Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 22, 2017 Partajează Postat Iunie 22, 2017 Tu de unde stii? Pe bune Tata,are dreptate.Eu am intalnit caz real,cand unii l-au luat pe in coleg,pe la 55-60 de ani la fete.A doua zi,povestile circulau....ca omu' nostru,batranu',avea un carandas de au belit si fetele ochii,bineinteles,dupa ce l-au vazut si l-au si subestimat.He he,ce futai cica si-au luat.... Link spre comentariu
miskinombelicodelmondo Reputație: 0 Postat Iunie 22, 2017 Partajează Postat Iunie 22, 2017 Un pahar de Brunello di Montalcino Biondi Santi in cinstea boschetariiiiiilor de pe nimfomane.com. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 22, 2017 Partajează Postat Iunie 22, 2017 Un pahar de Brunello di Montalcino Biondi Santi in cinstea boschetariiiiiilor de pe nimfomane.com. Sa-ti fie de bine! Link spre comentariu
bulibasul Reputație: 45 Postat Iunie 22, 2017 Oras:Peste tot Oras:Peste tot Partajează Postat Iunie 22, 2017 Un pahar de Brunello di Montalcino Biondi Santi in cinstea boschetariiiiiilor de pe nimfomane.com.Ce antreu servești ? 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 22, 2017 Partajează Postat Iunie 22, 2017 Ce antreu servești ? stai ca acum apar 1 Link spre comentariu
bulibasul Reputație: 45 Postat Iunie 22, 2017 Oras:Peste tot Oras:Peste tot Partajează Postat Iunie 22, 2017 stai ca acum apar Da ce esti .mo ? Link spre comentariu
geo_x36 Reputație: -663 Postat Iunie 22, 2017 Oras:Back home Oras:Back home Partajează Postat Iunie 22, 2017 Tu de unde stii? Din ,,legende,, Amada ... 1 4 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 22, 2017 Partajează Postat Iunie 22, 2017 Da ce esti .mo ? Mo,voiam sa zic,acumasa apar baietii.Si sa zica ei ce serveste Miskin Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iunie 22, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 22, 2017 Din ,,legende,, Amada ... Inca mai crezi in Mos Craciun? Link spre comentariu
geo_x36 Reputație: -663 Postat Iunie 22, 2017 Oras:Back home Oras:Back home Partajează Postat Iunie 22, 2017 Inca mai crezi in Mos Craciun? Cateodată da ! ... 2 4 Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iunie 22, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 22, 2017 Pe bune Tata,are dreptate.Eu am intalnit caz real,cand unii l-au luat pe in coleg,pe la 55-60 de ani la fete.A doua zi,povestile circulau....ca omu' nostru,batranu',avea un carandas de au belit si fetele ochii,bineinteles,dupa ce l-au vazut si l-au si subestimat.He he,ce futai cica si-au luat.... Hmmm, ai zice ca te crezi prea batran. Nup, asta nu e.Vrei sa ma atati, bingo! Am zis sa fii rau, nu cu mine! 2 Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iunie 22, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 22, 2017 Bine, esti un bosorog trist si neinteresant... Fie. Ma bag la somn, poate imi iese cu imaginea asta. 2 Link spre comentariu
dylanbuc Reputație: -1893 Postat Iunie 22, 2017 Oras:Undeva Oras:Undeva Partajează Postat Iunie 22, 2017 Ce antreu servești ?Lasa-l, miskin e un idiot! Link spre comentariu
rozkendra oficial Reputație: 94 Postat Iunie 22, 2017 Oras:whatever Oras:whatever Partajează Postat Iunie 22, 2017 Mă mai iubești?Pai vad ca tu te iubesti cu satana.La ce iti mai trebuie si altceva? Link spre comentariu
brett Reputație: 1750 Postat Iunie 22, 2017 Partajează Postat Iunie 22, 2017 a revenit tacanita Link spre comentariu
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Iunie 22, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 22, 2017 Pai vad ca tu te iubesti cu satana.La ce iti mai trebuie si altceva? Nu as numi-o satana dar oricum e neam cu el. Un fel de cumătră ceva.. Link spre comentariu
rozkendra oficial Reputație: 94 Postat Iunie 22, 2017 Oras:whatever Oras:whatever Partajează Postat Iunie 22, 2017 Nu as numi-o satana dar oricum e neam cu el. Un fel de cumătră ceva..Sa va fie de bine atunci amadurora Link spre comentariu
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Iunie 22, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 22, 2017 Sa va fie de bine atunci amadurora Danke Link spre comentariu
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Iunie 22, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 22, 2017 Un pahar de Brunello di Montalcino Biondi Santi in cinstea boschetariiiiiilor de pe nimfomane.com. Lasă paharele aici și fă-ne-n pula mea mai repede nota că ne grăbim. 2 Link spre comentariu
rozkendra oficial Reputație: 94 Postat Iunie 22, 2017 Oras:whatever Oras:whatever Partajează Postat Iunie 22, 2017 DankeSi tu esti batran.IA-o pe satana si umpleti pamantu de draci.Fa ceva cu viata ta pitipoanca imbatranita uooo Link spre comentariu
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Iunie 22, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 22, 2017 Si tu esti batran.IA-o pe satana si umpleti pamantu de draci.Fa ceva cu viata ta pitipoanca imbatranita uooo Ai tras ceva? Cine a zis ca sunt batran??? Nebuno. Si daca o vezi pe satana mea cum arată, te taie pișarea așa că stai tranquilla. 2 Link spre comentariu
rozkendra oficial Reputație: 94 Postat Iunie 22, 2017 Oras:whatever Oras:whatever Partajează Postat Iunie 22, 2017 Ai tras ceva? Cine a zis ca sunt batran??? Nebuno. Si daca o vezi pe satana mea cum arată, te taie pișarea așa că stai tranquilla.Pe mine? Ca si cum ar fi mai faina ca mine ahahaPAi ia-ti-o atunci si casa de piatra. Nu cumva voiai sa fiu si geloasa ca ai gresit usa si nu m-ai gasit acasa?PS eu zic ca esti batran, EU zic Link spre comentariu
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Iunie 22, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 22, 2017 Pe mine? Ca si cum ar fi mai faina ca mine ahahaPAi ia-ti-o atunci si casa de piatra. Nu cumva voiai sa fiu si geloasa ca ai gresit usa si nu m-ai gasit acasa?PS eu zic ca esti batran, EU zic Sunt un gentleman, ce caru meu, nu fac comparație între femei. Link spre comentariu
rozkendra oficial Reputație: 94 Postat Iunie 22, 2017 Oras:whatever Oras:whatever Partajează Postat Iunie 22, 2017 Sunt un gentleman, ce caru meu, nu fac comparație între femei.Da,da....e tot aia de care spuneai ca nu o iubesti doar tii la ea si arata ca o fata normala, nu prea stralucita si cine stie ce pe cand aici o vanzi de printesa sa dea bine la resume in ochii tuturor?tot cei peste 35 de ani e batran. middle age. uite pisicuts are 32 sau cat plm are ) Link spre comentariu
rozkendra oficial Reputație: 94 Postat Iunie 22, 2017 Oras:whatever Oras:whatever Partajează Postat Iunie 22, 2017 pun pariu ca o sa te enervezi rau asa meriti Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum