vistantric Reputație: -3413 Postat Iunie 24, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Iunie 24, 2017 Mah, visule, nu vreau sa fiu răutăcioasă dar furtuna nu poate să fie superbă. Poți zice că a fost bine venita, răcoroasă/răcoritoare dar nici de cum superbă. EU pot fii superbă, rochia pe care o port sau nădragii rupți între craci poți zice că sunt superbi dar nu furtuna oricât de boema ai vrea sa pari, nu poți zice că furtuna a fost superbaVrei sa vezi si tu una? 😅
vistantric Reputație: -3413 Postat Iunie 24, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Iunie 24, 2017 Aoleo, voi va dati seama ca eu in betia mea ii trimiteam mailuri lu pisicuts sa ii spun ca vreau sa dorm si sa ma pazeasca in timp ce il intrebam daca are muraturi ? Sa ma pazeasca auzi. Dar ce-s eu oaie? Sau are el lesa via Oradea BucurestiCand s-o trezi asta se cruceste, nu ca l-ar suprinde nimic venind de la mineMa las de sportivitatea bautului gata Daca nu, te-nvăț eu sau marean.
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Iunie 24, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 24, 2017 Un fel de plm. Bea ma tu cu cine vrei,ion deja am băgat juma de fabricaDe bere zic Ofticosule. O toping:Furioasa de zile mari!
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Iunie 24, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 24, 2017 Am zis "Spune-mi ceva sa trec peste..." El face o alta magarie... Prost sa fii, noroc sa ai! M-a cunoscut pe mine.
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 24, 2017 Postat Iunie 24, 2017 Am zis "Spune-mi ceva sa trec peste..." El face o alta magarie... Prost sa fii, noroc sa ai! M-a cunoscut pe mine. De fapt,chiar cred ca cine reușește sa te cunoască BINE va fi norocos. 2
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Iunie 24, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 24, 2017 De fapt,chiar cred ca cine reușește sa te cunoască BINE va fi norocos. Merci! I-as imprastia creierul ala inutil pe pereti! Stiu o alta metoda prin care o sa-i para rau ca s-a nascut si s-a pus cu mine... Nu vrea sa inteleaga, il ajut, dar conform legii...
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 24, 2017 Postat Iunie 24, 2017 Merci! I-as imprastia creierul ala inutil pe pereti! Stiu o alta metoda prin care o sa-i para rau ca s-a nascut si s-a pus cu mine... Nu vrea sa inteleaga, il ajut, dar conform legii... Lasă-l sa se ajute singur,dacă vezi ca nu înțelege.
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Iunie 24, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 24, 2017 Lasă-l sa se ajute singur,dacă vezi ca nu înțelege. Isi face singur destul. Dar nu treci asa usor peste un an si... de tortura psihica, apoi detentie 4 luni si... din cauza unui retardat care a zis ca se poate. Se putea, nu cu mine fara consecinte. Am de tras 4 ani inchisa in tara, 60 zile in folosul comunitatii, conturile poprite, peste 30 mil cheltuieli de judecata...Ce zici, scapa ieftin? O fi vrut el, eu nu am ciunga in par...
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Iunie 24, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 24, 2017 Imi asum ce am facut, nu-ti face iluzii ca dau vina pe oricine in afara de mine.
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 24, 2017 Postat Iunie 24, 2017 Isi face singur destul. Dar nu treci asa usor peste un an si... de tortura psihica, apoi detentie 4 luni si... din cauza unui retardat care a zis ca se poate. Se putea, nu cu mine fara consecinte. Am de tras 4 ani inchisa in tara, 60 zile in folosul comunitatii, conturile poprite, peste 30 mil cheltuieli de judecata...Ce zici, scapa ieftin? O fi vrut el, eu nu am ciunga in par...Sa știi ca te înțeleg.Important e sa scapi tu,nu el.Important e sa fii tu bine,nu el. Când Tata ți-a spus ca te înțelege...Si Eu am avut nopți de nesomn,din aceleași cauze.Și Eu făceam la fel.Asa ca am "plecat"Just Let it go.Pentru tine,tu ești cea mai importanta. 2
lo scudetto miskin Reputație: 4 Postat Iunie 24, 2017 Postat Iunie 24, 2017 Sa mananci "sushi" in Romania, adica pumn de orez + 1 gr de peste e chiar cocalareala.Si cu furculita. Asta e.Dupa posibilitati si aspiratii.
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Iunie 24, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 24, 2017 Sa știi ca te înțeleg.Important e sa scapi tu,nu el.Important e sa fii tu bine,nu el. Când Tata ți-a spus ca te înțelege...Si Eu am avut nopți de nesomn,din aceleași cauze.Și Eu făceam la fel.Asa ca am "plecat"Just Let it go.Pentru tine,tu ești cea mai importanta. El nu a inteles cine sunt. Eu ma refac din te miri ce...O sa fiu bine, trebuie, nu-mi poarta cineva de grija sa ma ridice la greu, daca nu o fac eu, pa!Eu am bateriile incarcate deja.Ce fac cu mizeria asta?! Il las in satisfactia ca m-a doborat?! N-am cum, alta nu-si revenea...
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Iunie 24, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 24, 2017 Sa știi ca te înțeleg.Important e sa scapi tu,nu el.Important e sa fii tu bine,nu el. Când Tata ți-a spus ca te înțelege...Si Eu am avut nopți de nesomn,din aceleași cauze.Și Eu făceam la fel.Asa ca am "plecat"Just Let it go.Pentru tine,tu ești cea mai importanta. El nu a inteles cine sunt. Eu ma refac din te miri ce...O sa fiu bine, trebuie, nu-mi poarta cineva de grija sa ma ridice la greu, daca nu o fac eu, pa!Eu am bateriile incarcate deja.Ce fac cu mizeria asta?! Il las in satisfactia ca m-a doborat?! N-am cum, alta nu-si revenea... 1 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 24, 2017 Postat Iunie 24, 2017 Sa mananci "sushi" in Romania, adica pumn de orez + 1 gr de peste e chiar cocalareala.Si cu furculita. Asta e.Dupa posibilitati si aspiratii.Nu prea îmi place orezul.Decat lapte cu orez ^^
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 24, 2017 Postat Iunie 24, 2017 El nu a inteles cine sunt. Eu ma refac din te miri ce...O sa fiu bine, trebuie, nu-mi poarta cineva de grija sa ma ridice la greu, daca nu o fac eu, pa!Eu am bateriile incarcate deja.Ce fac cu mizeria asta?! Il las in satisfactia ca m-a doborat?! N-am cum, alta nu-si revenea...Acel "din te miri ce" e Tăria ta.Sursa ta.Nu trebuie sa te preocupe ce faci cu el.Ci ce faci cu tine.Tată, concentrează-te pe tine.Fa-ți ție viața frumoasă. Când vei reuși,o sa realizezi ca de fapt,te doare în 14 de el. 2
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Iunie 24, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 24, 2017 Acel "din te miri ce" e Tăria ta.Sursa ta.Nu trebuie sa te preocupe ce faci cu el.Ci ce faci cu tine.Tată, concentrează-te pe tine.Fa-ți ție viața frumoasă. Când vei reuși,o sa realizezi ca de fapt,te doare în 14 de el. Nu uit ce am de facut.Cumplit o sa fie, asta e. Din salariu de rahat o sa-mi ia banca, apoi ANAF-ul. Nu uit ce am de facut, nici datorita cui. 2 2
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Iunie 24, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 24, 2017 Sunt cat se poate de reala! 1 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 24, 2017 Postat Iunie 24, 2017 Nu uit ce am de facut.Cumplit o sa fie, asta e. Din salariu de rahat o sa-mi ia banca, apoi ANAF-ul. Nu uit ce am de facut, nici datorita cui.Ești datoare doar față de Tine.Prin întâmplări mai cumplite știu ca ai trecut. Dar iată-Te!Încă stai în picioare! Asta numesc Eu un miracol! 2
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Iunie 24, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 24, 2017 Ești datoare doar față de Tine.Prin întâmplări mai cumplite știu ca ai trecut. Dar iată-Te!Încă stai în picioare!Asta numesc Eu un miracol! Singurul motiv pentru care eu am un dosar penal si am stat inchisa mai ceva ca un caine... este pentru ca la mine in casa cineva a incercat sa ma trateze ca un pres! Ar trebui sa-i vezi declaratia... Cica eu mi-am dorit f mult sa fiu cu el, am vrut un copil cu el, dar el m-a refuzat. Cutitul a fost pus pe masuta de langa pat, am atentionat, el a declarat ca am sarit pe el dupa ce mi-a venit sa-i reprosez niste rahaturi din trecut...Toata declaratia este SF!Cer sa-mi spuna ceva sa trec peste faptul ca in loc sa-si retraga... el s-a gandit NUMAI si iar tot la el!Iar eu am de tras 4 ani, datorii aveam deja.Spune-mi ca tu iertai daca erai in locul meu. 1 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 24, 2017 Postat Iunie 24, 2017 Singurul motiv pentru care eu am un dosar penal si am stat inchisa mai ceva ca un caine... este pentru ca la mine in casa cineva a incercat sa ma trateze ca un pres! Ar trebui sa-i vezi declaratia... Cica eu mi-am dorit f mult sa fiu cu el, am vrut un copil cu el, dar el m-a refuzat. Cutitul a fost pus pe masuta de langa pat, am atentionat, el a declarat ca am sarit pe el dupa ce mi-a venit sa-i reprosez niste rahaturi din trecut...Toata declaratia este SF!Cer sa-mi spuna ceva sa trec peste faptul ca in loc sa-si retraga... el s-a gandit NUMAI si iar tot la el!Iar eu am de tras 4 ani, datorii aveam deja.Spune-mi ca tu iertai daca erai in locul meu.Și mie mi-au făcut mulți rau,sa stii.Și pe mine m-au tratat ca pe ultimul om,și încă o mai fac,și aici sunt câțiva.Știi ce face deosebirea? Unde sunt acum.ceea ce am.Știi Amado, era unu care se credea mare și tare.Știi unde a ajuns? Sa-și pună singur ștreangul de gat.Vreau ca tu sa intelegi,ca toată... Ura asta,ca sa-i spun asa,nu face altceva decât sa te întârzie pe tine. 2
condition Reputație: 7276 Postat Iunie 24, 2017 Oras:undeva Oras:undeva Postat Iunie 24, 2017 Și mie mi-au făcut mulți rau,sa stii.Și pe mine m-au tratat ca pe ultimul om,și încă o mai fac,și aici sunt câțiva.Știi ce face deosebirea?Unde sunt acum.ceea ce am.Știi Amado, era unu care se credea mare și tare.Știi unde a ajuns? Sa-și pună singur ștreangul de gat.Vreau ca tu sa intelegi,ca toată... Ura asta,ca sa-i spun asa,nu face altceva decât sa te întârzie pe tine.Bai, ce pana mea faceti, daca va iubiti luati-va si gata, parerea bangiilor prea putin conteaza!
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Iunie 24, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 24, 2017 Bun, dezvolt:Mi-a facut tratate ca nu ma fute, tot el, asa face cand vede ca e refuzat...De revelion am comandat mancare, din banii mei, nu ca ar conta, subliniez ca era un simplu invitat la mine in casa, altul nu am cautat pentru ca nu aveam chef de puli sculate, asta facusera tratate cu mine...M-a trezit din somn tot bagandu-se in mine... M-am dat jos din pat. A inceput sa insiste sa revin in pat... Am venit, dar am pus cutitul din bucatarie pe masuta... L-a ignorat. I-am atras atentia, dar m-a luat de mijloc si a zis sa las cutitul si sa vin in pat.Am fost violata la viata mea si nu o data, mi-am promis ca nu mai permit! Prostitutia nu e de mine, evident.Pentru ca tot a tinut-o langa i-am infipt cutitul in mana, el a declarat ca as fi incercat sa-l lovesc in piept!Eram nervoasa, dar asa ceva nu as fi facut, inca mai am niste tigle pe cap, la cata ura simteam si simt ii umpleam corpul de taieturi... dar nu sa-l omor, am nevoie de el viu! Are de tras, mort imi era si este inutil! As fi in stare, esenta mea nu se schimba, pot fi beata, whatever, n-am cum sa fac in ce nu cred. 1 2
rozkendra oficial Reputație: 94 Postat Iunie 24, 2017 Oras:whatever Oras:whatever Postat Iunie 24, 2017 Eu dacă mă simt bine la vreun party, bag și 10-12 linii de coca cola.buna ) 2 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 24, 2017 Postat Iunie 24, 2017 Bai, ce pana mea faceti, daca va iubiti luati-va si gata, parerea bangiilor prea putin conteaza!Sa știi ca dacă eram singur,o luam,ce poola mea,vorba Primarului.Eu tot ce pot face,e sa o ajut sa treacă mai departe,în ciuda părerilor unora,cum ca as încerca să profit de ea,ca ar fi instabila,sa-mi facă reduceri și alte scenarii demne de teoria conspirației. Ea merita sa aibă o viață liniștită.Cat pot,o sa o ajut.Ce urmăresc de la ea,sa rămână centrată, focusata pe Ea.Pentru ca poate. 2
condition Reputație: 7276 Postat Iunie 24, 2017 Oras:undeva Oras:undeva Postat Iunie 24, 2017 Sa știi ca dacă eram singur,o luam,ce poola mea,vorba Primarului.Eu tot ce pot face,e sa o ajut sa treacă mai departe,în ciuda părerilor unora,cum ca as încerca să profit de ea,ca ar fi instabila,sa-mi facă reduceri și alte scenarii demne de teoria conspirației.Ea merita sa aibă o viață liniștită.Cat pot,o sa o ajut.Ce urmăresc de la ea,sa rămână centrată, focusata pe Ea.Pentru ca poate.Stiu si te felicit daca ai buna credinta! Este un om bun, este un OM asa cum suntem toti, cu bune si cu rele! 12 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum