Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Sunt strigate de ajutor...

:laugh2  Cat am putut sa aberez!  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Ce bine am dormit dupa!  :laugh2

Iei prea serios o minte ametita de alcool, pentru mine e o terapie de descarcare...  :laugh2

Acum o luna chiar eram distrusa psihic, acum nu am nici pe draq, ma distrez.  :laugh2

• Oras:fara
Postat

https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/236x/f3/bd/c0/f3bdc09e24036b1618673e60fb734c94.jpgplm”  (ioi scuze :laugh2)  LMA tuturor sarbatoritilor de azi ! :hug1

• Like 8
  • Minus 19
Postat

https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/236x/f3/bd/c0/f3bdc09e24036b1618673e60fb734c94.jpgplm” (ioi scuze :laugh2) LMA tuturor sarbatoritilor de azi ! :hug1

Iar ai fumat chiștoace

• Minus 2
Vizitator
Reputație: 0
Postat

S-o fi trezit Amandina? :)

• Like 1
  • Minus 2
Postat

S-o fi trezit Amandina? :)

:laugh2  Am facut si efortul sa ma duc singura la magazin, din 2 posibilitati ambele erau ocupate...  :laugh2

Fac eu pe nebuna, sa vezi cu ce nebuni am de a face... o iei razna!  :laugh2

• Minus 2
Vizitator
Postat

pe langa faptul ca e canicula :( avem parte si de mare plictiseala :(((

Pe vremea asta merge o Silva Bruna bauta stand intins pe un hamac intre doua salcii undeva la Gura Portitei si cu aparatul foto pus pe trepied la malul marii pentru un Time Lapse, ori o limonada bauta in cada cu apa rece acasa in timp ce asculti Gregorian Chants :) :D

Ori un somn de voie pe Chill Out Music de pe youtube ;)

• Like 1
Vizitator
Postat

Sa-ti urez o durere de masele? Scapi de plictiseala instantaneu...

Aulin si sau o tuica tare ;)

Postat

Sa-ti urez o durere de masele? Scapi de plictiseala instantaneu...

puschea pe limba! nu e cazul inca

Pe vremea asta merge o Silva Bruna bauta stand intins pe un hamac intre doua salcii undeva la Gura Portitei si cu aparatul foto pus pe trepied la malul marii pentru un Time Lapse, ori o limonada bauta in cada cu apa rece acasa in timp ce asculti Gregorian Chants :) :D

chiar stau tolanita la racoare cu o sticla de bere rece, aproape terminata...ma gandeam si la putina distractie :)

• Minus 2
Postat

Ce plictiseala placuta.  :laugh2

Eu ma plictisesc in pielea goala cu o bere rece. :)

Daca vreau activitati, e destul sa dau un tel si sa ascult aberatii care in final ma enerveaza... mai bine plictisita.  :laugh2

• Minus 2
  • Oras:Rond Alba Iulia
Postat

puschea pe limba! nu e cazul inca

chiar stau tolanita la racoare cu o sticla de bere rece, aproape terminata...ma gandeam si la putina distractie :)

Hai la un Cico ! :)

Postat

in oradea  a tras o rafala si dupa cum e ceru mai urmeaza  :)

https://scontent.ftsr1-1.fna.fbcdn.net/v/t34.0-12/19578198_1560051847367805_175441275_n.jpg?oh=520af75f4027c3a37218036d5bf6ad82&oe=59572E8D

• Like 8
  • Minus 19
Postat

in oradea a tras o rafala si dupa cum e ceru mai urmeaza :)

https://scontent.ftsr1-1.fna.fbcdn.net/v/t34.0-12/19578198_1560051847367805_175441275_n.jpg?oh=520af75f4027c3a37218036d5bf6ad82&oe=59572E8D

Stai in Velența ? :)

• Like 1
  • Minus 2
Postat

sa dau berea de la rece si racoarea din casa pe canicula din Buc sau frigul sintetic din Mall ? neeeeeeeeeeeeeee... stau comod aici, lejer imbracata ... pot sa bag si-o stropitoare ... acum sap si-mi fac si bazin =))

Cam cate beri ai bagat?  :laugh2

Plictiseala si curiozitatea, cu ce sapi in beton?  :laugh2

Postat

Cam cate beri ai bagat?  :laugh2

Plictiseala si curiozitatea, cu ce sapi in beton?  :laugh2

numai una  ... stai linistita, nu te-am intrecut ... e singura pe ziua de azi, in rest am sirop si apa rece

sa-ti omor curiozitatea ... am iarba verde, numai partea ingradita de 700mp, spatiu de sapat se gaseste :D (sa te oftic) si daca era beton.. cu un rotopercutor sparg lejer oriunde si orcium =)))

Postat

numai una  ... stai linistita, nu te-am intrecut ... e singura pe ziua de azi, in rest am sirop si apa rece

sa-ti omor curiozitatea ... am iarba verde, numai partea ingradita de 700mp, spatiu de sapat se gaseste :D (sa te oftic) si daca era beton.. cu un rotopercutor sparg lejer oriunde si orcium =)))

:laugh2  Ma oftici!  :laugh2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...