Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti-Periferie
  • Oras:Bucuresti-Periferie
Postat

Acum Îți trebuie o pwla sa te joci puțin cu ea.Doar așa Îți trece mahmureala și durerea de cap.

• Oras:whatever
Postat

ce hal sunt poate sa frece la mine o oraatata timp cat ma tine strans si nu ma zgaltaie prea tare

am neoie de muraturi nu  de pl. si nam ca am terminat castraetii gogosarii si am mancat ult borcanas cu conopida roz cu sfecla de la mama acu 2 zile nimic n'am sunt saraca si neajutorata. si am aruncat ca proasta butoiasu de acrituri asortate pu n pariu ca  mai gaseam cea acrisor pe acolo daca scoteceam reo rondea de morcovel sau leuseutean murat sau ceva

offf mi se rupe inima de mine

bobolindo sa stii sa te iubesc si ma pun sa mai dorm :(

• Oras:BUCURESTI
  • Oras:BUCURESTI
Postat

Si ce ai mancat acolo, nu prea imi dau seama. Scoici, oare?

Si miskin, face poze la altceva, e un dement si obsedat de cineva de aici, cei vechi stiti la cine ma refer. E un bolnav mintal, miskin. De ce trebuie sa fi obsedat de cineva, cand si acel cineva e si el un coleg ca si noi, doar ca este mult mai activ, atat. Tot respectul meu, pt acel cineva la care faceam referire ca este miskin obsedat de el. Nu ii dau numele, din politete si respect ptr el. Toata stima!

Ps: colegu' acel cineva, te rog scuza-ma, ca am zis de tine in postare. Cu respect, coane!

esti dresat  , santajat ,sau  faci matanii ca asa ti-e firea ? :) asa ceva , n-am mai vazut pana acum pe forum  :)

Postat

La cat de cocalar e, cu siguranta a folosit furculita.

A dat globalizarea iama in romani.

In caz ca nu ai remarcat iarasi ti-am luat irginitatea.

Ti-am dat prima stelute la profil. Sper ca esti fericit acum

Postat

Sunt in Nirvana.

I'm soaring above the mundane.

Asa Fii cuminte si delicat.

Imi place cand un barbat e cuminte,linistit si asculta cu calm tot ce am eu de indrugat

F bine,fii pasnic

Vizitator stau de sase
Reputație: 0
Postat

@ospatare, ti-ai taiat unghiile luna asta? Daca te prinde DSV-ul, inchide, lejer, restaurantul unde servesti(pe altii) pe 6 luni.

:)

• Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
Postat

Nu se simte nimic...e bine. Doar adierea vântului si mintea mea... A fost superba furtuna de ieri noapte.

Postat

Nu uita să-l scarpini între urechi

Nu uita să-l scarpini între urechi

Il magai pe cap doar.

Dar tie ti s-a dublat postarea? De ce am doua notificari de la tine ca vad ca ai zis un singur lucru?

Postat

Nu se simte nimic...e bine. Doar adierea vântului si mintea mea... A fost superba furtuna de ieri noapte.

Mah, visule, nu vreau sa fiu răutăcioasă dar furtuna nu poate să fie superbă. Poți zice că a fost bine venita, răcoroasă/răcoritoare dar nici de cum superbă. EU pot fii superbă, rochia pe care o port sau nădragii rupți între craci poți zice că sunt superbi dar nu furtuna oricât de boema ai vrea sa pari, nu poți zice că furtuna a fost superba

Postat

Il magai pe cap doar.

Dar tie ti s-a dublat postarea? De ce am doua notificari de la tine ca vad ca ai zis un singur lucru?

De prea multă abstinență am reușit să-mi fut laptopul...se mai întâmplă de ceva vreme și din cauza site-ului. :P
Postat

De prea multă abstinență am reușit să-mi fut laptopul...de mai întâmplă de ceva vreme și din cauza site-ului. :P

Da, se dubleaza de la site.

Io i-am zis sa repare,dar cand stie ca e prea mult de munca si nu ceva rapid se face ca nu ma aude

Nu mai tasta direct de pe laptop ca nu e bine ,eu evit. ia-ti tastatura extra

Postat

Da, se dubleaza de la site.

Io i-am zis sa repare,dar cand stie ca e prea mult de munca si nu ceva rapid se face ca nu ma aude

Nu mai tasta direct de pe laptop ca nu e bine ,eu evit. ia-ti tastatura extra

=)))

Nu tastezi de pe el. E futut, defect, stricat, omorât , ...trebe unu nou... :(((( Era un dell inspiron1525... Da și mie cineva o sugEstie de laptop?

Postat

=)))

Nu tastezi de pe el. E futut, defect, stricat, omorât , ...trebe unu nou... :(((( Era un dell inspiron1525... Da și mie cineva o sugEstie de laptop?

Fa-ti toping ca-ti trebuie scula noua Annona sa iti dea baetii sfaturi

Postat

Mah, visule, nu vreau sa fiu răutăcioasă dar furtuna nu poate să fie superbă. Poți zice că a fost bine venita, răcoroasă/răcoritoare dar nici de cum superbă. EU pot fii superbă, rochia pe care o port sau nădragii rupți între craci poți zice că sunt superbi dar nu furtuna oricât de boema ai vrea sa pari, nu poți zice că furtuna a fost superba

Annona sa stii ca eu chiar iubesc furtuna. Dar eu sunt o ciudata....

Chiar fac plimbari lungi in timpul uneia si traznetele si fulgere ma relaxeaza, pe bune vorbesc.

MEreu cand e agitatie in exterior eu ma calmez in interior. Bine de la natura, nu agitatie fortata, artificiala :)

Da, uite, sunt persoane carora le place. Si mai stiu cateva putine :)

Vizitator
Reputație: 0
Postat

=)))

Un leptoc pe i3 e de ajuns,dai intre 1200-1500.

Dar grijă mare de unde îl iei.

Postat

Aoleo, voi va dati seama ca eu in betia mea ii trimiteam mailuri lu pisicuts sa ii spun ca vreau sa dorm si sa ma pazeasca in timp ce il intrebam daca are muraturi ?  :laugh2

Sa ma pazeasca auzi. :slap2  Dar ce-s eu oaie? Sau are el lesa via Oradea Bucuresti

Cand s-o trezi asta se cruceste, nu ca l-ar suprinde nimic venind de la mine

Ma las de sportivitatea bautului gata :laugh2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 2 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...