n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iunie 28, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 28, 2017 Interesanta interactiune... ai determinat ceva pana acum? Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iunie 28, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 28, 2017 Mda, cu alta ocazie. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 28, 2017 Partajează Postat Iunie 28, 2017 Interesanta interactiune... ai determinat ceva pana acum? Caldura ma determina sa desfac a doua cutie de becks Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iunie 28, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 28, 2017 Caldura ma determina sa desfac a doua cutie de becks Tu erai. Berea s-a terminat, dau cu coniac in ce a mai ramas in creier care nu poate dormi altfel. Cheers! O solutie temporara care nu ma incanta. 2 Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iunie 28, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 28, 2017 Stop! Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iunie 28, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 28, 2017 M-ai imprasiat in nervi cu un car de negreala.... Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iunie 28, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 28, 2017 Te iert, nu te mai aprinde aiurea. Sunt mare, vaccinata... Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 28, 2017 Partajează Postat Iunie 28, 2017 M-ai imprasiat in nervi cu un car de negreala.... Io???da' ce-am facuuuttt??? Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iunie 28, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 28, 2017 Io???da' ce-am facuuuttt??? In timp facem ceva si cu nervii aia.... cat se poate. Pupici! Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 28, 2017 Partajează Postat Iunie 28, 2017 In timp facem ceva si cu nervii aia.... cat se poate. Pupici! 2 Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iunie 28, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 28, 2017 Ce-mi place cand esti cuminte, te-as pupaci dupa ce-mi bat joc putin de corpul tau... Nu-mi bat joc de suflet. 2 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 28, 2017 Partajează Postat Iunie 28, 2017 Ce-mi place cand esti cuminte, te-as pupaci dupa ce-mi bat joc putin de corpul tau... http://i.imgur.com/YrvWp0G.gif 2 Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iunie 28, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 28, 2017 http://i.imgur.com/YrvWp0G.gif Invidie mare si gelozie pe capul celui care mi-a dat garsoniera...Zcice ca nu e gelos. Eu nu stiu? Ce-si mai complica unii viata... Nu-mi pasa, cand mi-a pasat m-am ales cu dosar penal. So nice to play with brains of those who think they are smarter... Guard down. Can;t. Not fair, but still pleasant to give a kick sometimes... Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iunie 28, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 28, 2017 Have a list of morons, serios?! Rad nu in bataie de joc, ma amuza. Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iunie 28, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 28, 2017 Doar nu crezi ca faci ce fac eu cu cei care ma calca prea adanc...Eu am felul meu sa plateasca, nici nu stiu ei de unde vine! Nu am religii, bioenergia la mine e testata, ba exploatata, ridic iadul la nevoie...Din penultimul am scos cat juma de iad, imi sunt datori. Glumesc, 5 la suta poate. Sper ca politia romana sa se potoleasca, eu sunt destul de obosita, sclava nu o sa fiu, deja e destul de nasol... Nu ma mai provoca ca nu o sa mai ai pe cine sa tortutezi! Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iunie 28, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 28, 2017 Nu vreau sa fiu inchisa, promite-mi ca nu sunt si merg. Apoi daca sunt.... ma debarasez de moravuri.... Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 28, 2017 Partajează Postat Iunie 28, 2017 Nu vreau sa fiu inchisa, promite-mi ca nu sunt si merg. Apoi daca sunt.... ma debarasez de moravuri.... cine vrea sa te inchida?Il explodez! Uite asa!http://i.imgur.com/6086wc5.gif Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iunie 28, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 28, 2017 cine vrea sa te inchida?Il explodez! Uite asa!http://i.imgur.com/6086wc5.gif Am nivelat cu pamantul o sectie de politie... Sa aduca dovezi. I have no... not anymore, police tooke care of it.I give lessons, learn.Am din pacate sa ma salveze din te miri ce... Nu ma mai plangeti ca-mi sticati dispozitia. Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iunie 28, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 28, 2017 Si daca as fi avut ganduri sinucigase mai devreme... Nu-mi insulta inteligenta, o terminam fara sa scriu.Sunt praf, dar inca mult peste cei care se cred zei...Imi pare rau ca te-am alertat, m-ai alertat tu mai mult pentru ca nu ma cunosti. Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iunie 28, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 28, 2017 Stop playing with me, I will follow the law, nu va mai scote nimeni!Prostia sa incui o persoana care nici nu s-a nascut aici. Judecatoarea e scutita, restul stau prost. Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iunie 28, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 28, 2017 Doamna, cu tot respectul, am niste pedepse de dat....Sarut mana! Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iunie 28, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 28, 2017 Nu te-ai inselat in mine. Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iunie 28, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 28, 2017 Ba am avut o discutie neplacuta pentru mine acum...Ce gandeste pe langa dosarul meu nu ma impiedica sa-i multumesc...M-a ajutat. Atat. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 28, 2017 Partajează Postat Iunie 28, 2017 Ar fi haios. Hai ca pot sa-mi bat joc de tine si fara coniac. Ce va mai mananca in rect. tu n-ai limbrici ? ) Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iunie 28, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 28, 2017 Nu e nimic de coruptie, a fost logica. tu n-ai limbrici ? ) N-am. Te las in vant ... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum