cu parerea despre treburile intime ale cuiva daca nu aduce vb persoana in cauza deci nu esti invitat sa iti dai cu parerea.

Esti tare certat tu cu bunu simt elementar

http://i.imgur.com/OURpr0M.gif

• Like 2
  • Minus 4
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 2 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...