Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti

Mai știe cineva de g2br13l?!

Nu, avem treaba!  :laugh2

Am văzut că ai studiat-o bine...d-aia putine reacții din partea mea, mai ales când mi-ai prins mâna, nu mai făceam nici mrr.

Mersi...

Interpretabil, cand ti-am prins eu mana? Te-am tratat cel putin cu respect. Pfff... Hai ca ai plimbari de facut, p m de c!  :slap2

Link spre comentariu
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila

Da, mda...dragoste! Aha ceva sa viseze mult si bine...din partea mea. Dar tot de la vise mi-a sărit...ideea. El isi făcea vise despre ce este el pentru mine...si vorbea fara oprire. Iar eu l-am oprit spunandu-i:tu esti dushmanul meu!

Uite si acum ma sună...citeste aici sigur. Că prea tace cand zic nimfomane forum...si prea stie multe. E tanar, e doar un copil...

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Nu, avem treaba!  :laugh2

Interpretabil, cand ti-am prins eu mana? Te-am tratat cel putin cu respect. Pfff... Hai ca ai plimbari de facut, p m de c!  :slap2

Cu respect mi-ai prins mâna, serios...
Link spre comentariu

Cu respect mi-ai prins mâna, serios...

In ce sens, baga-mi-as staponul?! Vezi ca se intepreteaza, tampito!...

Ti-am zis sa prinzi curaj, daca tu sari de cur, fie, stai in frica, nu mai abera ca nu e loc de aberatii acum la mine.

Urmeaza un car de injuraturi......................................................................

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

In ce sens, baga-mi-as staponul?! Vezi ca se intepreteaza, tampito!...

Ti-am zis sa prinzi curaj, daca tu sari de cur, fie, stai in frica, nu mai abera ca nu e loc de aberatii acum la mine.

Urmeaza un car de injuraturi......................................................................

Nu mă interesează de interpretări, eu sunt o persoană sinceră si imi obtin mereu plăcerea. Ce e greu de inteles!? Oameni prosti...care nu cunosc ce e ăla adevăr! Ce treabă ai tu cu ei? Ai nevoie de ceva!?
Link spre comentariu

Nu mă interesează de interpretări, eu sunt o persoană sinceră si imi obtin mereu plăcerea. Ce e greu de inteles!? Oameni prosti...care nu cunosc ce e ăla adevăr! Ce treabă ai tu cu ei? Ai nevoie de ceva!?

Eu sunt in probatiune, retardato, ani si tu zici ca "te-am prins" de mana?! Practic nu. Cu ce?

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Eu sunt in probatiune, retardato, ani si tu zici ca "te-am prins" de mana?! Practic nu. Cu ce?

Wow...nici chiar asa! Vorbeam de pasarici...stai linistită ca am o intuiție admirabilă pentru "legi". Nu stiu ce oare am facut in alte vieți... Oh, nu esti bine! Nu-mi place.

Link spre comentariu
  • Oras:Undeva
  • Oras:Undeva

https://scontent.fomr1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-0/p480x480/19554296_1887138201535566_7260417501299686771_n.jpg?oh=33bae654910c29958ae85d114dfa0ff7&oe=59D465BB

in oradea is 20 grade :bow

Ce viata pe voi, la bucuresti, ne topiim, nu mai putem, cam 37 de grade au fost, azi.
Link spre comentariu

Wow...nici chiar asa! Vorbeam de pasarici...stai linistită ca am o intuiție admirabilă pentru "legi". Nu stiu ce oare am facut in alte vieți... Oh, nu esti bine! Nu-mi place.

Cand te-am luat eu de mana, tarfa, ca acum erai aleasa cu greu de pe pereti?...

Ce inseamna bine la tine? Cand aberezi si vezi zambete? :)

Zambesc. :)

• Like 1
  • Minus 3
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Cand te-am luat eu de mana, tarfa, ca acum erai aleasa cu greu de pe pereti?...

Ce inseamna bine la tine? Cand aberezi si vezi zambete? :)

Zambesc. :)

Nu inteleg ce vrei să iti spun...Eu povesteam doar de o scenă erotică. Vad ce înțelegi tu, dar dacă vrei nu iti mai vorbesc...daca ti s-a părut nepotrivit. Eu am obiceiul sa pun mâinile când cineva imi priveste in directia zonei mele intime...

Te-am intrebat dacă ai nevoie de ceva...si mi-ai raspuns. De aceea am spus ca nu e bine. Ihh...

Link spre comentariu

Nu inteleg ce vrei să iti spun...Eu povesteam doar de o scenă erotică. Vad ce înțelegi tu, dar dacă vrei nu iti mai vorbesc...daca ti s-a părut nepotrivit. Eu am obiceiul sa pun mâinile când cineva imi priveste in directia zonei mele intime...

Te-am intrebat dacă ai nevoie de ceva...si mi-ai raspuns. De aceea am spus ca nu e bine. Ihh...

Pfff, eram eu dificila, zici ca vrei sa ma intreci, nu e un punct forte cateoodata...

Nu m-ai intrebat daca am nevoie de ceva si daca aveam nevoie nu apelam.

Vorbesc mai direct, daca am vizat zonele tale genile ca un badaran, sorry, te-as tine in armament direct pana spui ca asa numitul tinut de mana tine de slabiciunea ta...

Nu sunt barbara.

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Pfff, eram eu dificila, zici ca vrei sa ma intreci, nu e un punct forte cateoodata...

Nu m-ai intrebat daca am nevoie de ceva si daca aveam nevoie nu apelam.

Vorbesc mai direct, daca am vizat zonele tale genile ca un badaran, sorry, te-as tine in armament direct pana spui ca asa numitul tinut de mana tine de slabiciunea ta...

Nu sunt barbara.

Tocmai că...intr-un moment erotic simt nevoia să am mâinile libere si atunci mi-am zis:hai să vedem ce stie ea dacă e asa hotărâtă. Mâinile mele mă ajută să ma concentrez mai bine... In fine, povesti...credeam ca iti amintesti.
Link spre comentariu

Tocmai că...intr-un moment erotic simt nevoia să am mâinile libere si atunci mi-am zis:hai să vedem ce stie ea dacă e asa hotărâtă. Mâinile mele mă ajută să ma concentrez mai bine... In fine, povesti...credeam ca iti amintesti.

:laugh2  Reaminteste-mi, nu mai stiu.  :laugh2

Spor la treaba si reusite in mofturi! :)

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

:laugh2  Reaminteste-mi, nu mai stiu.  :laugh2

Spor la treaba si reusite in mofturi! :)

Nu-mi place să am mofturi, dar mersi la fel. Nu-ti reamintesc, mai bine o faci...Dar Nu cu mine. Pup. ☺
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Mda, mi s-a mai spus ca nu e bine sa fii directa, unii ma evita, altii au incredere 100%.

Nu le ai pe toate, dar de la directa eu nu ma abat, in balanta e mai bine. :)

Curaj, oamenii  fug de cei curajosi!  :laugh2  Mai putini paraziti. :)

Ba e bine pentru ei...dar chiar dacă e frumos ce se intampla, mie nu-mi place că raman blocați. Nemiscati, stana de piatră, niste roboții care nu mai funcționează fara voința aceea miraculoasă, goi pe interior, carne animată de ceva superior lor si omul dispare. Măcar din cand in când sa am iluzia ca omul chiar există....
Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Ba e bine pentru ei...dar chiar dacă e frumos ce se intampla, mie nu-mi place că raman blocați. Nemiscati, stana de piatră, niste roboții care nu mai funcționează fara voința aceea miraculoasă, goi pe interior, carne animată de ceva superior lor si omul dispare. Măcar din cand in când sa am iluzia ca omul chiar există....

http://i.imgur.com/OPd2aPi.gif

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

http://i.imgur.com/OPd2aPi.gif

Ce-i...am zis ceva? Am zis că e frumos...lumea acolo se uită.

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

http://i.imgur.com/YSICmBM.gif

Contează, zic eu! Degeaba pui zâmbetul acela satisfăcut.

Link spre comentariu

Te mananca. :)

Omul exista, fara iluzii, nu e in felul in care ti-ai dori, se mai poate slefui... In ce faci nu cauta ce nu ar trebui sa existe... :)

Le pui tu cap la cap.  :hug1

Link spre comentariu

• Disponibila
  • Disponibila

Te mananca. :)

Omul exista, fara iluzii, nu e in felul in care ti-ai dori, se mai poate slefui... In ce faci nu cauta ce nu ar trebui sa existe... :)

Le pui tu cap la cap.  :hug1

Cand zici cuvântul "există"...in mintea mea nu sunt interpretări si deci, e inutil de a-mi zice ca slefuiesti ceva. Esti si tu prinsa atâta doar.... Să stai in fața unui om, sa privești încă de cand esti copil...si sa vorbesti cu spiritul lui. Nu iti dă impresia ca e mort...cand el repetă aceleasi povesti de mii de ani?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 4 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...