fatwa against miskin Reputație: 28 Postat Iulie 1, 2017 Postat Iulie 1, 2017 Tu incerci sa ma cauti si nu stii cum? Vezi ca-s nervoasa si ma gasesti acasa.Esti nesimtit deodata cu mine fara motiv sau doar ti s-au ofilit neuronii?Daca nu vrei sa fii Andreea Marin, poti sa o alegi pe Marioara Murarescu.A avut armasar alb.Ca printesele.
rozkendra oficial Reputație: 94 Postat Iulie 1, 2017 Oras:whatever Oras:whatever Postat Iulie 1, 2017 Daca nu vrei sa fii Andreea Marin, poti sa o alegi pe Marioara Murarescu.A avut armasar alb.Ca printesele.Dar de ce sa nu trecem direct la nunta cu printul mai precis la moment in care iti dau cu buchetu in cap?Ca sa iti poarte noroc )
vistantric Reputație: -3413 Postat Iulie 1, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Iulie 1, 2017 Dar ce facem cu Andreea... o lăsăm singură? Sau ii gasesc eu alt nume...
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Iulie 1, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 1, 2017 Furtuna-i intr-un paharIl iau intr-o mânăDau totul pe gât...Dintr-o înghițiturăSi respir...Fulgere...Trăsnet, nu glumăEl...Privește lunaO soarbe din ochiiSi-o.......... Frumos. Daca asa te simti mai bine, cine sunt eu sa te contrazic? Ala care soarbe luna ca prostu' face si altceva? Nu-mi plac romantismele fara final...
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 1, 2017 Postat Iulie 1, 2017 Lma, multa sanatate si fericire Mulțumesc! Aprob!
rozkendra oficial Reputație: 94 Postat Iulie 1, 2017 Oras:whatever Oras:whatever Postat Iulie 1, 2017 Mulțumesc!Aprob! Sa aprobi si cu penisul mai tarziu. PArca dna sotia mai voia un bebel.Ma ofer ca bona ca mie nu am bebelusi
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 1, 2017 Postat Iulie 1, 2017 Pe Eva a creat-o din coasta lui Adam.Tu ai fost creata din alta parte a corpului, mai nobila.A ieșit ca Atena,dan capu lu Zeus. 3 2
rozkendra oficial Reputație: 94 Postat Iulie 1, 2017 Oras:whatever Oras:whatever Postat Iulie 1, 2017 miski ti-am dat numa o steluta la profil.sper ca esti fericit. asa meriti. asa inveti
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 1, 2017 Postat Iulie 1, 2017 Sa aprobi si cu penisul mai tarziu. PArca dna sotia mai voia un bebel.Ma ofer ca bona ca mie nu am bebelusi Inevitabil. Mai vrem.Nu malasa soacramea.
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Iulie 1, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 1, 2017 Sa aprobi si cu penisul mai tarziu. PArca dna sotia mai voia un bebel.Ma ofer ca bona ca mie nu am bebelusi Dispari! Cine lasa un copil in grija unei aiurite cu impresii de diva?!Dadaca ai ajuns, increzuto! 1 3
rozkendra oficial Reputație: 94 Postat Iulie 1, 2017 Oras:whatever Oras:whatever Postat Iulie 1, 2017 Inevitabil.Mai vrem.Nu malasa soacramea.Se poate odihni si in beci,zavorata cateva ore.e placut, chiar racoare 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 1, 2017 Postat Iulie 1, 2017 Se poate odihni si in beci,zavorata cateva ore.e placut, chiar racoarePune monopol pa nepoțiLa beci doar când îmi scoate tzuyka.))
vistantric Reputație: -3413 Postat Iulie 1, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Iulie 1, 2017 Frumos. Daca asa te simti mai bine, cine sunt eu sa te contrazic? Ala care soarbe luna ca prostu' face si altceva? Nu-mi plac romantismele fara final... Gata cu mofturoasa...am terminat. Să vedem ce urmează...sper sa fiu disperată, dar nu asa cum zice annona, acolo unde le place bărbaților.
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 1, 2017 Postat Iulie 1, 2017 Gata cu mofturoasa...am terminat. Să vedem ce urmează...sper sa fiu disperată, dar nu asa cum zice annona, acolo unde le place bărbaților.O plasma mare,ca începe fotbalul.Sa nu uiți berea.
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Iulie 1, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 1, 2017 Gata cu mofturoasa...am terminat. Să vedem ce urmează...sper sa fiu disperată, dar nu asa cum zice annona, acolo unde le place bărbaților.Chiar trebuie sa mergi pe extreme?
fatwa against miskin Reputație: 28 Postat Iulie 1, 2017 Postat Iulie 1, 2017 Romania : tara farmaciilor, a caselor de pariuri, a bisericilor de cartier, a taximetristilor Old Spice(gen oli), a cocalarilor cu Audi de GJ sau BMW de VL, a moldovenilor din Italia cu impresii de Bruxelles, a cireselor ieftine, a hipsterococalarilor, care se imbraca de Balul de la Viena, cand merg sa-si ia Zara de la Mall(sau cafea de proasta calitate de la Starbucks), a generatiei pierdute si sictirita de viata, dar mai "desteapta" decat orice alta entitate de pe Pamant, a mimozelor cu fuste rozpompon, iesite de la clubareala la o shaworma, ai de mea, a taximetristilor "cald, sefu?", a transportului in comun de toata jena, a pietonalelor fara pomi, a kurtos-kolacs, a unui guvern condus de un plagiator, a lui picon, ai de mea, pusca si cureaua lata, ce pekinez(i) era(t)(i) odata, a fraierilor din Occident cu mantra : "Intr-o tara membra UE...Dar nu se poate in Romania anului 2017", ai de mea, a spritzarilor, a criminalilor, care fumeaza in nestire, a lui miki, nu spaga, ci 4 clase si 6 acoperise, a kurtos-kolacs, ai de mea, ba, prosti v-a mai facut, daca ati citit pana la capat. Amin.
rozkendra oficial Reputație: 94 Postat Iulie 1, 2017 Oras:whatever Oras:whatever Postat Iulie 1, 2017 Romania : tara farmaciilor, a caselor de pariuri, a bisericilor de cartier, a taximetristilor Old Spice(gen oli), a cocalarilor cu Audi de GJ sau BMW de VL, a moldovenilor din Italia cu impresii de Bruxelles, a cireselor ieftine, a hipsterococalarilor, care se imbraca de Balul de la Viena, cand merg sa-si ia Zara de la Mall(sau cafea de proasta calitate de la Starbucks), a generatiei pierdute si sictirita de viata, dar mai "desteapta" decat orice alta entitate de pe Pamant, a mimozelor cu fuste rozpompon, iesite de la clubareala la o shaworma, ai de mea, a taximetristilor "cald, sefu?", a transportului in comun de toata jena, a pietonalelor fara pomi, a kurtos-kolacs, a unui guvern condus de un plagiator, a lui picon, ai de mea, pusca si cureaua lata, ce pekinez(i) era(t)(i) odata, a fraierilor din Occident cu mantra : "Intr-o tara membra UE...Dar nu se poate in Romania anului 2017", ai de mea, a spritzarilor, a criminalilor, care fumeaza in nestire, a lui miki, nu spaga, ci 4 clase si 6 acoperise, a kurtos-kolacs, ai de mea, ba, prosti v-a mai facut, daca ati citit pana la capat. Amin.avem chiar culegeri de sudoku ieftinefa-mi un masaj daca tot esti aici. ma doare spatele
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Iulie 1, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 1, 2017 Romania : tara farmaciilor, a caselor de pariuri, a bisericilor de cartier, a taximetristilor Old Spice(gen oli), a cocalarilor cu Audi de GJ sau BMW de VL, a moldovenilor din Italia cu impresii de Bruxelles, a cireselor ieftine, a hipsterococalarilor, care se imbraca de Balul de la Viena, cand merg sa-si ia Zara de la Mall(sau cafea de proasta calitate de la Starbucks), a generatiei pierdute si sictirita de viata, dar mai "desteapta" decat orice alta entitate de pe Pamant, a mimozelor cu fuste rozpompon, iesite de la clubareala la o shaworma, ai de mea, a taximetristilor "cald, sefu?", a transportului in comun de toata jena, a pietonalelor fara pomi, a kurtos-kolacs, a unui guvern condus de un plagiator, a lui picon, ai de mea, pusca si cureaua lata, ce pekinez(i) era(t)(i) odata, a fraierilor din Occident cu mantra : "Intr-o tara membra UE...Dar nu se poate in Romania anului 2017", ai de mea, a spritzarilor, a criminalilor, care fumeaza in nestire, a lui miki, nu spaga, ci 4 clase si 6 acoperise, a kurtos-kolacs, ai de mea, ba, prosti v-a mai facut, daca ati citit pana la capat. Amin. Ia mars afara sa ne strici imaginea! 3
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 1, 2017 Postat Iulie 1, 2017 Ia mars afara sa ne strici imaginea! Tuleit. 2 2
vistantric Reputație: -3413 Postat Iulie 1, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Iulie 1, 2017 Chiar trebuie sa mergi pe extreme?Sunt prieteni, au gusturi diferite.
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 1, 2017 Postat Iulie 1, 2017 Sunt prieteni, au gusturi diferite.Unu dasunca saltu daprosciutto
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Iulie 1, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 1, 2017 Tuleit. Ai nou, dar zic si eu sa nu tac, se da la tine si fac spume! Am pretentii mai mari pentru tine...
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 1, 2017 Postat Iulie 1, 2017 Ai nou, dar zic si eu sa nu tac, se da la tine si fac spume! Am pretentii mai mari pentru tine... Candoi sebat, al treilea câștiga.
vistantric Reputație: -3413 Postat Iulie 1, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Iulie 1, 2017 Unu dasunca saltu daprosciuttoUnu nu m-a invitat încă la restaurant, dar imi ia cameră de hotel. Iar celalalt e încă in asteptare pentru next time...a zis ca imi cumpără doar pantofi pentru la restaurant, iar eu i-am zis sa mă contacteze din timp data viitoare.
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 1, 2017 Postat Iulie 1, 2017 Unu nu m-a invitat încă la restaurant, dar imi ia cameră de hotel. Iar celalalt e încă in asteptare pentru next time...a zis ca imi cumpără doar pantofi pentru la restaurant, iar eu i-am zis sa mă contacteze din timp data viitoare.Sai zici programu dela magazin
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum