money_talks Reputație: -236 Postat Iunie 25, 2017 Oras:Acolo unde se da ora exacta Oras:Acolo unde se da ora exacta Postat Iunie 25, 2017 Ce-or mai păpa bogații lui Miskin?E liber astãzi,n-are cum sã facã poze😩 10 10
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Iunie 25, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 25, 2017 Adevărul l-am știut dintotdeauna, doar ca nu am vrut sa-l văd.Tata ne-a spus sa va iubim mai mult decât pe El,ca ati fi mai buni ca noi.Eu nu sunt nici acum convins Nu-ti place sa fii comparat, dar ma bagi in turma. E greu sa-mi gasesti comparatie. Faptul ca nu ai vazut adevarul... uneori este mult prea brutal sa te gandesti la el... Nu te judeca, dar nici nu ma mai aburi.
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 25, 2017 Postat Iunie 25, 2017 Nu-ti place sa fii comparat, dar ma bagi in turma. E greu sa-mi gasesti comparatie. Faptul ca nu ai vazut adevarul... uneori este mult prea brutal sa te gandesti la el... Nu te judeca, dar nici nu ma mai aburi. Vezi tu,forumul acesta m-a făcut sa vad anumite aspecte,care nu... prea le vedeam.La o parte din ele ai contribuit și tu,dealungul timpului, și de asta te apreciez mult.Nu te pun în aceeași oală, de multe ori ți-am spus ca poți sa ieși.Nu îmi place sa fiu comparat, da.Pentru ca multi scot presupuneri din propria burta,niște buboaie care doar puroi au în ele.Iar pe tine nu te aburesc-de multe ori ți-am spus ca ai potențial, dar tu insiști sa rămâi blocată acolo.E o simplă observație,nu critica.Te înconjori de atâtea gânduri de răzbunare, planuri și scheme,încât uiți,sau nu iei în calcul ca acela,văzându-te ca trăiești liniștită,scăpată de toate acestea,va suferi mult mai mult decât orice ai plănui tu.Și știi de unde știu? Invidia draga,invidia.Deci,strategic,împuști doi iepuri dintr-un foc.Ca sa o simplific,vorba lui Caddy,în "N-ai fost acolo""tu-ți tocesti gura,iar eu îmi trăiesc viata"Asta vreau sa te aud ca le spui mai târziu!
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Iunie 25, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 25, 2017 Nu-mi dau seama exact ce vrei stii. Ce ai vrea sa faci nu sa faci. O sa treca timpul si cu greu o sa-ti amintesti cum arata.
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Iunie 25, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 25, 2017 Vezi tu,forumul acesta m-a făcut sa vad anumite aspecte,care nu... prea le vedeam.La o parte din ele ai contribuit și tu,dealungul timpului, și de asta te apreciez mult.Nu te punîn aceeași oală, de multe ori ți-am spus ca poți sa ieși.Nu îmi place sa fiu comparat, da.Pentru ca multi scot presupuneri din propria burta,niște buboaie care doar puroi au în ele.Iar pe tine nu te aburesc-de multe ori ți-am spus ca ai potențial, dar tu insiști sa rămâi blocată acolo.E o simplă observație,nu critica.Te înconjori de atâtea gânduri de răzbunare, planuri și scheme,încât uiți,sau nu iei în calcul ca acela,văzându-te ca trăiești liniștită,scăpată de toate acestea,va suferi mult mai mult decât orice ai plănui tu.Și știi de unde știu? Invidia draga,invidia.Deci,strategic,împuști doi iepuri dintr-un foc. Ti-am raspuns deja.Ai grija de tine.
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 25, 2017 Postat Iunie 25, 2017 Ti-am raspuns deja.Ai grija de tine. Ty,și tu! 2
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Iunie 25, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 25, 2017 Ty,și tu! Daca nu noi, atunci cine?
kkmitz Reputație: 4249 Postat Iunie 25, 2017 Oras:Miami FL Oras:Miami FL Postat Iunie 25, 2017 Bang Bang
fatwa against miskin Reputație: 28 Postat Iunie 26, 2017 Postat Iunie 26, 2017 Dupa ceva vreme, in Rumunskuya, acasa, la Vaslui.Sunt trezit de clopotele unei Biserici. Imediat, fac analogia cu lumea musulmana, fata de care romanii, ipocriti si ignoranti din fire, pastreaza un aer distant, de superioritate balcanica.Dar ei se cred "europeni". In Basra eram trezit, pe langa Al Jazeera, de Salat al-Fajr. Aici de biserica. Musulmanii(sau, per ansamblu, lumea araba) reprezinta o societate tribala, in care loialitatea este oferita, in primul rand, clanului. Si nu Statului.Daca imamul spune ca femeile nu au voie sa mearga fara burqa/niqab/hijab, e litera de lege. Idem, daca preotul din sat spune, la slujba, ca e pacat sa mearga lelea fara batic, e litera de lege. Romanii sunt mult mai orientali decat vor ei sa admita. Dovada : maneaua omniprezenta, cocalareala(de Starbucks) sau vizibilitatea unor etnii. Altii cu Barolo.Brunello de la Casanova di Neri.Hostaria.Kappo.Canali.Tod's. Unii(si mai tristi decat purtatorii dovezilor de orientalism) au imbatranit urat.Si prost.Dar si-au gasit un gentlemen's corner.Au spoit cotetul.
dylanbuc Reputație: -1893 Postat Iunie 26, 2017 Oras:Undeva Oras:Undeva Postat Iunie 26, 2017 E liber astãzi,n-are cum sã facã pozesi la boala lui mintala e posibil sa fi uitat sa puna si acumulatorii la incarcat. 2
rozkendra oficial Reputație: 94 Postat Iunie 26, 2017 Oras:whatever Oras:whatever Postat Iunie 26, 2017 Dupa ceva vreme, in Rumunskuya, acasa, la Vaslui.Sunt trezit de clopotele unei Biserici. Imediat, fac analogia cu lumea musulmana, fata de care romanii, ipocriti si ignoranti din fire, pastreaza un aer distant, de superioritate balcanica.Dar ei se cred "europeni". In Basra eram trezit, pe langa Al Jazeera, de Salat al-Fajr.Aici de biserica. Musulmanii(sau, per ansamblu, lumea araba) reprezinta o societate tribala, in care loialitatea este oferita, in primul rand, clanului. Si nu Statului.Daca imamul spune ca femeile nu au voie sa mearga fara burqa/niqab/hijab, e litera de lege. Idem, daca preotul din sat spune, la slujba, ca e pacat sa mearga lelea fara batic, e litera de lege. Romanii sunt mult mai orientali decat vor ei sa admita. Dovada : maneaua omniprezenta, cocalareala(de Starbucks) sau vizibilitatea unor etnii. Altii cu Barolo.Brunello de la Casanova di Neri.Hostaria.Kappo.Canali.Tod's. Unii(si mai tristi decat purtatorii dovezilor de orientalism) au imbatranit urat.Si prost.Dar si-au gasit un gentlemen's corner.Au spoit cotetul.Nu toti balcanicii asculta sau plac manele si nu e vorba ca unii nu recunosc si asculta la betie. Stiu n persoane care u asculta manele niciodata.Cat despre naframe, batic nu doar babele la tara poarta. Eu insami cand intru la Biserica pun o esarfa inainte sa pasesc inainte si o scot cand parasesc curtea Bisericii,in majoritatea cazurilor...Uneori intru din drumuri fara sa lanuiesc si nu am la mine.Uneori este ok sa respecti obiceiurile si traditiile,chiar daca unele sunt arhaice. Desi-s o fire nonconformista si nu prea sufar traditiile,poate doar sa le urmaresc distant, niciun caz sa le practic.De fapt fiecare e liber sa faca ce vrea, atat timp cat nu afecteaza liberu albitru al celuilalt.
fatwa against miskin Reputație: 28 Postat Iunie 26, 2017 Postat Iunie 26, 2017 Imi vine in minte un citat din Eco, cand Guglielmo ii spune lui Adso : "Credinta lipsita de indoiala este fanatism".
fatwa against miskin Reputație: 28 Postat Iunie 26, 2017 Postat Iunie 26, 2017 Uitasem. La multi ani, Leo! Dar sa-ti platesti taxele.
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Iunie 26, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 26, 2017 Dupa ceva vreme, in Rumunskuya, acasa, la Vaslui.Sunt trezit de clopotele unei Biserici. Imediat, fac analogia cu lumea musulmana, fata de care romanii, ipocriti si ignoranti din fire, pastreaza un aer distant, de superioritate balcanica.Dar ei se cred "europeni". In Basra eram trezit, pe langa Al Jazeera, de Salat al-Fajr.Aici de biserica. Musulmanii(sau, per ansamblu, lumea araba) reprezinta o societate tribala, in care loialitatea este oferita, in primul rand, clanului. Si nu Statului.Daca imamul spune ca femeile nu au voie sa mearga fara burqa/niqab/hijab, e litera de lege. Idem, daca preotul din sat spune, la slujba, ca e pacat sa mearga lelea fara batic, e litera de lege. Romanii sunt mult mai orientali decat vor ei sa admita. Dovada : maneaua omniprezenta, cocalareala(de Starbucks) sau vizibilitatea unor etnii. Altii cu Barolo.Brunello de la Casanova di Neri.Hostaria.Kappo.Canali.Tod's. Unii(si mai tristi decat purtatorii dovezilor de orientalism) au imbatranit urat.Si prost.Dar si-au gasit un gentlemen's corner.Au spoit cotetul. Orice religie are putere, altfel nu credea nimeni.E frumos la Vaslui?
alyna42 Reputație: 9842 Postat Iunie 26, 2017 Oras:mall vitan Oras:mall vitan Postat Iunie 26, 2017 Fata desteapta. Daca nu te incurca sclifositul... Oricum, respect. cine?ce?unde?care sclifosit?????? 3
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Iunie 26, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 26, 2017 cine?ce?unde?care sclifosit?????? A fost demult, nici nu mai conteaza.
alyna42 Reputație: 9842 Postat Iunie 26, 2017 Oras:mall vitan Oras:mall vitan Postat Iunie 26, 2017 A fost demult, nici nu mai conteaza. in fine,ce mai conteaza,eu ma simt bine fara un sclifosit langa mine,asta este cel mai important plus ca nici nu sunt interesata 2
dylanbuc Reputație: -1893 Postat Iunie 26, 2017 Oras:Undeva Oras:Undeva Postat Iunie 26, 2017 Dimineata aveam planuri mari. Pe masura ce soarele arde tot mai tare, planurile devin mai mici... semn ca trebuie sa cumpar alte doze de bere.ti-e frica sa nu te arzi?da, o bere rece e buna acum pe canicula asta si niste fete si nici nu o sa mai simti cat de cald e afara.
fatwa against miskin Reputație: 28 Postat Iunie 26, 2017 Postat Iunie 26, 2017 Unii cu Old Spice sau Aqua di Gio(lider in lumea cocalarilor) Altii cu Kilian.
rozkendra oficial Reputație: 94 Postat Iunie 26, 2017 Oras:whatever Oras:whatever Postat Iunie 26, 2017 Unii cu Old Spice sau Aqua di Gio(lider in lumea cocalarilor) Altii cu Kilian.vezi ca-i unu din favul prietenului tau day:))in alta ordine de idei daca adulmec o sg data mizeria de apa gio o sa fac o indigestie cumplita. ultima data mi s-a intamplat in club la 21 de ani cand am fost icoltita mai marlaneste si nu ma slabea si am dat un ko cu "vai de mine dar ce e cu colonia aia de taran la cules de capsuni prin italia".A devenit tacut si timid
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 26, 2017 Postat Iunie 26, 2017 vezi ca-i unu din favul prietenului tau day:))in alta ordine de idei daca adulmec o sg data mizeria de apa gio o sa fac o indigestie cumplita. ultima data mi s-a intamplat in club la 21 de ani cand am fost icoltita mai marlaneste si nu ma slabea si am dat un ko cu "vai de mine dar ce e cu colonia aia de taran la cules de capsuni prin italia".A devenit tacut si timid Incearca asta: https://www.siperfumes.com/perfumes-of-the-zodiac/sagittarius 1
rozkendra oficial Reputație: 94 Postat Iunie 26, 2017 Oras:whatever Oras:whatever Postat Iunie 26, 2017 Incearca asta: https://www.siperfumes.com/perfumes-of-the-zodiac/sagittariusce combinatie ciudata si neasteptata de note.Dar ce tu ai luat de la ei? De unde stii ca-s buni?
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 26, 2017 Postat Iunie 26, 2017 Am intalnit odata un italian batran care mirosea foarte bine (creed himalaya am aflat ) in rest cred ca trebuie sa ai o anumita varsta si un statut in societate ca sa nu fii ridicol cu parfumuri scumpe
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 26, 2017 Postat Iunie 26, 2017 Baaaa,mirosu de țăran nici putoarea de sconcs nu-l acopera 3
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum