Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

Miskin intra pe forum si zice: blablablabal bla bla blabla azi am mancat .....bla bla bla

Voi nu mancati ca mine bla bla bla

Silvuple

Ati vrea voi sa mancati ca mine da voi mancati cu e-uri iar eu manac bla bla bla

Ca eu imi permit

Azi mai mananc si voi faceti foamea singapore silvu ple am bilet pe feribot si ma plimb cu troleu si cu metrou da acolo nu fac poze ca nu da bine

Is destept mananc si maine am facut foamea acum nu mai fac foamea

Manan......

BAN

.....liniste

Apoi toata lumea

AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

• Like 8
  • Minus 15
Link spre comentariu

Hmmm... tocmai cand s-a nimerit o blonda in fata mea. Cred ca e mai tentanta.................

berea. 

Sau ma ajunge impotenta daca forta de a atractie a unei bauturi e mai mare decat forta de atractie a unei femei?  :thinking

si eu care credeam ca ai vazut altceva , eram pregatita sa te intreb daca ai vazut bine poate era roscata =)) :D ...

• Minus 2
Link spre comentariu
  • Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
  • Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra

Hmmm... tocmai cand s-a nimerit o blonda in fata mea. Cred ca e mai tentanta.................

berea. 

Sau ma ajunge impotenta daca forta de a atractie a unei bauturi e mai mare decat forta de atractie a unei femei?  :thinking

Sau ti-e prea cald!  :laugh2

• Like 5
  • Minus 3
Link spre comentariu
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila

Pe bune Tata,are dreptate.Eu am intalnit caz real,cand unii l-au luat pe in coleg,pe la 55-60 de ani la fete.A doua zi,povestile circulau....ca omu' nostru,batranu',avea un carandas de au belit si fetele ochii,bineinteles,dupa ce l-au vazut si l-au si subestimat.He he,ce futai cica si-au luat....

Am pățit si eu o dată asa...eram la masaj in Anvers si ma uitam cu "sentimente" amestecate la ea. Mosul imi râdea in față... L-am lăudat, ne-am jucat un pic, am stat la vorbe si m-am retras apoi, cerandu-mi scuze. M-am dus la fete si le-am intrebat dacă vrea vreuna o piesă de muzeu. Una s-a ridicat in picioare si a zis un eu hotărât...

Link spre comentariu
Vizitator stau de sase
Reputație: 0

Asta seara am fost servit de-un ospatar care tot incerca sa-mi pozeze farfuria.

PS: Nu, nu. Nu era Miskin. Asta avea manichiura ok, fara negru sub unghii.

post-131728-0-20355400-1498256769_thumb.jpg

• Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:Undeva
  • Oras:Undeva

Asta seara am fost servit de-un ospatar care tot incerca sa-mi pozeze farfuria.

PS: Nu, nu. Nu era Miskin. Asta avea manichiura ok, fara negru sub unghii.

Si ce ai mancat acolo, nu prea imi dau seama. Scoici, oare?

Si miskin, face poze la altceva, e un dement si obsedat de cineva de aici, cei vechi stiti la cine ma refer. E un bolnav mintal, miskin. De ce trebuie sa fi obsedat de cineva, cand si acel cineva e si el un coleg ca si noi, doar ca este mult mai activ, atat. Tot respectul meu, pt acel cineva la care faceam referire ca este miskin obsedat de el. Nu ii dau numele, din politete si respect ptr el. Toata stima!

Ps: colegu' acel cineva, te rog scuza-ma, ca am zis de tine in postare. Cu respect, coane!

Link spre comentariu
  • Oras:whatever
  • Oras:whatever

semi-mahmura, semi-beata,50/50

cum pana mea m-am facut asa praf ca nu am stat mult pe afar si drept urmare am consumat modest

o fi ca eram deja raasita ca avusesem febra o zi iainte si nu eram asa stable

daaa' asa hal se invart peretii, parca fac zumba,mi-e greu sa clipes c si mi-as simti capu mai limpede decat daca ma jucam cu o ranga

omg si ma simt desidrata apa si lamaie vreauin cantitati industriale

de ce dracu ma dor si degetele cand scriu si pereteii nu stau locului

auch

ma simt trista cred

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...