Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0

Nu, sa nu mai vina deloc, nici maine, nici altadata, e un idiot si toti stim asta.

Nu e chiar așa :(

Aprob.

S-o lase mai moale cu aroganta aia,și ar fi ok.

Chiar util.

• Like 2
Link spre comentariu
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila

Pana nu revii cu o corectura, de genul "am cam exagerat "...neh.

Prefer să observ în continuare...acele gesturi suplimentare în comportamentul oamenilor, care nu se potrivesc cu o dorință reală. Să zicem că ai avansat prea rapid...și cum ai zis, e posibil ca emoția să fie de vina. Treaba ta, tu cunoști mai bine cum îți porti gandurile...dar chiar dacă am indicat ca ale mele cuvinte să nu fie luate in serios, intenția care stă călare pe ele este reală. Oricine poate vedea foarte ușor că ceva lipsește...și cei mai simpatici au fost cei care m-au întâlnit și s-au interogat de problemă. Voi, care stați prea mult de vorbă cu mine în mediul virtual, căutați un sens la ceva care vă este oferit pe bucăți în mod intenționat...si-aceasta cât timp cereți, căutați si credeți. Când aud la telefon o voce, fac în așa fel...încât ca prin intermediul conversației, să simt acolo omul,am reușit mereu și se simte în intalnire relaxarea. Cum să ceri când o persoană este clar disponibilă? Cum să cauți când persoana este clar vie? Cum să stai să crezi când persoana este deschisă? Este ciudat să tot ascund în spatele la o mie de cuvinte...întrebarea:ce vreti? Mai fain pentru cei care, stârniți de o curioasă încredere, isi găsesc în întâlnire gândurile perfect așezate...după nici 10 minute petrecute în prezența mea. Sunt un om simplu...și totusi se poate. Este vreo problemă!?
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti-Periferie
  • Oras:Bucuresti-Periferie

Prefer să observ în continuare...acele gesturi suplimentare în comportamentul oamenilor, care nu se potrivesc cu o dorință reală. Să zicem că ai avansat prea rapid...și cum ai zis, e posibil ca emoția să fie de vina. Treaba ta, tu cunoști mai bine cum îți porti gandurile...dar chiar dacă am indicat ca ale mele cuvinte să nu fie luate in serios, intenția care stă călare pe ele este reală. Oricine poate vedea foarte ușor că ceva lipsește...și cei mai simpatici au fost cei care m-au întâlnit și s-au interogat de problemă. Voi, care stați prea mult de vorbă cu mine în mediul virtual, căutați un sens la ceva care vă este oferit pe bucăți în mod intenționat...si-aceasta cât timp cereți, căutați si credeți. Când aud la telefon o voce, fac în așa fel...încât ca prin intermediul conversației, să simt acolo omul,am reușit mereu și se simte în intalnire relaxarea. Cum să ceri când o persoană este clar disponibilă? Cum să cauți când persoana este clar vie? Cum să stai să crezi când persoana este deschisă? Este ciudat să tot ascund în spatele la o mie de cuvinte...întrebarea:ce vreti? Mai fain pentru cei care, stârniți de o curioasă încredere, isi găsesc în întâlnire gândurile perfect așezate...după nici 10 minute petrecute în prezența mea. Sunt un om simplu...și totusi se poate. Este vreo problemă!?

Se spune ca sexul cu o nebuna este un/de vis.

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Iar vorbă multă.

Zi vorba magică.

Nu cade cerul.

De unde magie? Ia sa vedem...da. Mai bine nu-mi băgăm nasul aiurea cand am fost la Bucuresti...
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Se spune ca sexul cu o nebuna este un/de vis.

Se zice ca vrajeala e ca un castel de nisip. Si cand vine valul...mai ramane doar malul.
Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

De unde magie? Ia sa vedem...da. Mai bine nu-mi băgăm nasul aiurea cand am fost la Bucuresti...

Ai fost la București și nu ai zis??? Ratarea vieții mele!!!( sesizezi sarcasmul)

Știu ca te mănâncă. nasul.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...