Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

Postat

Tu incerci sa ma cauti si nu stii cum? Vezi ca-s nervoasa si ma gasesti acasa.

Esti nesimtit deodata cu mine fara motiv sau doar ti s-au ofilit neuronii?

Daca nu vrei sa fii Andreea Marin, poti sa o alegi pe Marioara Murarescu.

A avut armasar alb.Ca printesele.

• Oras:whatever
Postat

Daca nu vrei sa fii Andreea Marin, poti sa o alegi pe Marioara Murarescu.

A avut armasar alb.Ca printesele.

Dar de ce sa nu trecem direct la nunta cu printul mai precis la moment in care iti dau cu buchetu in cap?

Ca sa iti poarte noroc :))

• Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Dar ce facem cu Andreea... o lăsăm singură? Sau ii gasesc eu alt nume...

• Oras:Bucuresti
Postat

Furtuna-i intr-un pahar

Il iau intr-o mână

Dau totul pe gât...

Dintr-o înghițitură

Si respir...

Fulgere...

Trăsnet, nu glumă

El...

Privește luna

O soarbe din ochii

Si-o...

....

...

Frumos. :)

Daca asa te simti mai bine, cine sunt eu sa te contrazic?  :no2

Ala care soarbe luna ca prostu' face si altceva?  :laugh2

Nu-mi plac romantismele fara final... :)

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Lma, multa sanatate si fericire :)

Mulțumesc!

Aprob! ;)

Vizitator
Postat

Pe Eva a creat-o din coasta lui Adam.

Tu ai fost creata din alta parte a corpului, mai nobila.

A ieșit ca Atena,dan capu lu Zeus.
  • Like 3
  • Minus 2
Vizitator
Postat

Sa aprobi si cu penisul mai tarziu. PArca dna sotia mai voia un bebel.

Ma ofer ca bona ca mie nu am bebelusi :(

Inevitabil.

Mai vrem.

Nu malasa soacramea.

Postat

Sa aprobi si cu penisul mai tarziu. PArca dna sotia mai voia un bebel.

Ma ofer ca bona ca mie nu am bebelusi :(

Dispari! Cine lasa un copil in grija unei aiurite cu impresii de diva?!

Dadaca ai ajuns, increzuto!  :laugh2  :slap2

• Like 1
  • Minus 3
Vizitator
Postat

Se poate odihni si in beci,zavorata cateva ore.

e placut, chiar racoare

Pune monopol pa nepoți

La beci doar când îmi scoate tzuyka.

:)))

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Frumos. :)

Daca asa te simti mai bine, cine sunt eu sa te contrazic?  :no2

Ala care soarbe luna ca prostu' face si altceva?  :laugh2

Nu-mi plac romantismele fara final... :)

Gata cu mofturoasa...am terminat. Să vedem ce urmează...sper sa fiu disperată, dar nu asa cum zice annona, acolo unde le place bărbaților.
Vizitator
Postat

Gata cu mofturoasa...am terminat. Să vedem ce urmează...sper sa fiu disperată, dar nu asa cum zice annona, acolo unde le place bărbaților.

O plasma mare,ca începe fotbalul.

Sa nu uiți berea.

Postat

Chiar trebuie sa mergi pe extreme?

Postat

Romania : tara farmaciilor, a caselor de pariuri, a bisericilor de cartier, a taximetristilor Old Spice(gen oli), a cocalarilor cu Audi de GJ sau BMW de VL, a moldovenilor din Italia cu impresii de Bruxelles, a cireselor ieftine, a hipsterococalarilor, care se imbraca de Balul de la Viena, cand merg sa-si ia Zara de la Mall(sau cafea de proasta calitate de la Starbucks), a generatiei pierdute si sictirita de viata, dar mai "desteapta" decat orice alta entitate de pe Pamant, a mimozelor cu fuste rozpompon, iesite de la clubareala la o shaworma, ai de :) mea, a taximetristilor "cald, sefu?", a transportului in comun de toata jena, a pietonalelor fara pomi, a kurtos-kolacs, a unui guvern condus de un plagiator, a lui picon, ai de :) mea, pusca si cureaua lata, ce pekinez(i) era(t)(i) odata, a fraierilor din Occident cu mantra : "Intr-o tara membra UE...Dar nu se poate in Romania anului 2017", ai de :) mea, a spritzarilor, a criminalilor, care fumeaza in nestire, a lui miki, nu spaga, ci 4 clase si 6 acoperise, a kurtos-kolacs, ai de :) mea, ba, prosti v-a mai facut, daca ati citit pana la capat.

:)

Amin.

Postat

Romania : tara farmaciilor, a caselor de pariuri, a bisericilor de cartier, a taximetristilor Old Spice(gen oli), a cocalarilor cu Audi de GJ sau BMW de VL, a moldovenilor din Italia cu impresii de Bruxelles, a cireselor ieftine, a hipsterococalarilor, care se imbraca de Balul de la Viena, cand merg sa-si ia Zara de la Mall(sau cafea de proasta calitate de la Starbucks), a generatiei pierdute si sictirita de viata, dar mai "desteapta" decat orice alta entitate de pe Pamant, a mimozelor cu fuste rozpompon, iesite de la clubareala la o shaworma, ai de :) mea, a taximetristilor "cald, sefu?", a transportului in comun de toata jena, a pietonalelor fara pomi, a kurtos-kolacs, a unui guvern condus de un plagiator, a lui picon, ai de :) mea, pusca si cureaua lata, ce pekinez(i) era(t)(i) odata, a fraierilor din Occident cu mantra : "Intr-o tara membra UE...Dar nu se poate in Romania anului 2017", ai de :) mea, a spritzarilor, a criminalilor, care fumeaza in nestire, a lui miki, nu spaga, ci 4 clase si 6 acoperise, a kurtos-kolacs, ai de :) mea, ba, prosti v-a mai facut, daca ati citit pana la capat.

Amin.

avem chiar culegeri de sudoku ieftine

fa-mi un masaj daca tot esti aici. ma doare spatele

Postat

Amin.

Ia mars afara sa ne strici imaginea!  :laugh2

• Minus 3
Vizitator
Postat

Ia mars afara sa ne strici imaginea!  :laugh2

Tuleit. :)

• Like 2
  • Minus 2
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Chiar trebuie sa mergi pe extreme?

Sunt prieteni, au gusturi diferite.

Vizitator
Postat

Sunt prieteni, au gusturi diferite.

Unu dasunca saltu daprosciutto

Vizitator
Postat

Ai nou, dar zic si eu sa nu tac, se da la tine si fac spume! Am pretentii mai mari pentru tine...  :laugh2

Candoi sebat, al treilea câștiga.

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Unu dasunca saltu daprosciutto

Unu nu m-a invitat încă la restaurant, dar imi ia cameră de hotel. Iar celalalt e încă in asteptare pentru next time...a zis ca imi cumpără doar pantofi pentru la restaurant, iar eu i-am zis sa mă contacteze din timp data viitoare.

Vizitator
Postat

Unu nu m-a invitat încă la restaurant, dar imi ia cameră de hotel. Iar celalalt e încă in asteptare pentru next time...a zis ca imi cumpără doar pantofi pentru la restaurant, iar eu i-am zis sa mă contacteze din timp data viitoare.

Sai zici programu dela magazin

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 2 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...